Τα αίτια, τα συμπτώματα και τις επιπλοκές των κιρσών

Οι κιρσοί είναι μια διόγκωση των περιφερικών φλεβών κάτω από το δέρμα, πιο συχνά στην επιφάνεια των μυών των ποδιών, φλέβες μοιάζει πρησμένο και έντονα ελικοειδής, μπλε χρώμα. Κόμβοι που σχηματίζονται την ίδια στιγμή, μια συσκευή βαλβίδα έχει καταστραφεί. Η εκροή του αίματος στις φλέβες δεν μπορεί να πάει πρότυπα. Όταν το πτερύγιο βαλβίδες είναι κλειστές – αρχίζουν τα προβλήματα. Το αίμα δεν κινείται, θα έρθει. Φλέβες οφείλεται στη στασιμότητα του αίματος υπό πίεση.

κιρσώδεις φλέβες

Όταν γίνεται υψηλός – λόγω του αίματος όσο και αν πίεσε, και το υπερβολικό τέντωμα του φλεβικού τοιχώματος, το οποίο αρχικά είναι διαφορετικού πάχους. Τα σκάφη τέντωμα. Τα άκρα τους πιέζεται το δέρμα και να γίνει ορατή. Αυτό αποτέλεσε το χαρακτηριστικό "ιστός" (ευρυαγγείες). Αν το σκάφος είναι ορατά μέσα από το στρώμα της επιδερμίδας – ως εκ τούτου, είναι αποδυναμωμένο. Το παχύτερο το πνεύμα, η πιο αισθητή την μπλε χρώμα. Δημιουργήθηκε οζίδια που είναι αισθητή στα πόδια.

Η ασθένεια αυτή είναι αρκετά γνωστή από την αρχαιότητα. Οι αρχαιολόγοι γνώρισε την πρώτη αναφορά για το θέμα αυτό στη νομοθεσία σχετικά με την ιατρική, η οποία δημιουργήθηκε για το Βυζαντινό κράτος. Στα χέρια των Αιγυπτίων φαραώ ήταν ελαστικοί επίδεσμοι που βοηθούν στην πρόληψη της νόσου. Μέθοδοι επεξεργασίας προσπάθησε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ειδικούς στην ιατρική, ο Ιπποκράτης, ο Παράκελσος και ο Αβικέννας.

Αυτή η παθολογία είναι πολύ συχνές. Από αυτό πάσχει κάθε τέταρτο των κατοίκων του πλανήτη. Μεταξύ των κύριων παραγόντων ανάπτυξης – έλλειψη ανάπτυξη του συνδετικού ιστού. Για την ανάπτυξη των κιρσών απαραίτητη προδιάθεση. Αυτό εξηγεί εν μέρει γιατί μεταξύ των επισκεπτών phlebologist τόσες πολλές γυναίκες. Στο σώμα τους ανοικοδόμηση ορμόνες είναι ενεργή.

Είναι πολύ σημαντικό να αναλάβει τη φροντίδα του την κατάσταση των φλεβών. Φέρνουν πολύ άγχος, ξεκινώντας με την άσχημη εμφάνιση των ποδιών. Αυτό είναι μια μεγάλη απειλή για την υγεία και ακόμη και τη ζωή. Όταν η ασθένεια φτάνει ξεκίνησε το μέλος, ξεκινήστε τις επιπλοκές του. Εν τω μεταξύ, αν οι γιατροί στο χρόνο της ασθένειας είναι εύκολο να απαλλαγούμε από. Εάν ο χρόνος για να αρχίσει η θεραπεία, η χειρουργική επέμβαση δεν είναι απαραίτητη. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνει τις φλέβες εξαφανίζονται από μόνα τους, έχοντας μια φυσιολογική εμφάνιση.

Σύμφωνα με τις στατιστικές, κιρσώδεις φλέβες υποφέρουν 18-20% του πληθυσμού και σχεδόν το 50 % των ασθενών κατά την αρχική φάση δεν γνωρίζουν καν ότι σοβαρά άρρωστος. Πιο συχνά η νόσος αυτή επηρεάζει τις γυναίκες.

