Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στις γυναίκες - αιτίες και επεξεργασία

Στη σύγχρονη κοινωνία πιστεύεται ότι οι κιρσοί είναι μια γυναίκα από την ασθένεια. Γιατί; Επειδή στη διαφήμιση κρέμες και χάπια κατά των κιρσών έλαμψε γυναικεία πόδια. Και κάποιο μερίδιο της αλήθειας σε αυτό, επειδή οι γυναίκες έχουν κιρσούς και πολύ πιο συχνή από ό, τι στους άνδρες. Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της θεραπείας;

Γιατί οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κιρσούς

κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στις γυναίκες

Για να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, μπορείτε να ανατρέξετε στις πιο προφανείς παράγοντες που προηγούνται της εμφάνισης των κιρσών.

 • Γενετική προδιάθεση. Αν κάποιος σας γενιά είχε τις κιρσώδεις φλέβες, οι πιθανότητες είναι ότι η ασθένεια αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθεί.
 • Ορμονικές διαταραχές. Και αυτό περιλαμβάνει φυσικές αλλαγές (εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση) και τεχνητά (ορμονικά φάρμακα).
 • Η σωματική δραστηριότητα, οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η παρατεταμένη όρθια θέση τα πόδια να υποβάλλονται σε τεράστιο φορτίο και την πίεση.
 • Σφιχτά παπούτσια και ρούχα. Συμπίεση των ποδιών προκαλεί στασιμότητα του αίματος και την αραίωση του αίματος σκάφη.

Οι κύριες αιτίες των κιρσών σε γυναίκες δείχνουν από μόνα τους: το να φοράς τακούνια και φυσικές ορμονικές αλλαγές. Αλλά ακόμα και αυτές οι κυρίες που φορούν άνετα παπούτσια και δεν έχουν προβλήματα με το ενδοκρινικό σύστημα, δεν είναι απρόσβλητος από το να είναι ένα θύμα των κιρσών στα πόδια. Γιατί; Επειδή στατιστικά, οι γυναίκες στο σεξ είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από αυτή την ασθένεια.

Πώς οι κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες

Τα συμπτώματα των κιρσών στα πόδια των γυναικών εμφανίζονται "λαμπρότερο" από τους άνδρες. Οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στον πόνο και το πρήξιμο, θα παρατηρήσετε αμέσως την αλλαγή στο χρώμα του δέρματος και την εμφάνιση του την "κατάρτιση" των φλεβών. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αγνοήσει τις κιρσώδεις φλέβες, μέχρι το τέλος του δεύτερου σταδίου, και η γυναίκα θα αρχίσει να χτυπά το συντομότερο μπορείτε να παρατηρήσετε πρώτα κιρσώδεις φλέβες.

Τα πιο εμφανή σημάδια της κιρσώδεις φλέβες των ποδιών στις γυναίκες:

 1. Πρώτο στάδιο: πρήξιμο, φαγούρα στα πόδια, θέλοντας να τεντώσω τα πόδια μου. Αν πατήσετε την ζώνη με τα δάχτυλά σας, μπορείτε να αισθανθείτε τη συνοχή της κόλλας. Το δέρμα στα πόδια γίνεται ξηρό, μπορεί να υπάρχει ήπια φλέβες αραχνών.
 2. Δεύτερο στάδιο: τα συμπτώματα του πρώτου σταδίου προστίθεται πόνο στα πόδια που παρεμβαίνει με τον ύπνο. Μέσω του δέρματος, ορατές φλέβες, κάποια από αυτά μπορεί να είναι κυρτή.
 3. Τρίτο στάδιο: διαταραγμένη τροφικές του δέρματος γίνεται λεπτότερη, οι πληγές εμφανίζονται. Πρησμένες φλέβες φαίνεται πολύ άσχημο, πόδια συνεχώς πονώντας.

Γιατί είναι σημαντικό για τη θεραπεία των κιρσών

Πολλοί δεν γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στις γυναίκες, και είναι σίγουροι ότι οι αισθητικές ατέλειες που μπορούν να κρύψουν με μια μακριά φούστα ή παντελόνι. Αλλά πρησμένο μπλε φλέβες δεν είναι το χειρότερο. Τρέχοντας κιρσώδεις φλέβες μπορεί να οδηγήσει σε φλεβική έλκη. Αυτό δεν είναι μόνο επώδυνη, αλλά γεμάτη με λοίμωξη.

Κιρσώδεις επικίνδυνη, επειδή μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη άλλων ασθενειών που σχετίζονται με την κυκλοφορία του αίματος. Για παράδειγμα, θρόμβωση, η οποία εκδηλώνεται με θρόμβων αίματος στα αιμοφόρα αγγεία. Αν ένα τέτοιο θρόμβος ξαφνικά θα σπάσει και να φτάσει στην καρδιά, εκεί θα είναι ακαριαίο θάνατο.

η θεραπεία των κιρσών

Ιδιαίτερα επικίνδυνο θηλυκό κιρσούς σε ηλικιωμένους. Κυρίες και χρόνια υποστηρίζουν ότι η ομορφιά και γοητεία και μην εκθέτετε τα πόδια τους. Και αν είναι έτσι, τότε γιατί να απαλλαγείτε από τις αντιαισθητικές φλέβες; Ως αποτέλεσμα, κιρσώδεις εξελίσσεται και φέρνει περισσότερη δυστυχία. Νεαρές γυναίκες που ανησυχούν για την ελκυστικότητά τους, να δώσουν προσοχή σε αλλαγές στο χρώμα και την υφή του δέρματος στα πόδια μου και να τρέξει στο γιατρό. Αυτό επιτρέπει το χρόνο για να ξεκινήσει η θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες και να αποφευχθούν επιπλοκές.

