Αυτό που φαίνεται κιρσώδεις φλέβες

Η διεύρυνση των φλεβών είναι εξαιρετικά δυσάρεστη αισθητική ατέλεια. Αλλά τι είναι χειρότερο – η ασθένεια αυξάνει δραματικά τον κίνδυνο σοβαρών θρομβωτικών επιπλοκών των ποδιών. Συνήθως η αιτία των κιρσών των κάτω άκρων είναι ένα συγκρότημα από διαφορετικές συνθήκες και παράγοντες που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τη συσσώρευση του φλεβικού αίματος στα αγγεία των κάτω άκρων. Να επισημάνω μερικά από τα πιο σημαντικούς λόγους είναι αδύνατο. Έτσι ως αποτέλεσμα δεν υπάρχει κιρσούς στα πόδια, δεν μπορείς να πεις με σιγουριά. Ωστόσο, μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους παράγοντες κινδύνου που συμβάλλουν σε παθήσεις των ποδιών και της νόσου του οισοφάγου. Για ορισμένες τοπικές προσαρμογές των κιρσών μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της σοβαρής παθολογίας του φλεβικού συστήματος των εσωτερικών οργάνων, όπως συμβαίνει με κιρσούς του οισοφάγου. Τα συμπτώματα της τυχόν ασθένειες εκδηλώνονται σαφώς, και η θεραπεία μπορεί να είναι συντηρητική ή χειρουργική.

Κληρονομικοί παράγοντες

κιρσώδεις φλέβες

Ο πιο σημαντικός παράγοντας κινδύνου είναι ένα γενετικό χαρακτηριστικό του φλεβικού τοιχώματος και βαλβιδική σκάφη. Υπό κανονικές συνθήκες, το αίμα επιστρέφει στην καρδιά μέσω των φλεβών που κινείται πάνω από την βαλβίδα για βαλβίδα. Εάν αυτός ο μηχανισμός είναι σπασμένο, το αίμα συσσωρεύεται στο εσωτερικό του σκάφους, επεκτείνεται σταδιακά τις φλέβες. Όταν εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα, η ασθένεια γίνεται ταχεία, αλλά η θεραπεία πρέπει να αρχίσει αμέσως.

Κληρονομική προδιάθεση μεταδίδεται από τους γονείς στα παιδιά, γι ' αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν οι γονείς έχουν κιρσώδεις φλέβες, που εμφανίστηκε, και αν υπάρχουν επιπλοκές. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να θρομβωτική προδιάθεση: εκ γενετής διαταραχή της πήξης του αίματος που οδηγεί σε σχηματισμό θρόμβου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σοβαρή αγγειακή νόσο. Διάταση του οισοφάγου δεν έχουν γενετικούς παράγοντες κινδύνου συχνά παρουσιάζεται το ιστορικό της νόσου του ήπατος, και τυπικά συμπτώματα οδηγήσει σε επικίνδυνες επιπλοκές.

Βάρος

Η παχυσαρκία ή το υπερβολικό βάρος αυξάνει σημαντικά το φορτίο στα αγγεία των ποδιών. Ένα μεγάλο βάρος να πιέζει συνεχώς, διαταράσσοντας τις αρθρώσεις, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την στασιμότητα του φλεβικού αίματος στα πόδια και του σχηματισμού των κιρσών. Και όσο υψηλότερο είναι το βάρος, τόσο πιο γρήγορα τις κιρσώδεις φλέβες. Η συνέπεια της παχυσαρκίας και διαταραχών των λιπιδίων μπορεί να καρδιακές διαταραχές από το είδος της αγγειακής νόσου, η εκδήλωση του οποίου θα διάταση του οισοφάγου. Η θεραπεία της φλεβικής νόσου, ο γιατρός θα ξεκινήσει με μέτρα για τη μείωση βάρους: αν δεν το κάνετε, ότι για να επιτευχθεί θετική δυναμική της θεραπείας αδύνατο.

