Κιρσώδεις φλέβες θεραπεία

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια είναι μια σοβαρή ασθένεια που πρέπει να δοθεί μέγιστη προσοχή, ειδικά από τις γυναίκες. Στην πορεία της νόσου, οι φλέβες γίνονται λιγότερο ελαστικό, και οι τοίχοι, που οφείλεται σε κακή κυκλοφορία του αίματος, μερικές επεκτείνεται,τα οποία δείχνουν μέσα και να γίνει ορατή έξω από το δέρμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αν δεν αντιμετωπιστεί κιρσώδεις φλέβες, πιθανές σοβαρές συνέπειες, μέχρι το σχηματισμό των θρόμβων αίματος. Η θεραπεία των κιρσών στο σπίτι θα πρέπει να γίνεται με τη συγκατάθεση και του ελέγχου του θεράποντα ιατρού.

Λόγους

κιρσώδεις φλέβες

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι εύκολα συγχέεται με την τακτική, την προσωρινή κόπωση, και να αφαιρεθούν τα πρώτα συμπτώματα της νόσου. Έτσι το σώμα αρχίζει δεν είναι πάντα ξαφνική εκδηλώσεις – λίγο μαχαιρώνει στα άκρα, τα πόδια πρήζονται, υπάρχει επιδείνωση της κατάστασης το βράδυ. Το πρήξιμο από το πρωί, υποχωρεί ή εξαφανίζεται εντελώς – είναι αδύνατο να γράψω τέτοια συμπτώματα κόπωσης. Λόγω της μη φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος η κατάσταση σταδιακά θα επιδεινωθεί, και το πρήξιμο χαρακτηριστικό χρώμα και αίσθημα βάρους στα πόδια, θα αυξηθεί μόνο.

Λόγω της συνεχούς ακατάλληλη κυκλοφορία του αίματος στις φλέβες παρουσιάζεται ο σχηματισμός των κονδύλων, που είναι πολύ καλά ορατός, και όταν άγγιξε δώσει μια σοβαρή πόνο. Πρώτα από κιρσούς παρατηρήθηκε σε γυναίκες άνω των 40 ετών ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, συνήθως οφείλεται σε ένα επάγγελμα που δαπανώνται για τα πόδια σας. Σήμερα, η ασθένεια έχει γίνει μικρότερος και ήδη μπορεί να εμφανίζονται συχνά σε ανθρώπους με καθιστική ζωή.

Παρατηρήσει ορισμένοι παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο των κιρσών.Αυτές περιλαμβάνουν:

 1. Γενετική προδιάθεση οφείλεται η χαμηλή ελαστικότητα των ιστών των αιμοφόρων αγγείων, η οποία προκαλεί αυξημένη πίεση σε αυτούς *
 2. Εγκυμοσύνη — λόγω βαρύ φορτίο στα πόδια και η υψηλή αρτηριακή πίεση στην κοιλιακή κοιλότητα;
 3. Συχνές φορώντας άβολα παπούτσια, που περιορίζει τις φλέβες και διαταράσσει την κυκλοφορία. Ατομική προσοχή, ψηλά τακούνια, θα πρέπει να διαγραφεί;
 4. Τακτική άρση βαρών, το πιο επικίνδυνο από το στατικό φορτίο *
 5. Μακρά παραμονή στα πόδια του, λόγω των συνθηκών εργασίας *
 6. Κακές συνήθειες που επιδεινώσει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων – το Κάπνισμα, το αλκοόλ;
 7. Λάθος, επιβλαβή τρόφιμα;
 8. Βαριά αθλήματα;
 9. Κορύφωση.

Τα συμπτώματα

Τα συμπτώματα της νόσου μπορεί να είναι σταθερή, αν οι αρνητικές επιπτώσεις είναι μόνιμη και δεν μπορεί να είναι μεταβλητό χαρακτήρα. Ανεξάρτητα από τις κιρσώδεις φλέβες, το σχήμα και τη σοβαρότητα, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στα σημάδια της νόσου και δεν είμαστε αδιάφοροι για τη θεραπεία. Η παρουσία της νόσου στο σώμα αναφέρει:

