Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες

Πιστεύεται ότι οι κιρσώδεις φλέβες είναι κυρίως γυναίκες από την ασθένεια. Η ανάπτυξη προκαλέσει ορμονικές διαταραχές στο σώμα, ενδοκρινικές παθήσεις, την παχυσαρκία, το Κάπνισμα, η συχνή φορτίο κ. λπ. Αλλά αυτό δεν ήταν η αιτία της νόσου, είναι απαραίτητο για τη θεραπεία. Και όσο πιο σύντομα ξεκινήσετε, τόσο το καλύτερο.

η θεραπεία των κιρσών.

Στα αρχικά στάδια της νόσου για να αντιμετωπίσει αυτή την ασθένεια από τον εαυτό σας, χωρίς τη βοήθεια της σύγχρονης ιατρικής. Λαϊκή θεραπεία για τη φλεβίτιδα είναι διαθέσιμα σε όλους και δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η αποτελεσματικότητα της παραδοσιακής ιατρικής των κιρσών

Λαϊκές θεραπείες για τη φλεβίτιδα πραγματικά αποτελεσματική. Και για να καταλάβετε πώς λειτουργούν, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε, τι συμβαίνει στο σώμα κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της νόσου.

Κιρσώδεις φλέβες χαρακτηρίζεται από απώλεια της ελαστικότητας των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων και μπορεί με το τέντωμα τους. Όταν τον αυλό των φλεβών είναι πολύ μεγάλη, η κυκλοφορία του αίματος επιβραδύνεται, αρχίζει να συσσωρεύονται, δημιουργώντας μια υψηλή πίεση στα αιμοφόρα αγγεία. Ουσίες που βρίσκονται στο αίμα (καθώς περιέχει όχι μόνο καλό και υγιές για το σώμα) προκαλούν την εμφάνιση των θρόμβων και οζίδια. Αυτοί, με τη σειρά του, να οδηγήσει στην εξάντληση των τοιχωμάτων, που τους καθιστά εύθραυστα και ευάλωτα.

Ως αποτέλεσμα, το σώμα είναι συχνά εσωτερική αιμορραγία που μπορεί να παρατηρήσει την εμφάνιση του το δέρμα είναι σκούρο μπλε, μερικές φορές, μωβ, τους λεκέδες. Τα σκάφη αυτή τη στιγμή πιέζεται έντονα ενάντια στο δέρμα, που εμφανίζονται σχετικά με την φλεβική "αστέρια".

Η θεραπεία των κιρσών στα πόδια λαϊκές θεραπείες αποσκοπούν κυρίως στο να καθαρίσει τα αιμοφόρα αγγεία και να βελτιώσει το ιξώδες του αίματος. Ως αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης ο θρόμβος διαλύεται, η ροή του αίματος αποκαθίσταται, η αγγειακή τόνος αυξάνεται, θα γίνει ανθεκτικό και να είναι "κρυμμένο" κάτω από το δέρμα, να γίνει αόρατο για το ανθρώπινο μάτι.

Αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η λαϊκή θεραπεία για τη φλεβίτιδα αποτελεσματική μόνο στα αρχικά στάδια της νόσου. Τρέχοντας κιρσούς θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ολιστικά, χρησιμοποιώντας τόσο παραδοσιακά φάρμακα και επίσημη. Είναι απαραίτητο να συμμετέχουν τακτικά σε θεραπευτικές ασκήσεις και προσέχετε τη διατροφή σας.

Η θεραπεία των κιρσών: τι πρέπει να ξέρω;

Τι είδους κεφάλαια που δεν χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των κιρσών, αν δεν θα χρησιμοποιήσετε στην πράξη τους κανόνες, δεν θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να:

  • να πάω με τα πόδια (εγκαταλείψουν τη μεταφορά ή ανελκυστήρα);
  • φορούν ίσια παπούτσια ή τακούνια, όχι μεγαλύτερη από 4 cm.
  • για να κάνει αντίθεση λουτρά για τα πόδια (που συμβάλλουν στην αύξηση του αγγειακού τόνου);
  • παρακολουθεί τακτικά τη διατροφή σας για να αποκλείουν τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε χοληστερόλη (στη διατροφή θα πρέπει να υπερισχύουν τα τρόφιμα με βιταμίνη C και P);
  • κάθε μέρα εκτελούν θεραπευτικές ασκήσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση των μυών και των αιμοφόρων αγγείων στα πόδια.

Είναι, επίσης, συνιστάται να χρησιμοποιείτε τις ιατρικές αλοιφές, τα οποία μειώνουν το πρήξιμο και "βάρους" στα πόδια. Επιπλέον, κάθε μέρα θα πρέπει να είναι να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό. Βοηθά να καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και την ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών.

Λαϊκή θεραπεία για τους κιρσούς στα πόδια σε συνδυασμό με τις δραστηριότητες αυτές θα σας επιτρέψει να πάρετε γρήγορη ανακούφιση από τα συμπτώματα των κιρσών και να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής σας αρκετές φορές.

