Οι κιρσώδεις φλέβες. Φωτογραφία

Κιρσοί ή κιρσώδεις φλέβες είναι πολύ γνωστές ασθένειες της σημερινής παθολογία των αιμοφόρων αγγείων και πιο συχνά επηρεάζει τις φλέβες των κάτω άκρων του ανθρώπινου σώματος. Ναι, ναι, είναι το ανθρώπινο σώμα, όπως και κάθε άλλο ζωντανό πλάσμα στον πλανήτη μας δεν αντιμετωπίζει την ασθένεια. Οι γιατροί λένε ότι είναι η ιδιόμορφη τιμωρία για την ικανότητά του να περπατήσει στα δύο πόδια. Σήμερα, πολλές ιατρικές πηγές και πηγές στο διαδίκτυο επιτρέψει σε κανέναν να δει με την ασθένεια αυτή, όπως οι κιρσώδεις φλέβες. Φωτογραφίες των κιρσωδών φλεβών νόσου θα σας βοηθήσει να αξιολογήσει πλήρως τα στάδια της ανάπτυξης της νόσου.

Η διαδικασία των κιρσωδών φλεβών νόσου

κιρσώδεις φλέβες

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι φλεβικής νόσου. Η βιέννη είναι ένα κανάλι από το κυκλοφορικό σύστημα, κατά το οποίο η κυκλοφορία του αίματος. Κανονική λειτουργία του συστήματος ροής, για να εξασφαλίσει την έγκαιρη παράδοση του οξυγόνου και άλλων θρεπτικών συστατικών σε όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος, εξασφαλίζοντας έτσι την φυσιολογική λειτουργία της ζωής τους. Δηλαδή, η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την δουλειά του κάθε ανθρώπινο όργανο.

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι η αιτία αυτής της παραβίασης. Κιρσώδεις φλέβες που παρατηρήθηκε διεύρυνση του αυλού των αγγείων. Οι βαλβίδες σταματήσει να επιτελεί τη λειτουργία αποτρέπει την αντίστροφη ροή του αίματος στις φλέβες. Στις φλέβες των ποδιών είναι μια στασιμότητα του αίματος, η οποία αναγκάζει την φλέβα να επεκταθεί. Η ελαστικότητα των τοιχωμάτων μειώνεται, και η Βιέννη δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση. Αν έχετε παραμελήσει αυτή η ασθένεια μπορεί να προκύψει, θρόμβους αίματος, κιρσώδεις φλέβες πηγαίνει περαιτέρω σε θρόμβωση και θρομβοφλεβίτιδα. Για την πρόληψη της ανάπτυξης επιπλοκών, είναι απαραίτητο να εντοπίσει την ασθένεια.

Ποια είναι τα αίτια της νόσου;

Αιτίες των κιρσών είναι:

• Η πρώτη αιτία της νόσου είναι μια γενετική προδιάθεση για τη νόσο. Αν σας στενοί συγγενείς έχουν κιρσούς, είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται σε κίνδυνο.

• Μολυσματική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει την αποδυνάμωση της ελαστικότητας των φλεβικών τοιχωμάτων.

• Κακή απόδοση της βαλβίδας του συστήματος, τη ροή του αίματος.

• Μηχανική επίδραση, που εμποδίζει τη φυσιολογική ροή του αίματος. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν, για παράδειγμα, το να φοράς άβολα παπούτσια, που συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία.

• Ορμονική ανισορροπία στο σώμα. Για παράδειγμα, οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της προγεννητικής ανάπτυξης του μωρού.

• Υπερβολική ή ανεπαρκή άσκηση.

• Παχυσαρκία.

Τα συμπτώματα των κιρσών

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως ειδικούς στον τομέα της γραφεία phlebology με την εμφάνιση από τα ακόλουθα συμπτώματα:

• Συνεχής κόπωση, αίσθημα βάρους και ακόμη και τον πόνο στο κάτω μέρος των ποδιών, στο τέλος της ημέρας. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να μπερδεύουν τα συμπτώματα των κιρσών νόσου, με τη συνήθη κόπωση, αλλά είναι καλύτερο να το παίξει ασφαλές και να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για την πρόληψη της ανάπτυξης της νόσου.