Αιτίες των κιρσών

Αιτίες των κιρσών μπορεί να είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα σε όρθια θέση, η παχυσαρκία, η εγκυμοσύνη, μακράς φορώντας κάλτσες ή κάλτσες με σφιχτά λαστιχάκια, και εκ γενετής αδυναμία του συνδετικού ιστού. Το παραπάνω ισχύει για τους κύριους λόγους για την ανάπτυξη της νόσου.

Κιρσοί που σχηματίζονται όταν το λάθος του αίματος μέσω των φλεβών. Οι επιστήμονες διερεύνησαν τις αιτίες αυτής της ασθένειας, δεν είναι εγγενής σε οποιαδήποτε άλλα είδη που ζουν σε τέτοιο βαθμό του πόνου. Ανάμεσα στα καθιερωμένα αιτίες:

 • Bipedalism. Οι ερευνητές εξηγούν νόσο των κάτω άκρων υπερβολική πίεση που τους ασκείται στο σώμα. Το post του αίματος διαρκεί μέχρι τους μυς της καρδιάς. Ιδιαίτερα σε κίνδυνο είναι εκείνοι που περνούν στα πόδια πολύ χρόνο.
 • Η προδιάθεση γενετικά. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αυτή την ασθένεια είναι ένας παράγοντας που μεταδίδονται από τους γονείς. Στατιστικά στοιχεία σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ σαφής – βρέφη των οποίων οι γονείς έπασχαν από αυτή την ασθένεια, η πιθανότητα να πάρει κιρσώδεις φλέβες αυξάνεται σε 70%. Αλλά ο κίνδυνος αυτός μπορεί να αποφευχθεί αν δεν δημιουργήσετε παράγοντες. Κληρονομική κιρσώδεις φλέβες είναι συχνά εκδηλώνεται από πολύ μικρή ηλικία.
 • Η φύση της εργασίας, το τυποποιημένο τρόπο ζωής. Η έλλειψη κινητικότητας του πολλά σύγχρονα επαγγέλματα έχουν ένα συγκεκριμένο κίνδυνο. Οι γιατροί πρότειναν τη χρήση του όρου "υπολογιστή.".
 • Διαταραχές του ενδοκρινικού και ορμονικό σύστημα. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του σώματος σε γυναίκες, τις περιόδους ορμονικών αποτυχίες τις αιτίες της στασιμότητας του αίματος. Γι ' αυτούς, οι πιο επικίνδυνες περίοδοι – εφηβεία, εγκυμοσύνη, ο χρόνος μετά τον τοκετό. Επίσης επικίνδυνη στιγμή, όταν παρουσιάζεται η εμμηνόπαυση. Αυτή η κατηγορία των ασθενών έκκληση στους γιατρούς 2-3 φορές πιο συχνά. Τα σώματα των γυναικών δεν έχουν αρκετά των ορμονών που ονομάζονται οιστρογόνα. Αντίθετα, αυτό που κυριαρχεί είναι η λεγόμενη ορμόνης του ωχρού σωματίου. Πιστεύεται ότι έχει μυών χαλαρωτική επίδραση. Αυτό συμβάλλει στην κιρσώδεις φλέβες.
 • Εμπόδια στη ροή του αίματος μέσω των φλεβών. Αυτές προκύπτουν ως μια καθαρά μηχανική σχηματισμό ενός θρόμβου αίματος, τη μήτρα και τον όγκο.
 • Το στρες και τις νευρικές διαταραχές επηρεάζουν την κατάσταση των πλοίων. Στο τοίχωμα των φλεβών έχουν νευρικές απολήξεις, που τους δίνουν την ελαστικότητα. Όταν αυξάνεται η πίεση, η έκθεση σε τοξίνες, το αλκοόλ, η λάμψη από τα αγγεία χάνουν τον τόνο και επεκτείνεται.
 • Αρτηριακή-φλεβική περάσματα. Μπορεί να διαμορφωθεί λόγω της πίεσης η αρτηριακή ροή του αίματος στα κύτταρα.
 • Η λεγόμενη μυϊκή αντλία των μυών μόσχων, και να είναι συνεχώς πρέπει να ενεργοποιηθεί. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουν υγιείς, η αποφυγή παρατεταμένης ασθένειες, βήχας και κρίση.

Παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των κιρσών, μπορούν να ξεπεραστούν, διασφαλίζοντας την υγεία τους.

