Το τζελ κατά των κιρσών

Μια λοσιόν για τις κιρσώδεις φλέβες, όπως η διαφήμιση συχνά διακόπτει την αγαπημένη σας τηλεοπτική εκπομπή ότι, σύμφωνα με τους ειδικούς, αναγνωρίζεται ως μια καλή ιδέα, η οποία, ωστόσο, υγιείς θεατές δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιρσώδεις φλέβες είναι "δεν γερνάει" και τι είναι περισσότερο — δεν υποστηρίζεται ιδιαίτερα από την τρέχουσα ρυθμό της ζωής, ως εκ τούτου, πιο συχνά μπορείτε να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους, που είχαν μέχρι και 30 χρόνια για να επιβιώσει χειρουργική επέμβαση (ακόμη και ελάχιστα επεμβατική) σχετικά με αυτό το ζήτημα.

τζελ για φλεβίτιδα

Μελετώντας την ιστορία της οικογένειας των κιρσών, πολλοί (όχι χωρίς λόγο), μπορώ με ασφάλεια να κατατάσσουν τον εαυτό τους στην ομάδα των μελλοντικούς ασθενείς γιατρό. Ωστόσο, ο κίνδυνος ανάπτυξης της νόσου, εάν υπάρχουν ήδη κληρονομική προδιάθεση σε κιρσώδεις φλέβες βελτίωση άλλων παραγόντων: το γυναικείο φύλο, πλατυποδία, το υπερβολικό βάρος, κακή επιλογή επαγγέλματος, που απαιτούν μια μακρά παραμονή σε όρθια θέση.

Ένα νέο τρόπο ζωής και κρέμα από κιρσούς

Έχοντας επίγνωση των πιθανών μελλοντικών προβλημάτων, μερικοί άνθρωποι δεν αφήνουν αυτό το σημαντικό ζήτημα και να προσπαθήσει να καθυστερήσει τις κιρσώδεις φλέβες στο χρόνο. Είναι ενεργά την πρόληψη της περαιτέρω ανάπτυξης της νόσου το συντομότερο τα πρώτα σημάδια της ζημίας των φλεβών στα κάτω άκρα (αίσθημα βάρους, νυχτερινές κράμπες, αλλαγή στο δέρμα των επιμέρους τμημάτων των κάτω άκρων).

Οι γυναίκες πρώτη προειδοποίηση η ίδια, κυκλοφορικά προβλήματα, ως εκ τούτου, οι περισσότεροι άνδρες με το σκοπό αυτό αρχίζει:

 • Ενδιαφέρονται για την παραδοσιακή ιατρική;
 • Να βρούμε τη δύναμη να ξεπεράσουν το φόβο μου βδέλλες και για τη θεραπεία;
 • Σταθερά να πω "όχι" σε επιβλαβείς συνήθειες τόσο δημοφιλής μεταξύ των fashionistas Παπούτσι τακούνια;
 • Για να το κάνετε ειδικές ασκήσεις, για να πάει στην πισίνα και μασάζ;
 • Για να αγοράσετε κάλτσες συμπίεσης και κρέμα από τις κιρσώδεις φλέβες.

Έχοντας δοκιμάσει διάφορες συντηρητικές μεθόδους θεραπείας των κιρσών, οι περισσότεροι ασθενείς προτιμούν τζελ από τις κιρσώδεις φλέβες. Gel, δείχνοντας καμία διάθεση να αποδώσει, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα τακτοποιημένα, απορροφάται γρήγορα, οπότε δεν προκαλεί καμία ενόχληση για τον ασθενή. Αφού με βάση το λίπος αλοιφή, απέναντι, τη διάδοση, δεν αφήνει σημάδια, όχι μόνο στο δέρμα αλλά και στα ρούχα, και δεν είναι της αρεσκείας τους. Κρέμα καταλαμβάνει μια ενδιάμεση θέση, αν και περιέχει λιπαρά συστατικά, αλλά είναι πιο ευχάριστο στο δέρμα και δεν λεκιάζει τα ρούχα.

Ωστόσο, ο ασθενής έχει πάντα επιλογές: αλοιφή κιρσώδεις φλέβες, τζελ και κρέμες προσφέρει συνεχώς φαρμακείο αλυσίδα, για παράδειγμα:

 1. Κεφαλαίων βάσει της ηπαρίνης;
 2. Κρέμες κιρσώδεις φλέβες, το οποίο χρησιμοποιείται για τις μοναδικές ιδιότητες του κάστανου άλογο;
 3. Troxerutin με τη μορφή αλοιφών από τις κιρσώδεις φλέβες;
 4. Μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα, σε μορφή κρέμας ή τζελ, το οποίο εκτός από τον πρωταρχικό του σκοπό, τη θεραπεία νοσούντων φλεβών στα κάτω άκρα.

Τι μορφή πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα, ωστόσο, προκειμένου να μην βλάψουν, εμείς πάντα προτείνουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός γιατρού.