Το κάπνισμα

Το κάπνισμα οδηγεί σε ενδαγγειακή αλλαγές, επηρεάζουν αρνητικά τον τόνο των φλεβών και την ικανότητα να αντέχει τη στασιμότητα. Βλαπτικούς παράγοντες του καπνού εξέφρασε επηρεάζουν την πήξη του αίματος, αυξάνοντας τον κίνδυνο πάχυνση του αίματος και θρόμβωση. Χωρίς τη διακοπή του Καπνίσματος είναι απολύτως μάταιο να ξεκινήσετε τη θεραπεία των κιρσών. Αυτό ισχύει πλήρως για τις κιρσώδεις φλέβες του οισοφάγου, επειδή η νικοτίνη και τοξικές ουσίες μαζί σάλιο στο γαστρεντερικό σωλήνα. Τα συμπτώματα εκδηλωθεί αιμορραγία, η οποία προκαλεί τη ρήξη των αιμοφόρων αγγείων του οισοφάγου.

Το αλκοόλ

Συχνή και βαριά κατανάλωση αλκοόλ πολύ επηρεάζει αρνητικά το αγγειακό σύστημα και οδηγεί σε πολλά προβλήματα. Για το πόδι φλέβες αλκοόλ είναι ένας παράγοντας κινδύνου για την πρόκληση κιρσούς, λόγω της συνεχούς και ισχυρή επίδραση στο αγγειακό τοίχωμα. Επιπλέον, το αλκοόλ που περιέχουν τα ποτά παρεμβαίνει με την απορρόφηση από τα πολλά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα που προκαλεί αγγειακές διαταραχές. Η κατάχρηση αλκοόλ προκαλεί κίρρωση του ήπατος, και να προκαλέσει κιρσούς του οισοφάγου. Τα συμπτώματα θα είναι αρκετά φωτεινά, και τη θεραπεία των κιρσών δεν μπορεί να διεξαχθεί αν ο ασθενής συνεχίζει να καταναλώνουν αλκοόλ σε μεγάλες δόσεις.

Ενδοκρινικοί παράγοντες

Οι ορμονικές διακυμάνσεις που επηρεάζουν τα αιμοφόρα αγγεία, πιο σχετικές για τις γυναίκες. Παράγοντες κινδύνου που προκαλούν τους κιρσούς στα πόδια στις γυναίκες:

  • η θεραπεία των γυναικολογικών παθήσεων ορμονική μέσα *
  • η χρήση των ορμονικών αντισυλληπτικών σε ανεξέλεγκτη και παρατεταμένη λειτουργία;
  • η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης;
  • η ηλικία κύησης, όταν μια ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους και σοβαρές ορμονικές αλλαγές αυξάνει δραματικά το φορτίο επί του σκάφους.
αιτίες των κιρσών

Για τους άνδρες ενδοκρινικοί παράγοντες κινδύνου έχουν μικρότερη σημασία, επειδή το αρσενικό σώμα σπάνια συμπτώματα της ορμονικής ανισορροπίας. Θεραπεία οποιασδήποτε ενδοκρινολογικά προβλήματα θα πρέπει να είναι με βάση τον κίνδυνο για αρτηριών και των φλεβών, καθώς και η χρήση των αντισυλληπτικών δισκίων είναι απαραίτητο να αυστηρά ελέγχου για να αποτρέψει την αγγειοδιαστολή.

Το συντελεστή επιβράδυνσης της ροής του αίματος

Μεγάλη τιμή για το φλεβικό σύστημα έχει ένα μέλος από το σύστημα της πήξης του αίματος. Αν δεν υπάρχουν συγγενείς διαταραχές, ένα πολύ πραγματικό κίνδυνο για τις φλέβες μπορεί να είναι τα συμπτώματα των νόσων της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, που οδηγεί σε θρόμβους αίματος. Αν το φλεβικό σύστημα των κάτω άκρων, τις προϋποθέσεις για μειωμένη ρευστότητα του αίματος, τον κίνδυνο των κιρσών αυξάνει δραματικά. Στις φλέβες του οισοφάγου αύξηση της πήξης του παρουσιάζεται το ιστορικό καρδιαγγειακών προβλημάτων ή κίρρωση του ήπατος. Τα συμπτώματα της ηπατικής ανεπάρκειας εξέφρασαν έντονα, έτσι και η θεραπεία των κιρσών γίνεται πάντα με τη χρήση ειδικών φαρμάκων με αγγειακές επιδράσεις.

