Διάφορες μέθοδοι θεραπείας των κιρσών

Μία από τις πιο συχνές παθήσεις που επηρεάζουν το κάτω άκρο είναι οι κιρσοί ή κιρσώδεις φλέβες των ποδιών. Η ασθένεια αυτή προκαλεί πολλά προβλήματα: πρησμένα πόδια, που χαρακτηρίζεται αίσθημα βάρους και κόπωσης στα πόδια, διόγκωση μπλε φλέβες στο δέρμα. Σύμφωνα με τις στατιστικές, υποφέρουν από κιρσούς περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες. Το πιο πιεστικό ζήτημα που αφορά αυτής της παθολογίας είναι η θεραπεία των κιρσών.

κιρσώδεις φλέβες

Αντιστοιχίσετε μπορεί να βιωθεί μόνο γιατρός, αλλά δεν είναι self-service ανακούφιση των συμπτωμάτων. Και αυτοί και άλλοι, όταν εφαρμόζεται έξυπνα, μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο, δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση.

Σχεδόν κάθε ασθένεια δεν αποτελεί κίνδυνο για τη ζωή, μπορεί να αντιμετωπιστεί με τρεις τρόπους – παραδοσιακές μεθόδους, συντηρητική και χειρουργική. Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συντηρητική θεραπεία των κιρσών λειτουργεί πραγματικά στα πρώτα στάδια και βοηθά στην εξάλειψη των σοβαρών πρήξιμο και αίσθημα βάρους.

Η συντηρητική θεραπεία

Στα αρχικά στάδια δεν υπάρχει πραγματική ήττα, αλλά πολύ πρησμένα και κουρασμένα πόδια. Υπάρχουν πολλές επιλογές που ένα άτομο με κιρσώδεις φλέβες συντηρητική θεραπεία ενδείκνυται κιρσών:

 • αντενδείξεις για την επέμβαση;
 • η έλλειψη επιπλοκών;
 • το πρώιμο στάδιο της νόσου.

Η θεραπεία περιλαμβάνει επίσης δύο πιθανές επιλογές:

 • θεραπεία συμπίεσης;
 • φαρμακευτική αγωγή.

Θεραπεία συμπίεσης

Ελαστική συμπίεση μπορεί να μειώσει την ποσότητα του αίματος που εισέρχεται στο εν τω βάθει φλέβες των κάτω άκρων, βελτιώνει την αιμοδυναμική δείκτες, ομαλοποιεί το μεταβολισμό σε ιστούς, μειώνει το πρήξιμο.

Για εκείνη, χρησιμοποιώντας ιατρικές επίδεσμοι ελαστικοί. Κάνω περιτυλίξεις σώματος, πρέπει να διορθώσουμε, και ο βαθμός της έντασης πρέπει να ρυθμιστεί ξεχωριστά. Υπάρχουν τέσσερις βαθμούς, που έχουν αντίστοιχη πίεση από 20 έως 60 mm Hg. το άρθρο

Αυτή η μέθοδος θεραπείας περιλαμβάνει επίσης τη σωστή επιλογή των παπουτσιών. Θα πρέπει να είναι άνετα και ευρύχωρα, με σκληρή σόλα και φτέρνα. Αποφύγετε την παρατεταμένη περπάτημα, διαμονή σε υψηλή θερμοκρασία ή υψηλή υγρασία. Αν όλα έχουν γίνει σωστά, μπορείτε να απαλλαγείτε από τους κιρσούς και συναφή συμπτώματα, αποβάλλει το πρήξιμο και δυσφορία.

Η χρήση της θεραπείας περιλαμβάνει την εκτέλεση συγκεκριμένων ασκήσεων δεν είναι μια μεγάλη βόλτα στο ήσυχο ρυθμό, ανεβαίνει στις μύτες των ποδιών σας και άλλες ασκήσεις που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στους μυς μόσχων.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι η προετοιμασία της δίαιτας. Οι ασθενείς δεν συνιστάται να τρώνε αλμυρά και πικάντικα τρόφιμα που καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες υγρών, η οποία αυξάνει το πρήξιμο. Επιπλέον, θα πρέπει να ασχοληθεί με την αύξηση του σωματικού βάρους.

Το υπερβολικό βάρος αυξάνει το φορτίο στα πόδια και, κατά συνέπεια, αυξάνει τη ροή του αίματος. Έτσι, πριν πώς να τη θεραπεία των κιρσών, οι γιατροί συστήνουν να χάσουν βάρος και να επιτευχθεί η μέγιστη φυσιολογική κανόνας. Η κύρια σύσταση είναι να ομαλοποιηθεί η αναλογία των υδατανθράκων και των λιπών στη διατροφή. Διατροφή που βοηθά να βελτιωθεί η Γενική κατάσταση, μειώνεται ο πόνος, πρήζονται τα πόδια και λιγότερο.

Φαρμακευτική αγωγή

Φάρμακα συντηρητική θεραπεία περιλαμβάνει τη βελτίωση των μικροκυκλοφορία και αίμα ρεολογία. Αυτό μπορεί να είναι μια συστημική θεραπεία καλή αλοιφή των κιρσών.

