Η επεξεργασία φλεβών στα πόδια λαϊκές θεραπείες

Η επεξεργασία φλεβών στα πόδια λαϊκές θεραπείες — αυτό είναι μια προσιτή μέθοδος για να απαλλαγούμε από τη νόσο, και όχι ως εναλλακτική φαρμακευτική αγωγή, όπως και σχεδόν όλα τα φάρμακα που δημιουργήθηκε με βάση εκχυλίσματα φυτών, ή να περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά.

Ιδιαιτερότητες της θεραπείας των κιρσών με τη βοήθεια λαϊκές θεραπείες

η θεραπεία των κιρσών

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα της λαϊκής ιατρικής, για αιώνες, συσσωρεύοντας εμπειρία στη θεραπεία διαφόρων ασθενειών, προσπαθώντας να βρω την μαγική συνταγή για το πώς να τη θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες, γρήγορα και εύκολα. Αλλά, δυστυχώς, ακόμη και οι γιατροί και θεραπευτές μην το πεις σε άμεση αποκατάσταση. Όλες οι συνταγές είναι βασισμένες σε τακτική και παρατεταμένη χρήση ορισμένων φαρμάκων.

Για παράδειγμα, η θεραπεία των κιρσών καστανιάς, η οποία έλαβε ευρεία σήμερα, διαρκεί τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Εάν είναι απαραίτητο, το μάθημα επαναλαμβάνεται αρκετές φορές. Χρησιμοποιείται από τους αρχαίους χρόνους, η θεραπεία των κιρσών Shilajit, ανάλογα με τα σχήματα των ναρκωτικών, δεν είναι λιγότερο από 10 ημέρες, με την πλήρη αποκατάσταση το μάθημα επαναλαμβάνεται αρκετές φορές.

Με τη σωστή και υπεύθυνη αντιμετώπιση των κιρσών στα πόδια και λαϊκές θεραπείες, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγούμε από τα συμπτώματα που συνοδεύουν την ασθένεια: κόπωση και δυσφορία μετά από μια μέρα, οίδημα, αίσθημα βάρους στα πόδια και τον πόνο. Εφαρμόζοντας τις συνταγές της εναλλακτικής ιατρικής, οι άνθρωποι αναστείλει την εξέλιξη της νόσου, την πρόληψη στασιμότητα στις φλέβες και απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει τον φλεβικό τόνο και την εμφάνιση των ποδιών σας.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι λαϊκές θεραπείες με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων πρέπει πρώτα να την εξάλειψη ή την πρόληψη των αιτίων της νόσου, δηλαδή:

 • για να αυξήσει την πυκνότητα και την ελαστικότητα των αγγειακών τοιχωμάτων *
 • για να ξεκινήσει η διαδικασία της αναγέννησης των ειδικών βαλβίδων;
 • να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του, αραιώνοντας το αίμα;
 • για να εξαλειφθεί ο κίνδυνος θρόμβων αίματος;
 • ανακούφιση από τη φλεγμονή που συμβαίνουν στο κατεστραμμένο φλέβες;
 • λόγω της διουρητική ιδιότητα ορισμένων ουσιών να ανακουφίσει το πρήξιμο των κάτω άκρων.

Τα πλεονεκτήματα της εναλλακτικής ιατρικής

Παραδοσιακές συνταγές από τις κιρσώδεις φλέβες στα πόδια περιλαμβάνουν τα παρασκευάσματα που μπορείτε να ετοιμάσετε στο σπίτι συστατικά, όλες τις κατηγορίες του πληθυσμού. Τα συστατικά μπορεί να είναι ακριβά για να αγοράσει από το φαρμακείο ή σε απευθείας σύνδεση κατάστημα.

Λαϊκές θεραπείες για τους κιρσούς στα πόδια έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • μη-τοξικό.
 • σχεδόν όλες οι ενώσεις έχουν ένα ευχάριστο άρωμα;
 • είναι σε θέση πολύ για να διατηρήσουν τις ιδιότητές τους όταν αποθηκεύονται σωστά;
 • ορισμένα βότανα που μπορεί να συγκεντρώσει τον εαυτό σας, ή να μεγαλώσουν σε ένα περβάζι?
 • έχουν χαμηλή τιμή σε υψηλή απόδοση.

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες εξαρτάται από το σχήμα του φαρμάκου και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όλες οι μέθοδοι διακρίνονται σε τοπικές και Γενικές.

