Κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες

Η σύγχρονη ιατρική προσφέρει πιο αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας της, όπως σοβαρές ασθένειες, όπως οι κιρσώδεις φλέβες. Αν και αυτή η παθολογία μόνιμα θεραπεία δεν είναι δυνατή, τρόποι να διευκολυνθούν τα υπάρχοντα συμπτώματα, την ανακούφιση του πόνου και εξαλείφοντας τα πιθανά πλευρά της βλάβης από το σώμα, επιτρέπει στον ασθενή να οδηγήσει μια πλήρη και απρόσκοπτη ζωή. Της φλεβικής παθολογίας, έχουν αναφερθεί σε ενήλικες και σε παιδιά, μπορεί να συμβεί και στα κάτω άκρα (κυρίως), καθώς και σε άλλα μέρη του σώματος: τα εσωτερικά όργανα, στα χέρια, στην κοιλιά. Γνωρίζοντας πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες και να αποτρέψει την επιδείνωση των υφιστάμενων ασθενειών, που μπορεί να επιβραδύνει τη δυναμική της νόσου, για τη διατήρηση της υγείας των ποδιών της, η όμορφη μισό της ανθρωπότητας.

Η Γενική ιδέα των κιρσών στις γυναίκες

κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες

Ένα χαρακτηριστικό του γυναικείου σώματος μπορεί να θεωρηθεί ως η τοποθεσία του συχνές ορμονικές μεταβολές που οφείλονται στη φυσιολογία των γυναικών. Εγκυμοσύνη, την εφηβεία και την εφηβεία, η αρχή της εμμήνου ρύσεως — όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορεί να είναι μια αιτία της φλεβικής παθολογίας. Προδιαθεσικοί παράγοντες, που περιλαμβάνουν την ανεπαρκή σωματική δραστηριότητα, το υπερβολικό σωματικό βάρος, η κληρονομικότητα και πολύ άγχος, συχνά προκαλούν την ανάπτυξη των κιρσών, όπως και σε ενήλικες γυναίκες και σε εφήβους και ακόμη και τα παιδιά.

Επιλέγοντας τον τρόπο πώς να τη θεραπεία των κιρσών που αναπτύσσεται στα πόδια και το σώμα και τα εσωτερικά όργανα γυναίκες πρέπει πρώτα να εξετάσει τη γενική κατάσταση του γυναικείου σώματος, η παρουσία του μια γενετική προδιάθεση σε βλάβες των φλεβών και διαταραχές στις διαδικασίες της κυκλοφορίας. Σύντομα αυτό θα ανακουφίζει από τα δυσάρεστα συμπτώματα της νόσου, για να ελαχιστοποιήσει τις δυνητικές αρνητικές επιπτώσεις του.

Κιρσώδεις φλέβες εκδηλώνεται "γυναικεία", είναι ελαφρώς διαφορετική από τα συμπτώματα της νόσου σε το αρσενικό μισό του πληθυσμού: εκπαίδευση φλεβική κόμβους στην επιφάνεια του το δέρμα ή εσωτερικά όργανα, πρήξιμο των ιστών, την αλλαγή στη θερμοκρασία του σώματος που σχετίζονται με διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος, αλλαγή στην εμφάνιση του πληγέντος μέρος του σώματος, αυτές είναι κοινές εκδηλώσεις των κιρσών. Αρχικό στάδιο της νόσου μπορεί να χαρακτηρίζεται από ελαφρά αρνητικές αλλαγές, ωστόσο, επειδή είναι στο αρχικό στάδιο της θεραπείας είναι πιο επιτυχής θα πρέπει να δώσουν προσοχή ακόμη και μικρές αρνητικές αλλαγές στην κατάσταση.

Ταξινόμηση

Σήμερα ήταν μια γενικά αποδεκτή ταξινόμηση των κιρσών στις γυναίκες, με βάση την εντόπιση της παθολογικής διαδικασίας. Αυτό θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι η διάταση μπορεί να παρατηρηθεί σε όλες σχεδόν τις περιοχές του σώματος. Παρουσία κληρονομική προδιάθεση σε διαταραχές της κυκλοφορίας του αίματος, κιρσώδεις φλέβες εντοπίζονται στα κάτω άκρα, τα χέρια, τη βουβωνική χώρα, το στήθος και την κοιλιά. Σε εσωτερικά όργανα όπως παθολογία, επίσης, συμβαίνει κατά καιρούς, ωστόσο, για την ανάπτυξη της παθολογίας αυτών εντοπισμού πρέπει να σημειωθεί ορισμένες οργανικές διαταραχές που οδηγούν σε επιδείνωση του βαθμού της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων.

