Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου

Κιρσώδεις φλέβες της πυέλου είναι ένα κοινό πρόβλημα στις γυναίκες με κιρσούς λιγότερο είναι εγγεγραμμένοι στους άνδρες. Κιρσώδεις φλέβες της πυέλου και απαιτεί άμεση εξέταση και θεραπεία, καθώς οδηγεί σε ταχεία εξέλιξη της νόσου. Κιρσώδεις φλέβες της λεκάνης χαρακτηρίζεται από υψηλό κίνδυνο επιπλοκών, που δεν είναι μόνο επικίνδυνες για την υγεία αλλά και τη ζωή του ασθενούς.

Η κλινική εικόνα

κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου μπορεί να ανιχνευθεί κατά την εξέταση του ασθενούς. Σε σχέση με τη στασιμότητα του αίματος που προκύπτει από την πλήρωση των δοχείων και εκτασία (διαστολή).

Πυελική κιρσώδεις φλέβες που εκδηλώνεται με μια ορατή αύξηση του μεγέθους των φλεβών της πυέλου. Υπάρχει οίδημα του δέρματος, η αίσθηση της πληρότητας.

Χάρη σε μια ειδική καρέκλα εξέτασης για να διαπιστωθεί η ακριβής εντοπισμός των αλλαγών των κιρσών (αιδοίο, περίνεο, κ. λπ.).

Αν κιρσώδεις φλέβες της πυέλου μεταφρασμένη στα αγγεία της μήτρας, για να προσδιορίσετε ποια είναι η αλήθεια μόνο μέσα από ένα υπερηχογράφημα. Παθολογία σχηματίζεται στην περιοχή του στ. Η κύρια εκδήλωση των κιρσών.

Με βάση τα κλινικά συμπτώματα και τα αποτελέσματα της ενόργανης μεθόδους που έχουν αναπτυχθεί για ατομική μεταχείριση για κάθε γυναίκα.

Τα συμπτώματα της νόσου

Με κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου τα συμπτώματα της νόσου χαρακτηρίζεται από ποικίλες εκδηλώσεις. Οι γυναίκες γιορτάζουν την εμφάνιση του πόνου πάνω από την ηβική περιοχή, η οποία τείνει να εξαπλωθεί και σε κοντινές περιοχές του σώματος. Σημάδια των κιρσών περιλαμβάνουν την εμφάνιση του υπόλευκες εκκρίσεις από τον κόλπο, αν και αυτό δεν είναι πάντα η περίπτωση.

Διαταραχθεί των ωοθηκών-εμμηνορροϊκού κύκλου. Αιμορραγία είναι η μεγαλύτερη και πιο οδυνηρή. Υπάρχουν πόνος, πόνος στη φύση, στο κάτω μέρος της κοιλιάς, γλουτούς και κάτω μέρος της πλάτης πριν από την έμμηνο ρύση. Κιρσώδεις φλέβες των ωοθηκών μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στην σύλληψη.

Κιρσώδεις φλέβες της πυέλου από τα συμπτώματα της νόσου που προκαλείται από το στάδιο της νόσου. Δυσάρεστες αισθήσεις σας εμφανίζονται πριν ή κατά την έμμηνο ρύση, μετά τη σκληρή δουλειά.

Διεσταλμένες φλέβες της πυέλου οδηγήσει στην ανάπτυξη δυσπαρεύνια, όταν στενή σχέση χάνει την έφεση λόγω του εξέφρασε την δυσφορία.

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης διαφέρει στο ότι όλα τα συμπτώματα έχουν την τάση να ταχεία εξέλιξη.

Τα αίτια της παθολογίας

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου συχνή σε άτομα ηλικίας 20 έως 45 ετών, επειδή ο κύριος παράγοντας που οδηγεί στην ανάπτυξη της παθολογίας της κύησης. Λόγω φόρτου εργασίας στα αιμοφόρα αγγεία της μήτρας, εξαρτήματα και άλλα όργανα αναπτύσσει τις κιρσώδεις φλέβες του περινέου και το πλέγμα των φλεβών. Διαταραχή της φυσιολογικής του αγγειακού τόνου παρουσιάζεται και ορμονικές ανισορροπίες.

