Κιρσούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Στο σώμα των εγκύων γυναικών, συνήθως συμβαίνουν πολλές αλλαγές. Ορμονική προσαρμόζεται σε παιδί αναπτύσσεται κανονικά, η γυναίκα του έχει αυξηθεί σε μέγεθος και γρήγορα κερδίζει βάρος, από ό, τι υποφέρουν τα πόδια.

Επιπλέον, η φλεβίτιδα μπορεί να προκαλέσει τον εαυτό της αυξανόμενης μήτρας, που πιέζει τα όργανα και τα αγγεία γύρω τους και μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση τους. Πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βρείτε την εμφάνιση των φλεβών στα πόδια, το οποίο εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρές επιπλοκές.

Λόγους

κιρσούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Οι κιρσοί είναι μια πάθηση στην οποία υπάρχει παραμόρφωση τους, τις φλέβες να φουσκώνουν και επιμήκης. Πολλοί πιστεύουν ότι οι κιρσοί είναι μια καλλυντική ελάττωμα που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί, αυτή η δήλωση είναι απολύτως δεν είναι αλήθεια. Κιρσοί είναι μια πολύ σοβαρή παθολογία που πρέπει να παρακολουθούνται προσεκτικά κατά την εγκυμοσύνη, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της μητέρας και του παιδιού.

Αυτή η παθολογία είναι πολύ συχνή στις γυναίκες, ιδιαίτερα οι έγκυες γυναίκες. Αν η πρώτη εκδήλωση της νόσου εμφανίστηκαν τα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης, η θεραπεία πρέπει ακόμα να ξεκινήσετε, καθώς και μετά τη γέννηση, ίσως μια απότομη επιδείνωση.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι γιατί μπορεί να δείτε κιρσών σε έγκυες γυναίκες:

 • Ένα μεγάλο σύνολο των βαρών, στην περίπτωση αυτή, τα πόδια αντιμετωπίζουν αφόρητη πίεση και τα σκάφη μπορεί να παραμορφώσουν.
 • Ο καθιστικός τρόπος ζωής που προκύπτουν σε ιστούς στάσιμες διαδικασίες. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η εγκυμοσύνη είναι μια φυσιολογική διαδικασία, δεν είναι μια ασθένεια, έτσι δεν μπορούμε να φάει όλη την ημέρα και τον ύπνο, θα πρέπει να προχωρήσουμε.
 • Γενετική προδιάθεση. Κιρσούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συχνά παρουσιάζεται σε γυναίκες των οποίων οι γονείς έπασχαν από μια παρόμοια ασθένεια.
 • Φορώντας παπούτσια με ψηλά τακούνια μπορεί να προκαλέσει κιρσούς, ακόμη και σε μη-έγκυες γυναίκες, άβολα παπούτσια, το στρες στην σπονδυλική στήλη και τα πόδια είναι σημαντικά αυξημένη και αυξάνει τον κίνδυνο για αθηροσκλήρωση. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, φορώντας ψηλά τακούνια μπορεί να τυλίξτε το φθινόπωρο και τον σοβαρό τραυματισμό, που θα επιφέρει μια ποικιλία από επιπλοκές.
 • Αν μια γυναίκα έχει ένα τριχοειδή net ήταν πριν από την εγκυμοσύνη, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η κατάσταση μπορεί να επιδεινωθεί ραγδαία.
 • Να μεταφέρουν βαριά φορτία, ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορεί να επιδεινώσει δραματικά την κατάσταση του σκάφους.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι η έγκυος γυναίκα είναι το σώμα του καθημερινά υποβάλλονται από μεγάλη πίεση, ως εκ τούτου, τα προληπτικά μέτρα θα πρέπει να ληφθούν υγιείς γυναίκες πριν τις φλέβες αραχνών θα αρχίσουν να εμφανίζονται. Διαφορετικά θα έχετε μια μακρά και επίπονη επεξεργασία για να απαλλαγούμε από τα καλλυντικά ελάττωμα, πόνο, και όχι να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές.

