Η θεραπεία των κιρσών

Σε αυτό το άρθρο θα αποκαλύψει τόσο συναρπαστικό θέμα, όπως η θεραπεία των κιρσών. Θα μιλήσουμε για το τι είναι οι κιρσοί ποια είναι τα συμπτώματα, ποιες είναι οι επιλογές θεραπείας που πρόληψης στο σπίτι είναι αποδεκτή.

Τι είναι οι κιρσοί

κιρσώδεις φλέβες στα πόδια

Πριν από τη μελέτη των μεθόδων και τεχνικών που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τους κιρσούς, θα πρέπει να καταλάβω τι είναι.

Κιρσοί ή κιρσώδεις φλέβες είναι μια σοβαρή και επικίνδυνη ασθένεια που χαρακτηρίζεται από απώλεια της ελαστικότητας του ελαστικότητα των φλεβών. Διαστέλλονται και να λυγίσει, η οποία οδηγεί σε διάφορες δυσάρεστες αισθήσεις. Όλα αυτά αναπτύσσει αποτυγχάνει στην κυκλοφορία και την κακή λειτουργία των βαλβίδων. Αυτό οδηγεί σε διόγκωση των φλεβών.

Κιρσώδεις φλέβες πιο συχνά στα κάτω άκρα ενός ατόμου.

Τα συμπτώματα που συνοδεύουν την εκδήλωση των κιρσών

Δυστυχώς, ορισμένες και συγκεκριμένες ενδείξεις της νόσου. Υπάρχει μια συστηματική τάση των σημείων:

 • Βάρους στα πόδια.
 • Κόπωση των κάτω άκρων.
 • Καύση.
 • Σπασμούς κατά τη διάρκεια του ύπνου στον τομέα των μυών της γάμπας.
 • Περνώντας το πρήξιμο και πόνος στις φλέβες.
 • Ήπιο οίδημα στους αστραγάλους, τα πόδια και τις κνήμες.
 • Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, κάθε άτομο ξεχωριστά, και την ανάπτυξη των κιρσών μπορεί να συνοδεύεται από μόνο μία ή λίγες παραγράφους. Και ένα από τα σημεία που δεν είναι απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία της ανάπτυξης των κιρσών.

Φάρμακο θεραπεία των κιρσών

Ο άνθρωπος, ο γιατρός, μετράει που θα διατεθεί για την σωστή πορεία της θεραπείας, χρησιμοποιώντας διάφορα φάρμακα, δισκία, αλοιφές. Όμως, όπως γνωρίζουμε από την πρακτική, το πρώτο σημάδι ή το πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης των κιρσών, ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει μια δημοφιλής θεραπεία στο σπίτι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, δεν έχει σημασία τι τα φάρμακα που δεν έχουν αντιστοιχιστεί, την πρώτη τους εργασία θα πρέπει να είναι για να αντιμετωπίσει το πρήξιμο στις φλέβες και να στραγγίξει το υπερβολικό αίμα.

Παρακάτω θα αποκαλύψει τα πλεονεκτήματα της κάθε κατηγορίας φαρμάκων που βοηθούν στην καταπολέμηση των κιρσών.

Ηπαρίνη αλοιφή

Αυτή η αλοιφή είναι η πιο αποτελεσματική στα πρώτα στάδια της νόσου: όταν ο πόνος αρχίζει να προκαλεί δυσφορία, δεν υπάρχει αίσθημα βάρους στα πόδια και ερυθρότητα, και εμφανίζονται πρησμένες φλέβες. Το φάρμακο εφαρμόζεται τοπικά, και μετά την απορρόφηση στο καταφύγιο, τα ακόλουθα συμβαίνουν μια σειρά από θεραπευτικές διαδικασίες:

 • Εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας του αίματος
 • Απορρόφηση και την πρόληψη των θρόμβων αίματος.
 • Αφαίρεση του οιδήματος των κάτω άκρων.

Η θεραπεία των κιρσών με την ηπαρίνη αλοιφή διαρκεί 14 ημέρες. Εφαρμόστε την αλοιφή τρεις φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές. Η χρήση αλοιφών απαγορεύεται στην περίπτωση μια αλλεργική αντίδραση ή προβλήματα με το δέρμα.