Παραδοσιακά φάρμακα κιρσώδεις φλέβες

Παραδοσιακή ιατρική προσφέρει πολλές συνταγές που βοηθούν στην καταπολέμηση των κιρσών στα πόδια. Ποια είναι η πιο αποτελεσματική, είναι πολύ δύσκολο να πω. Γιατί κάθε σώμα είναι διαφορετικό και μπορεί να αντιδρούν διαφορετικά σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές μεθόδους θεραπείας των κιρσών πριν μπορείτε να βρείτε το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να ξεπεραστεί αυτή η ασθένεια.

Μπάνιο σόδα

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες μπορεί να συμβεί με τη βοήθεια της σόδας λουτρά. Για την παρασκευή του θα πρέπει να ρίχνουμε στην μπανιέρα με ζεστό νερό, ανακατεύουμε σε ένα πακέτο μαγειρική σόδα και προσθέστε περίπου 40 γραμμάρια στυπτηρία.

Να πάρει ένα τέτοιο μπάνιο θα πρέπει να κάθεται για 20 λεπτά αρκετές φορές την ημέρα. Για να γίνει καλύτερα πριν πάτε για ύπνο, ώστε να μπορείτε να ξαπλώσετε και να ξεκουραστείτε. Μετά από αυτή τη διαδικασία, τα πόδια θα πρέπει να λιπαίνονται με κρέμα και ζελέ που σας συνταγή.

Θεραπευτικά επιθέματα

αιτίες των κιρσών

Στον αγώνα με κιρσούς είναι πολύ αποτελεσματικά είναι τα καταπλάσματα που παρασκευάζεται με διάφορες εγχύσεις. Είναι συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ζεστά επιθέματα και το κρύο. Θα πρέπει να εναλλάσσονται.

Αποτελεσματική είναι μια κομπρέσα από την έγχυση του Καλαγχόη. Τα φύλλα αυτού του φυτού ρίχνουμε το αλκοόλ και να επιμείνει για αρκετές εβδομάδες. Στη συνέχεια, το μέσο φιλτράρεται, που λιπαίνονται με κατεστραμμένες φλέβες, και το επάνω κάλυμμα με το πλαστικό και επίδεσμο, αφήνοντας ένα κατάπλασμα για όλη τη νύχτα.

Για να κάνετε μια κομπρέσα και να πελτέ (όχι κατάστημα-αγόρασε και σπιτικά!). Θερμαίνεται σε 40-45 C, εφαρμόζεται για τις πληγείσες περιοχές, τυλιγμένο με πολλές στρώσεις μεμβράνη και έναν επίδεσμο. Αν όχι, πάστα ντομάτας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τακτική φρέσκια ντομάτα. Πρέπει να είναι κομμένο σε φέτες και απλώστε τις πρησμένες φλέβες fix με μεμβράνη και επίδεσμο. Αυτή η συμπίεση θα πρέπει να διατηρούνται για περισσότερο από 4 ώρες.

Πολύ καλά, αν έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πράσινες ντομάτες. Περιέχουν τοξικές ουσίες που συμβάλλουν στην ενεργοποίηση του προστατευτικού δυνάμεις του οργανισμού και τη βελτίωση των διαδικασιών της αναγέννησης. Οι ντομάτες πρέπει να τριμμένο και η προκύπτουσα μάζα εφαρμόζεται στις ερεθισμένες περιοχές για 3 ώρες. Τα πόδια πρέπει επίσης να τυλίξετε με μεμβράνη και έναν επίδεσμο σε πολλές στρώσεις.

Λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων περιλαμβάνει επίσης τη χρήση του φύλλα λάχανου. Είναι που εφαρμόζονται για τα πόδια και στερεώστε τον επίδεσμο. Αυτή η συμπίεση πρέπει να γίνεται κάθε μέρα και να κρατήσει τουλάχιστον 10 ώρες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια κομπρέσα από το σκόρδο. Βοηθά να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και την ενίσχυση τους. Για να προετοιμάσει την συμπίεση, θα πρέπει να παραλείψετε ξεφλουδισμένο σκόρδο μέσω του τύπου και σε αναλογία 1:2 μίγμα με το βούτυρο.

Το προκύπτον μείγμα θα πρέπει να είναι ένα παχύ στρώμα εφαρμόζεται για τις πληγείσες περιοχές των ποδιών και στην κορυφή τυλίξτε με πλαστικό και επίδεσμο. Για να κρατήσει το νερό πρέπει να είναι περίπου 1 ώρα. Συνιστάται να το κάνετε καθημερινά για αρκετές εβδομάδες.