Οι Γενικές μέθοδοι θεραπείας περιλαμβάνουν τη διατροφή, λουτρά με βότανα, αφεψήματα και αφεψήματα, που λαμβάνονται από το στόμα. Πολλές συνθέσεις έχουν μια τονωτική επίδραση, που χρησιμοποιούνται για τοπικές επιδράσεις στις πληγείσες φλέβες.

Τα σκευάσματα τοπικής εφαρμογής περιλαμβάνουν κρέμες και αναδιπλώνεται, ποδόλουτρα, λοσιόν που επιβάλλονται σε μέρη των ποδιών.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε! Αν οι εγχύσεις και decoctions να μαγειρέψουν απλά, προκειμένου να προετοιμαστεί η αλοιφή έχει τις επιθυμητές ιδιότητες απαιτεί γνώση και εμπειρία.

Όπως προαναφέρθηκε, η διάρκεια της θεραπείας των κιρσών στα πόδια λαϊκές θεραπείες είναι τουλάχιστον ένα μήνα. Ίσως διαγράμμιση σκευάσματα, τις διακοπές, την επανάληψη του μαθήματος.

Μοναδική δίαιτα, που χρησιμοποιείται από τους θεραπευτές για την θεραπεία των κιρσών

Θεραπευτές συνιστούμε να ξεκινάτε εκδηλώσεις για τη θεραπεία των κιρσών με τη νηστεία, η οποία διαρκεί από 5 έως 7 ημέρες και δεν εξαρτάται από το βάρος του ασθενούς.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο άνθρωπος που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας των κιρσών στα πόδια, θα πρέπει να αποκλείονται από τη διατροφή των προϊόντων αρτοποιίας από ένα premium αλεύρι, κέικ, γλυκά (εκτός από το μέλι), γλυκά, μπαχαρικά και καυτερά μπαχαρικά, το αλκοόλ, τον καφέ, το κρέας και τα ψάρια πιάτα. Η πρόσληψη υγρών είναι περιορισμένη μόνο από τις επιμέρους ιδιαιτερότητες του οργανισμού.

Τις δύο πρώτες ημέρες, να τρώτε μόνο φρούτα, ποτά και χυμούς φρούτων. Πολύ καλή, αν μπορείτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή, τα βατόμουρα, τα μύρτιλλα, το ιπποφαές, τα σύκα. Την τρίτη ημέρα, προσθέστε το ρύζι και το κουάκερ φαγόπυρο, σαλάτα από φρέσκα λαχανικά, φυτικά έλαια, σούπα από τσουκνίδα.

λαϊκή ιατρική για τους κιρσούς

Μετά από επτά ημέρες, μπορείτε να αρχίσετε να τρώτε κανονικά. Αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι όταν κιρσών πρέπει να αποκλείουν τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο: αλεύρι (ψωμί, γλυκά) και βραστές πατάτες. Αν πραγματικά ήθελε να φάει πατάτες, είναι καλύτερα να βράσει ή ψήσει "με τη στολή".

Για τα σχόλια των ασθενών, η διατροφή που πρέπει να ακολουθείται για 2-5 ημέρες κάθε μήνα, όχι μόνο βοηθά με τις κιρσώδεις φλέβες, αλλά και πολλές άλλες ασθένειες. Με προσοχή θα πρέπει να αντιμετωπίζεται για τους ανθρώπους που υποφέρουν από ασθένειες του γαστρεντερικού σωλήνα, όπως φρούτα και ξινή μούρα μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση της νόσου.

Επανορθωτική θεραπείες χρησιμοποιούνται, τόσο στην παραδοσιακή και στη λαϊκή ιατρική. Αυτές περιλαμβάνουν μπανιέρα και λουτρό ποδιών με την προσθήκη αφεψήματα ή αφεψήματα, επιθέματα με εγχύσεις και αλοιφές, αναδιπλώνεται και περισσότερο.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε! Λουτρά αντενδείκνυνται σε περίπτωση τροφικές έλκη και θρομβοφλεβίτιδα.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας

Πολύ καλή στο να βοηθήσει τους ανθρώπους θεραπεία των κιρσών μαγειρική σόδα. Το προϊόν είναι κατάλληλο για εξωτερική και εσωτερική χρήση. Συστατικό που έχει διαλυθεί σε νερό στις εξής αναλογίες:

 • ένα πακέτο ανά μπανιέρα;
 • 5-7 κουταλιές της σούπας σε 5 λίτρα υγρό για ποδόλουτρο.

Μπάνιο με μαγειρική σόδα γίνεται μέσα σε 15-30 λεπτά, όταν η θερμοκρασία του νερού είναι πάνω από 40 βαθμούς, τότε θα πρέπει να ξεπλύνετε με καθαρό νερό και στεγνώστε με μια πετσέτα. Πόδια λύση για να κρατήσει 10-15 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε, στεγνώστε το και απλώστε μια ειδική αλοιφή.

