Κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες

Κιρσώδεις φλέβες μπορεί να είναι ένα πρόβλημα όχι μόνο για τις γυναίκες – τα αιμοφόρα αγγεία του ανδρικού σώματος είναι, επίσης, υπόκεινται σε αυτή την ασθένεια. Και παρόλο που τα στατιστικά στοιχεία στις γυναίκες, η νόσος είναι πολύ πιο συχνή, αλλά πιο σοβαρές συνέπειες των κιρσών στους άνδρες: με τα πόδια στην ανάπτυξη της νόσου δεν σταματά και μπορεί να εξαπλωθεί στην βουβωνική χώρα και ακόμη και τα γεννητικά όργανα (όρχεις).

κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της νόσου στους άνδρες είναι ότι συχνά δεν παρατηρήσετε τα πρώτα συμπτώματα του άγχους, είτε πρόκειται για μια διόγκωση των φλεβών είτε εμφανής αιμορραγία από το δέρμα. Οι περισσότεροι άντρες, αντιμέτωποι με αυτό, να λάβει όλα για μικρές αισθητικές ατέλειες, που δεν αξίζουν ιδιαίτερη προσοχή. Η υποψία εμφανίζεται μετά το σχηματισμό των ποδιών, φλεγμονή των αρθρώσεων, θρόμβους στα αιμοφόρα αγγεία και είναι δύσκολο να θεραπεύσει τα έλκη στο δέρμα.

Στην πραγματικότητα, ακόμη και το πρώτο "σήματα", τα οποία αποστέλλει ο άνθρωπος το σώμα του, είναι εύκολο να παρατηρήσετε – που φαίνεται στη φωτογραφία τα συμπτώματα των κιρσών σε άνδρες γίνονται διακριτά. Είναι απαραίτητο να δοθεί η δέουσα προσοχή στην ταλαιπωρία, να αναλάβουν δράση και πιο σοβαρές εκδηλώσεις της νόσου μπορεί να αποφευχθεί. Τόσο ισχυρό το πάτωμα πρέπει να είναι προσεκτικοί, να καταπνίξει τα προβλήματα στα πρώτα στάδια.

Όσον αφορά την ηλικία, το δείκτη, η ήττα των αγγείων των ποδιών σε άνδρες γιορτάζεται ως νεολαία, και την επίτευξη σημαντικών ηλικία. Ο συνολικός αριθμός των ανδρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις φλέβες των ποδιών να φτάσει το 15% του συνολικού ανδρικού πληθυσμού.

Τι μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο σε κιρσώδεις φλέβες

Ο λόγος για την ανάπτυξη αυτής της νόσου μπορεί να είναι, αν οι άνδρες κληρονομική προδιάθεση. Είναι ο γενετικός παράγοντας μεταξύ πολλών άλλων εμπειρογνωμόνων που ονομάζεται το κλειδί: αν οποιαδήποτε παθολογία είναι έκδηλη στους άνδρες με την υψηλότερη πιθανότητα.

Επιταχύνει σημαντικά την εμφάνιση των κιρσών σε θέση ο εθισμός των ανδρών για το αλκοόλ και τον καπνό. Φλεγμονή των φλεβών με επιταχυνόμενο ρυθμό, αν κάποιος καταχράται το Κάπνισμα και το αλκοόλ που εισέρχεται στο σώμα, οι ελεύθερες ρίζες συμβάλλουν να φορούν λεπτό τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Αλκοολούχα τοξίνες μπορεί να κάνει αλλαγές στην κυκλοφορία του αίματος μέσω των φλεβών των ποδιών.

