Τι είναι οι διαφορετικοί τύποι εκτροφής κιρσώδεις φλέβες και πώς να τους επιλέξουν;

Κιρσώδεις φλέβες στα αρχικά στάδια έλαβαν θεραπεία με θεραπευτικές μεθόδους που περιλαμβάνουν φάρμακα και φυσικοθεραπεία. Μια ξεχωριστή θέση θεραπείας συμπίεσης – ο γιατρός είναι υποχρεωτικό να συνταγογραφήσει στον ασθενή να φορέσει ένα ειδικό εσώρουχο, που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη φλέβα υγείας. Υπάρχουν πολλά είδη, αλλά και μεταξύ των γυναικών, οι πιο δημοφιλείς είναι οι κάλτσες συμπίεσης.

κάλτσες για τους κιρσούς

Κανονική φθορά τους έχει θετική επίδραση στην υγεία του ασθενή – δεν είναι μόνο να βοηθήσει να ανακουφίσει τα συμπτώματα, αλλά επίσης να προωθήσει την πλήρη ανάκαμψη. Οι τιμές για κάλτσες από κιρσών στα πόδια είναι αρκετά υψηλό, αλλά από την ορθοπεδική εσώρουχα δεν αξίζει να την εξοικονόμηση. Μόνο τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα σας δώσει μια γρήγορη θετικό αποτέλεσμα.

Κάλτσες συμπίεσης – ιατρικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για να εξασφαλιστεί η ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης στα πόδια, η οποία οδηγεί στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος.

Το 40% των γυναικών που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό, όπως οι κιρσώδεις φλέβες. Η πιο κοινή αιτία της εμφάνισής γίνεται εγκυμοσύνης, όταν το σώμα είναι παρόν ορμονικές αλλαγές και αυξάνει το φορτίο στα πόδια. Και αν για τους άνδρες το πιο άνετες κάλτσες κατά των κιρσών, οι γυναίκες προτιμούν τις κάλτσες.

Ορθοπεδικά καλσόν από τις κιρσώδεις φλέβες έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Το αποτέλεσμα της συμπίεσης διανέμεται όχι μόνο στις κνήμες, αλλά και στους γοφούς.
 • Μια ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων σας επιτρέπει να το φοράτε κάτω από φορέματα και φούστες.
 • Κάλτσες για τους κιρσούς για τις έγκυες γυναίκες – η καλύτερη επιλογή, επειδή τα προϊόντα αυτά, σε αντίθεση με κολάν, μην σφίγγω το στομάχι.
 • Η απουσία ραφές εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και την ευκολία της ένδυσης.
 • Συνολικά, ελλείψει αντενδείξεις κάνει τη θεραπεία των κιρσών ασφαλής.

Το μόνο μειονέκτημα ίσως είναι η υψηλή τιμή του ορθοπεδική κάλτσα. Το υψηλότερο κόστος έχει εσώρουχο για την καθημερινή ένδυση.

Για να επιλέξετε το λινό για τους κιρσούς θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα εμφανίζεται μόνο όταν είναι σωστά επιλεγμένο μέγεθος κάλτσα και το βαθμό συμπίεσης.

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα της κάλτσες συμπίεσης

Κιρσώδεις φλέβες πιο συχνά σχηματίζεται στην επιφάνεια των μυών των ποδιών. Αυτή η κατάσταση, που χαρακτηρίζεται από διάταση των περιφερικών φλεβών και την αποδυνάμωση της φλεβικά τοιχώματα. Η ασθένεια είναι σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες, όπως την κυκλοφορία του αίματος – το αίμα δεν μπορεί να σε "κανονική λειτουργία" για να κινηθεί προς τα επάνω προς την καρδιά.

Τεντωμένο σκάφη πιέζεται το δέρμα, και με την ανάπτυξη της νόσου μπορεί να γίνει ορατό μπλε "οζίδια" στα πόδια του. Το παχύτερο το αίμα από τις φλέβες, τα περισσότερα είναι ορατά στην επιφάνεια του δέρματος.

