Κιρσοί των γεννητικών οργάνων

Κιρσοί των γεννητικών οργάνων στις περισσότερες περιπτώσεις διαγιγνώσκονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ένα πολύ μικρό ποσοστό της νόσου παρατηρείται κυρίως σε γυναίκες με αυξημένο σωματικό βάρος και παθολογικές καταστάσεις που αυξάνουν το φορτίο της πυέλου και να ασκήσουν πίεση στις φλέβες. Μετά την ανίχνευση της τα συμπτώματα των κιρσών των γεννητικών οργάνων θα πρέπει να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό, αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πολλές αρνητικές συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από αυτή την ασθένεια.

Αιτίες των κιρσών των γεννητικών οργάνων γυναικών

κιρσοί των γεννητικών οργάνων
  1. Η γενετική. Γενετική προδιάθεση λέει σχετικά με την πιθανή εμφάνιση της νόσου, και προκειμένου να αποφευχθεί αυτό και όχι για να μπει στις τάξεις των νοσούντων, είναι απαραίτητο να τηρούν τα μέτρα πρόληψης και πάντα προειδοποιούν για πιθανό κίνδυνο γιατροί, ως μια διαφορετική φαρμακευτική αγωγή μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις και να προκαλέσουν νόσο.
  2. Κακές συνήθειες. Δυστυχώς, το ποσοστό των καπνιστών στον κόσμο αυξάνεται καθημερινά. Η νικοτίνη επηρεάζει αρνητικά ολόκληρο το σώμα, την αποστολή και την καταστροφή. Η βιταμίνη C, η οποία είναι η βάση για την ενίσχυση των φλεβών τείχη, που καταστράφηκε από τη νικοτίνη. Αρνητικά επηρεάζουν το νευρικό σύστημα νικοτίνη διαταράσσει τον τόνο των φλεβών. Καπνιστής μπορεί να πάρει κιρσώδεις φλέβες των γεννητικών οργάνων, χωρίς προδιάθεση, ο ένοχος είναι η νικοτίνη. Η κατάχρηση του αλκοόλ είναι μια δηλητηρίαση και μέθη, μπορούν να ασκήσουν επιρροή στις φλέβες, κατά συνέπεια, από τα οποία αρχίζουν οι φλεγμονώδεις διεργασίες στο φλεβικό ιστούς.
  3. Λάθος τρόπο ζωής. Συχνά η αιτία των κιρσών των γεννητικών οργάνων γίνεται μια καθημερινή εργασία — μόνιμη καθιστική ή όρθια τρόπο ζωής. Μια μέρα αυτοί οι συνέπειες θα είναι, αλλά αν ένα άτομο οδηγεί μια καθιστική ζωή, ή να είναι συνεχώς στην εργασία ως πωλητής ή κομμωτήριο, είναι λογικό ότι υπάρχει κίνδυνος από αυτή την ασθένεια.
  4. Ορμονικές διαταραχές. Πιο συχνά κιρσώδεις φλέβες των γεννητικών οργάνων είναι διαγνωστεί κατά τη διάρκεια ορμονικές διαταραχές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο σώμα υπάρχει μια ομάδα ορμονών που είναι υπεύθυνος για τον τόνο των φλεβών και των αγγείων. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για ορμονικές διαταραχές, αλλά πιο συχνά εμφανίζονται και στις τρεις περιπτώσεις είναι η ώρα της εφηβείας, της εγκυμοσύνης και της εμμηνόπαυσης.
  5. Το βάρος. Οι άνθρωποι τείνουν να είναι υπέρβαροι πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι όσο μεγαλύτερη είναι η μάζα, τόσο μεγαλύτερο είναι το φορτίο σε όλα τα όργανα, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αποκτήσουν χρόνια φλεβική ανεπάρκεια (CVI) και άλλες ασθένειες που συνδέονται με αυξημένο φορτίο και την πίεση στις φλέβες.