Πώς εκδηλώνεται εξωτερικά; Το πόσιμο άνδρες έχουν μεγάλες φλέβες μπλε-μωβ χρώμα. Εκτός από τις αλλαγές χρώματος, τα σκάφη μπορεί εύκολα να δει, επειδή απότομα προεξέχουν πάνω από το δέρμα των ποδιών, ενώ κατά τη διάρκεια των αιμοφόρων αγγείων του προσώπου πόνο. Ανάμεσα σε άλλα χαρακτηριστικά σημάδια – μούδιασμα στα δάχτυλα των ποδιών και την ψευδαίσθηση της σέρνεται πάνω στο δέρμα τσούξιμο. Όλα αυτά οδηγούν στο γεγονός ότι οι καπνιστές και οι αλκοολικοί εμπειρία ταχεία κόπωση, όταν τα πόδια, δεν μπορούν για μεγάλο διάστημα να είναι σε κάθετη θέση.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που προκαλεί τους κιρσούς σε άνδρες στα πόδια, μπορεί να γίνουν παχύσαρκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σκάφος δεν είναι το ίδιο κρίσιμη βάρος και αυξάνοντας αυτό το φορτίο των κάτω άκρων. Παρόμοια αποτελέσματα για το ανδρικό σώμα έχει και την ανύψωση βαρέων φορτίων, και την υπερβολική σωματική δραστηριότητα στην αρχή. Ωστόσο, αν πάτε πίσω της παχυσαρκίας, συμβάλλει στην ανάδυση μιας μη ισορροπημένη διατροφή: αυξήστε το ποσοστό των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων, μαζί με μια μείωση του ποσού των λαχανικών και των φρούτων. Εν τω μεταξύ, είναι από φυτικά συστατικά στα τρόφιμα δώσει πόρους για την αναγέννηση των κυττάρων στα τοιχώματα των φλεβών.

Στασιμότητα στα αιμοφόρα αγγεία, επίσης, προκαλεί η παρατεταμένη παραμονή σε μια στατική θέση, δεν έχει σημασία αν είναι μακροχρόνια ή παρατεταμένη συνεδρίαση. Οι φλέβες των κάτω άκρων υπό την επήρεια υπερβολικής ποσότητας αίματος θα τεντώσει και να γίνει πιο λεπτό, έτσι που βρίσκεται στο σκάφος βαλβίδες είναι ήδη αντιμετωπίσει πλήρως με τις λειτουργίες τους. Το αποτέλεσμα είναι κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες πόδια.

Να εμποδίζουν την ανάπτυξη της νόσου ένας άνθρωπος θα πρέπει να αποκλείσει τον εαυτό του από αυτούς τους παράγοντες κινδύνου: να αφήσει πίσω βλαβερές συνήθειες για να διατηρήσετε το βάρος σας σε φυσιολογικά όρια και η μέτρια σωματική δραστηριότητα θα επιβραδύνει σημαντικά την εμφάνιση των παθήσεων των αιμοφόρων αγγείων των ποδιών.

Αρσενικό συμπτώματα των κιρσών

αιτίες των κιρσών

Τα συμπτώματα των κιρσών στους άνδρες είναι κατά πολλούς τρόπους παρόμοια με εκείνα που βιώνει μια γυναίκα. Αντιμέτωποι με το πρόβλημα των κιρσών του αρσενικού στα διάφορα στάδια της εξέλιξης ενδέχεται να παρατηρήσετε τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • Κράμπες στα πόδια, φαγούρα και τσούξιμο στην περιοχή των μυών μόσχων
 • Ένα αίσθημα βάρους και πόνο στα πόδια (ειδικά μετά από κάθε άσκηση)
 • πόνος κατά μήκος των φλεβών
 • Oecause πόδι
 • Το σχηματισμό φλεβών αραχνών
 • Η εμφάνιση στα πόδια μη επούλωση των ελκών
 • Η διόγκωση των φλεβών

Τα συμπτώματα των κιρσών στους άνδρες μπορεί επίσης να προκύψει στην περιοχή βουβωνική χώρα. Αυτό το είδος της ασθένειας συνοδεύεται από ενδείξεις είναι εμφανείς και ως εκ τούτου ιδιαίτερα ύπουλη είναι να εντοπίσει την ασθένεια σε πρώιμο στάδιο, είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Το πρώτο πτυχίο είναι διαγνωστεί μόνο όταν κάνω μία εξέταση με υπέρηχο κατά τη διάρκεια της εξέτασης με τον ειδικό. Κιρσώδεις φλέβες βουβωνική χώρα πολύ καλύτερα στο δεύτερο στάδιο, όταν οι φλέβες ορατές με το μάτι, όταν ένας άνθρωπος είναι σε κατακόρυφη θέση.

Κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες μπορεί να πάει σε μια φάση, σαν κιρσοκήλη ή κιρσώδεις φλέβες των όρχεων. Στους άνδρες, η ήττα αυτή εκτίθενται οι φλέβες που εμπλέκεται στη μεταφορά του αίματος από τους όρχεις μέχρι σπερματική χορδή. Ασταθής λειτουργία των βαλβίδων στα αιμοφόρα αγγεία επιστρέφει το αίμα πίσω να τους όρχεις, προκαλεί το ορατό φλέβα, διόγκωση και οζίδια. Στην αρχή, η κιρσοκήλη δεν προκαλεί επικίνδυνες επιπλοκές, τα συμπτώματα είναι συνήθως περιορίζεται σε δυσφορία στην βουβωνική χώρα. Ωστόσο, δυσλειτουργία της ροής του αίματος μπορεί να υπερθερμανθεί το σπέρμα, προκαλώντας στειρότητα.