Λουτρά και λουτρά είναι μια εξαιρετική πρόληψη των κιρσών, και συχνά συνταγογραφείται από τους γιατρούς για τη θεραπεία της νόσου.

Κομπρέσες με μαγειρική σόδα για άμεση ανακούφιση από τον πόνο με τις κιρσώδεις φλέβες και ένα αίσθημα βάρους στα πόδια. Σόδα προστίθεται στις επώδυνες περιοχές, η κορυφή καλύπτεται με ένα κομμάτι λάχανο, το οποίο είναι προ-εφαρμόζεται σαπούνι. Όλο αυτό το καλύπτει με μια πετσέτα και άφησε το βράδυ. Μέσα από την ημέρα που οι άνθρωποι θα αισθάνονται μειωθεί το πρήξιμο, μείωση του πόνου, και εξαφανίστηκε βάρους στα πόδια. Μετά από 10 μέρες, μέσα στο οποίο να κάνει μια τέτοια συμπίεση θα σημαντικά να βελτιώσει τη Γενική κατάσταση των φλεβών και την εμφάνιση των ποδιών.

Το πόσιμο διάλυμα παρασκευάζεται αμέσως πριν από τη χρήση: 1 κουταλάκι του γλυκού σε 150 g νερού. Η θεραπεία θα πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.

Η δράση του αγριοκάστανου

Δημοφιλής λαϊκή θεραπεία για τους κιρσούς στα πόδια άλογο κάστανο ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και τα τριχοειδή αγγεία, αποτρέπει τους θρόμβους στο αίμα, επιπλέον, προωθεί την απορρόφηση των ήδη σχηματίσει θρόμβους. Αλλά, η θεραπεία θα είναι επαρκώς αποτελεσματική μόνο σε περίπτωση ακριβή συμμόρφωση με τις συνταγές και κανόνες εισδοχής.

Προετοιμασία συνταγή:

 1. Οι καρποί της ιπποκαστανιάς (ή λουλούδια) σε ποσότητα 50 g συνθλίβονται και γεμάτο με υψηλής ποιότητας βότκα (0.5 l).
 2. Η ικανότητα της σύνθεσης είναι να αφαιρεθεί σε ένα ζεστό και σκοτεινό μέρος.
 3. Μέσα σε 2 εβδομάδες, το φάρμακο θα πρέπει να αναδεύεται και ανακινείται.
 4. Μετά από 14 ημέρες, το βάμμα είναι φιλτραρισμένο και χύνεται σε ένα δοχείο από σκούρο γυαλί.

Έτοιμο το φάρμακο πάρτε δύο καθεστώτα:

 • εσωτερική χρήση: καθημερινά 3 φορές την ημέρα 40 σταγόνες για 21 ημέρες *
 • εξωτερική εφαρμογή: κάθε μέρα για δύο ώρες είναι μια κομπρέσα εμποτισμένο με την έγχυση της γάζας.

Άλογο κάστανο έχει δείξει καλά αποτελέσματα στο αρχικό στάδιο των κιρσών και στις δύο περιπτώσεις. Έτσι, η επιλογή εξαρτάται από τον ασθενή. Συστήματα μπορούν να εναλλάσσονται.

Συνταγές από το μελισσοκομείο

οι μέλισσες με τις κιρσώδεις φλέβες

Η θεραπεία των κιρσών μέλισσες μάλλον παράξενη και απροσδόκητη συνταγή, προς έκπληξη των ανθρώπων δείχνει καλά αποτελέσματα. Το γεγονός ότι περιείχε μέσα το κεντρί των μελισσών, έχει την ιδιότητα να αραιώνουν το αίμα. Και το υψηλό ιξώδες του αίματος οδηγεί στο σχηματισμό των θρόμβων αίματος.

Ως εκ τούτου, η θεραπεία των κιρσών με τις μέλισσες θεωρείται για να είναι αποτελεσματική εάν γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες. Η μέλισσα χρειάζεται να δαγκώσει τον άνθρωπο ακριβώς στο εξωτερικό varice. Μετά από το δάγκωμα ο ασθενής αισθάνεται έντονο πόνο και κάψιμο, αλλά μετά εξαφανίζονται, μείωση φλεβική κόμβους και τη βελτίωση της υγείας του ατόμου.

Το δηλητήριο της μέλισσας εκτός από τη μείωση της πήξης του αίματος, απομακρύνει την στάση των ποδιών, βοηθά να βελτιώσει το έργο των φλεβικών βαλβίδων, ενισχύει το αγγειακό τοίχωμα.