 1. Τα πόδια είναι βαριά, υπάρχει συνεχής κόπωση στα άκρα που εντείνει το βράδυ;
 2. Οι φλέβες αρχίζουν να εμφανίζονται, μπορεί να έχουν ασυνήθιστο χρώμα, συνήθως μπλε. Αν σηκώσει το χέρι του, τοποθετώντας τον σε μια καρέκλα, διόγκωση των φλεβών εξαφανίζεται;
 3. Πόδια να φαίνονται τα οζίδια είναι σαφώς ορατά, αν και μπορεί να είναι μικρό ή ομίλων,
 4. Συχνά συνοδεύεται από πρήξιμο των ποδιών, μπορεί να εμφανιστεί πρήξιμο των ποδιών, τα πόδια, τους αστραγάλους ή περισσότερα τμήματα *
 5. Επιταχύνει την κανονικότητα των επιληπτικών κρίσεων;
 6. Σταδιακά μπορεί να αυξήσει την ξηρότητα του δέρματος λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών;
 7. Ο σχηματισμός της φώκιας, η οποία με την εμφάνιση καφέ-μαύρο χρώμα;
 8. Σε προχωρημένα στάδια, είναι δυνατόν πληγές.

Πρόληψη

Να γνωρίζει τα κύρια αίτια της νόσου μπορεί να εξαλείψει τους παράγοντες κινδύνου, προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα από τις κιρσώδεις φλέβες. Η σύγχρονη ιατρική διακρίνει τέτοιων προτεινόμενων μέτρων για την πρόληψη της νόσου:

 1. Χρησιμοποιήστε ειδικές κάλτσες, κολάν;
 2. Για να αποφευχθεί η υπερβολική αύξηση του σωματικού βάρους, η οποία αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο της νόσου;
 3. Την εξάλειψη της χρήσης καπνού και αλκοόλ;
 4. Τακτά χρονικά διαστήματα μικρές μασάζ ποδιών. Ιδιαίτερα καλό για μασάζ με της σπονδυλικής στήλης;
 5. Περισσότερη σωματική δραστηριότητα, να αυξήσει το επίπεδο δραστηριότητάς του. Κιρσώδεις φλέβες παρουσιάζεται εξαιτίας της στασιμότητας στα πόδια, και ένα παθητικό τρόπο ζωής είναι μία από τις κύριες προϋποθέσεις για την ασθένεια;
 6. Συνεχώς να λάβει ένα ντους, να παρακολουθεί την υγιεινή των ποδιών, λήψη των θερμών λουτρών με το αλάτι που προστίθεται,
 7. Η χρήση ειδικών εργαλείων, τα οποία έχουν την επίδραση της θεραπείας;
 8. Είναι δυνατόν να εξαλείψει αγχώδη πράγματα και να ηρεμήσω;
 9. Διατροφή των υγιεινών τροφίμων, την εξάλειψη των επιβλαβών.
 10. Προτιμούν να εργάζονται όπου υπάρχει ένα μικρό, μέτριο φορτίο, καλύτερη μηχανή, και να εξαλείψει μακρά παραμονή στα πόδια του ή σε καθιστή θέση.
 11. Προσθέστε στη διατροφή το μέλι είναι γνωστό για τις ευεργετικές του επιδράσεις στο αγγειακό σύστημα του σώματος;
 12. Να εγκαταλείψει τα ψηλά τακούνια.

Η θεραπεία των κιρσών

πρόληψη των κιρσών

Η θεραπεία των κιρσών στα πόδια στο σπίτι — αυτή είναι η πιο κατάλληλη μορφή θεραπείας, η οποία μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου ή να αποκλείσει την εκδήλωση. Δεν θα πρέπει να βασίζεται σε εικασίες, να προσδιοριστεί η αιτία της νόσου, και να εξαλείψει τους, θα ήταν καλύτερα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να αποτρέψετε πιθανή βλάβη από την αυτοθεραπεία.

Εξωτερικά προϊόντα: κρέμες, αλοιφές, τζελ

Η θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων θα πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι αρχικά κατεστραμμένα αγγεία που βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος, τότε μπορεί να επιδείνωση της νόσου. Αν στα αρχικά στάδια για να αποφευχθεί η εξάπλωση της νόσου, μπορείτε να ανακτήσει γρήγορα. Ο καλύτερος τρόπος για να επαναφέρετε τα σκάφη από τα ανώτερα στρώματα του δέρματος είναι το εξωτερικό φάρμακα.