Τα συμπτώματα των κιρσών

αιτίες των κιρσών

Προκειμένου να μην χάσετε την έναρξη της νόσου, θα πρέπει να γνωρίζετε τα πρώτα συμπτώματα των κιρσών και το χρόνο για να λάβουν τα αναγκαία μέτρα.

Τα κύρια συμπτώματα των κιρσών είναι:

 • Ο πόνος στα πόδια, το αίσθημα της ζεστασιάς, και κάποιες φορές αίσθημα καύσου μέσα από τις φλέβες των ποδιών;
 • Αίσθημα βάρους στα πόδια;
 • Το βράδυ πρήξιμο στα πόδια;
 • Το βράδυ κράμπες των ποδιών;
 • Διεσταλμένες φλέβες;
 • Δέρμα μοσχαριού είναι ένα σκούρο χρώμα, υπάρχουν σφραγίδες, πιθανές πληγές.

Είναι επίσης δυνατό να αναφέρει τα ακόλουθα συμπτώματα των κιρσών:

 • Υπάρχουν εκδηλώσεις που να καλύπτει μόνο την περιοχή του ιγνυακό βόθρο, και την οπίσθια επιφάνεια των ποδιών. Στο παχύ δέρμα, όπως και με την υπερβολική τριχοφυΐα στα πόδια, που εκδηλώνεται λιγότερο.
 • Εύκολα ανιχνεύσιμη – τις πληγείσες φλέβα ψηλάφηση εμφανίζονται κυματιστές.
 • Αν ο ασθενής ωοτοκία, την ανύψωση τα πόδια του – το πλέγμα εξαφανίζεται, και σε κάθετη θέση και πάλι να πυκνώσει.
 • Ένιωσα βάρους στα πόδια, πόνος, θαμπό στη φύση, επιληπτικές κρίσεις. Συχνά ο ασθενής παραπονείται για αίσθημα καύσου. Ειδικά συμπτώματα επιδεινώνονται το βράδυ ή μετά από μια περίοδο παρατεταμένης ορθοστασίας.
 • Τα πόδια μπορεί επίσης να διογκώνονται, ιδίως στον τομέα των μαλακών ιστών. Μπορούν επίσης να εμφανιστούν στους αστραγάλους, στις χαμηλότερες περιοχές των ποδιών.

Αυτά είναι τα κύρια συμπτώματα των κιρσών. Επιδεινωθούν, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία νόσου στην ώρα τους. Τροφικές αλλαγές πολλαπλασιάζονται στο δέρμα των ποδιών και τα πόδια. Η επιδερμίδα γίνεται ξηρή, μπλε απόχρωση, είναι εύκολο πρήξιμο. Λόγω της εξέλιξης των κιρσών παρατηρούνται:

 • Χρώση.
 • Indurate (σφραγίδα).
 • Τροφικές έλκη.
 • Διαταραγμένη διατροφή του δέρματος.

Αν υπάρχουν τρίτων συμπτώματα των κιρσών όπως η θερμοκρασία ή η αδυναμία – τότε η ασθένεια έχει περάσει το στάδιο των επιπλοκών. Υπάρχουν αρκετά σπάνια συμπτώματα, όπως αιμορραγία σε ρήξη sites. Πιο συχνά συμβαίνουν το βράδυ.

Επιπλοκές των κιρσών

Επιπλοκές των κιρσών πάρει επώδυνη μορφή. Είναι εύκολα αναγνωρίσιμα από τις εκδηλώσεις:

 • Οξεία θρομβοφλεβίτιδα των επιπολής φλεβών.
 • Τροφικές έλκος.
 • Phlebothrombosis.
 • Αιμορραγία κιρσών.

Οξεία θρομβοφλεβίτιδα ακόλουθες διαφορές:

 • ερυθρότητα,
 • πόνος
 • αισθητή σφραγίδα σύμφωνα με το πέρασμα του υποδορίως βρίσκονται τα αιμοφόρα αγγεία.

Το αποτέλεσμα θρόμβοι αίματος μπορεί να συνδεθεί σε ευνοϊκές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, και, στη συνέχεια, στο πλαίσιο της θεραπείας είναι οργανωμένη (βλαστάρι του συνδετικού ιστού), και στη συνέχεια να επιλύσουν. Χάρη σε αυτό, αρχίζει η διαδικασία του αυλού του αγγείου. Η κάθαρση μπορεί επίσης να αποκλειστεί εντελώς. Εξαιτίας αυτού, υπάρχει κίνδυνος εξάλειψη και σκλήρυνση της πληγείσες φλέβες.