Τα συμπτώματα των κιρσών των γεννητικών οργάνων

Τα συμπτώματα των κιρσών των γυναικείων γεννητικών οργάνων μπορεί συχνά να συγχέονται με τα συμπτώματα άλλων ασθενειών. Ως εκ τούτου, η ασθένεια είναι συχνά διαγιγνώσκεται ήδη τη μέτρια ή σοβαρή μορφή. Κιρσοί του αιδοίου πιο εύκολο να διαφοροποιηθούν. Είναι δυνατόν να γίνει οπτικά, τα συμπτώματά της –

  • φλεβική αστέρια;
  • η εμφάνιση των όζων;
  • η αύξηση στις φλέβες;
  • ξηρότητα;
  • φαγούρα.

Αν έχετε κιρσούς εσωτερικών γεννητικών οργάνων, ανεξάρτητα από την ανίχνευση σχεδόν αδύνατο. Ο λόγος είναι ότι τα συμπτώματα μοιάζουν με φλεγμονή. Η αύξηση της απαλλαγής, περιοδικός πόνος ή πίεση σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστεί αιμορραγία. Μπορεί να είναι βαρύ ή αιχμηρό χαρακτήρα. Μετά την ανίχνευση του οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα πρέπει να δείτε ένα γιατρό, τόσο πιο γρήγορα διαγνωστεί με κιρσώδεις φλέβες, τόσο πιο εύκολο θα είναι να πάει διαδικασία επεξεργασίας στο μέλλον, χωρίς επιπλοκές.

Επιπλοκές των κιρσών των γεννητικών οργάνων

αιτίες των κιρσών

Childlessness. Δυστυχώς, λόγω των κιρσών διαταράξει ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα, το οποίο οδηγεί σε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, και το τρέξιμο μορφή, και χωρίς έγκαιρη θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε υπογονιμότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σε σοβαρές περιπτώσεις, φλεγμονή των φλεβών εκτείνεται στον ιστό της μήτρας, και κατά συνέπεια εμφανίζονται βλάβες, έλκη, ευαίσθητα σε βακτηριακή λοίμωξη. Στη συνέχεια θα πρέπει να αφαιρεθούν χειρουργικά.

Οι φλεγμονώδεις διεργασίες. Επειδή κιρσώδεις φλέβες μπορεί να είναι η υποκείμενη αιτία της φλεγμονής των γεννητικών οργάνων, είναι απαραίτητο για τη συμβουλή του γιατρού πρέπει να ελέγχονται για κιρσούς. Κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης φλεγμονώδη διαδικασία διαταραχθεί η χλωρίδα, η οποία οδηγεί σε ένταξη της μόλυνσης και διαφορετικό μύκητα. Δεν θεραπεύουν την αιτία, θα συμβάλει στην επιδείνωση της κατάστασης, η οποία τελικά θα οδηγήσει στην αδυναμία να βρουν την αιτία της νόσου.

Το στρες και την νευρική ένταση. Το γυναικείο σώμα είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσει σε διαταραχές στο αναπαραγωγικό σύστημα, όπως η κύρια λειτουργία της είναι η τεκνοποίηση. Ως εκ τούτου, μια άλλη επιπλοκή παίρνει νευρικό σύστημα. Αν σε σχέση με την ασθένεια, αισθάνεται ευερεθιστότητα, κόπωση, άγχος, μπορεί να είναι οι επιπτώσεις των κιρσών. Στο σώμα υπάρχει μια αλυσιδωτή αντίδραση, στην οποία αποτυγχάνουν, μια ζωτικής σημασίας λειτουργία μετά το άλλο. Μερικές φορές δεν είναι σημαντικές, η αιτία μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές παραβιάσεις και τις συνέπειες.

