Αντενδείξεις των κιρσών στα πόδια

Οι κιρσοί χαρακτηρίζονται από την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων και την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία. Είναι σημαντικό να κάνετε προσαρμογές στον τρόπο ζωής για την αποφυγή της εμφάνισης θρομβοφλεβίτιδας και φλεβικά έλκη. Για την επιτυχή θεραπεία της νόσου, είναι απαραίτητο να τηρεί αντενδείξεις με κιρσώδεις φλέβες, προκειμένου για την αποτελεσματική εξάλειψη των αρνητικών παραγόντων και να διευκολύνει την κατάσταση του ασθενούς.

Κιρσώδεις φλέβες – τι είναι και τι δεν είναι;

αντενδείξεις για τις κιρσώδεις φλέβες

Αντενδείξεις για τις κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στις γυναίκες και τους άνδρες σχετίζονται με διάφορες πτυχές της ζωής είναι η διατροφή, η άσκηση, η διεξαγωγή της υγιεινής των διαδικασιών, φορώντας παπούτσια, τα όρια για την αποδοχή των ναρκωτικών και τη χειρουργική επέμβαση στα πόδια του.

Τα προληπτικά μέτρα που πρέπει να τηρούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας και κατά τη διάρκεια της μετέπειτα χρόνια της ζωής του και να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου και αποτελεσματικά την εξάλειψη των κιρσών.

Αυτό που είναι αδύνατο με τις κιρσώδεις φλέβες και τα προβλήματα τα αιμοφόρα αγγεία γυναίκες:

  • Πρέπει να εγκαταλείψουμε ορμονικά αντισυλληπτικά, η σύσταση αυτή πηγάζει από το γεγονός ότι οι ορμόνες του φύλου ενεργοποίηση πήξης του αίματος, φαίνεται να είναι θρόμβων αίματος στα αγγεία;
  • Απαγορεύεται να κάνουν αντι-αντι-cellulite μασάζ με πίεση και την ενεργό μασάζ με κιρσούς κατεστραμμένες περιοχές επιτρέπεται η προληπτική μασάζ ποδιών, αλλά μόνο υπό την επίβλεψη ενός γιατρού και στο αρχικό στάδιο της νόσου;
  • Στο γυμναστήριο μπορείτε να σηκώσετε τα βάρη όχι περισσότερο από 4 kg δεν αντενδείκνυται Pilates, yoga, μαθήματα κολύμβησης;
  • Με κιρσώδεις φλέβες, δεν φορούν παπούτσια με ψηλά τακούνια, το ύψος δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 3-4 cm (φτέρνα συμβάλλει στην μυϊκό τόνο των ποδιών, είναι δύσκολο φλεβική εκροή του αίματος που οφείλεται η νόσος εξελίσσεται);
  • Αντενδείκνυται για αποτρίχωση, η οποία μειώνει την ελαστικότητα των φλεβών και των αγγείων απαγορεύεται να ζεσταθεί τα πόδια με ζεστό νερό κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ, τη θερμοκρασία του μπάνιου δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 35 βαθμούς?
  • Τα στενά ρούχα (παντελόνι, τζιν, κολάν) πίεση, συμβάλλει στην εσφαλμένη κατανομή του αίματος μέσα από τα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία, το τσίμπημα των φλεβών, η οποία προκαλεί επιπλοκές της νόσου.

Αντενδείξεις που ισχύουν για όλους τους ασθενείς με κιρσούς περιλαμβάνουν έλλειψη του λυκίσκου σχετικά με το βάρος του σώματος, και να αποφεύγονται, και είναι σημαντικό να τρώτε μια ισορροπημένη, την εξάλειψη τηγανητά, τα λιπαρά τρόφιμα fast food, άδειο υδατάνθρακες.

Προσοχή!

Αντενδείκνυται με κιρσώδεις φλέβες του ποδιού ασκήσεις δύναμης, υπερβολική καταπόνηση των κάτω άκρων, διαφορετικούς τύπους αγώνες ενάντια στον χρόνο, καταλήψεις με βάρη. Θα πρέπει πάντα να μετρήσει το φορτίο τεθεί στην περίοδο της κατάρτισης, compression εσώρουχα.