Ο γιατρός τη γνώμη του και τις ελπίδες του ασθενούς

Όπως και κάθε άλλη φαρμακολογική θεραπεία κρέμα κατά των κιρσών πρέπει να συνιστάται από το γιατρό, αλλά ο ασθενής πιθανότατα θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουμε ποια είναι η βάση της δράσης των φαρμάκων αυτών, τα καθήκοντα που ασκούν, στο ανθρώπινο δέρμα.

Τα κεφάλαια αυτά κυρίως στο ρόλο των βοηθών στη θεραπεία των κιρσών με άλλους τρόπους. Εφαρμόζεται η βλάβη τζελ, κρέμες, αλοιφές, φλέβες ονομάζονται:

 • Για να αποφευχθεί η στασιμότητα του αίματος;
 • Για να εκτελέσει τις λειτουργίες του τόνικ;
 • Για να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες των φλεβικών βαλβίδων;
 • Για να αποτρέψετε ανεπιθύμητες ενέργειες λόγω της επέκτασης των φλεβικών αγγείων;
 • Να μειώσει τη σοβαρότητα των κλινικές εκδηλώσεις (πόνος, οίδημα, φλεγμονή).
κεφάλαια από τις κιρσώδεις φλέβες

Για να επιτευχθεί πολύ υψηλή αποδοτικότητα από τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της πληγείσας κιρσώδεις φλέβες, θα πρέπει πάντα να εξετάσει το στάδιο της νόσου. Κρέμες κιρσώδεις φλέβες (αλοιφές, τζελ, ή άλλες φαρμακευτικές μορφές), που έχουν οριστεί με δική της πρωτοβουλία, μπορεί στην καλύτερη περίπτωση δεν είναι χρήσιμο και στη χειρότερη περίπτωση να επιδεινώσει την αναπτυξιακή διαδικασία και να προκαλέσει την εξέλιξη. Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένεται ότι ο ασθενής, ισχυρή-minded για να σταματήσει η παθολογική διαδικασία, θα είναι χρήσιμη η εξοικείωση με το φάρμακο από τις κιρσώδεις φλέβες, τα πλεονεκτήματά τους και τις παρενέργειες.

Σε ένα φαρμακείο με ιατρική συνταγή

Δεν έχει σκοπό να αποθαρρύνει τον αναγνώστη από τη σειρά της κρέμας κατά των κιρσών μέσα από διάφορες ιστοσελίδες, παρ ' όλα αυτά, θέλω να επιστήσω την προσοχή του στα ναρκωτικά, συχνά με το πρόθεμα "δηλητήριο", που υλοποιείται φαρμακείο του δικτύου. Πολλοί από αυτούς, επίσης, στη βάση της ιπποκαστανιάς, αλλά παράγεται από την φαρμακευτική εταιρεία, με λεπτομερείς οδηγίες για τη χρήση της αλοιφής για τις κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων ή άλλες περιπτώσεις.

Ένας θρόμβος αίματος είναι επικίνδυνο πράγμα

Ανώμαλη διαστολή των φλεβών, η κατώτερη φλεβικών βαλβίδων συσκευών, το σύστημα, η στασιμότητα του αίματος στα αγγεία των κάτω άκρων – όλοι αυτοί οι παράγοντες δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για το σχηματισμό στα τοιχώματα των αγγείων από θρόμβους (θρόμβων), η οποία ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξεφύγει και να πάει με τη ροή του αίματος προς την κατεύθυνση της κίνησής του. Μεταναστεύουν στην κυκλοφορία του αίματος, ο θρόμβος μπορεί να έχει εντυπωσιακό μέγεθος, και να μπλοκάρει ένα ζωτικής σημασίας σκάφος, που απειλεί με θάνατο από θρομβοεμβολή.

Το κύριο ενεργό συστατικό, η πλειοψηφία των αλοιφές που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της πληγείσας των κιρσών στα πόδια, είναι το συστατικό που εμποδίζει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος – αντιπηκτικά. Εξάλλου, μια αλοιφή ή κρέμα για τις κιρσώδεις φλέβες μπορούν να περιλαμβάνουν αναλγητικά, αγγειοσυσταλτικά, βιταμίνες και άλλα μέσα, ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνει τη θρέψη των ιστών. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση του αντιπηκτικού σε αυτό το φαρμακοτεχνική μορφή είναι συνήθως υψηλή σε χαμηλή απορρόφηση της αλοιφής για τις κιρσώδεις φλέβες δεν αποτελεί εμπόδιο για την αποτελεσματική εφαρμογή του.