Η κρέμα είναι χρήσιμη για την πρόληψη του stasis αίματος, διεγείρουν την ροή του αίματος, ανακουφίζοντας από τον πόνο, το πρήξιμο στα πόδια. Υπάρχουν 4 κύριες κοινές ομάδες φάρμακα για εξωτερική εφαρμογή, χωρίζεται ανάλογα με το είδος της έκθεσης:

 1. Αλοιφές – θα βοηθήσει να διαλύσει μια αυξημένη ποσότητα των αιμοπεταλίων και την τόνωση της ροής του αίματος;
 2. Μη στεροειδή φάρμακα που διεύθυνσης φλεγμονώδη αντίδραση στα πόδια και την πρόληψη της θρόμβωσης;
 3. Παρασκευάζονται με φυσικά συστατικά – σκούπα του χασάπη, αγριοκάστανο. Χρησιμοποιούνται σε χρόνια κιρσούς, επειδή δεν έχουν παρενέργειες. Η ενδυνάμωση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, που ανακουφίζει αυξημένη κόπωση, πρήξιμο των ποδιών.
 4. Οι ορμόνες έχουν ένα ισχυρό αντιισταμινικό αποτέλεσμα για την πρόληψη της φλεγμονής.

Φυσιοθεραπεία

Η τακτική άσκηση όχι μόνο μπορεί να αποτρέψει την εξέλιξη της νόσου, αλλά επίσης να επιταχύνει την εξάλειψή της. Είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε το ζήτημα με σύνεση, το τρέξιμο είναι σίγουρα αποτελεσματική, αλλά άρσεις έχουν powerlifters αντίθετα επιβλαβής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απλές ασκήσεις:

 1. Καταλήψεις. Πόδια βάλε πλάτος πέρα και να κατεβαίνουν σιγά-σιγά, μέχρι η λεκάνη είναι επίπεδο, όταν γίνεται παράλληλα με το πάτωμα και στη συνέχεια να σταθεί. Για να εκτελέσετε περίπου 5 φορές, αλλά δεν πρέπει να είναι πολύ τεταμένη, αν μπορείτε να εκτελέσετε σκληρά, μην το κάνεις;
 2. Το πόδι της διάθεσης. Το διαζύγιο, να μετακινήσετε τα πόδια σας χώρια, εμπρός και πίσω. Για κάθε πόδι για να εκτελέσει 5 κούνιες σε κάθε κατεύθυνση *
 3. Περιστρέψτε το πόδι σας και κρατήστε το βάρος. Θα πρέπει να πάρετε το στήριγμα και την ώθηση προς την κατεύθυνση να περιστρέψετε το πόδι. Πλήρης 5 επαναλήψεις και περιστρέφεται προς την άλλη κατεύθυνση, στη συνέχεια, αλλάξτε πόδια;
 4. Το τροχαίο από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα και αντίστροφα. Είναι μια χρήσιμη άσκηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες μορφές εκτέλεσης.

Μπάνιο

Αποτελεσματική θεραπεία των κιρσών με τη βοήθεια της ιατρικής φύσης δεν είναι πάντα αποδεκτή για λόγους υγείας και η έλλειψη χρημάτων για τα ναρκωτικά. Για να προετοιμάσει το μπάνιο, έτσι ώστε να εξαλειφθούν οι κιρσοί, είναι μια αποτελεσματική και κατάλληλη θεραπεία στο σπίτι που δεν κοστίζει πολύ και είναι σχεδόν εντελώς ασφαλή.

Ιδιαίτερα χρήσιμο αλάτι λουτρά, είναι κατασκευασμένα με βάση 10 l νερό 2 κουταλιές της σούπας αλάτι της θάλασσας. Πρέπει να διαλυθεί στο νερό και βυθίστε τα πόδια στο νερό για 20-25 λεπτά. Η βέλτιστη θερμοκρασία του νερού είναι στους 38 βαθμούς, μπορείτε να προσδιορίσετε περίπου.

Με τη χρήση νέφτι κοστούμι και το λευκό και το κίτρινο έκδοση, το οποίο πωλείται σε όλα τα φαρμακεία. Το μαγείρεμα λευκό το μπάνιο:

 1. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το νερό θερμαίνεται σε περίπου 10 l;
 2. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας νέφτι;
 3. Να πάρει στο νερό για 20 λεπτά, αν και η διαδικασία είναι καλά ανεκτή.