Στις γυναίκες, κιρσώδεις πιο συχνά διαγιγνώσκεται στους ακόλουθους τομείς:

 • στα πόδια του;
 • στο πίσω μέρος;
 • στην κοιλιακή χώρα;
 • στη βουβωνική χώρα;
 • στις ωοθήκες.

Οι θέσεις που αναγράφονται κιρσώδεις εκδηλώσεις όχι μόνο επιπλέον, κιρσώδεις φλέβες μπορεί να προκύψει σε πολλές περιοχές και μέρη του σώματος. Κάθε ποικιλία έχει τα δικά της ιδιαίτερα εκδηλώσεις και ανάπτυξης, και απαιτεί μια συγκεκριμένη προσέγγιση στη θεραπεία και τη διάγνωση.

Κιρσών στα κάτω άκρα

Εκδήλωση της νόσου στα πόδια, ιδιαίτερα, είναι συχνά διαγιγνώσκεται σε το θηλυκό μισό του πληθυσμού. Αυτό οφείλεται τόσο σε ένα κληρονομικός παράγοντας, και με τη σειρά του προκαλεί η ασθένεια προκαλεί. Του, ούτε θα πρέπει να περιλαμβάνουν το υπερβολικό βάρος, η έλλειψη φυσικής άγχος κάθε μέρα, υπερβολικό χρόνο που δαπανάται σε όρθια θέση φορώντας τα στενά και άβολα παπούτσια 0 ψηλά τακούνια είναι το προνόμιο του γυναικείου πληθυσμού, και ότι υψηλής φτέρνα παπούτσια συχνά οδηγεί σε υπερβολική πίεση στα πόδια, μείωση του τόνο των φλεβών τοίχους, που είναι ένας από τους λόγους για την ανάπτυξη των κιρσών.

Στο αραχνών ποδιών, φλέβες μπορεί να παρουσιαστεί με διαφορετικές τοπικές ρυθμίσεις, πιο συχνά χαρακτηρίζεται από το δέρμα τους αστραγάλους και τα μοσχάρια. Σπασμοί, ειδικά κατά τη διάρκεια μιας νύχτας ύπνου, η οποία επηρεάζει την ποιότητα, την τρυφερότητα από τα πόδια, η εμφάνιση στο τέλος της ημέρας οίδημα των ιστών — όλες οι εκδηλώσεις αυτές μπορούν να θεωρηθούν τα κύρια συμπτώματα από το αρχικό στάδιο των κιρσών στις γυναίκες.

Κακώσεις στη βουβωνική χώρα

αιτίες των κιρσών

Κιρσώδεις φλέβες στη βουβωνική χώρα που αναπτύσσεται στις γυναίκες, ισχύει και για τις κοινές παθήσεις του κυκλοφορικού συστήματος. Δεδομένου ότι στην περιοχή αυτή υπάρχει και ένας σημαντικός αριθμός μεγάλων φλεβών και αρτηριών, με αρνητικές αλλαγές στην κυκλοφορία, η πιθανότητα εμφάνισης κιρσών στη βουβωνική χώρα. Εδώ, όπως και σε άλλους τομείς, σημειώστε τα ακόλουθα συμπτώματα, τα οποία μπορεί να είναι εκδηλώσεις των βλαβών φλέβες:

 • η εμφάνιση των ευρυαγγειών;
 • το οίδημα των ιστών;
 • πόνος που μπορεί να γίνει αισθητό κατά την ψηλάφηση της περιοχής *
 • η διόγκωση των φλεβών και μέρη των φλεβών πάνω από την επιφάνεια του δέρματος.

Αλλοιώσεις των φλεβών στη βουβωνική χώρα παρουσιαστεί όταν ορμονικές διαταραχές στο γυναικείο σώμα, το οποίο μπορεί να προκύψει κατά την έναρξη της μεταβατικής περιόδου και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κατά την έναρξη της εμμηνόπαυσης.

Παθολογικές μεταβολές στην περιοχή του στήθους

Κιρσώδεις φλέβες στο στήθος, σημείωσε με τη σειρά του 18-23% των γυναικών με έντονη την παθολογία των φλεβών. Ειδικά αυτό το είδος της παθολογίας των φλεβών κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία, όταν οι Μαστοί αυξάνονται σε μέγεθος και ορμονικές αλλαγές στο σώμα.