Άλλοι παράγοντες:

 • λοιμώδη νοσήματα των αναπαραγωγικών οργάνων (ενδομητρίτιδα, adnexitis, κ. λπ.) *
 • δραστηριότητες που σχετίζονται με υψηλό επίπεδο σωματικής το άγχος;
 • προβλήματα στην οικεία σφαίρα – η έλλειψη οργασμού, πόνο και δυσφορία κατά τη σεξουαλική επαφή με μια ψυχολογική αιτιολογία.
 • συγγενείς ανωμαλίες των αγγειακών τοιχωμάτων, έτσι ώστε να μην έχουν επαρκή ευελιξία, ελαστικότητα και δεν είναι σε θέση να διατηρήσει τον απαραίτητο τόνο?

Διάγνωση της νόσου

Προκειμένου να καθοριστεί η διάγνωση των κιρσών του περινέου, είναι αναγκαίο να εξετάσει τον ασθενή και να κατευθύνει την περαιτέρω έρευνας – εξετάσεις αίματος, υπερηχογράφημα, διαγνωστικά, κ. λπ. Αυτό θα επιτρέψει το στάδιο της νόσου, την επικράτηση και την παρουσία επιπλοκών.

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου συχνά μεταμφιέζεται ως άλλες χρόνιες παθήσεις των αναπαραγωγικών οργάνων, ως εκ τούτου, δεν απαιτείται επιπλέον διαγνωστικά δεν είναι απαραίτητες.

κιρσώδεις φλέβες

Με κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου όργανα τα κύρια μελέτη – υπέρηχο. Σας επιτρέπει να ορίσετε τις κιρσώδεις περιοχές των σκαφών και να επιβεβαιώσει την επιστροφή ρίξει το αίμα μέσα από τις βαλβίδες.

Στις ΗΠΑ, εμφανίζεται να κρατά και άλλες μελέτες:

 1. Doppler. Παρέχει μια ευκαιρία να αξιολογήσει το βαθμό της κυκλοφορικές διαταραχές στα αγγεία της πυέλου.
 2. Φλεβογραφία κάτω. Φαίνεται να κρατήσει με καχυποψία σχετικά με το σχηματισμό των θρόμβων αίματος.
 3. Λαπαροσκόπηση. Μια διαγνωστική διαδικασία που επιτρέπει την κιρσώδεις φλέβες για να το διαφοροποιήσει από άλλες παθολογίες.

Θεραπεία

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου στις γυναίκες απαιτεί μια υπεύθυνη προσέγγιση και το σύνολο των διορθωτικών μέτρων. Η θεραπεία της νόσου αποσκοπεί στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, την ενίσχυση της τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, αύξηση της ελαστικότητας.

Είναι δυνατόν να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες της πυέλου; Το ερώτημα αυτό απασχολεί κάθε προσώπου να έχει αυτό το πρόβλημα.

Έγκαιρη θεραπεία των κιρσωδών φλεβών της πυέλου θα σας βοηθήσει να ομαλοποιήσει την ανθρώπινη κατάσταση και να αποτρέψει την εξέλιξη της νόσου. Να κάνουν τα φάρμακα δεν έχουν μόνο κατά τη διάρκεια της έξαρσης της νόσου, αλλά και μετά από μια σταθερή ύφεση, να αυξήσει τη διάρκειά του.

Διορθωτικά μέτρα για τις κιρσώδεις φλέβες της πυέλου είναι η βάση της θεραπείας της νόσου. Έχουν σχεδιαστεί για να εξαλείψουν τη στασιμότητα και υποκινεί την κυκλοφορία αίματος, βελτιώστε την αποξήρανση λυμφών και να ανακουφίσει το οίδημα. Γρήγορα να αυξήσει την ελαστικότητα και τον τόνο των φλεβών, έχουν μικρή αντι-φλεγμονώδη δράση.

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με αντιαιμοπεταλιακά πράκτορες. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αποτρέψει την εμφάνιση των θρόμβων αίματος, η οποία είναι μια κοινή επιπλοκή της επέκτασης.

Επειδή εξωτερικά κεφάλαια παθολογική αγγειοδιαστολή λεκάνη, είναι αναποτελεσματικό, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε υπόθετα και υπόθετα κιρσώδεις φλέβες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επιτευχθεί η τοπική επίπτωση στην παθολογική εστίαση, η οποία θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Χειρουργική επέμβαση

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου στις γυναίκες αντιμετωπίζονται όχι μόνο συντηρητική, αλλά και χειρουργική. Για αυτό, υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις:

 • η έλλειψη θετική επίδραση της θεραπείας;
 • η ταχεία εξέλιξη της παθολογίας;
 • η αδυναμία του να αφαιρέσει τις κλινικές εκδηλώσεις της νόσου.

