Καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: μπορώ να το φορέσω

Πριν εφευρέθηκε καλσόν, γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων γυναικών, θα πρέπει να κάνουμε χωρίς αυτούς. Η σύγχρονη βιομηχανία της μόδας, φροντίζει την ομορφιά και την άνεση των γυναικών, προσφέρει ιδιαίτερο στυλ των εσωρούχων, συμπεριλαμβανομένων κάλτσες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Και αν έτσι είναι αναγκαία και διαφέρουν από τα συμβατικά προϊόντα;

Μπορώ να φορέσω καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

κάλτσες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Μπορώ να φορέσω καλσόν όταν έγκυος – ερώτηση σύνορα σε ψευδείς, επειδή το καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι απαραίτητες, όπως και το υπόλοιπο του χρόνου. Δεν είναι μόνο τα ρούχα, αλλά και αξεσουάρ που συμπληρώνουν τα ρούχα και τα παπούτσια. Διαφανή προϊόντα που κάνουν τα πόδια μου να φαίνονται πιο όμορφα και πιο αδύνατα, και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για μια καλή διάθεση έγκυος. Ζεστό παρέχουν ζεστασιά και την άνεση, δεν είναι λιγότερο σημαντικά.

Οικονομική επιλογή καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι κοινή, με χαμηλή μέση και μαλακά ελαστικά. Είναι "κάτω από την κοιλιά". Ειδικά πιο ακριβά, που περιέχει το ένθετο, είναι σε θέση να "μεγαλώνουν" μαζί με την αύξηση της μήτρας. Το ένθετο είναι κατασκευασμένα από μαλακό απορροφητικό υλικό, συνήθως βαμβακερό ή βελούδινο, ικανό να παρέχει μεταφορά θερμότητας και τη μικροκυκλοφορία. Στο "χειμώνα" προϊόντα επιπλέον μονωμένο κάλτσες και τακούνια.

Ο δεύτερος τύπος προϊόντων συμπίεσης, που έχουν σχεδιαστεί για την πρόληψη των κιρσών. Επιλογή τους δεν θα πρέπει να καθοδηγείται από τις συμβουλές των ανίκανους ανθρώπους, είναι καλύτερα να ζητήσετε συμβουλές από το γιατρό σας ή phlebologist ότι, αν είναι αναγκαίο, διορίζει εξέταση.

Μερικές γυναίκες αισθάνονται καλά σε κάλτσες συμπίεσης και τη φθορά τους, αντί για καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Έρχονται σε διάφορα μοντέλα:

 • το παραδοσιακό;
 • με ζώνη και κλείσιμο Velcro;
 • open-toed (τακούνια);
 • με σιλικόνη gusset και το διχτυωτό τοπ.

Τι καλσόν να φορούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Κάλτσες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως άλλες φορές, πρέπει να προστατεύσουμε από το κρύο, την αίσθηση της ζεστασιάς και της άνεσης για υγιή πόδια. Εάν υπάρχουν προβλήματα με τα αγγεία των κάτω άκρων, που απαιτούν ειδική καλσόν. Αυτό το λεγόμενο καλσόν συμπίεσης, η οποία είναι για την πρόληψη και τη θεραπεία των κιρσών.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τι θα πρέπει να φορούν καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Στα πρώτα στάδια είναι αρκετά για να αγοράσει την τακτική καλσόν μόνο ένα μέγεθος μεγαλύτερο. Αργότερα, θα χρειαστείτε τα ειδικά προϊόντα, και κατά το τελευταίο τρίμηνο μπορεί να προληπτικής συμπίεσης.

 • Κάλτσες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να στηρίζουν απαλά την αυξανόμενη χτύπημα. Έτσι το μέτωπο ισχύει ελαστική, πιο πυκνό, αλλά το τέντωμα του υλικού.
 • Χρησιμοποιείται με μια ειδική περικοπή πάνελ λόγω της αύξησης της κοιλιάς, και μαλακά, φαρδιά ελαστική ζώνη.
 • Ποιότητας καλσόν έχουν επίπεδες ραφές ή δεν έχουν καθόλου. Μαζική ραφές – η πηγή της δυσφορίας.
 • Στο κρύο σεζόν θα πρέπει να φορούν καλσόν φτιαγμένο από μαλλί ή βαμβάκι.
 • Είναι σκόπιμο να ελέγξετε τις πληροφορίες στην ετικέτα σχετικά με τον κατασκευαστή, η σύνθεση και η ποιότητα των υλικών.