Κιρσοί μπορεί να είναι ορατό με το μάτι στα πρώιμα στάδια της νόσου, και σε ορισμένες περιπτώσεις, να γίνει αισθητή τρέξιμο συμπτώματα της νόσου. Ωστόσο, η εμφάνιση του πόνου, οίδημα των μαλακών ιστών του μαστού θα σας βοηθήσει να προσδιορίσει τις κιρσώδεις φλέβες της περιοχής, ακόμη και στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία είναι πιθανό να βοηθήσει στην εξάλειψη των δυσάρεστων συμπτωμάτων της νόσου.

Κιρσώδεις καταστροφή των ωοθηκών

Κιρσώδεις φλέβες των ωοθηκών είναι επίσης μια εκδήλωση του φλέβα νόσου, η οποία είναι χαρακτηριστική για το θηλυκό μισό του πληθυσμού. Αυτό το είδος της παθολογίας που παρατηρείται με την παρουσία φλεγμονής στο σώμα, όταν εκφράζονται δυσλειτουργίες. Οι φλέβες των ωοθηκών είναι εξαιρετικά ευαίσθητα σε ορμονικές αλλαγές του γυναικείου σώματος, επειδή ο έλεγχος των ορμονών ισορροπία και την ποιότητα της εργασίας του ενδοκρινικού συστήματος μπορεί να θεωρηθεί ως ο κύριος παράγοντας που εμποδίζει την ανάπτυξη των κιρσών των ωοθηκών.

Μεθόδους θεραπείας της περιοχής του γυναικείου σώματος περιλαμβάνει ένα πρώτο αντι-φλεγμονώδη θεραπεία, η διόρθωση της ορμονικό υπόβαθρο.

Αλλαγές φλέβες στην κοιλιά και την πλάτη

Τα συμπτώματα των κιρσών στην πλάτη, δεν είναι συχνά παρατηρείται, το φαινόμενο αυτό μπορεί να συνοδεύεται από αλλαγές στην κατάσταση των φλεβών στην κοιλιακή χώρα. Κιρσώδεις φλέβες στην κοιλιά, η ανάπτυξη στις γυναίκες είναι το αποτέλεσμα της βλάβης των φλεβών στην περιοχή αυτή. Τα συμπτώματα της παθολογίας παρόμοια με τις εκδηλώσεις των κιρσών και σε άλλους τομείς:

 • υπάρχει πόνος στην πληγείσα περιοχή;
 • υπάρχει διόγκωση του ιστού;
 • στα μεταγενέστερα στάδια της νόσου χαρακτηρίζεται διόγκωση των φλεβών πάνω από την επιφάνεια του δέρματος της κοιλιάς.

Οι κόμβοι που σχηματίζονται από τις φλέβες στην κοιλιά μπορεί να είναι εμφανής ακόμα και στα αρχικά στάδια της παθολογικής διαδικασίας, αναφέροντας διαταραχές στην κυκλοφορία και την κατάσταση των φλεβών και των αρτηριών.

Αιτίες των κιρσών

Αιτίες των κιρσών στις γυναίκες, η οποία μπορεί να προκύψει στα πόδια, τη βουβωνική χώρα και στην περιοχή της λεκάνης, συμπίπτουν με τις αιτίες αυτής της ασθένειας και στους άνδρες. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • ανθυγιεινό τρόπο ζωής και τις κακές συνήθειες που επιδεινώνουν την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς και την κατάσταση των τοιχωμάτων των φλεβών;
 • η κακή διατροφή, η οποία δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό των στοιχείων που είναι αναγκαία για τη διατροφή των φλεβών;
 • το υπερβολικό σωματικό βάρος.
 • ο κληρονομικός παράγοντας.