Αυτές οι ομάδες των φαρμάκων:

 • διουρητικά – επιλεγεί μεμονωμένα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του σώματος για να αφαιρέσετε πρήξιμο;
 • το φάρμακο, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.
η θεραπεία των κιρσών

Αν υπάρχουν συν-νοσηρές καταστάσεις, το άτομο συνιστάται να υποβάλλονται σε επεξεργασία για την αποφυγή υποτροπών. Ένα άλλο συστατικό είναι μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι

Μερικοί άνθρωποι που δεν το κάνουν έντονα την εμπιστοσύνη παραδοσιακή ιατρική, προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τους κιρσούς παραδοσιακές μεθόδους. Φυσικά, ένα σύγχρονο μέσο μηχανισμός δράσης βασίζεται στην λαϊκή συνταγές. Παρακάτω είναι μερικά από τα πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγείτε από τους κιρσούς. Στα πρώτα στάδια μετά την εφαρμογή τους, μειωμένη κόπωση, τα πόδια οίδημα, ο πόνος σχεδόν εντελώς πηγαίνει μακριά.

Τσουκνίδα

Οι εκπληκτικές ιδιότητες της τσουκνίδας ήταν γνωστό από καιρό. Κεφαλαίων βάσει της τσουκνίδας μεγάλη βοήθεια για τους ρευματισμούς και πολλά άλλα προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία. Έτσι, η όλη πορεία διαρκεί περίπου έξι μήνες. Για να κάνει τα χρήματα για να κάνετε τα εξής:

 • δύο κουταλιές της σούπας τσουκνίδα, ρίξτε 200 ml βραστό νερό *
 • εμποτίστε για μία ώρα
 • στη συνέχεια στέλεχος της έγχυσης;
 • να πίνετε μισό Φλιτζάνι τρεις φορές την ημέρα;
 • η πορεία των φλεβών θεραπεία είναι η διακοπή ενός μήνα για δύο εβδομάδες και επαναλάβετε.

Η χρήση αυτής της έγχυσης δεν αναιρεί την ανάγκη για τη διατροφή και τη λογική της άσκησης. Ως μια έγχυση είναι ένα υγρό χωρίς χρέωση μπορεί να αυξήσει το οίδημα.

Λυκίσκου

Άλλο ένα υπέροχο βότανο για αυτή την ασθένεια – λυκίσκου. Δύο κουταλιές της σούπας κώνοι λυκίσκου πρέπει να κόβουμε και ρίχνουμε δύο φλιτζάνια βραστό νερό. Εμποτίστε για μισή ώρα και μισή ώρα πριν από τα γεύματα μισό Φλιτζάνι τρεις φορές την ημέρα. Επιπλέον, μπορούν να αναδιπλώνεται. Ελαστικό επίδεσμο ή γάζα εμποτισμένο με το αφέψημα και κρατήστε πατημένο το περιτύλιγμα. Ωστόσο, πρέπει κανείς να εξετάσει αντενδείξεις για τη χρήση του λυκίσκου είναι κιρσώδεις φλέβες των ποδιών κατά την κύηση, τη γαλουχία, ο αριθμός των γυναικολογικών παθήσεων. Να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο, συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Μοσχοκάρυδο

Μια πιο σύγχρονη δημοφιλής μέθοδος είναι το μοσχοκάρυδο. Είναι απαραίτητο να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί τοξικές ουσίες. Χρησιμοποιήστε περισσότερα από 50 γραμμάρια σε ένα χρόνο μπορεί να σκοτώσει ένα άτομο.

Τι να κάνω; Για αρχή, να κόψω λίγα καρύδια στο μπλέντερ ή στο μύλο του καφέ. Ένα κουταλάκι του γλυκού την προκύπτουσα μάζα, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, προσθέστε το μέλι και αφήστε το για μισή ώρα. Αυτή η έγχυση να πίνετε πριν από το Πρωινό (40-50 λεπτά) και άλλο ένα ποτήρι 2 ώρες μετά.

Για να απαλλαγείτε από τον πόνο και το πρήξιμο θα βοηθήσει πουρέ πρώτες πατάτες. Λίγες πατάτες πρέπει να πλένουμε, καθαρίζουμε και τρίβουμε. Το βάρος που εφαρμόζεται να τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών και μετά από λίγες ώρες, ο πόνος πηγαίνει μακριά.

Άλογο κάστανο

Τα άνθη της καστανιάς στο ποσό των 50 g ρίχνουμε 400 ml αλκοόλης και επιμένουν 2 εβδομάδες. Κάθε μέρα θα πρέπει να ανακινήστε το μπουκάλι για να αυξήσει το υπόλειμμα. Στη συνέχεια, η έγχυση φιλτράρεται και να χρησιμοποιηθεί μια κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Ποτό η έγχυση νερού. Μπορούν επίσης να κάνουν αναδιπλώνεται. Μια ενιαία πορεία της θεραπείας είναι μία εβδομάδα. Το διάλειμμα μεταξύ των μαθημάτων είναι 14 ημέρες.

Χειρουργική επέμβαση

λαϊκή θεραπεία για τη φλεβίτιδα

Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν ένα άτομο πηγαίνει σε ένα γιατρό, έχοντας δοκιμάσει όλα τα μέσα θεραπείας, που απαιτεί χειρουργική θεραπεία των κιρσών.

Η φύση της η χειρουργική θεραπεία συνίσταται στην εκτομή του ασθενή σαφηνούς φλέβες. Συνήθως βοηθάει να απαλλαγείτε από τους κιρσούς, με την προϋπόθεση ότι το πρόσωπο που δίνει τακτικά λογική σωματική άσκηση και μην υπερφορτώνετε τη χοληστερόλη στο αίμα σας σύστημα.

Η λειτουργία της είναι ασφαλής και διαρκεί μόνο λίγα λεπτά, αλλά μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή ενός ατόμου και να του δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε την απλή, αλλά πολύ έξω από τα πράγματα.