Διαφορετικά, αυτό το είδος των εσωρούχων που θα επιλέξετε, όπως και στις συνήθεις περιπτώσεις. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι fit slim προϊόντα για το χειμώνα – σφιχτά. Το slim – 15-Denki, το πιο πυκνό – 200 den. Νάυλον προϊόντα δεν είναι τεντωμένο, αλλά το μοντέλο με την προσθήκη lycra ή πολυαμίδιο παρέχουν επαρκή ελαστικότητα.

Πώς να φοράτε καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Μια πραγματική γυναίκα δεν φοράει καλσόν όπως με τίποτα. Είναι ένα αξεσουάρ που συμπληρώνει ολόκληρο το σύνολο από ρούχα και παπούτσια, έτσι θα πρέπει να εναρμονίσει στο χρώμα, την υφή και ούτω καθεξής.

Πώς να φοράτε καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξαρτάται από τις τάσεις της μόδας και τις προτιμήσεις σας. Οι γυναίκες φορούν καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κάτω από φορέματα, σορτς και παντελόνια σε διάφορα μήκη (Κάπρι παντελόνια μέχρι το γόνατο). Καλσόν με σχέδια, γυαλιστερή ή ματ, Nude, μαύρο ή χρώμα – όλα είναι κατάλληλοι μόνο για το μέλλον μαμά νιώστε κομψή και ελκυστική.

Αλλά αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την περίοδο, την ευκολία και την ασφάλεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το κρύο σεζόν. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πυκνή υφή, με ένα σημαντικό μέρος των φυτικών ινών στη σύνθεση. Αυτά τα προϊόντα για να φορέσει κάτω από ένα μάλλινο φόρεμα και κάτω από το παντελόνι.

Σωστά επιλεγμένο το καλσόν να το φορέσεις το πρωί, όταν το πρήξιμο είναι ελάχιστη. Μπορείτε να προ-εμποτισμού με σηκωμένα πόδια. Για να αποτραπεί βλάβη, αφαιρέστε το κόσμημα και τελειώνει με μια λίμα για τα νύχια. Μπορείτε να το φορέσετε ακόμα λεπτή γάντια.

Επόμενος, θα πρέπει να συλλάβει κάποια τακούνια και κολάν στο εσωτερικό του και τοποθετήστε το πόδι στο πόδι. Το πάνω μέρος του προϊόντος προσεκτικά για να διανείμει σε όλες τις κνήμες και τους μηρούς, ισιώστε τις ρυτίδες και τις πτυχώσεις. Στη συνέχεια, βάλε και ισιώστε το πάνω μέρος του καλσόν. Αν δεν υπάρχει το τράβηγμα, το τρίψιμο, όλα τα κομμάτια είναι σε βολική "καθίσει" στο προϊόν, το καλσόν φοριέται σωστά.

Κάλτσες συμπίεσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Δεν είναι μυστικό ότι κατά τη διάρκεια της κύησης η πιθανότητα των κιρσών αυξάνει σημαντικά, και αν στο ιστορικό του ασθενούς δεν ήταν ένα πρόβλημα, να κλιμακώνεται, ειδικά στη δεύτερη και τις επόμενες εγκυμοσύνες. Αυτό συμβάλλει σε ορμονικές αλλαγές, επηρεάζει τις φλέβες.

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα γιατρό που σίγουρα θα σας συμβουλεύσει να φορούν καλσόν συμπίεσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτό το ελαστικό εσώρουχο αποτελεί ένα επιπλέον πλαίσιο για τις φλέβες, διανέμει ομοιόμορφα την πίεση προς την σωστή κατεύθυνση, βελτιώνοντας έτσι τη φλεβική εκροή και η μέλλουσα μητέρα αισθάνεται τόσο επιθυμητή φωτεινότητα με τα πόδια. Αυτό αποτρέπει την ανεπιθύμητη επέκταση των φλεβών.