Κιρσώδεις φλέβες των γεννητικών οργάνων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Τα αιμοφόρα αγγεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εμπειρία πρόσθετο φορτίο, αλλά επειδή, αν οι τοίχοι ήταν αδύναμη, ίσως αρχίσετε να κιρσώδεις. Φυσικά, αυτό το ελαφρώς περιπλέκει την πορεία της νόσου της κύησης, καθώς τα συμπτώματά τους και αναγκάζονται συχνές επισκέψεις στο θεράποντα ιατρό. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, η θεραπεία δεν είναι απαραίτητη, όπως οι κιρσοί των γεννητικών οργάνων είναι από μόνη της, για περίπου ένα χρόνο, μετά τον τοκετό. Κατά τη διαδικασία του τοκετού, η ασθένεια δεν επηρεάζεται, απλά πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τη συμβουλή της μαίας και να εκτελέσει τους.

Πρόληψη των κιρσών των γεννητικών οργάνων

Δυστυχώς, εντελώς θεραπεία κιρσών αδύνατο. Με τη βοήθεια των ειδικευμένων επαγγελματιών μπορεί να ανακουφίσει την κατάσταση, για να αποφευχθούν οι αρνητικές συνέπειες. Μετά την κύρια πορεία της θεραπείας και μερικές φορές χειρουργική επέμβαση, να συνταγογραφήσει προληπτικά φάρμακα για την πρόληψη περαιτέρω υποτροπών. Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο να ξεχνάμε ότι στο μέλλον αυτά τα φάρμακά μαθήματα αρκετές φορές το χρόνο, είναι σημαντικό να διατηρηθεί η φυσιολογική λειτουργία των φλεβών.

Αν υπάρχει μια γενετική προδιάθεση, είναι πάντα απαραίτητο να ενημερώσει τον γυναικολόγο και να αποφύγετε τη λήψη ορμονικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των αντισυλληπτικών. Είναι η παρατεταμένη χρήση θα αναστέλλουν τη δράση των ορμονών που διεγείρουν το φλεβικό τόνο. Χρησιμοποιήστε αυτά τα φάρμακα πιο συχνά προκαλεί την εμφάνιση των κιρσών.

Πρόωρη εγκυμοσύνη κατά την περίοδο της εφηβείας είναι πολύ επικίνδυνο για τις γυναίκες με προδιάθεση να κιρσώδεις φλέβες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχει μια αναδιοργάνωση της ορμονικό υπόβαθρο και υπάρχει μια έλλειψη των αναγκαίων για τον τόνο των φλεβών ορμόνες. Αν αυτή τη στιγμή έχεις μείνει έγκυος, θα διπλασιάσει τον κίνδυνο και υψηλή πιθανότητα εμφάνισης της νόσου. Ως εκ τούτου, ειδικότερα, είναι σε πλήρη ανάπτυξη δραστηριοτήτων με στόχο την εκπαίδευση των νέων σχετικά με τις συνέπειες από την πρόωρη σεξουαλική δραστηριότητα.

κιρσώδεις φλέβες σε έγκυες γυναίκες

Για εκείνους που έχουν κακές συνήθειες, ο μόνος τρόπος είναι να τους εγκαταλείψει. Αν είναι δύναμη, είναι δυνατόν, να καταφύγουν σε διάφορα φάρμακα. Στην φαρμακευτική αγορά της αφθονίας τους: χάπια, τσίχλες, μπαλώματα. Το υπερβολικό βάρος είναι ένα πρόβλημα που απαιτεί μια ατομική προσέγγιση, καθώς δεν είναι πάντα η αιτία για την υπερβολική κατανάλωση. Δυστυχώς, χωρίς να μειωθεί το βάρος για να ξεπεραστεί κιρσώδεις φλέβες αδύνατο, και η πίεση που οδηγεί σε μια μόνιμη επιπλοκή από μια δύσκολη κατάσταση. Για να λύσει αυτό το πρόβλημα συνολικά, λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις από διάφορους γιατρούς. Όταν εργάζονται στα πόδια σας ή σε καθιστή θέση, συνιστάται να φορούν εσώρουχα συμπίεσης. Βοηθά στην ομαλοποίηση της λειτουργίας της κυκλοφορίας του αίματος, και βελτιώνει τη συνολική κατάσταση.