Έτσι, ελλείψει των απαραίτητων θεραπεία των κιρσών είναι η επιβράδυνση της ροής του αίματος με θρόμβους αίματος και έλκη. Η πιο σοβαρή συνέπεια της νόσου είναι το χάσμα μεγάλωσε έναν θρόμβο αίματος – εάν ταξιδεύετε μέσα από το κυκλοφορικό σύστημα θα πρέπει να κλείσει μια βασική αρτηρία, είναι άμεσα θανατηφόρα.

Παθολογία των φλεβών των άνω άκρων

Τα συμπτώματα των κιρσών σε άνδρες και γυναίκες τα χέρια γίνονται πιο έντονα με την επιδείνωση της Γενικής κατάστασης του ασθενούς. Η αρχική φάση της νόσου χαρακτηρίζεται από την ενίσχυση των φλεβών. Οι άνδρες δεν γνωρίζουν καν ότι αυτή είναι η αρχή της νόσου, επειδή βλέπουν τέτοιες αλλαγές των πλοίων στο χέρι με άλλους εκπροσώπους του ανδρικού φύλου.

Τα κύρια συμπτώματα των κιρσών σε άντρες άνω άκρα αρχίζουν την εκδήλωση με τις αισθήσεις του πρήξιμο και αίσθημα βάρους. Με την υπερβολική σωματική άσκηση, οι ασθενείς παραπονιούνται για την εμφάνιση του τη νύχτα κράμπες, μουδιασμένος δάχτυλα. Τα συμπτώματα της νόσου μοιάζουν με τα σημάδια της ανάπτυξης των κιρσών στα πόδια και στους άνδρες.

Η επιθεώρηση επιτρέπει να προσδιορίσετε παθολογική παραμόρφωση των φλεβών. Τα σκάφη να αποκτήσουν ένα κυλινδρικό σχήμα, που σχηματίζουν οζίδια. Στο δέρμα μπορεί να απεικονιστεί φλέβες αραχνών.

Κιρσοκήλης στους άνδρες

Κιρσώδεις φλέβες των όρχεων στους άνδρες, τα συμπτώματα που περιγράφονται παρακάτω, συχνά εμφανίζεται σε εφήβους, λόγω των ορμονικών αλλαγών στο σώμα. Δεν είναι πάντα ένας ενήλικας ή ένας έφηβος είναι σε θέση να καθορίσει την εξέλιξη της νόσου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι κιρσώδεις φλέβες των όρχεων στους άνδρες εμφανίζεται χωρίς συμπτώματα. Τα συμπτώματα είναι ως εξής:

 • πόνο στη βουβωνική χώρα;
 • δυσφορία κατά τη σεξουαλική επαφή;
 • αίσθημα βάρους στο όσχεο;
 • πόνο στη βουβωνική χώρα, το οποίο είναι χειρότερα, όταν το περπάτημα.

Πρέπει να γνωρίζετε! Κιρσώδεις φλέβες των όρχεων στους άνδρες, τα συμπτώματα από τα οποία έχουν φωτεινά εκδηλώσεις, συχνά τη βάση της υπογονιμότητας. Αυτό οφείλεται στην αδυναμία τους να συλλάβουν ένα παιδί ο ασθενής να πάει σε έναν ειδικό για διάγνωση.

Κιρσώδεις φλέβες του hemorrhoidal πλέγματος

Κιρσώδεις hemorrhoidal δαχτυλίδι αλλαγές στην ιατρική πρακτική ονομάζεται αιμορροΐδες. Κλινικές εκδηλώσεις εξαρτώνται από τη μορφή και το στάδιο της νόσου. Εξωτερικές αιμορροΐδες συνοδεύονται από συμπτώματα διαγραφούν. Συχνά οι άνδρες να μάθουν για την ασθένεια βρίσκεται ήδη στα τελευταία στάδια.