Να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος μέσω του φλεβικού συστήματος, είναι αναγκαίο να προβλεφθεί σε όλη την επιφάνεια των ποδιών σωστή κατανομή της πίεσης. Για αυτό είναι ιατρικές κάλτσες για κιρσούς. Σε κάθε περιοχή των κάτω άκρων, δημιουργούν την πίεση των διαφόρων δυνάμεων. Η μεγαλύτερη συμπίεση σημειώνεται στο κάτω μέρος του αστραγάλου, επειδή χρειάζονται περισσότερη δύναμη για να μετακινήσετε το αίμα. Αστράγαλο στο άνω τμήμα αντιπροσωπεύει το 70% της που σε εσώρουχα πίεση, και στο μηρό μόνο το 40 %.

Ορθοπεδικά εσώρουχα συμπιέζει τις φλέβες, προκαλώντας έτσι στάσιμο αίμα να κινηθεί σε φλέβες. Ομαλοποιείται η ροή του αίματος είναι ανεμπόδιστες κινήσεις προς την καρδιά.

Για άνδρες και για γυναίκες ορθοπεδικά ελαστικές κάλτσες έχουν μια σύνθετη επίδραση σχετικά με την κατάσταση του ασθενούς με διάγνωση κιρσών:

 • Τα αγγεία στενεύουν, που συμβάλλει στην ομαλοποίηση των εργασιών της βαλβίδας μηχανισμό. Το αποτέλεσμα – εξαφανίζεται μπλε αράχνη φλέβες στα πόδια και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο θρόμβωσης.
 • Τα τριχοειδή αγγεία καλύτερα να πιπιλίζουν το εξωκυττάριο υγρό, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του οιδήματος, ακόμα και κάτω από ακραία φυσικά φορτία.
 • Το αίμα που λαμβάνει αρκετό οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.
λινό για τους κιρσούς

Μαρτυρίες ασθενών επιβεβαιώνουν τη θετική επίδραση από το να φοράς κάλτσες. Και οι γιατροί επιμένουν να χρησιμοποιούν συμπίεση προϊόντα όχι μόνο για θεραπεία, αλλά και για πρόληψη. Σε κίνδυνο τους άνδρες και τις γυναίκες μετά την ηλικία των 40 ετών και έγκυος.

Τι είναι οι κάλτσες συμπίεσης;

Κάλτσες φλεβίτιδας για τις έγκυες γυναίκες και άλλους ασθενείς είναι κατασκευασμένο από νάυλον, lycra και microfiber. Η σύνθεση του υλικού είναι να επιλεγεί μεμονωμένα, ανάλογα με το βαθμό συμπίεσης και το σκοπό της ορθοπεδικής εσώρουχα. Τα προϊόντα επεξεργασίας δεν είναι διαφορετική από την "κανονική" κάλτσα. Αλλά θεραπευτική τους είναι ανεκτίμητη!

Αν ακολουθήσετε τους κανόνες της φροντίδας για τις κάλτσες τους, το θεραπευτικό αποτέλεσμα διαρκεί έως και ένα έτος.

Η συμπίεση είναι χωριστούν στις εξής ομάδες:

