Πώς να θεραπεύσει κιρσούς;

Κιρσοί νόσος είναι μια σοβαρή ασθένεια για να εκτελέσετε το οποίο είναι άκρως ανεπιθύμητο. Με κιρσούς τα τείχη της σαφηνούς φλέβες χάνουν την ελαστικότητά τους, τα αιμοφόρα αγγεία είναι τεντωμένο, σχηματίζοντας μια οζώδης διεύρυνσης. Με την ευκαιρία, σε μετάφραση από τα λατινικά "διατεταμένες" σημαίνει "γόρδιο δεσμό".

Τα συμπτώματα των κιρσών

κιρσώδεις φλέβες

Κιρσώδεις φλέβες συνοδεύεται από μια σειρά από συμπτώματα, η κυριότερη είναι η παράταση της σαφηνούς φλέβες, η εμφάνιση των κιρσών κόμβους και μικρές ενδοδερμική σκάφη. Τα συμπτώματα των κιρσών εκδηλώνονται, συνήθως μετά το γεύμα, λόγω της σωματικής άσκησης:

 • Πόνος στα πόδια
 • Πρήξιμο
 • Βάρους στις γάμπες
 • Κούρασης ποδιών
 • Κράμπες στις γάμπες, ενώ στον ύπνο
 • Το μούδιασμα του δέρματος ή αλλαγή στην ευαισθησία του δέρματος
 • Spider φλέβες στο δέρμα

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών: όλους τους τρόπους

Όλοι οι τρόποι για το πώς να τη θεραπεία των κιρσών κάτω στην ιστοσελίδα μας komy-za30.ru. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να επιλέξετε ένα μεμονωμένο πρόγραμμα θεραπείας με βάση το στάδιο της νόσου. Και ότι το μόνο που θα έμπειρο γιατρό.

 • Η σκληροθεραπεία
 • Λέιζερ χειρουργική επέμβαση
 • Χειρουργική επέμβαση
 • Φαρμακοθεραπεία
 • Ελαστική συμπίεση
 • Θερμοπηξία – βοηθά να λάβει την άριστη καλλυντική αποτελέσματα

Σε κάθε περίπτωση τακτοποίηση μία ή η άλλη μέθοδος, ωστόσο, αναμφίβολα, θα είναι αποτελεσματική μόνο για ολοκληρωμένη θεραπεία.

Μερικές φορές την επιτυχή θεραπεία των κιρσών περιλαμβάνει την αφαίρεση των κιρσών. Σε προχωρημένες περιπτώσεις, όλα τα άλλα μέτρα που θα είναι σε θέση να εξαλείψει τα συμπτώματα για ένα διάστημα. Συστατικά αποτελεσματική θεραπεία είναι επίσης θεραπεία συντήρησης μετά την αφαίρεση φλεβών και την πρόληψη των υποτροπών.

Μαθαίνοντας πώς να την θεραπεία των κιρσών, δεν πρέπει να φοβόμαστε την αφαίρεση φλεβών, ιδιαίτερα αν η νόσος είναι ήδη μακριά από το πρώιμο στάδιο. Αν αυτό δεν γίνει, το αίμα-engorged κιρσώδεις φλέβες μόνο που θα εμποδίζουν την κυκλοφορία. Η αφαίρεση των εν λόγω φλέβες ομαλοποιεί την ροή του φλεβικού αίματος, θα αφαιρέσει το βάρος από υγιή αγγεία και γενικά να σταματήσει την εξέλιξη της νόσου. Επειδή χάνουν υγιή φλεβική κορμούς οφείλεται σε υπερφόρτωση του φλεβικού αίματος.

Πώς να θεραπεύσει συντηρητικά;

Για να αποφύγετε τη χειρουργική επέμβαση, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να βοηθήσει pressotherapy και τη λεμφατικοη αποξήρανση. Κατά τη μετεγχειρητική περίοδο συχνά υπάρχει οίδημα – στην περίπτωση αυτή, λοιπόν, να βοηθήσει τη θεραπεία συμπίεσης.

η θεραπεία των κιρσών

Ωστόσο, αν στο ιστορικό του ασθενούς υπάρχουν οξείες διαπύηση από φλεγμονώδεις διαταραχές, θρόμβωση, μεταφέρθηκε πρόσφατα, όγκος, θρομβοφλεβίτιδα, δερματικές παθήσεις ή παθήσεις της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, για να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα για την πίεση και συσκευή για τη λεμφατικοη αποξήρανση αδύνατο.

Θεραπεία κιρσών λαϊκές θεραπείες

Πολλοί οπαδοί της λαϊκής ιατρικής ξέρει πώς να τη θεραπεία των κιρσών δημοφιλείς μεθόδους. Εξετάστε μερικές από αυτές.

Να απαλλαγούμε από τον πόνο στα πόδια, φορώντας κάλτσες, προ-εμποτισμένο σε διάλυμα φυσιολογικού ορού. Αλατώδες διάλυμα σε ποσοστό 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό, απορροφούν στην κάλτσες για μισή ώρα, να στεγνώσει και να το βάλετε στα πόδια του. Περιοδικά αφαιρέστε και απότομα τις κάλτσες στο διάλυμα ξανά και ξανά, αλλά προσπάθησε να περπατήσει σε αυτούς συνεχώς. Πλύνετε τις κάλτσες μία φορά ανά ημέρα.

Γνώστες άνθρωποι μοιράζονται μερικές συνταγές, πώς να την θεραπεία των κιρσών. Θα χρειαστείτε 100 γρ μοσχοκάρυδο και 0,5 λίτρα βότκαότι θα πρέπει να επιμείνουμε σε 10 ημέρες. Η έγχυση πρέπει να περάσει μέσα από μια γάζα και να λαμβάνεται 30 λεπτά πριν από τα γεύματα 3 φορές την ημέρα.

Βοηθούν επίσης κομπρέσες με βάση γαλακτοκομικά ορού γάλακτος. Υγράνετε τη γάζα στον ορό και τυλίξτε φλέβες της ξεχώρισαν, το επάνω κάλυμμα για τη γάζα με ένα ειδικό χαρτί περιτυλίγματος.

Για να διευκολυνθεί η πορεία της νόσου μπορεί να ζεστό ποδόλουτρο. Βράζουμε φλοιό ιτιάς και βελανιδιά για 30 λεπτά, ρίξτε το ζωμό στην μπανιέρα. Βάλε το πόδι του μετά από τη λήψη αυτό το μπάνιο, σφιχτές κάλτσες. Ως σύνολο για να μπορέσετε να τη θεραπεία των κιρσών χειρουργικές μεθόδους, μπορεί να είναι καλύτερα να δοκιμάσετε λαϊκή και συντηρητικές μεθόδους θεραπείας.

Εξετάσαμε όλα τα είδη των επιλογών για το πώς να τη θεραπεία των κιρσών. Σε κάθε περίπτωση απαιτεί μια ατομική προσέγγισηκαι θεραπεία θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο υπό την επίβλεψη ενός ειδικού.