Σε τι γιατρό για τη θεραπεία των κιρσών

Νόσου όσον αφορά τις φλέβες, να διερευνά και αντιμετωπίζει το γιατρό αγγειοχειρουργό. Ειδικός από αυτό το στενό φάσμα δεν είναι πάντα δυνατό να βρείτε σε ένα κανονικό νοσοκομείο της περιοχής, τόσο συχνά, για να συνταγογραφήσει τη θεραπεία των κιρσών, είναι απαραίτητο να ζητήσετε βοήθεια από αγγειακές χειρουργούς.

Αγγειοχειρουργός είναι ειδικός έχει τις απαραίτητες γνώσεις και σίγουρα παρελθόν πιστοποίηση, δίνοντάς του τη σωστή διάγνωση και θεραπεία των αγγειακών παθήσεων. αγγειοχειρουργός, με τη σειρά του, είναι το στενό φάσμα γιατρός που κάνει διάγνωση, κεράσματα και διεξάγει την πρόληψη των κιρσών. Ζητήστε βοήθεια αυτών των ειδικών είναι αναγκαία ήδη από τα πρώτα σημάδια της νόσου.

η θεραπεία των κιρσών

Ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει χρόνο για να θεραπεύσει το αρχικό στάδιο των κιρσών, και να προσφέρουν αποτελεσματικές μεθόδους για την πρόληψη αυτής της νόσου σε όσους έχουν κληρονομική ή επίκτητη προδιάθεση για την εμφάνισή του. Τρέχοντας κιρσώδεις φλέβες και ώρα, δεν αναφέρεται ο γιατρός μπορεί να επιδεινώσει την ενεργό νόσο, και στη συνέχεια χειρουργική θεραπεία θα ήταν αδύνατο.

Γιατρό αγγειοχειρουργό αντιμετωπίζει:

 • κιρσώδεις φλέβες όταν κιρσώδεις φλέβες;
 • αγγειακές φλέβες;
 • συγγενείς ανωμαλίες των αιμοφόρων αγγείων;
 • κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου;
 • θρόμβωση.

Όταν θα πρέπει να δείτε έναν ειδικό

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε το σώμα σας και να ακούσετε τα πρώτα σήματα, που σημαίνει την ανάγκη να αναφερθούμε αμέσως να τον αγγειοχειρουργό. Να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τι είδους γιατρός αντιμετωπίζει κιρσών στα πόδια, σε αυτές τις περιπτώσεις, αν έχετε:

 1. μετά από μια μεγάλη βόλτα, υπάρχει μια αίσθηση του βάρους στα κάτω άκρα;
 2. πόδια φαίνεται υπερβολική διόγκωση;
 3. μύες περιοδικά πιάνει μια κράμπα, ως επί το πλείστον τη νύχτα;
 4. τα πόδια πονάνε και υπάρχουν τα λεγόμενα, αίσθημα καύσου;
 5. θα παρατηρήσετε ότι κάτω από το δέρμα είναι οι ευρυαγγείες είναι κόκκινες ή μπλε απόχρωση;
 6. φλέβες άρχισε να πρήζεται.

Όταν αυτά τα συμπτώματα, είναι απαραίτητο να πάει στο γιατρό, γιατί μόνο ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας μπορεί να αποκλειστεί ή να επιβεβαιωθεί η διάγνωση των κιρσών.

Αν ο αγγειοχειρουργός επιβεβαίωσε την παρουσία της φλεβικής νόσου, αλλά εξακολουθεί να είναι απαραίτητο στην επιχείρηση και, στη συνέχεια, συμμορφώνεται με όλες τις συστάσεις του γιατρού, μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από το πρόβλημα. Το κύριο πράγμα – τακτικά για να ακολουθήσει όλους τους κανονισμούς.

Τι κάνει ένας αγγειοχειρουργός

Βρίσκοντας τον γιατρό που να επικοινωνήσετε για τις κιρσώδεις φλέβες, στην πόλη σας, θα πρέπει να γνωρίζουν τι είδος της θεραπείας που εκτελεί. Έτσι, το γιατρό αγγειοχειρουργό εμπλέκεται σε:

 • φαρμακευτική αγωγή;
 • μια φυσική θεραπεία;
 • προσαρμογή της διατροφής και του τρόπου ζωής γενικότερα.
 • θεραπεία με τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων *
 • βδέλλες.

Πολύ συχνά ειδικός διορίζει τοπική θεραπεία, και συνιστά να φορούν ειδικά εσώρουχα συμπίεσης. Η θεραπεία των κιρσών είναι εξαιρετικά σπάνια, μόνο σε σοβαρές περιπτώσεις, να περάσουν χειρουργική. Στα αρχικά στάδια της νόσου, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να αποφευχθεί.