 • Προληπτική. Ο γιατρός συνταγογραφεί διορθωτικά κάλτσες σε ασθενείς με αρχικά στάδια της κιρσούς πόδια σχηματίζεται μόνο ένα μικρό ορατό φλεβικής "αστέρια". Τα προϊόντα αυτού του τύπου είναι συνιστάται να φορούν ακόμη και υγιείς άνθρωποι, να αποτρέψει το σχηματισμό της θρόμβωσης. Θα είναι χρήσιμο για τους εκπροσώπους από τα επαγγέλματα που συνεπάγονται σημαντική φορτίο στα πόδια. Κάλτσες για να αποτρέψει τις κιρσώδεις φλέβες, οι έγκυες γυναίκες συνιστάται από τους γιατρούς για τη σταθεροποίηση της κανονικής ροής του αίματος ήδη στα πρώτα στάδια της μεταφοράς του παιδιού. Να σημειωθεί ότι οι γυναίκες φορούσαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι κάλτσες συμπίεσης, το πρόσωπο λιγότερο φλεβική ασθένειες. Συχνά χρησιμοποιείται λινό για την παράδοση.
 • Η θεραπεία. Αυτές οι κάλτσες έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται σε προχωρημένα στάδια των κιρσών και κατά την περίοδο της έξαρσης της νόσου, όταν ο πόνος από βαριά σωματική άσκηση εμποδίζει να ζήσουν μια φυσιολογική ενεργό ζωή. Να αγοράσετε οι κιρσώδεις κάλτσες ιατρικά ραντεβού καλύτερα σε εξειδικευμένα καταστήματα που πωλούν ορθοπεδικά προϊόντα.
 • Νοσοκομείο. Αυτό το ορθοπεδικό εσώρουχα που χρησιμοποιείται από τους ασθενείς κατά τη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια. Βοηθά να αποκατασταθεί η φυσιολογική ροή του αίματος.

Κάθε θεραπευτικές κάλτσες έχουν συμπίεσης κλάσης. Εξαρτάται από το τι είδους πίεση στους μύες των ποδιών θα παρέχει το προϊόν. Τα θετικά αποτελέσματα της φορώντας ορθοπεδικά εσώρουχα παρατηρείται μόνο αν επιλεγούν κατάλληλα την τάξη του!

Ως εκ τούτου, πριν από την επιλογή συμπίεσης κάλτσες για κιρσούς, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Ειδικός, με δεδομένο το στάδιο της νόσου, για να επιλέξετε τη βέλτιστη παραλλαγή.

Υπάρχουν κάλτσες ακόλουθες κατηγορίες συμπίεσης:

 • 1 κατηγορία. Συμπίεση – 18-22 mm Hg. άρθρο Προϊόντων συνιστάται για χρήση στα αρχικά στάδια της νόσου, όταν ο ασθενής σημείωσε ο πόνος και το πρήξιμο στα πόδια μετά την άσκηση, όταν εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια των κιρσών. Να σημειωθεί ότι το να φοράς το καλσόν της 1ης κατηγορίας της συμπίεσης καταργεί πλήρως τα δυσάρεστα συμπτώματα. Μια κάλτσες για τους κιρσούς για τις έγκυες γυναίκες ανήκουν στο υπόλειμμα της συμπίεσης στοιχεία.
 • Κατηγορία 2. Συμπίεση – 23-32 mm Hg. άρθρο Jersey συνιστάται από τους γιατρούς σε ασθενείς που έχουν ήδη σημαντική κιρσώδεις φλέβες – συχνές οίδημα των κάτω άκρων και το ορατό "αστέρια". Αυτή η κατηγορία συμπίεσης κατάλληλο για τη φθορά κατά την περίοδο αποκατάστασης.
 • Κατηγορία 3. Συμπίεση – 33-45 mm Hg. άρθρο Κάλτσες που ανήκουν σε αυτή την ομάδα ενδείκνυται για ασθενείς με παθήσεις των φλεβών σε σοβαρή στάδια. Χωρίς να φορούν πλεκτά αδύνατη την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της νόσου!
 • Βαθμός 4. Η συμπίεση είναι 46-50 mm Hg. τέχνη Λινού, που χρησιμοποιήθηκαν από τους ασθενείς για τη διόρθωση διαταραχών της ροής λυμφών. Κάλτσες 4ο συμπίεσης κατηγορία εμφανίζονται μετά από επεμβάσεις, οι ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία στο νοσοκομείο. Αλλά θα παρέχουν μια κανονική ροή του αίματος σε πλήρη ή μερική παράλυση.