Η μέθοδος της θεραπείας αντενδείκνυται:

 • αν έχετε αλλεργία στα προϊόντα της μέλισσας;
 • κατά του καρκίνου και των λοιμωδών νόσων *
 • σε ασθένειες του ήπατος και των νεφρών;
 • κύηση και θηλασμός;
 • σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και φτωχών πήξης του αίματος.

Συχνά χρησιμοποιείται για τις κιρσώδεις φλέβες πρόπολη η πρόπολη είναι μέρος της πολλές δημοφιλείς συνταγές. Για παράδειγμα, η αλοιφή των κιρσών με τα νοικοκυριά. σαπούνι και πρόπολη παρασκευάζεται γρήγορα και εύκολα: το κερί μέλισσας (100g) και την πρόπολη, που συνδυάζεται με το ελαιόλαδο (150g) και κέδρου ρητίνη (100g), έφερε το βράζουμε σε ένα λουτρό νερού. Ομοιογενή σύνθεση χύνεται σε ένα βάζο και να αποθηκεύονται στο ψυγείο. Εφαρμόστε καθημερινά το βράδυ, από πάνω καλύπτεται με έναν επίδεσμο. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται για 10-20 ημέρες.

Η θεραπεία των κιρσών μέλι, αλάτι διαρκεί μόνο τέσσερις ημέρες, και εφαρμόζονται όχι περισσότερο από 1 φορά ανά μήνα. Το εργαλείο που μειώνει το πρήξιμο, τον πόνο και την κόπωση των κάτω άκρων. Σε ένα Φλιτζάνι μέλι αναμειγνύεται κουταλιά της σούπας χοντρό αλάτι. Το μίγμα εφαρμόζεται σε ένα επίδεσμο και να εφαρμοστεί στην πληγείσα περιοχή. Πάνω από όλα σφιχτά σφίξτε το ελαστικό επίδεσμο. Για πρώτη φορά αρκετό για να κρατήσει την συμπίεση 2 ώρες, τότε θα πρέπει να αυξήσετε το χρόνο για 4 ώρες. Το τέταρτο τυλίξτε έμεινε όλο το βράδυ. Σχεδόν αμέσως μειώνει την κιρσούς, και βελτιωμένη εμφάνιση των ποδιών.

Aloe Vera: ειδικά το μαγείρεμα

Aloe Vera για varicose φλέβες είναι ευρέως. Υπάρχουν πολλές συνταγές με βάση τα καταπληκτικά φυτά, το χυμό, το οποίο είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και διεγερτικά. Είναι σημαντικό να προετοιμάσει το Ίδρυμα. Ιδιαίτερης αξίας είναι τα παλιά φύλλα των φυτών που έχουν συσσωρεύσει πολλά θρεπτικά συστατικά.

Ο χυμός που συμπιέζονται από τους μόνο μετά από ακραία αποθήκευσης. Για αυτό, τα φύλλα είναι επεξεργασμένο με βραστό νερό και ξηρά, στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε ένα ψυγείο και να αποθηκεύονται για μια εβδομάδα σε θερμοκρασία +6 βαθμούς.

Στη συνέχεια, η αλόη Βέρα είναι αλεσμένα, συμπιεσμένα και φιλτράρεται. Και με βάση το οποίο λαμβάνεται χυμό διάφορες φαρμακοτεχνικές μορφές, συμπεριλαμβανομένων των κιρσών.

Για παράδειγμα: θα πρέπει να αναμειγνύεται 100 γραμμάρια χυμό αλόης και 5 γραμμάρια Shilajit. Η προκύπτουσα σύνθεση εφαρμόζεται στην προβληματική περιοχή. Με την ευκαιρία, ένα μείγμα πολύ καλά να βοηθήσει στη θεραπεία της κιρσώδη έλκη. Λαδωμένος περιοχές είναι καλύτερα να καλύψει με λαδόκολλα ή plantain, και τυλίξτε την ημέρα. Μια ημέρα αργότερα, η συμπίεση έχει αφαιρεθεί, και η περιοχή λιπαίνεται με το λάδι του St. wort του Ιωάννη.

Συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής για τους κιρσούς

Καλή βοήθεια για τις κιρσώδεις φλέβες θεραπεία των κιρσών το σκόρδο. Σκόρδο (250g)έδαφος και να αναμιγνύεται με το μέλι (350 γρ). Εμποτίστε το μείγμα για τουλάχιστον 10 ημέρες, να λάβει 1 κουταλιά της σούπας 20-30 λεπτά πριν από τα γεύματα. Με την πάροδο του χρόνου, θα βελτιώσει την κατάσταση του αίματος και τα τοιχώματα του δοχείου.