Φάρμακα

γυμναστική με κιρσούς

Στη θεραπεία των κιρσών σημαντικό περίπλοκη θεραπεία, ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο τα φάρμακα τοπικές θεραπείες, αλλά και το συνολικό αντίκτυπο. Η καταλληλότερη για την ολοκληρωμένη θεραπεία με χάπια, κάψουλες ή ενέσεις.

Χρησιμοποιείται κυρίως 3 είδη των ναρκωτικών:

 • Ειδική φαρμακευτική αγωγή για να αυξήσει τη ροή του αίματος στο σώμα και να αυξήσει τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων. Φυσικά τέτοια μέσα στις φλέβες θεραπεία στο σπίτι δεν επιτευχθεί, αλλά μπορείτε να εξαλείψει τα αρνητικά συμπτώματα που συνοδεύουν τις κιρσώδεις φλέβες. Το φάρμακο χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, 1 δισκίο. Η διάρκεια της θεραπείας που έχει επιλεγεί μεμονωμένα.
 • Φάρμακα για την αραίωση του αίματος. Αυτές οι ουσίες εμποδίζουν το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα, το αίμα γίνεται πιο υγρό, εξαλείφοντας την τάση να πυκνότητα. Αυτό πρέπει να λαμβάνεται υπόψη για πληγές, πήξη, επίσης, είναι κάπως χειρότερα. Χρειάζεστε ένα ατομικό ραντεβού, καθώς δεν είναι πάντα απαραίτητο;
 • Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα .Διευκολύνουν την πορεία της νόσου, αναισθησία περιοχές, αποβάλλει το πρήξιμο, και να αποτρέψει τα αιμοπετάλια από το να κολλήσουν μεταξύ τους.

Η θεραπεία με βδέλλες

Λαϊκή και ιατρική προσέγγιση μπορεί να διαφωνούν σχετικά με την αποτελεσματικότητα του βδέλλες, αλλά πολλοί ανέφεραν θετικό αποτέλεσμα. Στην απέναντι πλευρά της σημειώνει ότι το αποτέλεσμα είναι βραχύβια και ασταθής.

Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων, εάν η θεραπεία γίνεται στο σπίτι, μπορεί να περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους, αλλά με δική σας ευθύνη, τι είναι αυτή η θεραπεία. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η βδέλλα είναι σε θέση να εξαλείψει τον πόνο και αίσθημα βάρους στα άκρα, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές, για παράδειγμα, φλεγμονή ή Αλλεργία. Για ειδικά υγρά που εκκρίνονται από τις βδέλλες, μετά την αποκόλληση το δάγκωμα site για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα συνεχίζει τη ροή του αίματος,με το ενδεχόμενο σχηματισμό της θρομβοφλεβίτιδας και απόστημα.

Λαϊκές θεραπείες

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες που χρησιμοποιούνται αρκετά συχνά, καθώς είμαστε περικυκλωμένοι από φυσική ουσία χρήσιμη για τις κιρσώδεις φλέβες, το μόνο που χρειάζεται για να πάρει και να μαγειρέψουν.

Τσουκνίδα

Μια έγχυση της τσουκνίδας είναι ενεργά χρησιμοποιείται ως από του στόματος φαρμακευτική αγωγή, το μείγμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί.Θα πρέπει να:

 1. Grind 2 κουταλιές της σούπας τσουκνίδες;
 2. Ρίχνουμε 1 Φλιτζάνι βραστό νερό;
 3. Έτσι, για να κρατήσει το υγρό για 1 ώρα και στέλεχος?
 4. Θα πρέπει να πίνετε τρεις φορές την ημέρα, ¼ Φλιτζάνι;
 5. Η επίδραση των πόρων που επιτυγχάνεται μέσα σε 6 μήνες.Κάθε μήνα να κάνετε ένα διάλειμμα 2 εβδομάδων.

Μήλα

Η θεραπεία των κιρσών αυτοσχέδια μέσα, μπορεί να είναι ένα κοινό προϊόν – τα μήλα είναι καλύτερα να λάβει ένα είδος "Antonov". Χρειάζεται 2 Τεμ μεσαία μήλα τοποθετούνται σε 1 λίτρο βραστό νερό και κρατήστε το για 4 ώρες. Στη συνέχεια, τα μήλα τρίβονται στο νερό και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια πιείτε δύο φορές την ημέρα για 50 γρ.