Ως παράδειγμα, η ευρέως διαδεδομένη, ανέξοδη, αλλά αποτελεσματικό μέσο που διαθέτουν αντιπηκτικές ιδιότητες, είναι δυνατόν να έχει ως αποτέλεσμα γνωστό σε όλους τους ασθενείς που υποφέρουν από ανώμαλη διεύρυνση των φλεβών, αλοιφή με ηπαρίνη. Τη θεραπευτική του επίδραση προέρχεται από την κύρια δραστική ουσία είναι η ηπαρίνη. Αυτή η αλοιφή πολλοί άνθρωποι απλά σε περίπτωση που, συνεχώς, στο σπίτι σας, το Γραφείο ιατρικής. Και όχι μόνο ως μέσο, το οποίο αντιμετωπίζει διευρυμένη φλέβες στα πόδια. Έχει εφαρμοστεί με επιτυχία κατά τη διάρκεια της έξαρσης των αιμορροΐδων (χωρίς αιμορραγία), μώλωπες και κακώσεις που έλαβε στο σπίτι, μαστίτιδα και έλκη. Εκτός από την άμεση σκοπό (πρόληψη της θρόμβωσης, η οποία είναι υπεύθυνη για την ηπαρίνη) της αλοιφής:

 • Παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση (λόγω της ίδιας ηπαρίνη);
 • Έχει αγγειοσυσπαστική επίδραση που παρέχονται από το ειδικό οξύ.
 • Μεταφέρει ένα αναλγητικό δεξιότητες, που ενσωματώνεται στην τοπική θεραπεία, επίσης, μέρος της ηπαρίνη αλοιφή.

Και, ίσως, ακόμα, γιατρός; ...

Λαϊκή και την επαγγελματική τους φαρμακοποιούς "δεν κοιμάται" και να δημιουργήσει όλα τα νέα και τις νέες κρέμες είναι κιρσώδεις φλέβες, οι οποίες στη συνέχεια ενεργά προσφέρει το Διαδίκτυο, ωστόσο, η τιμή τους είναι προσιτή σε όλους.

Εν τω μεταξύ, το αληθές των ισχυρισμών ότι "χάρη στην αλοιφή για την κρέμα φλέβες και κιρσούς κατάφερε να πω αντίο για να την ασθένεια για πάντα" ή "το μέσο έχει σχεδόν καμία παρενέργεια", ο συγγραφέας αμφισβητεί:

 1. Πρώτον, ο αναγνώστης θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ασθένεια δε θεραπεύεται εντελώς, και διογκωμένες φλέβες στα πόδια δεν θα δεχθεί μια προηγούμενη κατάσταση, έτσι ώστε να μπορείτε μόνο να ανακουφίσει τα συμπτώματα των κιρσών;
 2. Δεύτερον, είναι γνωστό ότι τα πιο ισχυρά αλλεργιογόνα είναι φυσικά συστατικά – τα περισσότερα από αυτά θα είναι στην αλοιφή, οι περισσότερες "ευκαιρίες" για να πάρετε μια αλλεργική αντίδραση.
 3. Τρίτον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κρέμα ή αλοιφή για τις κιρσώδεις φλέβες εργασίας, εάν η συγκέντρωση της θεραπείας, τα στοιχεία θα είναι αρκετά υψηλό, επειδή η επήρεια των ναρκωτικών στην πληγείσα σκάφη δεν είναι άμεσα, αλλά μέσω του δέρματος.

Τέλος, γιατί κάποια φάρμακα που μπορούν να αγοραστούν μόνο σε απευθείας σύνδεση; Η απάντηση είναι προφανής – δεν είναι στο φαρμακείο. Και δεν είναι μυστικό ότι μερικές φορές θα αποκτήσει τα μέσα που είναι αμφίβολος, την αυθεντικότητά τους, οπότε ίσως να προσπαθήσουμε να το ζητήσεις από το φαρμακείο αποτελεσματική αλοιφή για κιρσούς;

η θεραπεία των κιρσών gel

Αυτό το άρθρο ήταν πρακτικά δεν έθιξε τα ζητήματα που σχετίζονται με τη θεραπεία των κιρσών άμεσα διορθωτικά μέτρα λαϊκά – πληροφορίες αν θέλετε, μπορείτε να βρείτε σε άλλα τμήματα της ιστοσελίδας μας. Παραδοσιακές συνταγές, όπως φαρμακείο, συχνά ως το κύριο θεραπευτικό μέσο που χρησιμοποιείται είναι το άλογο κάστανο, με βάση το κάνει το τσάι, βάμματα, αλοιφές είναι προετοιμασμένοι. Και οι άνθρωποι να τρίβει τα πόδια του μπλε πηλό, μέλι αναμειγνύεται με το κρεμμύδι, αιθέρια έλαια σανταλόξυλο, "καστορέλαιο", κ. λπ.), λουτρά με αφεψήματα βοτάνων (διαδοχή, χαμομήλι, τσουκνίδα), αντιμετωπίζονται με το ξίδι μηλίτη Μήλων, βδέλλες, ειδικές ασκήσεις και διατροφή. Αν και αυτό είναι μια άλλη ιστορία...