Χειρουργική θεραπεία των κιρσωδών φλεβών της πυέλου πραγματοποιείται με διαφορετικούς τρόπους. Η επιλογή των μεθόδων που γίνεται από το γιατρό με βάση την εντόπιση της παθολογικής διαδικασίας, επειδή οι πληγείσες σκάφη θα πρέπει να παρέχονται με επαρκή πρόσβαση.

Οι κύριες μέθοδοι θεραπείας των κιρσών αποτελείται από απολίνωση των ωοθηκών φλεβών, χειρουργική των αγγείων του αίματος από τα άκρα του, ψαλίδισμα, phlebectomy, laser και ραδιοσυχνοτήτων πήξης.

Αν κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου συνοδεύεται με μια αγγειακή διαταραχή των κάτω άκρων, μια λειτουργία στην οποία γίνεται απολίνωση της μεγάλης σαφηνούς φλέβας.

Η χρήση της παραδοσιακής ιατρικής

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου στις γυναίκες, θα μπορούσαν να προληφθούν εάν εφαρμόσετε την θεραπεία διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Η εφαρμογή τους επιτρέπει να μειώσει τη σοβαρότητα των κλινικές εκδηλώσεις της νόσου και την επιτάχυνση της ανάκαμψης. Εναλλακτική ιατρική χαρακτηρίζεται από την απουσία αντενδείξεις για τη χρήση και πλήρη ασφάλεια. Αφεψήματα και αφεψήματα ενισχύεται η δράση των φαρμάκων και να βοηθήσει να σταθεροποιήσει την κατάσταση.

η θεραπεία των κιρσών

Διάταση της πυέλου που έλαβαν θεραπεία με εγχύσεις, αφεψήματα, βάμματα, συμπιέζει και άλλες παραδοσιακές μεθόδους που βασίζονται στις θεραπευτικές ιδιότητες των φαρμακευτικών φυτών.

Καλά αποτελέσματα δείχνει την εφαρμογή των βάμμα της ιπποκαστανιάς. Για να προετοιμάσει το 50 g ταξιανθίες, ρίξτε 1 λίτρο αλκοόλ και επιμένουν σε ένα δροσερό μέρος για 2 εβδομάδες. Περιοδικά, τα φάρμακα πρέπει να ανακινείται. Πριν από τη χρήση, το στέλεχος και πάρτε 30 ml τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα, η διάρκεια της θεραπείας είναι 7-10 ημέρες. Στη συνέχεια, πάρτε ένα σύντομο διάλειμμα, μετά την οποία η θεραπεία της καστανιάς μπορεί να συνεχίσει. Το εργαλείο έχει μια έντονη επίδραση, ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζει την ανάπτυξη της στασιμότητας.

Για τη βελτίωση της υγείας των γυναικών, θα βοηθήσει την έγχυση με βάση τη συλλογή των φαρμακευτικών φυτών. Για να το κάνετε αυτό, αναμίξτε σε ίσες αναλογίες χαμομήλι λουλούδια ή καρπούς της καστανιάς, yarrow, plantain και βατόμουρο ρίζα. 2 κουταλιές της σούπας έδαφος μάζα ρίξτε 0,5 λίτρα βραστό νερό, βάλτε σε ένα λουτρό νερού ή αργή φωτιά και βράζουμε για 3-5 λεπτά. Εργαλείο εμποτίζουν για 10-12 ώρες. Πριν από τη χρήση, το στέλεχος και να πάρει 120-150 ml δύο φορές την ημέρα. Η έγχυση έχει αντι-φλεγμονώδη, αναλγητική, καταπραϋντική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα.

Ασκήσεις για την άρθρωση του ισχίου

Για να επιλύσετε κιρσώδεις φλέβες της πυέλου, το άτομο πρέπει να κινηθεί πολύ, άσκηση ή σπορ. Για την εξάλειψη στασιμότητα, ενεργοποιεί την κυκλοφορία αίματος και να ενισχύσει τα αιμοφόρα αγγεία θα βοηθήσει την τακτική άσκηση. Να αναπτύξουν μια σειρά από ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν ειδικό, επειδή λαμβάνει υπόψη την κατάσταση του ασθενούς, κλινικές εκδηλώσεις της νόσου και άλλους παράγοντες.