Το σκόρδο και το μέλι

Ένας άλλος τρόπος πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες στο σπίτι είναι να χρησιμοποιήσετε το ασυνήθιστο συνδυασμό των συστατικών, το σκόρδο και το μέλι. Θα πρέπει 250 γρ. σκόρδο με τη φλούδα και ψιλοκόψτε τα και,στη συνέχεια, λιώνουμε το μέλι (350 γρ) και γεμίστε το. Να αντέχουν σε 2 εβδομάδες. Θα πρέπει να λάβει 1 κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα για 2 μήνες.

Κάστανο

Λίγο γνωστές θεραπείες κιρσών είναι καστανιές. Χρειάζεται ένα μικρό άλογο κάστανο, τέλεια να ήταν και τα λουλούδια και τα φρούτα. 50 γρ κάστανο άλεσμα και σβήνουμε με τη βότκα 0,5 l, να Επιμείνει 2 εβδομάδες, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Θα πρέπει να πίνετε 40 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα για 1 μήνα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια τοπική αλοιφή.

Συμπιέζει και αλοιφή κιρσώδεις φλέβες

Πατάτες

Μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία κατά των κιρσών είναι μια αλοιφή ή συμπίεση. Λόγω των ιδιοτήτων του να απορροφήσει τις επιβλαβείς ουσίες, η χρήση της λαϊκής πατάτες που θέλετε να σχάρα,το βάζουμε στα πόδια, συνήθως στις φλέβες και τα συμπτώματα του πόνου. Οι πατάτες τοποθετούνται στο δέρμα και σταθερό με έναν επίδεσμο. Για να αντέξει ένα πακέτο την ημέρα, κάθε 4 ώρες, αλλάζοντας το περιεχόμενο.

Ξύλο καρυδιάς

Πράσινο ξύλο καρυδιάς είναι ένας από τους ηγέτες στη θεραπεία των κιρσών, αλλά οι λεπτομέρειες της πολυπλοκότητας της παραγωγής,καθώς είναι διαθέσιμο μόνο στα τέλη του καλοκαιριού/αρχές. Είναι έτοιμη, απλά πρέπει να το βάλετε σε ένα δοχείο και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Συνεχίστε να ωθήσει τα καρύδια 6 εβδομάδες, είναι επιθυμητό ότι η ικανότητα του φωτός. Λαδώνοντας ρευστό πόδια κάθε βράδυ.

Το αλάτι της θάλασσας

Όταν κιρσών έχει αποκτήσει εκτεταμένη κατανομή, είναι δυνατό να προετοιμάσει μια κομπρέσα από το αλάτι της θάλασσας. Συμβάλλει στην αγγειακή τόνος, εξαλείφει το πρήξιμο και μειώνει τον αριθμό των εμφανή αγγεία.

Θα πρέπει να προσθέσετε αλάτι στο νερό μέχρι να σχηματιστεί μια πάστα, και το μίγμα τοποθετείται σε ψυγείο. Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε ένα πανί και να το εφαρμόσετε στο δέρμα, θα πρέπει να κυλήσει με έναν επίδεσμο. Κρατήστε το μέχρι τη στιγμή της θέρμανσης το αλάτι.

Το Kalanchoe

η θεραπεία των κιρσών

Καλαγχόη είναι ένα ισχυρό βότανο που έχει ισχυρή επίδραση στις κιρσώδεις φλέβες. Θα πρέπει να σχίσει τα φύλλα και chop, στη συνέχεια βάζουμε στον ήλιο να στεγνώσουν. Θα πρέπει να στεγνώσει 250 γρ φύλλα, τοποθετώντας 0.5 λίτρο βάζο,στη συνέχεια, ρίχνουμε το αλκοόλ, βότκα και να το αποθηκεύσετε για μια εβδομάδα σε ένα σκοτεινό μέρος. Δύο φορές την ημέρα ΤΡΊΨΤΕ τα πόδια για την εξάλειψη του πόνου.

Το μέλι θεραπεία

Αν έχετε πόνο των μυών, ισχυρή σπασμούς και κράμπες στα πόδια, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το μέλι θεραπεία. Το μέλι είναι γνωστό για την τονωτική του δράση στα αιμοφόρα αγγεία. Θα πρέπει να είναι την ημέρα με άδειο στομάχι να φάτε 2 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Το μέγιστο αποτέλεσμα παρατηρείται όταν χρησιμοποιείται με άδειο στομάχι και δεν πίνετε οποιοδήποτε υγρό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προφύλαξη.