Όταν έρχονται αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα, και ήξερε τι είδους γιατρός αντιμετωπίζει κιρσώδεις φλέβες, θα πρέπει να πάρετε ένα ραντεβού. Πρώτον, ο αγγειοχειρουργός θα πραγματοποιήσει μια αρχική εξέταση και διορίζει την απαραίτητη έρευνα που θα τον βοηθήσει να κάνει μια ακριβή διάγνωση. Για μια πλήρη όραμα της έκτασης της νόσου, πρέπει οι απαραίτητες εξετάσεις αίματος.

Για να κρίνουμε το στάδιο των κιρσών όχι μόνο στις εξωτερικές εκδηλώσεις, αγγειοχειρουργός στέλνει τον ασθενή στους ειδικούς σε υπερηχογραφική διάγνωση. Πιο πιθανό, ο γιατρός σας θα σας δώσει τις συντεταγμένες και την κατεύθυνση που θέλετε να πάτε.

Διάγνωση με υπερήχους θα σας βοηθήσει να σαρώσει τις φλέβες, για να εκτιμηθεί η κατάσταση των βαλβίδων, για να ανιχνεύσει παραβιάσεις της κυκλοφορίας του αίματος και την παρουσία της θρόμβωσης. Μετά την παραλαβή όλων των πληροφοριών από εμπειρογνώμονες σχετικά με υπερηχογραφική διάγνωση, αγγειοχειρουργός θα είναι σε θέση να κάνει μια αρκετά πλήρη εικόνα της νόσου και ενδεχομένως να αποφευχθεί η χειρουργική επέμβαση.

Εάν η κατάσταση των φλεβών είναι αδύνατο να προσδιοριστεί με υπερηχογράφημα και, στη συνέχεια, οι ασθενείς που αποστέλλονται για την ΜΑΓΝΗΤΙΚΉ τομογραφία ή την αντίθεση διαδικασία (που εκτελούνται με χρήση ακτινοβολίας x-ray).

Μια angiologist και αγγειακή χειρουργική επέμβαση

πώς να τη θεραπεία των κιρσών

Ολοκληρωμένη θεραπεία των κιρσών πολύ συχνά δίνει θετικά αποτελέσματα δεν είναι τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχει ανάγκη για προσαρμογές της διαδικασίας επεξεργασίας. Γι ' αυτό θα ήταν καλύτερα να ξέρεις εκ των προτέρων τι είδους γιατρός αντιμετωπίζει κιρσώδεις φλέβες, στην πόλη σας, και θα πρέπει να καθορίζεται με συγκεκριμένο ειδικό ο οποίος θα πραγματοποιήσει και να προσαρμόσει τη θεραπεία σας πλήρως, σε όλα τα στάδια.

Να προσδιορίσετε σε ποιο γιατρό να πας, είναι επίσης αναγκαίο να αποφασίσει τι ιατρικές εγκαταστάσεις για να πάει. Σε κλινικές γενικών καθηκόντων είναι γιατροί που τη θεραπεία αιμοφόρα αγγεία και εκτελείται μόνο η ιατρική και η συντηρητική θεραπεία των κιρσών. Για να σε δεχτούν πρέπει να επισκεφθείτε ένα GP να εκδίδει τις απαραίτητες οδηγίες.

Αν μια επίσκεψη στο γιατρό δεν θα φέρει κανένα φρούτο, δηλαδή, η συντηρητική θεραπεία των κιρσών δεν θα είναι αρκετό, τότε θα σας συνιστούσαμε να συμβουλευτείτε τον αγγειοχειρουργό.

Πολλοί δεν ήθελαν να σταθεί σε ουρές στους γιατρούς, αλλά για να τον αγγειοχειρουργό ή αγγειοχειρουργό σε συνήθεις κλινικές αδύνατο. Αυτό συμβαίνει σχεδόν σε κάθε πόλη υπάρχουν ιδιωτικά ιατρικά κέντρα, όπου θα είστε σε θέση να κάνει ένα ραντεβού με τον γιατρό. Ο γιατρός θα πάρει την καθορισμένη μέρα και ώρα, να διεξάγει επιθεώρηση, να ορίσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να περιγράψει την ουσία της επικείμενης θεραπείας.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, όπως οι κιρσώδεις φλέβες, δεν θα πρέπει να καθυστερήσει μια επίσκεψη στους ειδικούς αργότερα. Πιο εύκολο να ασχοληθεί με τα αρχικά στάδια της κιρσώδεις φλέβες που δεν έχουν ακόμη αισθητή στους άλλους ό, τι είναι να συνδέσετε τη χειρουργική επέμβαση, και να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει φλεβικοί σχηματισμοί, η οποία, με τη σειρά του, μπορεί να αφήσει πίσω της τα άσχημα σημάδια και ουλές.