Τύποι

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης οι κιρσώδεις φλέβες μπορούν να εμφανιστούν σε διάφορες μορφές:

 • Οι κιρσοί στην εγκυμοσύνη στη βουβωνική χώρα είναι μια κοινή ασθένεια, η πρώτη αιτία είναι οι ορμονικές αλλαγές. Κατά τη διάρκεια της κύησης αυξάνει σημαντικά το ποσό των θηλυκών ορμονών, κατά συνέπεια, εμφανίζεται κιρσώδεις φλέβες χείλη του αιδοίου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Την ίδια στιγμή στη βουβωνική χώρα, φαγούρα, το δέρμα φαίνεται να είναι στεγνό στην επιφάνεια και μπορεί να είναι ορατή από το αγγειακό πλέγμα. Αν αυτή η παθολογία αφεθεί χωρίς θεραπεία, οι φλέβες μπορεί να είναι κατεστραμμένο και να προκαλέσει βαριά αιμορραγία.
 • Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι μια σοβαρή ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει πολλές επιπλοκές. Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να επηρεάσει τη μήτρα και τον κόλπο, και ο λόγος είναι ότι οι ορμόνες επιπλέον, τα σκάφη πρέπει να λειτουργούν σε διπλή δύναμη για να διασφαλιστεί η σωστή διατροφή για το έμβρυο. Πυελικοί κιρσοί μπορεί να περάσει χωρίς συμπτώματα, παθολογία συνήθως ανιχνεύονται με το υπερηχογράφημα, γι ' αυτό είναι σημαντικό να εγγραφούν σε θηλυκό διαβούλευσης και ελέγχου.
 • Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι οι πιο συχνές παθήσεις.

Ανεξάρτητα από την εμφάνιση των κιρσών, η γυναίκα πρέπει να υποβληθεί σε θεραπεία να μειώσει τον κίνδυνο για σοβαρές επιπλοκές.

Τα συμπτώματα

κιρσώδεις φλέβες σε έγκυες γυναίκες

Στις περισσότερες περιπτώσεις, κιρσώδεις φλέβες εκδηλώνεται μόνο κατά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης. Κατά την πρώτη, η γυναίκα δεν αισθάνεται καμία ενόχληση, αλλά μπορεί να εμφανιστεί χλωμό αγγειακού συστήματος και τα αστέρια, τα οποία δεν είναι ο καθένας δίνει προσοχή.

Συνήθως εμφανίζονται τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Κουρασμένα πόδια κατά τη διάρκεια της κίνησης. Πολλοί ασθενείς λαμβάνουν ένα τέτοιο σύμπτωμα, όπως ο κανόνας, είναι λογικό ότι αν αυξηθεί το βάρος από τα πόδια μπορεί να πάρει κουρασμένος. Στην πραγματικότητα, η υπερβολική κόπωση δεν πρέπει να είναι, μια υγιής γυναίκα από ένα τέτοιο σύμπτωμα είναι συνήθως δεν επηρεάζεται. Πόδι κόπωση είναι ένας λόγος για να κάνετε ένα ραντεβού για να phlebologist.
 • Κράμπες στα πόδια τη νύχτα. Αυτό το σύμπτωμα είναι πολύ κοινή σε έγκυες γυναίκες, αλλά για κάποιο λόγο, πολλοί γυναικολόγοι δεν παραπέμπουν τους ασθενείς για εξέταση και συνταγογράφηση βιταμινών. Πράγματι, με μια ισορροπημένη διατροφή και η έλλειψη των ορυκτών μπορεί να προκαλέσει σπασμούς, αλλά να εντοπίσει την ακριβή αιτία για αυτό το δυσάρεστο σύμπτωμα, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τα αιμοφόρα αγγεία.
 • Πόνος πόνος στα πόδια, συχνά χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Μερικές φορές τα πόδια μπορεί να πονάνε για τελευταία φορά, αν μια γυναίκα πήγε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προσωρινή κόπωση είναι ο κανόνας. Αλλά αν ο πόνος είναι που ενοχλεί μέλλουσα μαμά, κάθε μέρα και για κανένα συγκεκριμένο λόγο, ο γιατρός-phlebologist, θα πρέπει να επικοινωνήσετε είναι απαραίτητο, χωρίς να περιμένει για ορατά σημάδια της ασθένειας.
 • Το οίδημα είναι ένα δορυφορικό 90% των κυήσεων. Εάν, κατ ' εξαίρεση, πρησμένα πόδια, να είστε βέβαιος να ελέγξει τα σκάφη.
 • Ένταση στους μυς, δυσκαμψία στην κίνηση — αυτά τα συμπτώματα πω για την τρέχουσα κυκλοφορία του αίματος, η οποία είναι βέβαιο ότι θα είναι περίπλοκη από τις κιρσώδεις φλέβες, εάν δεν θέλετε να λάβει οποιαδήποτε μέτρα.
 • Τα πόδια αρχίζουν να βρωμάνε. Ένα από τα συμπτώματα των κιρσών είναι η αυξημένη εφίδρωση των ποδιών που οφείλεται σε ανεπαρκή κυκλοφορία του αίματος από το πόδι μπορεί να μυρίζει άσχημα. Η εφίδρωση σε συνδυασμό με άλλες δυσάρεστες αισθήσεις μπορεί να υποδεικνύει την παρουσία διαφόρων παθήσεων και λοιμωδών νοσημάτων.