Προκαλώντας τους λόγους που προκαλούν την ανάπτυξη των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες και σε άλλα μέρη του σώματος, αυτή η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας και καθιστικής ζωής, η οποία επιβραδύνει τη διαδικασία της κυκλοφορίας του αίματος στους ιστούς, να φοράτε στενά ρούχα και παπούτσια, τα ψηλά τακούνια, η έλλειψη ανάπαυσης για τα πόδια, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό με μια μακρά παραμονή σε όρθια ή καθιστή θέση. Επίσης, καθυστέρηση στην επούλωση των υφιστάμενων φλεγμονώδεις διεργασίες στον οργανισμό μπορεί να γίνει η αιτία της εμφάνισης κιρσών των κάτω άκρων, της πυέλου φλεβών και των ωοθηκών στις γυναίκες. Ελέγξτε τη δική σας υγεία, την τακτική ιατρική εξέταση επιτρέπει την ανίχνευση της παθολογίας της κυκλοφορίας του αίματος και αρνητικές αλλαγές στην κατάσταση των φλεβών.

η θεραπεία των κιρσών

Οποιαδήποτε αιτία των κιρσών που αναπτύσσεται στα πόδια στις γυναίκες είναι αποτέλεσμα των αλλαγών, και την επιβράδυνση της κυκλοφορίας του αίματος. Σε λάθος διατροφή, κακές συνήθειες σημειωθεί μια πάχυνση του αίματος, γεγονός που περιπλέκει το πέρασμά του μέσα από τις φλέβες, προκαλώντας τους να αυξάνουν σε μέγεθος, θα χάσουν τον τόνο τους τοίχους, το σχηματισμό της φλεβικής κόμβους, προεξέχουν πάνω από την επιφάνεια του δέρματος.

Αιτίες των κιρσών είναι παρόμοιες σε άνδρες και γυναίκες, ωστόσο, το γυναικείο φύλο έχει μεγαλύτερη πιθανότητα εμφάνισης αυτής της ασθένειας, η οποία είναι πιο συχνά εντοπίζεται στα πόδια. Αυτό οφείλεται στη φυσιολογία του γυναικείου σώματος, τις ιδιαιτερότητες της φλεβικής μονάδα λούμεν, όπως τη ροή του αίματος.

Χαρακτηριστικά συμπτώματα και τα σημάδια

Σημάδια των κιρσών που αναπτύσσεται στους ιστούς των ποδιών των γυναικών, αφήστε το να ανιχνεύσει την ασθένεια ακόμη και σε πρώιμο στάδιο. Τα συμπτώματα των κιρσών διαγνωστεί στα πόδια, στην περιοχή της λεκάνης στις γυναίκες τα εξής:

 • η εμφάνιση οιδήματος των ιστών;
 • η διόγκωση των φλεβών και των κόμβων πάνω στο δέρμα;
 • αγγειακή αράχνες.
 • πόνος των ποδιών;
 • κράμπες, ιδιαίτερα τη νύχτα.

Κιρσώδεις φλέβες του βουβωνική χώρα, το οποίο μπορεί να συμβεί σε άνδρες και στις γυναίκες είναι, επίσης, χαρακτηρίζεται από την ευαισθησία της περιοχής, η εμφάνιση των κόμβων από τις φλέβες. Το στήθος, αν και λιγότερο συχνά, επηρεάζονται από αυτή την παθολογία, μπορεί επίσης να υποφέρουν από εκδηλώσεις της νόσου: οι κιρσώδεις φλέβες εδώ είναι πιο σπάνια, αλλά είναι, επίσης, χαρακτηρίζεται από τον πόνο, φλέβες αραχνών για το δέρμα.

Διάγνωση της νόσου

Εντοπίστηκε κιρσώδεις φλέβες, η οποία μπορεί να συμβεί σε γυναίκες με τη βοήθεια του μια εξωτερική επιθεώρηση από την πληγείσα περιοχή, η ψηλάφηση του δέρματος. Επίσης ανατεθεί η χρήση του x-ray εξετάσεις του δέρματος και την πάσχουσα περιοχή ή όργανο, ο ασθενής εξετάσεις αίματος και ούρων.

Με βάση την οπτική επιθεώρηση και αναλύσεις, η απόφαση σχετικά με τη μέθοδο των θεραπευτικών αποτελεσμάτων.

Θεραπείες

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια απαιτούν χειρουργική θεραπεία, δεδομένου ότι η έλλειψη έκθεσης σε παθολογία πηγαίνει στο τρέξιμο φάση και μπορεί να προκαλέσει την αναπηρία του ασθενούς, πώς να μεταχειρίζονται τις γυναίκες και τους άνδρες που καθορίζεται από το γιατρό. Η θεραπεία των κιρσών, η οποία εντοπίζεται στο δέρμα των ποδιών στις γυναίκες, μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους, χρησιμοποιώντας φάρμακα, φυσιοθεραπεία και, εάν είναι απαραίτητο, η χειρουργική επέμβαση.