η θεραπεία των κιρσών

Οι ασθενείς παραπονιούνται για πίεση στο ορθό έντερο, το αίμα απαλλαγή δει σε χαρτί τουαλέτας. Το άδειασμα δεν διευκολύνει την κατάσταση του ασθενούς. Εκεί είναι ένα αίσθημα δυσφορίας, φαγούρα και κάψιμο.

Τα συμπτώματα της νόσου χαρακτηρίζεται από εντοπισμένη αιμορροΐδων έξω από τον πρωκτό στην πρωκτική περιοχή. Κιρσώδεις αλλάξει τα στοιχεία μπορεί να δει ή να ψηλαφείται. Οι άνδρες πηγαίνουν στο γιατρό μετά την μόνος-ανίχνευσης των αιμορροΐδων. Το δέρμα γύρω από τους κόμβους έχει ένα κυανό χρώμα. Φωτογραφίες από κλινικές εκδηλώσεις μπορεί να δει παρακάτω.

Σε προχωρημένο στάδιο της νόσου συνοδεύεται από παραβίαση της κιρσούς που δεν επιδέχονται εγχειρίδιο θεραπείας και απαιτούν χειρουργική επέμβαση. Το πιο δύσκολο είναι μια συνδυασμένη μορφή των αιμορροΐδων, γιατί συνδυάζει την εξωτερική και την εσωτερική εκδηλώσεις της νόσου.

Οποιεσδήποτε εκδηλώσεις της νόσου απαιτούν άμεση θεραπεία στο γιατρό-phlebologist για τη διαβούλευση και την επιλογή της θεραπείας.

Επεξεργασία του αρσενικού κιρσώδεις φλέβες

Ανάλογα με το στάδιο των κιρσών, ο άντρας γύρισε προς την επαγγελματική βοήθεια, υπάρχουν τρεις θεραπευτικές μεθόδους – μια πιο προσεκτική ματιά στο τι είναι και πώς οι επιπτώσεις για την πληγείσα σκάφη.

Σε περίπτωση που ο ασθενής ήρθε στο νοσοκομείο και στο πρώτο στάδιο της νόσου, ο γιατρός θα σας συνταγογραφήσει ένα συνδυασμό των ναρκωτικών ειδική δράση των φαρμάκων και διαφόρων αλοιφών. Αυτή η θεραπεία είναι σχετικά εύκολη και ανώδυνη.

Ο στόχος της θεραπείας αρχικά στάδια της μόλυνσης των ανδρών φλέβες είναι μια στένωση του αυλού και να αποκαταστήσει τη λειτουργία του το κλείσιμο των βαλβίδων. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα εκτός από φάρμακα που χρησιμοποιούνται και ελαστικό επίδεσμο σε ύπτια θέση, που είναι επάνω στα πόδια, μπορεί επίσης με επιτυχία να αντικατασταθεί με κάλτσες ή καλσόν ειδικά ιατρικά ίνες με ένα τονωτικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η βάση της θεραπείας από το πρώτο στάδιο των κιρσών περιλαμβάνει τη χρήση των φαρμάκων που θα αποκαταστήσουν την κυκλοφορία του αίματος, μειώνοντας την πυκνότητα. Φάρμακα για την ανακούφιση από τα οξέα συμπτώματα της νόσου, την πρόληψη του σχηματισμού της θρόμβωσης και θρομβοεμβολή και, σε Γενικές γραμμές, έχει σημαντικό θετικό αντίκτυπο:

 • Τον τόνο των φλεβών τοίχους;
 • Αυξάνουν την αντοχή των τριχοειδών αγγείων;
 • Πρόληψη λεμφοίδημα
 • Σταθεροποιήστε τη μικροκυκλοφορία
 • Να ομαλοποιήσει το αίμα ιδιότητες
 • Να μειώσει την φλεγμονώδη συμπτώματα
 • Να αποτρέψει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος στις φλέβες

Για την ανακούφιση από τα συμπτώματα των κιρσών σε άνδρες και να σταθεροποιηθεί η Γενική κατάσταση σε αυτήν την ασθένεια, οι ειδικοί χρήσης ιατρικά προϊόντα με συστατικά φυτικής προέλευσης. Το πλεονέκτημα τους είναι υψηλή περιεκτικότητα σε βιολογικά ενεργές ουσίες: φλαβονοειδή, σαπωνίνες, κουμαρίνες, η οποία ιδιότητες του αντιαιμοπεταλιακά πράκτορες.