Πολλές γυναίκες, μετά την ανάγνωση του παραπάνω συμπτώματα, νομίζω ότι τουλάχιστον ένας από αυτούς βρίσκεται σε οποιαδήποτε έγκυος. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν είναι όλες οι γυναίκες φαίνεται κιρσώδεις φλέβες. Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να υποδηλώνουν την παρουσία της πολλές άλλες παθολογικές καταστάσεις, ή να είναι μια φυσιολογική παραλλαγή. Απλά για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει παθολογία, κάθε έγκυος γυναίκα στο προληπτικό σκοπό αυτό, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε ένα γιατρό για μια περίοδο πάνω από 20 εβδομάδες και πάλι μετά από 30 εβδομάδες, ειδικά αν κάτι σε ενοχλεί.

Διάγνωση

Σωστά η διάγνωση της νόσου μπορεί να είναι ένα γιατρό. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται από έναν γιατρό ή τον παθολόγο εάν δεν έχουν το σχετικό πτυχίο και εργασιακή εμπειρία. Άλλοι ειδικοί μπορεί να δώσει Γενικές συμβουλές για την ανακούφιση από τα συμπτώματα, αλλά αυτή η θεραπεία δεν θεραπεύει το πρόβλημα, και όχι ακόμη και να είναι σε θέση να αναστέλλουν την ανάπτυξη επιπλοκών, και, επιπλέον, να εξαιρέσετε.

διάγνωση των κιρσών

Όταν επισκέπτεστε μια phlebologist πρέπει σαφώς να μου πεις για όλα τα παράπονα σας, τι ενοχλεί και τι ώρα, με ό, τι αυτό μπορεί να συνδεθεί. Είναι σημαντικό να θυμάστε σχετικά με συγγενείς που έχουν διαγνωστεί με κιρσώδεις φλέβες. Ο γιατρός θα πρέπει το τελευταίο υπερηχογράφημα που έκανε η μελλοντική μαμά.

Με βάση την ιστορία και εξωτερική εξέταση, ο γιατρός κάνει τη διάγνωση των κιρσών, εάν είναι διαθέσιμο. Για να επιβεβαιώσετε τη σωστή διάγνωση, η έγκυος θα πρέπει να απευθύνονται αγγειακή υπερήχων, με την οποία ο γιατρός μπορεί να εξετάσει την κατάσταση της ροής του αίματος και των φλεβών για να ανιχνεύσει θρόμβους αίματος, παραμόρφωση.

Θεραπεία

Πολλοί ασθενείς αναρωτιούνται εάν ο γιατρός τους κιρσούς στα πόδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, τι να κάνω, πώς να το θεραπεύσει, για να μην βλάψει το μωρό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι όσο πιο γρήγορα η μέλλουσα μητέρα ζήτησε βοήθεια, τόσο πιο εύκολο θα είναι να θεραπεύσει την ασθένεια, χωρίς να λάβει επιβλαβή φάρμακα.

Οι έγκυες γυναίκες πολύ σπάνια συνταγογραφήσει φάρμακα, καθώς και τη χειρουργική επέμβαση, καθώς το πρώτο πράγμα που πρέπει να προστατέψει το αγέννητο μωρό σας. Αλλά εάν η νόσος εντοπίζεται σε προχωρημένο στάδιο, η θεραπεία δεν είναι αρκετό, καθώς οι επιπλοκές μπορεί να αναπτυχθεί ακόμα και πριν έρθει το μωρό στον κόσμο, το οποίο είναι πολύ επικίνδυνο για την ίδια τη ζωή και η μητέρα του.