Φαρμακευτική αγωγή

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών, η οποία γιορτάζεται στα πόδια των γυναικών θα πρέπει να καθορίζεται από το γιατρό χάπια συνταγογραφείται με βάση τις δοκιμές απόδοσης. Καλή απόδοση χαρακτηρίζεται από την αλοιφή που εφαρμόζεται από κιρσούς στα πόδια: η εφαρμογή της απλή, αυτές οι αλοιφές είναι απορροφάται γρήγορα. Όταν χρησιμοποιείτε αλοιφές και tablets aktiviziruyutsya την κυκλοφορία του αίματος, εξαλείφει την φλεβική ανεπάρκεια.

Προσφέρουμε γέλες και αλοιφές επιτρέψει σε σας για να εξαλείψει τον πόνο, το πρήξιμο. Η διαθεσιμότητα, το κόστος τους θεωρείται ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτού του τύπου της θεραπείας.

Χειρουργική επέμβαση

Όταν οι γυναίκες έχουν αποκαλύψει κιρσώδεις φλέβες των ποδιών, μπορεί να είναι σε προχωρημένα στάδια της νόσου που προσφέρονται θεραπεία με τη μορφή της επιχείρησης. Χειρουργικό phlebectomy φλεβική επιτρέπει σε σας για να αφαιρέσετε τους κόμβους, την εξάλειψη στασιμότητα της ροής του αίματος.

Αυτό το " μεθ εφέ χρησιμοποιείται σε προχωρημένα στάδια της νόσου, αντιστοιχεί ένας γιατρός.

Ασκήσεις

Κιρσώδεις φλέβες των ωοθηκών σε γυναίκες που μπορούν να αντιμετωπιστούν με την άσκηση: θεραπευτικές ασκήσεις βοηθά στην εξάλειψη της συμφόρησης στα όργανα της πυέλου, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος ενεργοποίησης. Το καθεστώς αυτών των ασκήσεων προσφέρουν οι γιατροί σε κάθε κλινική για τη θεραπεία των κιρσών.

Η βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματικότητα της άσκησης θα πρέπει να θεωρείται κανονικότητα.

Λαϊκές θεραπείες

Μπορεί να εφαρμοστεί σπιτική αλοιφή, η οποία εφαρμόζεται στην πάσχουσα φλέβα, που αφαιρεί τη φλεγμονή και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Μπορεί να είναι ένα φυσικό κερί, το οποίο προστίθεται σε φυσικά στοιχεία: φυτά (Kalanchoe, αλόη, καλέντουλα), λουλούδια (Linden, τσουκνίδα).

Οποιαδήποτε τοπική θεραπεία θα πρέπει να χρησιμοποιείται υπό την επίβλεψη ενός γιατρού.

Πιθανές επιπλοκές των κιρσών στις γυναίκες

Κιρσώδεις φλέβες στη βουβωνική χώρα, στα πόδια των γυναικών μπορεί να έχει μια σειρά από αρνητικές συνέπειες, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να προκύψει μια αναπηρία. Επιπλοκές μπορεί να είναι λόγω της παρουσίας των παράλληλη ροή οργανικές βλάβες, αδυναμία, που αποτελούν τα τοιχώματα των φλεβών. Το στάδιο της νόσου καθορίζει τον κίνδυνο των επιπλοκών με προχωρημένες μορφές της νόσου, οι επιπλοκές είναι πιο συχνές.

Η αποδυνάμωση των φλεβών, διαταραχές του κυκλοφορικού και την εξάπλωση της νόσου σε γειτονικές περιοχές του δέρματος που είναι οι κύριες πιθανές επιπλοκές των κιρσών.

Προληπτικά μέτρα

πρόληψη των κιρσών

Για να αποφευχθεί η ανάπτυξη κιρσωδών στη βουβωνική χώρα, χρησιμοποιώντας ασκήσεις που ενεργοποιούν τη διαδικασία της ροής του αίματος σε γυναίκες με τα όργανα της πυέλου, του αποκλεισμού από τις κακές συνήθειες, φορώντας άνετα ρούχα. Επιπλοκές της θρομβοφλεβίτιδας μπορεί να αποφευχθεί μέσω της σωστής διατροφής, στην πρόληψη των κιρσών είναι δυνατό, υπό τον όρο τακτική ιατρική εξέταση.