Για να αγοράσω ένα ζευγάρι κάλτσες για τους κιρσούς καλύτερα μετά από διαβούλευση με ένα γιατρό. Μόνο προϊόντα από το 1ο μάθημα της συμπίεσης μπορεί να αγοραστεί χωρίς ιατρική συνταγή από τον ειδικό, δεδομένου ότι προορίζονται κυρίως για την πρόληψη και διατήρηση της υγείας των ποδιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Πώς να επιλέξετε κάλτσες για τους κιρσούς;

κάλτσες

Γνωρίζοντας πώς να επιλέξετε συμπίεσης κάλτσες για κιρσούς, είναι δυνατόν να επιτευχθεί υψηλή αποτελεσματικότητα της θεραπείας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο κύριος παράγοντας που θα πρέπει να παρακολουθείτε την συμπίεση κατηγορία ιατρικά προϊόντα. Ήδη από διαβούλευση με το γιατρό και να θεσπιστεί ένα κατάλληλο βαθμό πυκνότητα; Τώρα επιλέξτε τον τύπο του ζωικού κεφαλαίου.

Υπάρχουν πολλές:

 • μέσος-μηρός,
 • να βουβωνική χώρα
 • ένα φερμουάρ ή το κούμπωμα στη μέση.

Τα προϊόντα διαφέρουν μεταξύ τους μόνο σε μήκος. Διαλέξτε ένα κατάλληλο εσώρουχο, δεδομένης της έκτασης της εξάπλωσης της νόσου. Αν πρησμένες φλέβες ορατή όχι μόνο στο πόδι και στο πίσω μέρος των γονάτων και το υψηλότερο κάλτσες.

Ένα άλλο σημαντικό σημείο για να εξετάσει κατά την αγορά ιατρική κάλτσα το μέγεθός τους. Και είναι σημαντικό να διαλέξετε εσώρουχα που ταιριάζει με τις παραμέτρους σας! Μην υποθέσετε ότι τα προϊόντα με το μικρότερο μέγεθος θα δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα της συμπίεσης που είναι ισχυρότερη από ό, τι συνιστάται μόνο θα επιδεινώσει το πρόβλημα της μειωμένης ροής του αίματος. Πώς να επιλέξετε το σωστό ιατρικές κάλτσες φλεβίτιδας το μέγεθος εμβέλεια;

Οπλισμένοι με εκατοστό και αφαιρέστε τις μετρήσεις:

 • Μέγεθος S Περιφέρεια γάμπας μέχρι και 23 cm, η περιφέρεια της γάμπας – 32-35 cm
 • Μέγεθος M. η Περιφέρεια της γάμπας – μέχρι 26 cm, η περιφέρεια της γάμπας 38 cm.
 • Μέγεθος L. η Περιφέρεια του Shin – 29 cm, περιφέρεια γάμπας – 41 βλ.
 • Μέγεθος XL. Η περιφέρεια γάμπας 32 cm, περιφέρεια γάμπας – 43 cm

Η ποιότητα και η τιμή κάλτσες κατά των κιρσών εξαρτάται από ένα συγκεκριμένο κατασκευαστή. Θα πρέπει να επιλέξετε το knitwear "αμφισβητήσιμη" εμπορικό σήμα σας! Αγοράστε λινό μόνη αποδεδειγμένη κατασκευαστές – υψηλή ποιότητα των προϊόντων επιβεβαιώνεται και από τις μαρτυρίες των ασθενών και τις συστάσεις των γιατρών.

Κατευθυντήριες γραμμές για φορώντας κάλτσες συμπίεσης

Πώς να φοράτε κάλτσες χειρουργική, λέει ο γιατρός. Πολλοί ειδικοί επιμένουν σχετικά με την τακτική χρήση των θεραπευτικών εσώρουχα – μόνο τότε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, η ροή του αίματος στα πόδια είναι κανονικοποιημένη, ακόμα και κάτω από ακραία φυσικά φορτία.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι κάλτσες συμπίεσης είναι σωστά σάλτσα:

 • Ένδυση εσώρουχα μετά το ξύπνημα. Από το κρεβάτι, μην σηκώνεσαι.
 • Κορυφαία προϊόντα συγκεντρώσει σε ένα ακορντεόν και προσεκτικά το έβαλε στο πόδι του.
 • Βαθμιαία εξομάλυνση του δείκτη, τραβήξτε προς την κνήμη και το μηρό.