καλσόν

Ρούχα και εσώρουχα για τις έγκυες γυναίκες να πωλούν σε απευθείας σύνδεση, ειδικά καταστήματα και υπηρεσίες. Επιλέγοντας antivarikozny καλσόν, ανατρέξτε τουλάχιστον τρία κριτήρια: την ποιότητα, την πρακτικότητα, την φυσικότητα του. Με δεδομένο το γεγονός ότι δεν τεντώσει, θα πρέπει να επιλέξετε το μέγεθος που αντιστοιχεί σε επιμέρους πρότυπα. Παρακαλούμε να σημειώσετε τα ακόλουθα:

 • Καλσόν συμπίεσης δεν θα πρέπει να έχουν ραφές.
 • Η ασφάλεια του υλικού επιβεβαιώνει το σημάδι του πρότυπα RAL.
 • Μια καλή πλέκει το υλικό με έπλεξε το βαμβάκι.
 • Συνιστάται να αγοράσετε δύο ζευγάρια για να αντικαταστήσει.
 • Ακριβό δεν είναι καλύτερη; προτεραιότητας – άνετα εσώρουχα, ανεξάρτητα από το κόστος.

Απελευθέρωση της συμπίεσης του προϊόντος από 4 κατηγορίες, η πρώτη είναι κατάλληλη για την πρόληψη, τα υπόλοιπα χρησιμοποιούνται για θεραπευτικούς σκοπούς, για ιατρικούς λόγους. Τους πυκνότητα μετράται σε χιλιοστά στήλης υδραργύρου.

Για παράδειγμα, στο πρώτο μάθημα για να διορίσει γυναίκες που ανήκουν στην ομάδα υψηλού κινδύνου, η δεύτερη – με την τακτική πόνο και το πρήξιμο, και το τρίτο σε χρόνιες παθήσεις όπως η θρομβοφλεβίτιδα. Πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία αυτά, αναγράφονται στην συσκευασία επιβεβαιώνει την ποιότητα και την πρωτοτυπία του προϊόντος. Η τιμή είναι από πολλά δολάρια για 100 δολάρια.

Έλεγχος τοπ καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Στην αρχή της εγκυμοσύνης οι γυναίκες παίρνουν μακριά με την τακτική καλσόν. Όταν γίνουν άβολα, να προχωρήσουμε σε προϊόντα με χαμηλή μέση, όπου η ελαστική ζώνη που βρίσκεται κάτω από την κοιλιά, ή κολάν, σε ένα μεγαλύτερο μέγεθος. Ειδικές κάλτσες συνιστάται μετά από πέντε μήνες.

Έλεγχος τοπ καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, έστω και περιστασιακά, φορώντας ανεπιθύμητες. Διαταράσσουν την κανονική κυκλοφορία των κάτω άκρων και των οργάνων της πυέλου, η οποία επηρεάζει αρνητικά τα εσωτερικά όργανα και το έμβρυο. Σε αυτόν δεν παίρνει αρκετό αίμα και, κατά συνέπεια, του οξυγόνου, που οδηγεί σε υποξία. Η συνεχής φοράει καλσόν και αναστέλλει την ανάπτυξη του εμβρύου και της μήτρας.

Ακόμη και εντελώς υγιή και μη-έγκυες γυναίκες συνιστάται να μην φορούν τέτοια ρούχα περισσότερο από 6 – 8 ώρες. Αντενδείξεις – υπέρταση, στηθάγχη, φλεβίτιδα, αρρυθμία, έξαρση των ασθενειών των γυναικών, νεοπλάσματα διαφορετικής φύσης. Διορθωτικά κολάν χρειάζεται μια γυναίκα μετά από μια ευημερούσα γέννησης.

Νάυλον κάλτσες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Σύγχρονες masters Υποθέσεων κάλτσες πριν από λίγο καιρό έμαθε να απευθύνονται σε έγκυες γυναίκες. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει διάφορους βαθμούς, συμπεριλαμβανομένου νάυλον κάλτσες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο χρήσιμα αυτά τα καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εάν είναι κατασκευασμένα από συνθετικά;

Τα συνθετικά υφάσματα είναι όμορφο και κομψό, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι αυτά τα κολάν δεν διαρροή αέρα και ζεστό, το δέρμα ιδρώνει και να υπερθερμανθεί, υποβάλλεται, συμπεριλαμβανομένης της επίδρασης των παθογόνα μικροχλωρίδα. Το πιο κοινό πρόβλημα που προκύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ότι από άφθες.

