Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες

Αν το φλεβικό σύστημα διαγνωστεί η διαταραχή, θα πρέπει να γνωρίζετε τι συμβάλλει στη συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες, τι καλύτερο για να φορέσει και πώς μπορεί να βοηθήσει στη σύνθετη θεραπεία των παθήσεων των φλεβών και των αγγείων των ποδιών. Θεραπευτική πλεκτά στέκεται ένα καλό εργαλείο που σας επιτρέπει να προσθέσετε διόρθωση στη θεραπεία των παθήσεων, η κατάσταση του ασθενούς αλλαγές προς το καλύτερο.

κιρσώδεις φλέβες

Θεραπευτική πλεκτά στέκεται ένα καλό εργαλείο που σας επιτρέπει να προσθέσετε διόρθωση στη θεραπεία των παθήσεων, η κατάσταση του ασθενούς αλλαγές προς το καλύτερο.

Αγγειοδιαστολή και την εμφάνιση των μπλε ζωνών για τα κάτω άκρα οφείλονται σε στασιμότητα του αίματος στο αποτέλεσμα της δυσλειτουργίας των βαλβίδων. Αν οι κιρσοί είναι αφεθεί χωρίς θεραπεία, μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες συνέπειες, που μπορεί να συνεπάγεται χειρουργική επέμβαση.

Συχνά αυτή η ασθένεια παρουσιάζεται στις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού, και ενώ η λήψη ορμονικών φαρμάκων, με το υπερβολικό σωματικό βάρος, η παρουσία της αθηροσκλήρωσης, η γενετική προδιάθεση για την πάθηση. Τα ενδύματα συμπίεσης (κάλτσες, μανίκια, κολάν και καλσόν, κάλτσες και επιδέσμους) με κιρσούς χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια ολοκληρωμένη θεραπεία της νόσου. Να το φοράς πολύ μικρό αντενδείξεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλοί εσώρουχα.

Ο μηχανισμός δράσης της

Δράση που παράγει μια θεραπευτική λινό, είναι η πίεση από διαφορετική ένταση σε διαφορετικές ζώνες των ποδιών. Η ισχυρότερη πίεση που παραδοσιακά εμφανίζεται στο κάτω μέρος του άκρου (αστράγαλος). Αυτό συμβαίνει επειδή για να αυξήσει την αρτηριακή σε αυτό το μέρος, θα πρέπει να ασκήσει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια. Όταν σηκώνετε το φορτίο γίνεται μικρότερο και στενότερο στους γοφούς είναι περίπου 40%. Κάλτσες συμπίεσης για τις κιρσώδεις φλέβες βοηθά τη ροή του αίματος και βοηθά στην πρόληψη της στασιμότητας με την εφαρμογή πίεσης στις φλέβες. Τέτοια συμπίεση βοηθά στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος. Ιατρικά σεντόνια αντιστοιχίζεται:

 • μειώστε το φορτίο στα πόδια;
 • τα συμπτώματα των κιρσών;
 • μείωση κιρσούς;
 • ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος;
 • αποτρέψει τους θρόμβους αίματος;
 • να υποστηρίξει το σώμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;
 • βελτίωση αθλητικών επιδόσεων κατάρτισης *
 • σύνθετη θεραπεία των παθήσεων του μυοσκελετικού συσκευές.

Αυτά είναι τα κύρια προβλήματα που απαιτούν θεραπευτική πλέκει. Αλλά σε συμπίεση της επιφάνειας των ποδιών δεν χρειάζεται μόνο για τα άτομα με παθήσεις των φλεβών. Οι πόροι αυτοί μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την απώλεια βάρους για να αφαιρέσετε την περίσσεια υγρού, λειαίνει τις πτυχές του λίπους. Αυτές οι συσκευές οι γιατροί προτείνουν να εφαρμοστεί για πρώτη φορά μετά τον τοκετό, καθώς θα βοηθήσει να αποτρέψει τις πιο κοινές επιπλοκές (πρόπτωση της μήτρας, πρόπτωση του κολπικού τοίχους). Υποστηρίζει το μυϊκό σύστημα της κοιλιάς, η οποία ήταν εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Όσο για τα αθλητικά, κάλτσες συμπίεσης συμβάλλει στην επίτευξη μεγαλύτερης αποτελέσματα με λιγότερο κόστος των ενεργειακών πόρων του οργανισμού. Ως βοηθά να αυξήσει την υγεία του λαού σιγά-σιγά κουράζονται και μπορεί να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό ισχύει τόσο για το αρσενικό και το θηλυκό σώμα. Αντενδείξεις για τη χρήση αυτών των στοιχείων:

 • αθηροσκληρωτική νόσο και άλλες διαταραχές των αρτηριών;
 • η παρουσία πληγές και έλκη;
 • δερματίτιδα (για οποιονδήποτε λόγο).