Ασθενείς με κιρσούς των ποδιών απαγορεύεται να επισκεφθείτε τα λουτρά και σάουνες, για να αποφευχθεί η πίεση στα τριχοειδή αγγεία. Μακρά παραμονή κάτω από τον ήλιο, το Σολάριουμ θα μπορούσε να προκαλέσει την εξέλιξη της νόσου των ποδιών.

Πρόσωπα των οποίων η εργασία σχετίζεται με μακρά παραμονή σε μια θέση, πρέπει να αλλάζουν συχνά θέση, για να αποφευχθεί η αίσθηση του να ρέει στους μύες, για να δώσει τα πόδια μου ένα υπόλοιπο (καλά να κρατήσει σε φόρμα). Πριν από τις πτήσεις ή ταξίδια να φοράτε κάλτσες συμπίεσης (για να συμφωνήσουν σχετικά με το μέγεθος και το βαθμό συμπίεσης με ένα γιατρό).

Οι ιδιαιτερότητες της διατροφής για τις κιρσώδεις φλέβες

Οι ασθενείς με τη διάγνωση των κιρσών πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή τα τρόφιμα που είναι σε θέση να κρατήσει τα υγρά στο σώμα (θαλασσινά, λουκάνικα, αυγά, κονσέρβες ψαριών, μαγιονέζα, κέτσαπ, κράκερ).

Στο ελάχιστο, θα πρέπει να μειώσει την κατανάλωση κονσερβοποιημένων προϊόντων, χοιρινό και βοδινό κρέας συμβάλλει στην συσσώρευση στο σώμα της επιβλαβούς χοληστερόλης. Υψηλής θερμιδικής αξίας τρόφιμα, είναι σημαντικό να αντικαταστήσετε τα φρούτα και τα λαχανικά, τα δημητριακά.

Αντενδείκνυται με κιρσούς χρήσης με βάση την αλκοόλη προϊόντα που θα αυξήσουν το ιξώδες του αίματος, προκαλώντας θρόμβωση. Περιορισμοί που επιβάλλονται σχετικά με το Κάπνισμα.

Σημαντικό!

αυτό είναι δυνατόν με τις κιρσώδεις φλέβες

Θα πρέπει να περιορίσετε την κατανάλωση αλατιού, σε οποιαδήποτε μορφή, την υπερβολή προκαλεί οίδημα, το οποίο να θέσει επιπλέον πίεση για την πληγείσα φλέβες.

Θα πρέπει να τρώτε τρόφιμα που περιέχουν ειδικές βιταμίνες για να βοηθήσει με την απορρόφηση της βιταμίνης C, προστατεύουν τα αιμοφόρα αγγεία από πτώση της πίεσης:

  • Ρουτίνη – τα εσπεριδοειδή, τα μήλα, το φαγόπυρο;
  • Κατεχίνη – των οποίων, τα σταφύλια, τα μούρα;
  • Κερσετίνη βότανο St. wort του Ιωάννη, το πράσινο τσάι, τα κρεμμύδια?
  • Όλα τα είδη των εσπεριδοειδών.

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε προϊόντα χωρίς θερμική επεξεργασία, να προετοιμάσουν τα γεύματα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ατμού μέθοδο απόσβεσης. Το υγρό για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών για να πάρει σε περιορισμένο αριθμό, όχι περισσότερο από 1,5 λίτρα ανά ημέρα.

Η φαρμακευτική αγωγή

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι απαγορευμένο να πραγματοποιήσει διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια, για παράδειγμα, η θεραπεία των αρθρώσεων. Εάν αντιμετωπίζετε βάρους στα πόδια, είναι σημαντικό να σταματήσετε τη λήψη αντισύλληψης, που συμβάλλουν στη διόγκωση του φλεβικού τοίχους.

Ο σωστός τρόπος ζωής και η τήρηση των προληπτικών μέτρων που θα σταματήσει τη διαδικασία εξυγίανσης φλεβικά τοιχώματα, ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία, να εμποδίζουν τις πιθανές επιπλοκές.

Είναι σημαντικό για τη φροντίδα για τα πόδια, μέτρια άσκηση, να μειώσει το φορτίο των κάτω άκρων. Αποκατάσταση με επιτυχία σε αυτή την περίπτωση, με την εγγύηση.