Δισκία για κιρσούς

Σε αυτή την κατηγορία φαρμάκων είναι η πιο κοινή φόρμουλα για τη νόσο των φλεβών. Πράγματι, αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι δυνατόν να επιτευχθούν αποτελέσματα για τη θεραπεία των κιρσών, σε μέρη που δεν επιτρέπουν τη χρήση τοπικών φαρμάκων.

Επίσης, η λήψη του χαπιού, ο ασθενής μπορεί να παρατηρήσει τις ακόλουθες βελτιώσεις:

 • Η εξαφάνιση της η διαδικασία της φλεγμονής.
 • Η βελτίωση του αγγειακού τόνου.
 • Την επιτάχυνση και ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος.
 • Επιλύσετε το σφάλμα στην μικροκυκλοφορία.

Δεν αυτοθεραπεύει! Πριν από την εφαρμογή οποιαδήποτε φάρμακα, συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Αλοιφή για τα πόδια

Αλοιφή κατά των κιρσών είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για την πρόληψη και βοηθητική δράση στη θεραπεία των κιρσών νόσου στα αρχικά στάδια. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, θα είστε σε θέση να επιτύχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Μείωση του πόνου στα κάτω άκρα.
 • Οι βελτιώσεις στο σύστημα βαλβίδων.
 • Βελτίωση της ροής του αίματος.
 • Βελτιώνει τον τόνο των φλεβικών τοιχωμάτων.
 • Την πρόληψη της ανάπτυξης επιπλοκών του κιρσώδεις νόσου.

Χειρουργικές μεθόδους αντιμετώπισης των κιρσών

αιτίες των κιρσών

Εκτός από τη θεραπεία με το φάρμακο, κιρσοί θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων χειρουργικής και πλαστικής χειρουργικής. Αυτή είναι η επεξεργασία φλεβών λέιζερ.

Χειρουργική επέμβαση με λέιζερ είναι αρκετά αποτελεσματικές και σύγχρονες διαδικασίες που επιτρέπουν τη χρήση της θερμότητας από ακτινοβολία λέιζερ επιπτώσεις στο φλεβικό τοίχωμα.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, το κατεστραμμένο φλέβα θα κάψει ένα λέιζερ που θα σας αφήσει μια ελάχιστα ορατή ουλή. Στην πραγματικότητα, είναι μια λειτουργία που πραγματοποιείται χωρίς τομές και ράμματα.

Πλεονεκτήματα: Απόδοση, painlessness, σύντομη περίοδο αποκατάστασης, της μετεγχειρητικής συνέπειες.

Μειονεκτήματα: υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα χρειαστεί σκληροθεραπεία (5-6%), αποτυχία της επιχείρησης θρομβοφλεβίτιδα της σαφηνούς φλέβες.

Επίσης, σημειώστε ότι πριν από τη διαδικασία θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σώμα σας πληροί τις απαραίτητες δείκτες που να επιτρέπουν την χειρουργική επέμβαση. Αν έχετε οποιεσδήποτε αντενδείξεις για χειρουργική επέμβαση, θα ήταν επικίνδυνο για την υγεία σας.

Βδέλλες ως μία μέθοδο θεραπείας των κιρσών

Από τους αρχαίους χρόνους οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν βδέλλες για να θεραπεύσει τα πόδια από κιρσοί, οιδήματα των φλεβών. Αυτή η μέθοδος δεν έχει χάσει τον επείγοντα χαρακτήρα και σημασία ακόμα και σήμερα.

Θεραπεία με τη χρήση αυτών των φυσικών νοσοκόμες βοηθά να αποβάλλει την εμφάνιση και την ανάπτυξη των κιρσών. Χάρη στις εκκρίσεις του βδέλλες, το οποίο είναι πλούσιο σε ειδικές ουσίες, το άτομο μπορεί να ξεχάσει όχι μόνο για τις πολλές ασθένειες που συνδέονται με το αίμα και φλέβες, αλλά επίσης σχετικά με το σχηματισμό και τη διάλυση του ήδη σχηματίσει θρόμβους αίματος.