Στο σπίτι, μπορείτε επίσης να κάνετε μια κομπρέσα με βάση το ξινόγαλα και το φασκόμηλο. Ξεράνετε το χορτάρι, το άλεσμα και το ανακατεύουμε με το ξινόγαλα, να κάνει μια παχιά πάστα. Πρέπει να εφαρμόζεται για τις πληγείσες περιοχές των ποδιών. Στην κορυφή του άκρου πρέπει να είναι τυλιγμένο με πολλές στρώσεις μεμβράνη και έναν επίδεσμο. Κρατήστε την συμπίεση για 30 λεπτά.

Med κιρσώδεις φλέβες

Κιρσώδεις φλέβες – μια ασθένεια στην οποία υπάρχει κακή κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα. Το μέλι είναι μια τέλεια λύση, η οποία σας βοηθά να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους.

Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα μέλι το λουτρό ποδιών. Για την παρασκευή τους, θα πρέπει να ρίχνουμε σε ένα μπολ 5 λίτρα ζεστό νερό και ανακατεύουμε σε 100 g του μελιού. Το μέλι λύση θα πρέπει να βυθίστε τα πόδια σας για 15 λεπτά. Μετά από αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να πάρετε τη γάζα, βρέξτε το με κρύο νερό και σκουπίστε τα πόδια της. Οι δίσκοι θα πρέπει να γίνεται κάθε μέρα για αρκετές εβδομάδες.

Το μέλι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κομπρέσα. Για να το κάνετε αυτό, το ποσό των 50 γραμμάρια είναι απαραίτητο να ελαφρώς θερμότητα και ανακατεύουμε με 300 γραμμάρια ωμό τριμμένο πατάτες. Το έλαβε το βάρος προσεκτικά για να επιβάλει τα κατεστραμμένα αγγεία και από πάνω για να το φτιάξω με μεμβράνη και επίδεσμο. Η συμπίεση θα πρέπει να διατηρείται για μισή ώρα, μετά την οποία τα πόδια θα πρέπει να ξεπλυθεί με ζεστό νερό.

Πολύ αποτελεσματική είναι κομπρέσες με χαμομήλι και μέλι. Θα χρειαστείτε ένα ισχυρό συμπυκνωμένο αφέψημα του χαμομηλιού. Για να την προετοιμάσει 25 g πρώτων υλών, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό και αφήστε το να σταθεί για περίπου μια ώρα. Μετά από αυτό, σουρώνουμε το ζωμό και ανακατεύουμε με μια κουταλιά της σούπας μέλι. Το λαμβανόμενο διάλυμα βρέξτε μια γάζα επίδεσμο και να το εφαρμόσετε στην φλεγμονή των φλεβών και να φτιάξεις ένα φαγητό ταινία και στεγνό επίδεσμο. Κρατώντας μια κομπρέσα για τουλάχιστον μία ώρα.

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση του πηγμένο γάλα και μέλι. Για να το κάνετε αυτό, αναμίξτε 3 κουταλιές της σούπας. l. θερμαίνεται στους 50 Με μέλι με ένα ποτήρι γιαούρτι και η προκύπτουσα πάστα στα πόδια σας. Από πάνω από την κάλυψη τους με γάζες και ξάπλωσε για 20-25 λεπτά. Στη συνέχεια, απλά ξεπλύνετε το δέρμα με ζεστό νερό.

Το μέλι μπορείτε να ετοιμάσετε ένα φάρμακο για κατάποση. Είναι αναγκαίο να προετοιμάσει ένα φυτικό αφέψημα από τα άνθη της καλέντουλας και χαμομηλιού. Για να την προετοιμάσει 25 g του κάθε συστατικού, ρίξτε 0,5 λίτρα βραστό νερό και εμποτίζουν για αρκετές ώρες. Μετά από αυτό έγχυσης φιλτράρεται και αναμειγνύεται με 2 κουταλιές της σούπας μέλι.

Κάνει το εργαλείο που χρειάζεστε 1.5 κουταλιά της σούπας 4 φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες. Τότε σίγουρα πρέπει να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα.

λουτρά κιρσώδεις φλέβες

Ένα άλλο μέσο κατάποση, η οποία βοηθά στην καταπολέμηση των κιρσών μέλι και μοσχοκάρυδο ποτό. Για την παρασκευή του αλέσει το μοσχοκάρυδο σε σκόνη (50 g), ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό και προσθέστε μια κουταλιά μέλι. Αυτό το ποτό θα πρέπει να εμποτιστεί για περίπου μία ώρα, μετά την οποία μπορεί να καταναλωθεί. Για να κάνετε ένα τέτοιο εργαλείο, απαιτείται το ποσό της ένα Κύπελλο και μια ώρα πριν τα γεύματα και 2 ώρες μετά.

Να θυμάστε ότι μια λαϊκή θεραπεία για τους κιρσούς αποτελεσματική μόνο στα αρχικά στάδια της νόσου, και με την τακτική χρήση. Αν η ασθένεια βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, δεν θα πρέπει να αυτοθεραπείας, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα υγείας.