Η επιτυχία της θεραπευτικής σωματική εκπαίδευση έγκειται στο γεγονός ότι το φορτίο κατά κύριο λόγο με την επιφύλαξη της άρθρωσης του ισχίου. Οι βασικές ασκήσεις διεξάγονται σε ύπτια θέση. Το ευθύ πόδι πρέπει να τεθεί σε γωνία 900, λυγισμένα τα γόνατα και τα ισχία σας, στη συνέχεια, σιγά-σιγά να ισιώσει. Η άσκηση πρέπει να επαναλαμβάνεται 5-10 φορές.

Εγκυμοσύνη και κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου και εγκυμοσύνη συχνά πηγαίνουν χέρι-χέρι, επειδή περισσότερο από το 25% των μέλλουσες μητέρες επηρεάζονται από αυτή την παθολογία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μια εγκυμοσύνη μπορεί να γίνει η ώθηση για την ανάπτυξη της νόσου σε σχέση με την αλλαγή στην ορμονική ισορροπία.

Κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι υπό ιατρική παρακολούθηση. Σε χαμηλή ορατότητα συνιστάται η χρήση της κάλτσες συμπίεσης ή άσκηση θεραπείας. Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να χρειαστεί φαρμακευτική αγωγή.

Αν μια γυναίκα προγραμματίζει να μείνει έγκυος, όπως είχε προγραμματιστεί θεραπεία; Μετά από όλα, με κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου μπορεί να είναι μειωμένη ροή του αίματος προς τις ωοθήκες. Στα αρχικά στάδια της εγκυμοσύνης δεν συνιστάται η χρήση ναρκωτικών, τόσο στο στάδιο του σχεδιασμού, η γυναίκα πρέπει να υποβληθεί η πλήρης θεραπεία για να σταθεροποιήσει την κατάσταση.

Είναι δυνατόν να γεννήσει με κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου όργανα; Σε αυτή την ερώτηση υπάρχει μία απάντηση. Μικρές εκδηλώσεις του φυσικού τοκετού με κιρσώδεις φλέβες της μικρής πυέλου όργανα πραγματικό, όμως, και κάτω από αυστηρή ιατρική παρακολούθηση. Την ίδια στιγμή συνταγογραφήσει φάρμακα που έχουν την ικανότητα να μειώνουν το ιξώδες του αίματος και την πρόληψη του σχηματισμού της θρόμβωσης.

Όταν πολλαπλές βλάβες των φλεβών, που χαρακτηρίζεται από σοβαρές κλινικές εκδηλώσεις, καισαρική τομή εμφανίζεται.

Πρόληψη των κιρσών

Κιρσώδεις φλέβες της πυέλου μπορεί να προληφθεί, αν συμμετέχουν σε αθλήματα – το κολύμπι, το Τρέξιμο ή ακόμη και γιόγκα. Στην καθιστική φύση της εργασίας συχνά έστω και για λίγα λεπτά και με τα πόδια 5-10 μέτρα για να τεντώσει τη δυσκαμψία των μυών και την αύξηση της κυκλοφορίας.

Το σημαντικό ρόλο που παίζει η σωστή διατροφή. Στο καθημερινό μενού πρέπει να περιλαμβάνει τρόφιμα που περιέχουν υψηλές ποσότητες φυτικών ινών και το φυτικό έλαιο, για να αποφευχθεί η ανάπτυξη της δυσκοιλιότητας.

Η γυναίκα θα πρέπει να απαλλαγούμε από τις κακές συνήθειες. Τακτικά άσκηση ή να κάνετε καθημερινά τις ασκήσεις. Μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος πρόληψης είναι μαλάκας.

Όταν αντιμετωπίζετε τα αρχικά συμπτώματα δεν τους αγνοούν και να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάλτσες συμπίεσης και να λάβει μια προληπτική πορεία του φαρμάκου.

Πιθανές επιπλοκές

Παθολογική διάταση της πυέλου μπορεί να προκαλέσει το σχηματισμό επιπλοκές:

πρόληψη των κιρσών
 1. Η ανάπτυξη της αιμορραγίας της μήτρας.
 2. Εξάπλωση της φλεγμονής στην ουρήθρα, την ουροδόχο κύστη, κ. λπ.
 3. Θρόμβωση. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος, η οποία καταγράφεται με κιρσώδεις φλέβες της πυέλου.
 4. Η εμφάνιση της αποστροφής για στενές σχέσεις.

Τα συμπτώματα των κιρσών είναι σε θέση να προχωρήσουν γρήγορα, η οποία απειλεί την ταχεία επιδείνωση της υγείας της γυναίκας.