Με την εξέλιξη της νόσου, υπάρχουν και παράγοντες που σχετίζονται με άλλες ασθένειες. Πίσω του, το επόμενο στάδιο της νόσου. Καλύπτει το βαθύ φλεβικό σύστημα, αρχίζει τη νόσο της πνευμονικής αρτηρίας. Αν θέλετε να αντιμετωπίζονται για πιθανή απόφραξη των αγγείων των άκρων, όταν η ροή του αίματος σταματά και αρχίζει η γάγγραινα.

Χρόνια φλεβική ανεπάρκεια

Η ανάπτυξη περνά μέσα από διάφορα στάδια. Η αρχική θεωρούνται οι ελάχιστες αλλαγές στην αιμοδυναμική, η οποία έχει συσταθεί οριζόντια κατευθυνόμενη φλεβο-φλεβική παλινδρόμηση. Ταυτόχρονα, οι βαλβίδες συγκοινωνούντα δοχεία αρχίζουν να υποφέρουν από την ασθένεια και την ασθένεια συλλαμβάνει την περιοχή των χωρίων της σαφηνούς φλέβες, την επέκταση προς τα βαθύτερα.

Υπάρχουν τέσσερα στάδια, χαρακτηριστικό της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας:

 • Μηδέν, χωρίς σαφή κλινικά συμπτώματα. Πολύ μικρό πρήξιμο εκφράζεται ως η φαινομενική διάταση των επιφανειακών φλεβών.
 • Ο πρώην, με αισθητή κιρσώδεις αγγείων των κάτω άκρων. Όχι τροφικές διαταραχές.
 • Δεύτερο, με την προφανή αύξηση των φλεβών. Σχηματίζεται χαρακτηριστικό κόμβους αισθητά ανθεκτικό οίδημα σύνδρομο, ακανόνιστη υπέρχρωση, βλάβες εκζέματος, τροφικές έλκη. Εάν έχετε ένα υπερηχογράφημα μελέτη, είναι δυνατόν να προσδιοριστούν βαλβιδική ανεπάρκεια των σκαφών διαφόρων τύπων συλλεκτών - επιπολής και εν τω βάθει.
 • Την τρίτη, κατά την οποία τα συμπτώματα που αναφέρονται ανωτέρω συμπληρώνονται από την επίμονη εμφάνιση των τροφικές διαταραχές, οι οποίες δεν υπόκεινται σε συντηρητική θεραπεία.

Χρόνια φλεβική ανεπάρκεια στάση τους συμπτώματα:

τα συμπτώματα των κιρσών
 • φαγούρα,
 • πόνος
 • η νύχτα κράμπες στα άκρα,
 • πρήξιμο,
 • στάσιμη σχηματισμό μαλακών ιστών,
 • είναι δυνατόν έλκη.

Αυτή η παθολογία είναι χαρακτηριστικό ενός συγκεκριμένου σύνδρομο πόνου – αυξάνει όταν ο ασθενής έχει ένα κατώτερο άκρο σε θέση ανάγκασε τον τύπο, λόγω της χρήσης της ελαστικής συμπίεσης, το περπάτημα, το περπάτημα. Υπάρχει μια μορφή οίδημα, το οποίο αποδεικνύει ότι η βαθιά φλέβα επηρεάζεται.

Αν επηρεάζεται, μόνο τα σκάφη επιφανείας μπορεί να διαγνωστεί παροδική pasty αστραγάλους βασίζεται σε μια κάθετη θέση. Τα κάτω άκρα βρίσκονται σε κατάσταση δυσφορία, που προκαλεί η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια καθιστά αδύνατο να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή. Η σωματική δραστηριότητα είναι αισθητά μειωμένη, οι ασθενείς βιώνουν ένταση, συναισθηματικές διαταραχές, ανάρμοστη άγχος.

Μειωμένη αποδοτικότητα οδηγεί επίσης σε ορισμένες συνέπειες. Υποφέρουν αυτοεκτίμηση και κοινωνική δραστηριότητα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί στην ιατρική, ιδίως στο γιατρό.