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη επιπλοκή από κάλτσες. Κατά την ψυχρή εποχή, τα προϊόντα αυτά συμβάλλουν στην υποθερμία και να προκαλέσει κυστίτιδα. Πόνος και αίσθημα καύσου κατά την ούρηση – είναι αναμφισβήτητη συμπτώματα της φλεγμονής, που απαιτούν μια επίσκεψη στον ουρολόγο.

Τέλος, το προϊόν του νάυλον μπορεί να κάνει τίποτα για να βοηθήσει τις γυναίκες που είναι επιρρεπείς σε κιρσώδεις φλέβες. Αν είναι να αναλάβει τη φροντίδα της πρόληψης, η προκύπτουσα επέκταση των φλεβικών αγγείων μπορεί να συνεχίσει να κυνηγήσει μια γυναίκα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Και να επιδεινωθεί από την άλλη εγκυμοσύνη.

Η εναλλακτική λύση είναι ένα ειδικό προϊόν που έχει ορθοπεδικά και αποτελέσματα αδυνατίσματος. Μειώνουν τις αρνητικές επιπτώσεις των ορμονικών αλλαγών, η αύξηση του όγκου και του βάρους της μητέρας και του εμβρύου. Την υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με τα συνηθισμένα, τίποτα, μιλάμε για τη διατήρηση της υγείας, η οποία πρέπει να προστατεύονται από μικρή ηλικία.

Κολάν κιρσούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Γιατί θα πρέπει κολάν κιρσών κατά την εγκυμοσύνη; Σύντομη απάντηση, για την πρόληψη των κιρσών. Φυσιολογικές αλλαγές της εγκυμοσύνης συμβάλλει στην πίεση στις φλέβες, που εμποδίζουν τη ροή του φλεβικού αίματος. Ως αποτέλεσμα, σχηματίζεται διευρύνοντας τα αιμοφόρα αγγεία, που οδηγεί σε κιρσούς.

Κάλτσες συμπίεσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξαιρετική δουλειά με την πρόληψη των προβλημάτων. Όταν βάζουν το αίμα διανέμεται, συμπίεση βαθύτερη σκάφη που βελτιώνει την επιφάνεια της μικροκυκλοφορίας, η διατροφή του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Η δύναμη της συμπίεσης μειώνεται προς την κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω, "σπρώχνει" τη ροή του αίματος προς την καρδιά.

Ιατρικά σεντόνια πρέπει να βάλω το πρωί, ακόμα στο κρεβάτι, και να πάρει όλη την ημέρα. Για να αποφύγετε τις αλλεργίες θα πρέπει να πλένεται το μωρό σαπούνι. Μετά το πλύσιμο το καλσόν διατηρούν το σχήμα τους και την ποιότητα, αν είναι ξηρό σε ένα οριζόντιο επίπεδο. Ορισμένα μοντέλα δεν είναι τόσο αισθητικά ευχάριστο, όπως θα θέλαμε, αλλά αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε όμορφα προϊόντα. Επιπλέον, η προτεραιότητα στην περίπτωση αυτή, σίγουρα για την άνεση και την πρακτικότητα.

κάλτσες

Τα μοντέλα των προϊόντων για τους κιρσούς για τις έγκυες γυναίκες παρέχουν άνεση χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της κοιλιάς και ειδική τεχνολογία. Ειδικότερα, ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιείται ενεργά ιόντα αργύρου, που εξουδετερώνουν την κακοσμία και προστατεύει από μικροοργανισμούς. Στην Ουκρανία πωλούν στην εγχώρια αγορά τα προϊόντα που παράγονται και κατασκευάζονται στην Λετονία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, ΗΠΑ.

Καλσόν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ντουλάπας. Είναι απαραίτητο και σημαντικό και, όπως όλα τα άλλα, πρέπει να πληρούν αλλάξει τις συνθήκες, να διατηρήσει πλήρως την άνεση και την καλή διάθεση της εγκύου. Στην αγορά για τις γυναίκες είναι τα εξαρτήματα αρκετά τέτοια μοντέλα. Η επιλογή είναι δική σου, αγαπημένη μου μητέρα.