Αφαίρεση κιρσωδών φλεβών: θεραπείες

Συνήθως αρκετά συχνά με τις κιρσώδεις φλέβες του δοκιμασμένου κλασσικές μεθόδους θεραπείας δεν φέρνουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας γιατρός έχει να προσφέρει ο ασθενής αφαίρεσης κιρσωδών φλεβών από τη χειρουργική επέμβαση.

Φυσικά, αυτή είναι μια πιο ριζοσπαστική μέθοδος θεραπείας από τη χρήση των φαρμάκων και τις διαδικασίες. Ωστόσο, οι τρέχουσες δυνατότητες επιτρέπουν όχι μόνο να επιστρέψει τα άκρα μια ελκυστική εμφάνιση, αλλά να ξεχάσουμε τα δυσάρεστα συμπτώματα.

Τύποι εργασιών για να καταργήσετε το σκάφος

αφαίρεση των κιρσών

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για το πώς να το αφαιρέσετε από τη φλέβα με τις κιρσώδεις φλέβες. Υπάρχουν αρκετές σύγχρονες τρόπους:

 • Σύντομη (με ελάχιστη χάσει δέρμα) Αποκάλυψης. Η βιέννη έχει αφαιρεθεί εντελώς, αλλά μόνο την πιο πληγείσα περιοχή.
 • Διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κρυογόνος καθετήρα.
 • Ενδαγγειακή λέιζερ πήξης.

Όλες αυτές οι τεχνικές θεωρούνται ελάχιστα επεμβατική. Προκαλούν ελάχιστη βλάβη στο σώμα του ασθενή και του αγγειακού συστήματος. Η μετεγχειρητική περίοδος είναι αρκετά μικρή.

Διαδικασίες που επιτρέπουν σε ένα ασθενή να ανακτήσει γρήγορα την κανονική κατάσταση της υγείας του και να επιστρέψει σε μια φυσιολογική ζωή.

Αφαίρεση κιρσών στα πόδια – δεν είναι τόσο επικίνδυνη επιχείρηση, καθώς χρησιμοποιείται για να σκεφτούμε πολλούς ασθενείς. Η ροή του αίματος στο σώμα θα συνέλθει γρήγορα, λόγω βαθιά φλέβες επειδή είναι τόσο ικανό να μεταφέρει έως και 90% από το συνολικό ποσό του αίματος.

Ως εκ τούτου, το επιπλέον φορτίο είναι μόλις το 10% από ότι πριν την επέμβαση αντιπροσώπευαν σκάφη επιφανείας, δεν είναι τρομερό. Δυνατότητες της ιατρικής σήμερα αποφευχθεί η μεγάλη απώλεια αίματος και να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος επούλωσης μικροσκοπική περικοπές.

Όταν μπορεί και όταν δεν μπορεί να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση

Αφαίρεση κιρσωδών φλεβών συνιστάται σε τέτοιες περιπτώσεις:

 • Παθολογική διάταση των φλεβών που τρέχει κάτω από το δέρμα.
 • Εκτεταμένη κιρσώδεις φλέβες.
 • Που σχετίζονται με κιρσούς πρήξιμο και την κούραση των άκρων.
 • Η παρουσία των πληγών, τροφικές έλκη.
 • Μειωμένη εκροή του αίματος από τα άκρα.
 • Η οξεία μορφή της θρόμβωσης.

Αφαίρεση φλεβών κιρσώδεις φλέβες από τη χειρουργική επέμβαση δεν είναι δυνατή η παρουσία αυτών των δεικτών:

 • Η παραμέληση των κιρσών (αν τα μεταγενέστερα στάδια).
 • Η παρουσία της υπέρτασης.
 • Ορισμένα είδη καρδιακής νόσου (ισχαιμία).
 • Λοιμώδη νοσήματα.
 • Βλάβες του δέρματος (έκζεμα, ερυσίπελας, κ. λπ.).
 • Καθ ' όλη την περίοδο της κύησης.
 • Για την ηλικιακή ομάδα των ηλικιωμένων ασθενών χειρουργική επέμβαση θα πρέπει επίσης να απαγορευτεί.