Θρομβοφλεβίτιδα των επιπολής φλεβών

Η ουσία της παθολογίας δημιουργείται στο αίμα σωρούς, τη γεφύρωση του χάσματος στην υποδόρια βρίσκονται τα αιμοφόρα αγγεία. Την ίδια στιγμή η φλεγμονή του φλεβικού τοιχώματος του άσηπτη τύπος. Το ιξώδες του αίματος αυξάνει, φλεβική επιστροφή παρεμποδίζεται.

Μέρος του εντοπισμού της ασθένειας συχνά χαμηλότερο τρίτο του μηρού, ενδεχομένως, το άνω τριτημόριο της κνήμης. Θεωρητικά, αυτή η ασθένεια επηρεάζει κάθε περιοχή του σώματος. Ασθένεια είναι ιδιαίτερα υποβληθεί σε μεγάλη σαφηνούς φλέβας, μαζί με τους παραποτάμους του (95%). Σε ένα μικρό – αντιπροσωπεύει μόνο το 5% των περιπτώσεων.

Οι εμπειρογνώμονες μπορεί να δημιουργήσει εύκολα μια ασθένεια, επειδή οι κλινικές εκδηλώσεις της θρομβοφλεβίτιδα των επιπολής φλεβών αρκετά φωτεινό. Κλασικά συμπτώματα είναι τα ακόλουθα:

 • υπεραιμία (ερυθρότητα) πάνω από τις κιρσώδεις αλλάξει φλέβες
 • πόνος,
 • συνολικά υγείας δεν αλλάζει σημαντικά (χαμηλός πυρετός, αδυναμία),
 • αν αγγίζετε την πληγείσα σκάφος μπορεί να καθορίσει τη συμπίεση των μαλακών ιστών,
 • τοπική υπερθερμία.

Με την ανάπτυξη της παθολογίας, που καλύπτει περισσότερες από τις φλέβες. Το 10% από αυτές τις περιπτώσεις οδηγεί σε βλάβη σε γειτονικά αγγεία. Μπορεί να αναπτύξουν πνευμονική εμβολή.

Διάγνωση της θρόμβωσης αυτού του τύπου πραγματοποιείται σε διάφορα στάδια:

 • Προσδιορίζεται η ακριβής θέση του στην κορυφή ενός νέου θρόμβου.
 • Προσδιορίζει την έκταση και τα χαρακτηριστικά των παθολογικών αλλαγές.
 • Τον καθορισμό του κινδύνου επιπλοκών, επικίνδυνη για τη ζωή, με τη βοήθεια των υπερήχων σάρωσης των σκαφών με βάση το χρώμα χαρτογράφηση της ροής του αίματος.
 • Ο ορισμός της θρόμβωσης κατά απεικόνισης της κάτω Κοίλης φλέβας και λαγόνια αγγεία ειδικές μελέτες.
 • Απροετοίμαστος ασθενείς που υποβάλλονται σε Radiocontrast phlebography.
 • Μια εξέταση αίματος, η οποία με το πρότυπο περιπτώσεις, σχετικά με την μέτρια λευκοκυττάρωση, αυξημένη ταχύτητα καθίζησης ερυθρών αιμοσφαιρίων, αύξηση της συγκέντρωσης του ινωδογόνου και της C-αντιδρώσας πρωτεΐνης ποικιλίες.
 • Πήξη είναι μετατοπισμένη σε υπερπηκτικότητα.

Για τη θεραπεία της θρομβοφλεβίτιδα των επιπολής φλεβών των απαράδεκτη καθυστέρηση. Στο πρώτο τυπικά συμπτώματα αμέσως στους ειδικούς. Αυτή η αγγειακή παθολογία στην οξεία μορφή, απαιτεί νοσηλεία με επείγουσα παρέμβαση.

η θεραπεία των κιρσών

Είναι αναγκαίο να καθοριστεί η βέλτιστη λειτουργία του κινητήρα, να υπολογίσετε τον τύπο της θεραπείας συμπίεσης. Η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις – για παράδειγμα, σε ένα ανερχόμενο ποικιλίες θρομβοφλεβίτιδα του υποδόριου βάση του κορμού του μια μεγάλη φλέβα όταν το άκρο βρίσκεται πάνω από το μέσο του μηρού.