Μυών παράγοντας

Φλέβες στα πόδια δεν περιέχουν στον τοίχο τους μυϊκές ίνες, έτσι ώστε να ωθήσει το αίμα απαιτεί σύσπαση των μυών των ποδιών. Εάν το φόντο της καθιστικής ζωής είναι μια αποδυνάμωση του μυϊκού συστήματος, γίνεται ένα σημαντικό αρνητικό παράγοντα για την ανάπτυξη των κιρσών. Για τις φλέβες του οισοφάγου, για το λόγο αυτό δεν είναι σχετικό. Τα συμπτώματα της μυϊκή αδυναμία ανακοίνωση για το γιατρό και την πορεία της θεραπείας των κιρσών συνήθως περιλαμβάνουν φυσιοθεραπεία ασκήσεις που βοηθούν στην ενδυνάμωση των μυών των κάτω άκρων.

Η επιρροή του από μια μακρά παραμονή στα πόδια του

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας το άτομο σε όρθια θέση, η οποία βοηθά τη συσσώρευση του αίματος στο φλεβικό σύστημα των κάτω άκρων. Είναι το περπάτημα σε όρθια θέση παίζει σημαντικό ρόλο για την εμφάνιση των κιρσών, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ανθρώπους που αναγκάζονται να είναι πολύ στα πόδια. Στην πραγματικότητα, για ένα πρόσωπο που εργάζεται στα πόδια, φλεβίτιδα, γίνεται παράγοντας των επαγγελματικών κινδύνων. Δεδομένης της συμπτώματα, αποτελεσματική θεραπεία είναι απαραίτητη για να αποκλειστεί εργασία στα πόδια, ή που απαιτούνται για να χρησιμοποιήσετε τις κάλτσες συμπίεσης.

Ο καθιστικός τρόπος ζωής

Αν το άτομο δεν ασχολείται με το άθλημα, αρνείται τακτικές επισκέψεις στο γυμναστήριο ή να προτιμούν να κάθονται στην ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ αντί να περπατούν, τα συμπτώματα της νόσου, με τη μορφή κιρσών θα εμφανιστεί αρκετά γρήγορα. Ειδικά αν η εργασία είναι καθιστική, η μετακίνηση από το σπίτι στη δουλειά και πίσω λαμβάνει χώρα στο αυτοκίνητο, και την κινητική δραστηριότητα ελαχιστοποιούνται. Η καθιστική ζωή δημιουργεί αρκετά προβλήματα:

  • να αποδυναμώσει τους μυς των ποδιών;
  • οι προϋποθέσεις για την στασιμότητα του αίματος στα αγγεία;
  • τα συμπτώματα της θρόμβωσης λόγω της επιδείνωσης της ρευστότητας του αίματος.

Το εξαλειφθούν οι περισσότεροι από τους παράγοντες κινδύνου θα επιτρέψει σε σας για να δημιουργήσει το μέγιστο συνθηκών για την πρόληψη των κιρσών των κάτω άκρων. Κιρσοί του οισοφάγου παρουσιάζεται στο σκηνικό σοβαρή ηπατική νόσο.

η θεραπεία των κιρσών

Είναι λόγω αυτών των παραγόντων εμφανίζεται πιο συχνά τη νόσο των φλεβών. Το πιο σημαντικό είναι η παχυσαρκία, διακοπή του Καπνίσματος, την αλλαγή στην κινητική δραστηριότητα και την εξάλειψη των επαγγελματικών κινδύνων, με τη μορφή της παρατεταμένης στέκεται στα πόδια του. Πρέπει να φοράτε κάλτσες συμπίεσης και να αποφύγετε τις μεγάλες δόσεις αλκοόλ. Οποιαδήποτε επιλογή της ορμονικής θεραπείας θα πρέπει να είναι υπό ιατρική επίβλεψη. Χωρίς να περιμένει για την ανάπτυξη της νόσου, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε έναν γιατρό και να υποβάλλονται σε πλήρη εξέταση των αγγείων των ποδιών με την επακόλουθη εφαρμογή τις συστάσεις του γιατρού για την πρόληψη κιρσών. Αν χρειάζεστε θεραπεία, θα πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τις προδιαγραφές του ο ειδικός.