Αν ο ασθενής παρουσιάζει με αλλεργική δυσανεξία σε οποιοδήποτε από τα φάρμακα (π. χ. προϊόντα που περιέχουν ιώδιο), να είστε βέβαιος να ενημερώσει το γιατρό σας για την προετοιμασία για τη χειρουργική επέμβαση. Πράγματι, η παρουσία της μια σοβαρή αντίδραση που μπορεί να προκαλέσει διάφορες επιπλοκές, μέχρι αγγειοοίδημα και το θάνατο.

Χαρακτηριστικά της προπαρασκευαστικής φάσης και το λειτουργικό

Για να προετοιμαστεί για μια τέτοια λειτουργία, όπως την αφαίρεση των κιρσών στα πόδια – βίντεο όπου μπορείτε να δείτε το pre – πρέπει να κάνετε τα εξής:

χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση φλεβών
 • Να κάνω ένα ντους.
 • Προσεκτικά ξυρίσει τα μαλλιά στα πόδια του.
 • Αν το δέρμα είναι οποιαδήποτε ζημία, αποστήματα, να τους θεραπεύσει εντελώς.
 • Αν μια Γενική αναισθησία, την ημέρα πριν την επέμβαση κάνετε κλύσμα για να καθαρίσει το σώμα.
 • Επιλέξτε άνετα ρούχα και παπούτσια.

Η διάρκεια της επέμβασης είναι μικρή – έως 2 ώρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα. Στη χειρουργική διαδικασία θα πρέπει να αφαιρεθεί από τις πληγείσες φλέβα. Η τομή για την εξαγωγή του σκάφους προς τα έξω είναι συνήθως μικρές, της τάξης των αρκετών χιλιοστών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε τοπικό όσο και Γενική αναισθησία – αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτιμώμενες μεθόδους λειτουργίας.

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης

Μετά την επέμβαση, οι ειδικοί προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο χρόνο συμπίεσης (κάλτσες, κάλτσες) – μέχρι και 2 μήνες. Θα πρέπει να το φοράτε όλη την ημέρα, μέχρι την αποκατάσταση της ροής του αίματος μετά από χειρουργική επέμβαση. Την ίδια στιγμή πρέπει να παίρνουν φάρμακα για να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Μετά τη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις κιρσώδεις φλέβες, δεν συνιστάται να ξαπλώσω για λίγο καιρό ακόμα. Το αντίθετο – θα πρέπει να αρχίσει να αναπτύξει τους μυς του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των ποδιών. Μπορείτε να σηκώστε ελαφρά το κρεβάτι από τα κάτω άκρα.

Το πόδι κατά τις πρώτες ημέρες του χρησιμοποιώντας τη σάλτσα με ένα ελαστικό επίδεσμο από το πόδι μέχρι το γόνατο. Αυτό είναι απαραίτητο για να καθορίσει τη θέση των φλεβών. Κάθε κίνηση που αφορούν τα πόδια είναι δυνατή μόνο μετά την επίδεση ή φορώντας συμπίεσης εσώρουχα. Επίσης, χρησιμοποιείται για να αποτρέψει την άσκηση, τη φυσική θεραπεία και ήπιες μορφές μασάζ.

Αφαίρεση των ραμμάτων γίνεται μετά 7-9 ημέρες μετά την επέμβαση. Στη συνέχεια, είναι σχεδόν πλήρως σφιγμένα, χωρίς να αφήνει εμφανή ίχνη. Μετά από αυτό επιτρέπεται θεραπείες νερό.

Η χειρουργική επέμβαση είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για την αφαίρεση των κιρσών. Αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι δεν προστατεύει από τη relapse. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να εκτελέσετε πάντα συμβουλή γιατρού για την πρόληψη της υποτροπής των κιρσών.