• Σαφή εκδήλωση των κιρσών, η οποία κάνει ορατή διεσταλμένες φλέβες στην επιφάνεια του δέρματος. Κάτω από την επιφάνεια του δέρματος είναι σαφώς ορατά άνεμος μεγάλη φλέβα με οζώδης σχηματισμούς.

• Το δέρμα ενδέχεται να είναι ορατές φλέβες από τα επιφανειακά αιμοφόρα αγγεία.

• Κιρσώδεις κακό το να θεραπεύσει τις πληγές στην επιφάνεια του δέρματος.

• Τα άκρα του να μουδιάζουν ή υποφέρουν από επιληπτικές κρίσεις.

• Υπάρχει πρήξιμο του δέρματος πάνω από την πληγείσα περιοχή φλέβες.


Όποιο από τα παραπάνω συμπτώματα θα ταλαιπωρία, μην αυτοθεραπείας. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να συνοδεύσει πολλές ασθένειες διαφορετικής φύσης. Κατά συνέπεια, η θεραπεία των ασθενειών είναι ριζικά διαφορετικό από κάθε άλλο.

Για την υψηλή ποιότητα διάγνωση και ειδική θεραπεία, σας καλούμε να εφαρμόσετε το ιατρικό μας κέντρο. Χρόνια εμπειρίας και συνεχούς αυτο-ανάπτυξη γιατροί μας εξαλείφει ανεπιθύμητα ιατρικά λάθη. Όσο πιο γρήγορα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κλινική μας για την ιατρική περίθαλψη, τόσο πιο γρήγορα θα είναι σε θέση να πάρει την ευχαρίστηση από μια πλήρη και υγιή ζωή. Εκτός από το καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό, η κλινική μας είναι περήφανος για όλους τους τεχνικούς της βάσης, στο επίπεδο του τα τελευταία λόγια της ιατρικής καινοτομίας.

Η θεραπεία των κιρσών
η θεραπεία των κιρσών

Έγκαιρη ξεκίνησε θεραπεία, θα βοηθήσει να θεραπεύσει πλήρως τις κιρσώδεις φλέβες. Φωτογραφίες της νόσου, για παράδειγμα, από ιατρικά περιοδικά, θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσει το στάδιο της παραμέλησης της νόσου. Αλλά για να προσδιορίσει σωστά την αιτία και να συνταγογραφήσει τη θεραπεία των κιρσών μπορεί να είναι ένα γιατρό. Ανάλογα με το στάδιο της παραμέλησης της νόσου, οι γιατροί καταφεύγουν σε διάφορες μεθόδους θεραπείας.

Όταν κιρσώδεις ασθένεια δεν εκδηλώνεται με οπτική επιθεώρηση των άκρων, αλλά και ταλαιπωρία για τον ιδιοκτήτη από τα παραπάνω συμπτώματα, οι γιατροί προτείνουν τη χρήση των διαφόρων προληπτικών μεθόδων. Αυτές οι μέθοδοι περιλαμβάνουν προληπτικά κρέμες που εφαρμόζονται στην επιφάνεια του δέρματος. Εκτός από τη φαρμακευτική αγωγή, ο γιατρός μπορεί να συστήσει ειδικές ασκήσεις με μέτρια άσκηση και τη συμπίεση εσώρουχων αδυνατίσματος.

Αν η πρόληψη είναι πολύ αργά και η ασθένεια έχει μια έντονη εκδήλωση στην επιφάνεια του δέρματος των άκρων, οι γιατροί πιστώνεται με διάφορα θεραπευτικά φάρμακα για εσωτερική χρήση. Οι ειδικοί χρησιμοποιούν, για παράδειγμα, τα δισκία από την κλασική μέθοδο της θεραπείας.

Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όταν η νόσος έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο και δεν επιδέχονται ιατρική θεραπεία. Σε αυτή την περίπτωση, χρησιμοποιήστε τη χειρουργική επέμβαση. Με τη λειτουργία, ανάλογα με τη μέθοδο που έχει επιλεγεί, γίνεται αφαίρεση από την πληγείσα περιοχή ή συγκόλληση των τοιχωμάτων του φλεβώδους.