Κριτικές Varius

 • Αναστασία

  Είχα το δεύτερο στάδιο των κιρσών. Φλέβες ήταν πολύ αισθητή στο δέρμα. Πρήξιμο και πόνος βασανίζεται συνεχώς. Η κόρη μου αγόρασε το gel variusαν και δεν είμαι ελπίζοντας. Χρησιμοποιείται το εργαλείο για μεγάλο χρονικό διάστημα, πιθανότατα για ένα χρόνο. Αλλά η υπόθεσή μου ήταν πολύ προχωρημένο. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα, το δέρμα του ήταν φυσιολογικό. Στη συνέχεια, σταδιακά εξαφανίστηκε ο πόνος και το πρήξιμο. Είναι λιγότερο ορατό από τις κιρσώδεις προσκρούσεις. Είναι πραγματική μαγεία.

  Varius
 • Raul

  Έχω φλέβες αραχνών. Και εκδηλώνεται όχι μόνο στα πόδια. Όταν για πρώτη φορά εμφανίστηκε κράμπες, υπέθεσα ότι έχω μια κακή καρδιά. Είχε μια πλήρη εξέταση, αλλά καρδιακής νόσου δεν έχει εντοπιστεί και η διάγνωση των κιρσών. Gel varius σχετικά με τη σύσταση του θεράποντα ιατρού. Μετά την πρώτη χρήση παρατήρησα το αποτέλεσμα: πέρασε ο πόνος και οι κράμπες εξαφανίστηκε.

  Varius
 • Ευαγγελία

  Κιρσώδεις φλέβες με βασάνιζε για σχεδόν 12 χρόνια. Έχω δοκιμάσει όλα τα είδη των μέσων, αλοιφές, κρέμες, δισκία. Αλλά το καλύτερο φάρμακο, νομίζω ότι το gel Varius. Είναι πολύ ευχάριστα δροσίζει το δέρμα, αφαιρεί γρήγορα το πρήξιμο, απορροφάται εύκολα, έχει ευχάριστη μυρωδιά. Μετά τη χρήση, χωρίς ερεθισμό και φαγούρα στο δέρμα, μερικές φορές μετά την εφαρμογή άλλων μέσων. Θα παρατηρήσετε ότι η φλεγμονή και το οίδημα.

  Varius
 • Xeyale

  Αγοράστε varius Εγώ ενημέρωσε ένα φίλο. Ακόμα και ειδικά για μένα, έστειλε μέσα από την Μόσχα, γιατί στην πόλη μου δεν ήταν για πώληση. Εφαρμόζεται η γέλη, είμαι περίπου ένα μήνα. Το φάρμακο που μου άρεσε. Γρήγορα ανακουφίζει από την κούραση και πόνο στα πόδια, το πρήξιμο. Μετά από ένα μήνα χρήσης φλέβες είχε γίνει σχεδόν αόρατη στο δέρμα. Τώρα να χρησιμοποιήσετε το φάρμακο που είναι ήδη σε προληπτική σκοπούς.

  Varius
 • Ευαγγελία

  Μετά τη γέννηση υπήρχαν προβλήματα με τις φλέβες. Δεν βοήθησε πολύ. Τα πόδια σας στο τέλος της ημέρας απλά καλύπτονται φλεβική αναχώματα. Πήγε στο γιατρό ο οποίος με συμβούλεψε να αγοράσει varius. Το τζελ κατά των κιρσών δεν χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα. Το πρώτο αποτέλεσμα παρατήρησα μετά από λίγες μέρες. Ο πόνος και το οίδημα εξαφανίστηκε. Φλέβες άρχισε να μοιάζει σχεδόν φυσιολογική. Θα συνεχίσει τη θεραπεία.

  Varius
Εκτίμηση Varius
4.5
5