Ακόμα και στο επίπεδο της επίσημης ιατρικής, έχει αποδειχθεί ότι με την εφαρμογή αυτής της μεθόδου στην πράξη, όχι μόνο θα είστε σε θέση να βελτιώσει την κατάσταση στις φλέβες σου, αλλά χωρίς τη χειρουργική επέμβαση, για να επιστρέψει η ομορφιά από τις φλέβες σας.

Η χρήση των βδέλλες προάγει την επούλωση του πόνου και αίσθημα βάρους στα πόδια, και την εξομάλυνση της κυκλοφορίας του αίματος.

Λαϊκή θεραπεία των κιρσών σε άνδρες και γυναίκες

Δυστυχώς, λίγοι από τους ανθρώπους που αναφέρεται σε κιρσώδεις φλέβες στα σοβαρά. Αλλά αυτή η αρρώστια πονάει, σε κάποιο βαθμό, κάθε άλλο πρόσωπο. Αλλά μια τέτοια αμέλεια προς τα πόδια του, φλέβες και την ομορφιά, οδηγεί στο γεγονός ότι οι άνθρωποι δίνουν προσοχή σε αυτό, όταν για την εξάλειψη της νόσου χρειαστεί χειρουργική επέμβαση!

Σε τέτοιες περιπτώσεις, να αρχίσει αμέσως την αναζήτηση για μια λύση πιο "ανώδυνες" μεθόδους. Και για να λύσει αυτό το πρόβλημα, ξεκινήστε με την εφαρμογή λεγόμενη λαϊκή θεραπεία των κιρσών στο σπίτι.

Δεν είναι μυστικό ότι η παραδοσιακή ιατρική είναι εξίσου αποτελεσματική με την φαρμακευτική αγωγή, έτσι ώστε να μπορεί να συνδυαστεί ως θεραπεία των κιρσών είναι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση.

Λαϊκή θεραπεία των κιρσών είναι δυνατόν να πραγματοποιήσει τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Λοσιόν και επιθέματα από εγχύσεις των φυσικών φυτά, λαχανικά, φρούτα.
 • Βοτανικό λουτρό ποδιών.
 • Αλοιφή από μέλι και πρόπολη.
 • Τσάι, αφεψήματα από βότανα.

Φυσικά, αυτό είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, αλλά είναι καλύτερο να υποβληθούν σε θεραπεία υπό την επίβλεψη ενός γιατρού. Μετά από όλα, έχουμε ήδη μιλήσει για το γεγονός ότι οι κιρσώδεις είναι αρκετά περίπλοκη ασθένεια που μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες.

Η θεραπεία των κιρσών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι αυτοθεραπεία βλάπτει. Και, κατά συνέπεια, να αποτρέψει την εμφάνιση των κιρσών κατά την εγκυμοσύνη πρέπει να είναι η πρόληψη της νόσου. Πώς να το κάνουμε σωστά, διαβάστε παρακάτω:

 • Οργανώστε μια ισορροπημένη καθεστώς εργασίας και ανάπαυσης. Δεν λένε ψέματα πολλά, και δεν πάει πολύ, τα πάντα θα πρέπει να είναι με μέτρο.
 • Κάνω γυμναστική και το μασάζ των ποδιών, τα πόδια.
 • Επισκεφθείτε την πισίνα. Αλλά συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.
 • Υπάρχουν σημάδια κιρσούς; Αμέσως επίσκεψη phlebologist. Θα δώσει επαγγελματικές συμβουλές και καθοδήγηση.
 • Προσέχετε τη διατροφή σας, να αποκλείσει από τα προϊόντα διατροφής που προάγουν το πάγωμα του αίματος.
 • Προσπαθήστε να κοιμάστε στο πλευρό σας. Έτσι, μια σημαντική προϋπόθεση πρέπει να είναι η εύρεση πόδια πάνω από το κεφάλι σας.

Αυτές οι μέθοδοι είναι ιδανικό για την πρόληψη των κιρσών.

Ιδέες

η θεραπεία των κιρσών

Οι κιρσώδεις φλέβες είναι αρκετά ισχυρή για την ασθένεια, έτσι, η θεραπεία των κιρσών, απαιτεί εξειδικευμένο φροντίδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η ασθένεια μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.