 1. Πρώτα η μητέρα έχει συνταγογραφηθεί για να αγοράσει ένα ειδικό ένδυμα συμπίεσης και το φοράω κάθε μέρα. Καλσόν και κάλτσες για τις έγκυες γυναίκες είναι μια εξαιρετική μέθοδος για την πρόληψη και τη θεραπεία των κιρσών στα πρώτα στάδια. Ασκούν διαφορετική πίεση στο πόδι, το οποίο αυξάνει από πάνω προς τα κάτω, επιτρέπεται κανονικά να ωθήσει το αίμα, που δεν του επιτρέπει να συσσωρεύονται στο κάτω μέρος, και τα σκάφη για να επεκταθεί.
 2. Άσκηση για τις έγκυες γυναίκες, κιρσώδεις φλέβες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οικοδομήσουμε στα πόδια κυκλοφορία του αίματος, χωρίς παρεμβολές, να μειώσει τη διόγκωση και τον πόνο και να βελτιώσει τη Γενική κατάσταση.
 3. Σε περίπλοκες μορφές των κιρσών έγκυος συνταγογραφηθεί να φορούν ένα ειδικό θεραπευτικό πλέκει. Ασκεί επαρκή πίεση για την πληγείσα περιοχή, συμπιέζει τις φλέβες, μειώνει το πρήξιμο και τον πόνο.
 4. Το φάρμακο συνταγογραφείται σε περιπτώσεις εάν το αναμενόμενο όφελος για την μητέρα είναι μεγαλύτερο από ο πιθανός κίνδυνος για το έμβρυο. Όλα τα φάρμακα και οι δόσεις επιλέγει μόνο ο γιατρός, όχι στάθμευση χωρίς φαρμακευτική αγωγή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν μπορεί να θεωρηθεί.
 5. Χειρουργική επέμβαση σε έγκυες γυναίκες ενδείκνυται μόνο με την παρουσία επιπλοκών, όπως θρόμβους αίματος, απειλητική για τη ζωή και έλκη. Για την εξάλειψη καλλυντικά ελαττώματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η χειρουργική επέμβαση αντενδείκνυται.
 6. Λαϊκές θεραπείες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόληψη, κατάλληλο για ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο, μασάζ με ενυδατική κρέμα. Για τη θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες από μόνη της δεν αξίζει τον κόπο, θα πρέπει πρώτα να περάσει την εξέταση και συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Αν ο ειδικός εγκρίνει τις επιλεγμένες μεθόδους στην ολοκληρωμένη θεραπεία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Φυσικό τοκετό

Τακτική παράδοση επιλέξετε τους γιατρούς, με βάση την κατάσταση του ασθενούς. Εάν η νόσος είναι ήπια και σοβαρές επιπλοκές δεν αναμένεται, ένα δυνατό φυσικό τοκετό. Σε αυτή την περίπτωση, ως προφύλαξη κατά τη διάρκεια της παράδοσης είναι απαραίτητο να φοράτε κάλτσες συμπίεσης ή τυλίξτε τα πόδια με ελαστικό επίδεσμο. Αυτά τα μέτρα θα βοηθήσουν να αποφευχθεί η θρόμβωση των κάτω άκρων.

Αν πήξης του αίματος του ασθενούς είναι σπασμένα και υπάρχει κίνδυνος θρόμβων αίματος και άλλες σοβαρές παθολογικές καταστάσεις, μπορεί να αποδειχθεί καισαρική τομή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, να συνταγογραφήσει το φάρμακο αυτό βελτιώνει την κατάσταση του αίματος, και μπορεί να γίνει με φυσικό τοκετό.

Πολλοί ανησυχούν για τη ζωή μετά τη γέννησή του τι να κάνεις και εσύ με τις κιρσώδεις φλέβες στο στρατό. Η ασθένεια μετά την εγκυμοσύνη από μόνη της δεν περάσει, οπότε η γυναίκα θα πρέπει να συνεχίσει να αντιμετωπίζονται από γιατρό. Στο ερώτημα κιρσώδεις φλέβες στο στρατό, είναι δύσκολο να απαντήσω. Εξαρτάται από το στάδιο της νόσου και διαταραχές του κυκλοφορικού, σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα άτομο μπορεί να είναι κατάλληλη.

Πρόληψη

Πρόληψη των κιρσών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ο σωστός τρόπος ζωής. Οι γυναίκες πρέπει να τρώνε υγιεινά, αλλά δεν υπερφαγία, για να οδηγήσει μια μέτρια ενεργό τρόπο ζωής. Πρέπει να περνούν το χρόνο τους στο φρέσκο αέρα κάθε μέρα και να εκτελέσει γυμναστική για εγκύους.

η θεραπεία των κιρσών σε έγκυες γυναίκες

Για να μειωθεί ο κίνδυνος των κιρσών στα τελευταία στάδια και κατά τη διάρκεια του τοκετού, μπορεί να φορέσει ένα ειδικό συμπίεσης εσώρουχα για τις έγκυες γυναίκες. Επιπλέον, συμπίεσης κάλτσες και καλσόν θα σας βοηθήσει να ανακουφίσει το πρήξιμο, την κούραση ποδιών σε μεγάλες βόλτες.