Τα μαθήματα της συμπίεσης και τα είδη των εσωρούχων

Ιατρικά σεντόνια είναι εγγενής σε συμπίεση, μετριέται σε χιλιοστά της στήλης υδραργύρου (πίεση). Λινό από τις κιρσώδεις φλέβες χωρίζεται στις εξής κατηγορίες:

 1. Η πρόληψη, η οποία είναι σε θέση να παρέχει μια μηχανική διανομή της πίεσης σε ένα μικρό βαθμό (έως 18 mm Hg. το ημερολόγιο). Είναι, σε μεγάλο βαθμό, για να αποτρέψει τους ανθρώπους που εργάζονται κάθεται ή στέκεται, να κάνει τον αθλητισμό, και έγκυες γυναίκες.
 2. Η θεραπεία. Έχει ένα υψηλότερο επίπεδο πίεσης (περίπου 49 mm υδραργύρου. το ημερολόγιο). Το μέγιστο αντίκτυπο στην περιοχή των αστραγάλων.
 3. Νοσοκομείο. Παρέχει τη μέγιστη υποστήριξη αγγείων και τα προστατεύει από τη θρόμβωση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από τον τοκετό για την υποστήριξη των οργάνων της πυέλου.
η θεραπεία των κιρσών

Ιατρική ένδυμα συμπίεσης δεν είναι στην ελεύθερη αγορά. Το φάρμακο χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή. Το αγοράσετε σε ειδικά καταστήματα που πωλούν ορθοπεδικά προϊόντα. Ιατρική ένδυμα συμπίεσης διαιρείται στις ακόλουθες κατηγορίες και τάξεις της πίεσης:

 1. Πρώτη κατηγορία. Η συμπίεση φτάνει το 23 mm. RT. το άρθρο μπορεί να το φορέσει τα άτομα με κιρσούς σε αρχικό στάδιο, όταν μόνο τα πρώτα σημάδια με τη μορφή των άστρων, των αιμοφόρων αγγείων, αυξάνοντας το μέγεθος των φλεβών, πόνος το βράδυ.
 2. Δεύτερη κατηγορία. Η πίεση φτάνει τα 33 mm. Hg. άρθρο συνταγογραφείται για την αντιμετώπιση της θρομβοφλεβίτιδας και παθήσεις των φλεβών μέτριας σοβαρότητας.
 3. Την τρίτη δημοτικού. Αυτό εσώρουχα δημιουργεί συμπίεση 45 mm Hg. τέχνης Προϊόντα, που έχουν ανατεθεί, όταν υπάρχει φλεβική ανεπάρκεια σε σοβαρή μορφή, η οποία συνοδεύεται από τροφικές διαταραχές.
 4. Την τέταρτη τάξη. Σε αυτά τα προϊόντα, η πίεση φτάνει τα 50 mm Hg. art. Χρησιμοποιούνται για να μειώσουν διαταραχές στο αίμα, την εξάλειψη του οιδήματος που προκαλεί την ασθένεια.

Προληπτικά πλεκτά και λινό πρώτη τάξη, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε τον εαυτό σας, και να φοράς τα άρθρα και για άλλα μαθήματα όπως σας έχει συνταγογραφηθεί από το γιατρό. Θα δώσει συμβουλές, να σας πω πώς να το φορέσεις και με τι να την εφαρμόσουν.

Πώς να επιλέξετε το σωστό ιατρικό λινό;

Η γκάμα των προϊόντων είναι μεγάλη, και επιλέγοντας ένα προϊόν για τον εαυτό σας, μπορείτε να πάρετε χαθεί, έτσι θα πρέπει να γνωρίζετε τις αρχές της επιλογή. Μια θεραπευτική ένδυμα συμπίεσης, ανεξάρτητα του είδους του, με σκοπό να αποτρέψει την εμφάνιση των κιρσών ή να ανακουφίσει τα συμπτώματα. Αυτά μπορεί να καλύπτονται καλσόν, κάλτσες και καλσόν. Η διαφορά είναι στο μήκος: γόνατο-τεταμένες γόνατο κάλτσες φτάσετε το πάνω μέρος των γοφών και το κολάν και τέλος στη μέση. Εντοπισμός από τις κύριες εκδηλώσεις της νόσου επηρεάζει την επιλογή των προϊόντων.

Αν οι φλέβες είναι διευρυμένη στην περιοχή της κνήμης, μπορείτε να φορέσετε κάλτσες. Και αν οι φλέβες είναι διευρυμένη παραπάνω, μπορείτε να αγοράσετε κάλτσες ή καλσόν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καθένας επιλέγει τι του αρέσει περισσότερο. Κάλτσες και καλσόν με θεραπευτικές επιπτώσεις για τις γυναίκες μπορεί να είναι διακοσμημένα με μοτίβα ή να είναι διαφανής. Εσώρουχα για τους άνδρες αποτελείται από παραδοσιακά πλεκτά. Ανεξάρτητα από την επιχείρηση ή το εμπορικό σήμα σας όλα τα προϊόντα που φέρουν το ίδιο συμπίεσης. Οι διαφορές τους είναι ο σχεδιασμός, η διάρκεια της χρήσης, και τιμών.

Δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε για τέτοια πράγματα, από την αγορά τους με το χέρι ή σε ύποπτους χώρους. Επισήμανση επί της συσκευασίας δείχνει όχι την πυκνότητα και την ένταση της συμπίεσης (σε mm υδραργύρου. το ημερολόγιο). Αν σας προσφέρουν ιατρική λινό, αναφέροντας τον αριθμό του den, είναι καλύτερα να το αρνηθεί, όπως και το θεραπευτικό αποτέλεσμα είναι τα φοράς για να επιτευχθεί το αδύνατο Ελπίζοντας για θετικά αποτελέσματα, μπορείτε να ξεκινήσετε την ασθένεια. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε σε μια πιο σύνθετη μορφή. Να θυμάστε ότι για να αντιστοιχίσετε το βαθμό συμπίεσης από μόνη της είναι αδύνατο.

Ειδικά για το μάθημα της ιατρικής λινό από έναν γιατρό μετά από έρευνα φλέβες και τα αιμοφόρα αγγεία.

Προϊόντα συμπίεσης

Δεδομένου ότι το φάσμα είναι ευρύ, θα πρέπει να γνωρίζετε τους τύπους των εν λόγω κεφαλαίων πρέπει:

 1. Καλσόν. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα θεραπευτικές κάλτσες. Ανάμεσά τους υπάρχουν και εκείνοι που είναι χρησιμοποιείται από τις γυναίκες κατά την εκτέλεση ενός παιδιού. Σε αυτούς, η ελαστική ζώνη δεν παράγει συμπίεσης στην κοιλιακή χώρα. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο που στην κορυφή κατέληξε στη μέση σας, έτσι ώστε να είναι δυνατόν να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα (η πίεση διανέμεται σε όλα τα μέρη των κάτω άκρων ομοιόμορφα).
 2. Κάλτσες. Η αποτελεσματικότητά τους είναι η ίδια, αλλά η ιδιαιτερότητα είναι ότι δεν θα γλιστρήσει και δεν ασκήσει πίεση στο στομάχι, έτσι ώστε ορισμένες γυναίκες να τους δώσει την προτίμησή σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτών των μοντέλων είναι ότι μπορούν να φορεθούν το καλοκαίρι (ορισμένα είδη είναι κατασκευασμένα με την ανοικτή toed).
 3. Κάλτσες γκέτες. Αυτό το μοντέλο είναι πιο κατάλληλο για τους άνδρες. Με κομψό σχεδιασμό, δεν μπορεί να κρύψει ακόμα και το εσώρουχο κάτω από το παντελόνι. Οι κάλτσες πάει καλά με το σπορ στυλ ρούχα. Αλλά θα πρέπει να θυμάστε να τα φοράς μόνο αν οι κιρσοί ασθένεια δεν έχει εξαπλωθεί στην περιοχή πάνω από το γόνατο. Αν οι φλέβες διόγκωση στους μηρούς, θα πρέπει κάλτσες ή καλσόν.
 4. Ελαστικό επίδεσμο. Αυτό το είδος της συμπίεσης εσώρουχα θα έχει χειρότερη χρηστικότητα σε σχέση με άλλες επιλογές. Αρκετά μακρά ασθμαίνων, δεν είναι πολύ σφιχτό και μπορεί να γλιστρήσει. Για τους δραστήριους ανθρώπους αυτό το φάρμακο δεν είναι κατάλληλο. Συχνά χρησιμοποιείται κατά τη μετεγχειρητική περίοδο. Το πλεονέκτημα είναι το χαμηλό κόστος.

Η φροντίδα για τα προϊόντα αυτά πλένεται στο χέρι, χωρίς τα push-UPS, ξεπλύνετε με δροσερό νερό, να χρησιμοποιούν μέσα για το πλύσιμο και σκόνες δεν πρέπει να είναι. Δεν μπορεί να είναι αποξηραμένα στον ήλιο και κοντά σε μπαταρίες.

εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες

Εκτός από τη χρήση διαφόρων φαρμάκων για τη θεραπεία και την πρόληψη των κιρσών, οι ειδικοί συστήνουν να φοράει εσώρουχα συμπίεσης. Φέρνει σημαντικά οφέλη στη θεραπεία της νόσου, προωθεί τη ροή του αίματος, να πραγματοποιήσει την εξομάλυνση των φλεβών και των αγγείων. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μειώνει το πρήξιμο, και είναι οδυνηρό. Αλλά για να διορίσει τέτοια σεντόνια δεν είναι πολύ αξίζει τον κόπο — καλύτερα να πάει στο γιατρό, που θα πάρει την κατάλληλη επιλογή.