Χειρουργικές μεθόδους θεραπείας

Ωστόσο, όπως είδαμε παραπάνω, ήσσονος σημασίας ατέλειες των φλεβικών αγγείων στα πόδια σπάνια γίνεται επιχείρημα για την θεραπεία και σε έναν ειδικό, οι ασθενείς συνήθως στα μεταγενέστερα στάδια της νόσου. Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες τα πόδια παίρνει πιο σοβαρή μορφή, στην οποία η συμβατική θεραπεία με φάρμακα και αλοιφές που δεν φέρει το αποτέλεσμα, ως πλεκτό ελαστικό εσώρουχο. Ως εκ τούτου, η θεραπεία της ανδρικής κιρσών πραγματοποιούνται κατά κύριο λόγο από την χειρουργική μέθοδο. Να περιορίζεται σε μικρή χειρουργική επέμβαση, και να παρέχουν ελάχιστη περίοδο αποκατάστασης, εφαρμόζεται η λεγόμενη φειδωλός ή ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους θεραπείας.

 • Λέιζερ πήξης του αίματος σκάφη που θα επηρεαστούν από τις κιρσώδεις φλέβες – είναι η θερμική επίδραση του φλεβικού τοιχώματος της φλέβας με ακτίνα λέιζερ, η οποία αφαιρεί τη στασιμότητα του αίματος στις φλέβες.
 • Phlebectomy είναι μια χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει μέρος του παθολογικά διευρυμένη φλέβες.
 • Ραδιοσυχνότητα πήξης – να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες της σαφηνούς φλέβες των ποδιών.
 • Σκληροθεραπεία – μια εισαγωγή κιρσώδεις φλέβα της ουσίας για την "κόλλα" το κατεστραμμένο σκάφος.

Είναι η μέθοδος της σκληροθεραπείας είναι πιο συχνά ασκείται στην επεξεργασία του αρσενικού κιρσώδεις φλέβες Stepney, λόγω της υψηλής απόδοσης και ευκολία στη χρήση. Επηρεάζονται κιρσώδεις σκάφους, ο γιατρός γεμίζει με την ουσία. Έτσι, η φλέβα με την παθολογία εξαιρούνται από το κυκλοφορικό σύστημα, και σταδιακά σχηματίζουν ένα ινώδη ιστό.

Τα συμπτώματα των κιρσών σε άνδρες πυροβολήθηκαν με λέιζερ υπό τον έλεγχο του υπερήχου για το σκάφος επηρεάζεται από την ακτίνα λέιζερ, προκαλώντας αυλού του αγγείου έχει μειωθεί, και οι τοίχοι κολλημένα μαζί. Την κυκλοφορία του αίματος στα άκρα δεν σταματά, αλλά περνάει από τα υπόλοιπα υγιή τα αιμοφόρα αγγεία.

Κιρσώδεις φλέβες, αν και αναφέρεται στην χειρουργική νόσο, αλλά με την έγκαιρη παρέμβαση ιατρών γραφεία phlebology πορεία της νόσου μπορεί να κοπεί στα αρχικά στάδια, για να αποφύγει την εκτέλεση των εργασιών αυτών. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αρκετό για να εκτελέσει αποκατάστασης και υποστηρικτικά μέτρα

πρόληψη των κιρσών
 1. Για να πω αντίο σε κακές συνήθειες, όπως το Κάπνισμα και την κατάχρηση αλκοόλ
 2. Για να οργανώσετε ένα ισορροπημένο σχήμα εργασίας και ανάπαυσης, ρυθμίστε την διατροφή, αν είναι απαραίτητο να αλλάξετε θέσεις εργασίας με καλύτερες συνθήκες, όπως αποκλείει την αυξημένη φυσική δραστηριότητα ή στατική θέση.
 3. Μείωση του σωματικού βάρους, αν υπέρβαροι, πριν θα είναι απαραίτητο να προσδιορίσετε την αιτία της παχυσαρκίας, μετά από αυτό να προχωρήσει στην απώλεια βάρους.
 4. Έναν κανόνα, να φορούν compression εσώρουχα, καλσόν, κάλτσες, παντελόνι από την εξειδικευμένη υποστήριξη κάλτσες. Αυτό θα μειώσει το φορτίο των νοσούντων φλεβών, να απαλλαγούμε από το πρήξιμο.

Είδος συμπίεσης εσώρουχα και συμπίεσης καθώς μπορεί να το πάρει μόνο ο θεράπων ιατρός