Κιρσοί ασθένεια εκδηλώνεται με το οίδημα και το πόδι κόπωση, τον πόνο και δυσάρεστη αίσθηση στα κάτω άκρα. Διάφορα αφεψήματα με κιρσούς μεγάλη ανακούφιση από την ένταση φλέβες, καταπολεμά το πρήξιμο και μειώνει τον πόνο. Οι μίσχοι και τα φύλλα της χλόης (30g) ψιλοκομμένο τριμμένη, ρίχνουμε ζεστό νερό (1 Φλιτζάνι) σε 10 λεπτά, μαγειρεμένο σε χαμηλή φωτιά. Γάζα πρέπει να υγράνετε ψυχθεί σε θερμοκρασία δωματίου λύση, τυλίγοντας τα πόδια της και πάνω τυλίξτε ένα ζεστό κασκόλ ή πετσέτα. Τα πόδια είναι σε όρθια θέση. Το κατάπλασμα διατηρείται για 25-30 λεπτά.

Παρά την μάζα των χρήσιμων ιδιοτήτων της αγριοτριανταφυλλιάς με κιρσώδεις φλέβες μπορεί να είναι επικίνδυνη. Οι καρποί των φυτών είναι πλούσια όχι μόνο σε βιταμίνη C αραίωση του αίματος, αλλά και βιταμίνη Κ, είναι έντονα αύξηση της πήξης. Δηλαδή, η rose hips είναι επιβλαβείς για τους ανθρώπους επιρρεπείς σε θρόμβωση, αυξημένη πήξης του αίματος και κιρσώδεις φλέβες.

Τζίντζερ για τη φλεβίτιδα χρησιμοποιείται ως ένα αντι-φλεγμονώδη παράγοντα. Τσάι τζίντζερ θεραπεύει την ασθένεια σε οποιοδήποτε στάδιο. Ένα μικρό κομμάτι της ρίζας του φυτού είναι γεμάτη με βραστό νερό. Το ποτό είναι έτοιμο για χρήση σε 15 λεπτά. Τσάι τζίντζερ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει το μεταβολισμό, ανακουφίζει από το πρήξιμο. Δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό συμπιέζει του τζίντζερ. Η ρίζα πρέπει να λεπτώς τριμμένο, αναμιγνύεται με το μέλι και εφαρμόζεται η φλεγμονή των φλεβών. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 4 ώρες και επαναλαμβάνεται καθημερινά. Πόδια, καλό θα είναι να τυλίξετε ζεστή κουβέρτα.

Κανονική τροφίμων φύλλων αλουμινίου αργιλίου που χρησιμοποιείται από τις Νοικοκυρές για το μαγείρεμα και την αποθήκευση των τροφίμων είναι ένα μεγάλο εργαλείο στην καταπολέμηση των κιρσών. Φύλλο αλουμινίου που ανακουφίζει από τον πόνο που σχετίζεται με τις κιρσώδεις φλέβες. Η θεραπεία των κιρσών φύλλο είναι να τυλίξετε τους ασθενείς πόδια για 5-20 λεπτά. Μπορείτε να βάλετε ένα κομμάτι του φύλλου αλουμινίου για την πληγείσα περιοχή και πιέστε το με έναν ελαστικό επίδεσμο. Η διάρκεια της θεραπείας-10-15 ημέρες. Μετά από μία εβδομάδα διάλειμμα αναδιπλώνεται μπορεί να επαναληφθεί.

Juniper berry πετρελαίου έχει θετικές επιπτώσεις για τη φλεβίτιδα, την ανακούφιση της φλεγμονής και τη μείωση του πόνου. Πακέτα της αρκεύθου μπορεί να εναλλάσσονται με λουτρά για τα πόδια. Πριν από τη λήψη της juniper μέσα, θα πρέπει να αναφέρει τις διουρητικές ιδιότητες του και τα μούρα που μπορεί να προκαλέσει πάχυνση του αίματος και, κατά συνέπεια, το σχηματισμό των θρόμβων αίματος.

αλόη

Κράταιγος βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνει την ελαστικότητα των αγγειακών τοιχωμάτων, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, αποτρέπει τους θρόμβους στο αίμα. Μπορείτε να φάτε τα φρούτα και τα λουλούδια του φυτού. Πάρτε το φάρμακο από το στόμα με τη μορφή αφέψημα, έγχυμα και το τσάι.