Μέθοδοι θεραπείας των κιρσών στις γυναίκες

Ο Χρυσός κανόνας της θεραπείας της νόσου που εκτείνεται σε κιρσώδεις φλέβες: όσο νωρίτερα ξεκινήσετε τη θεραπεία, οι περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα αποτρέψει την συντηρητική θεραπεία. Είναι ορίζεται ως το πρώτο στάδιο των κιρσών, και στην τρίτη, και επίσης κατά την περίοδο της αποκατάστασης μετά από χειρουργική επέμβαση.

 • Κάλτσες συμπίεσης. Το καλύτερο που ανακαλύφθηκε ποτέ από τους γιατρούς και επιστήμονες. Κάλτσες, κάλτσες και καλσόν από ένα ειδικό υλικό ραμμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπιέσει τα πόδια με διάφορους βαθμούς πίεσης. Ένα ένδυμα συμπίεσης επιλέγεται αυστηρά από τα πρότυπα για να παρέχουν την κατάλληλη δράση. Οι γυναίκες απολαύσετε φορώντας αυτά τα καλσόν αντί για το συνηθισμένο νάυλον.
 • Κρέμα κατά των κιρσών. Να αλείψουν τα πόδια, πριν πάτε για ύπνο είναι ένα από τα συνήθη δράσεις της κάθε γυναίκας. Αλλά αντί για μια απλή ενυδατική κρέμα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό για τους κιρσούς. Αυτά τα φάρμακα μπορεί να αποτελείται από ηπαρίνη, troxerutin και άλλα venotonic διορθωτικά μέτρα που θα σας βοηθήσει να βελτιώσει την κυκλοφορία στα πόδια. Επιπλέον, αυτό το μασάζ, το οποίο δίνει την πρόσθετη επίδραση από την αποξήρανση λυμφών.
 • Φαρμακευτική αγωγή. Χάπια και φάρμακα που συνταγογραφούνται από γιατρό. Γιατί τα φάρμακα κατά των κιρσών, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι, αντιπηκτικά, κ. λπ.
 • Φυσικής αγωγής. Να κάνει τον αθλητισμό με τις κιρσώδεις φλέβες, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μία από τις αιτίες της νόσου είναι η σωματική δραστηριότητα. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τέτοιες ασκήσεις που τα πόδια του είναι σχεδόν δεν έκανε τον κόπο ή είναι πάνω από το πορτ-μπαγκάζ. Δημοτικό: "birch", "Ποδήλατο", "ψαλίδι". Ανάμεσα στους τομείς της φυσικής κατάστασης, fit, Pilates, γιόγκα, κολύμπι, χορό.

Τώρα γνωρίζετε πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια των γυναικών στο σπίτι, και μπορούν να το εφαρμόσουν στην πράξη. Είναι καλύτερα να τα κάνεις όλα αυτά με την άδεια του phlebologist, αλλά αν δείτε έναν ειδικό δεν είναι δυνατόν, είναι δυνατόν να αγοράσει το σπίτι στο ορθοπεδικές κάλτσες συμπίεσης στο φαρμακείο – κρέμα από τις κιρσώδεις φλέβες, και τα βράδια να παίξει τον αθλητισμό.

Παραδοσιακή ιατρική κατά το θηλυκό κιρσώδεις φλέβες

Κάθε γυναίκα για πρώτη φορά στη ζωή μου που χρησιμοποιούνται σε μια συνταγή της λαϊκής ιατρικής. Είναι βολικό και πολύ αποτελεσματική. Αν δεν ξέρετε πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες λαϊκές θεραπείες, ανατρέξτε στο Διαδίκτυο. Στο φόρουμ μπορείτε να βρείτε πολλές συμβουλές και συμβουλές σχετικά με μια συγκεκριμένη συνταγή. Ανάμεσά τους, μπορούν να προσφέρονται ποδόλουτρα, βοτανικό τσάι και βάμματα για χρήση μέσα και για το τρίψιμο και τον συμπιέζει.

Πώς να αποτρέψει τις κιρσώδεις

Πρόληψη των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες περιλαμβάνουν απλούς κανόνες που πρέπει να παρακολουθούνται τακτικά.

 • Τα τακούνια είναι πολύ κομψό, αλλά καλό είναι να τα φοράς μόνο σε ειδικές ημέρες. Κάθε μέρα, επιλέξτε άνετα παπούτσια.
 • Η δίαιτα θα σας βοηθήσει όχι μόνο να βρουν την αρμονία, αλλά και για την πρόληψη των κιρσών. Επειδή το υπερβολικό βάρος αυξάνει το φορτίο στα πόδια.
 • Κάλτσες συμπίεσης, φυσικά, είναι πιο ακριβά, αλλά είναι μια εγγύηση για την ευημερία και την υγεία.
πρόληψη των κιρσών

Και η τελευταία. Μην ξεχνάτε ότι μια γυναίκα που δημιουργήθηκε για το όμορφο, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη βαριά σωματική φορτία. Σακούλες με ψώνια και μια μετάθεση στο διαμέρισμα, αφήστε τους άνδρες. Και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, αγαπημένη. Στη συνέχεια, τους κιρσούς και άλλες ασθένειες θα πρέπει να αποφεύγεται.