Οδηγίες χρήσης Varius

Η χρήση των εργαλείων δεν είναι δύσκολο. Στις οδηγίες χρήσης Varius συνιστάται πριν την εφαρμογή του gel να λάβει ένα ζεστό ντους για μέγιστη αποκάλυψη από τότε. Είναι απαραίτητο ότι τα ενεργά συστατικά του φαρμάκου είναι καλά διεισδύσει στο δέρμα και δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εγχειρίδιο Διαφορα

Το φάρμακο εφαρμόζεται μια μικρή ποσότητα από την πληγείσα περιοχή του δέρματος και τρίβονται σε αργή κίνηση. Περίσσεια gel αφαιρείται με μια χαρτοπετσέτα. Αφήνετε το ζελέ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Αν το δέρμα έχει πληγές ή γδαρσίματα, εφαρμόστε την προετοιμασία, καθώς θα προκαλέσει ερεθισμό. Η διαδικασία γίνεται πρωί και βράδυ. Η διάρκεια είναι 3-4 εβδομάδες, εάν είναι απαραίτητο, η εφαρμογή της γέλης συνεχιστεί για ακόμα 4 εβδομάδες. Για την πρόληψη των κιρσών, ένα φάρμακο που εφαρμόζεται στο δέρμα μία φορά την ημέρα. Για τη στερέωση του έλαβε αποτέλεσμα συνιστάται να επαναλάβετε τη διάρκεια ενός μήνα. στο σαφές μπουκάλι με το τζελ θα διαρκέσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τις οδηγίες Variusκάτω από σωστές συνθήκες αποθήκευσης.

Αντενδείξεις για τη χρήση του gel Varius

Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά, φιλικά προς το περιβάλλον και ασφαλής. Αλλά αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά varius μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες και ανεπιθύμητες επιπλοκές. Πριν από την αγορά το φάρμακο που αξίζει ιδιαίτερη προσοχή στις αντενδείξεις. Εφαρμογή Varius είναι απαράδεκτο, σε αυτές τις περιπτώσεις:

  • Ατομική δυσανεξία των δραστικών συστατικών. Μετά την εφαρμογή του τζελ στο δέρμα σε μερικούς ανθρώπους μια σοβαρή Αλλεργία, που προκαλείται από την έκθεση στο δηλητήριο της μέλισσας.
  • Εγκυμοσύνη. Το φάρμακο δεν προκαλεί επιπλοκές, αλλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε με προσοχή.
  • Χάνουν το δέρμα. Η θεραπεία αντενδείκνυται σε άτομα που υποφέρουν από διάφορες μορφές του εκζέματος και της δερματίτιδας.
  • Παραβίαση της ακεραιότητας του δέρματος. Μην βάλτε το ζελέ Varius σε κατεστραμμένο δέρμα και ανοιχτές πληγές.

Οδηγίες χρήσης Varius είναι η συσκευασία με τα εμπορεύματα.