Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες

Όμορφα πόδια – ένα θέμα της γυναικείας υπερηφάνεια. Αλλά οι κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στις γυναίκες χαλάσει όχι μόνο την εμφάνιση, και επηρεάζει την ποιότητα της ζωής. Να πάρει πάνω από αυτή την ασθένεια μέσα για να ανακτήσει την ελκυστικότητα και την υγεία. Κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες είναι μια ανώμαλη διεύρυνση των αιμοφόρων αγγείων των ποδιών με τη μείωση της ελαστικότητάς τους.

Σημάδια

κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στις γυναίκες
 • Εξωτερική απεικόνιση των αγγείων στους μηρούς, κνήμες. Πρώτα, με τη μορφή των τριχοειδών αγγείων, στη συνέχεια, έντονη μοτίβο. Η εξέλιξη της νόσου εμφανίζονται κυρτή βασανιστική φλέβες;
 • Πόνος στα πόδια κατά τη διάρκεια της βόλτα;
 • Μια γαλαζωπή χροιά του δέρματος πάνω από διογκώνοντας φλέβες;
 • Πρησμένα γόνατα, τα πόδια μέχρι το τέλος της ημέρας;
 • Μειώνει τους μύες των ποδιών κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η σοβαρότητα των συμπτωμάτων των κιρσών των κάτω άκρων εξαρτάται από το στάδιο της νόσου:

 • Το στάδιο 1, τα πρώτα σημάδια της νόσου είναι ήπια, υπάρχουν βράδυ πρήξιμο των ποδιών, πόνος στη φύση του πόνου;
 • Στάδιο 2 – στην επιφάνεια του δέρματος ορατά τριχοειδή εικόνες, φλέβες αραχνών, μικρά οζίδια φλέβες. Να του βάρους στα πόδια ενταχθούν, νυχτερινές κράμπες, αίσθημα καύσου στα αιμοφόρα αγγεία;
 • Στάδιο 3 — οίδημα γίνει σοβαρή, αγγειακή μοτίβο — ένα ζωντανό, στοιχειώνει τον πόνο, εμποδίζοντας την γυναίκα να ζήσει μια γεμάτη ζωή;
 • Στάδιο 4 χαρακτηρίζεται από αλλαγές στο χρώμα και την κατάσταση του δέρματος των ποδιών. Ρωγμές, νιφάδες, σκούρο αστράγαλο. Οζίδια φλέβες όπως τα σταφύλια, να γίνει επιρρεπείς σε βλάβες. Το σχηματισμό των ποδιών έλκη είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο της νόσου, η οποία ρέει σε πιο σύνθετες μορφές αγγειακής νόσου.

Για το τρίτο στάδιο των κιρσών στα πόδια και παρουσιάζεται ένα τέτοιο επικίνδυνο φαινόμενο της παλινδρόμησης είναι η προς τα πίσω ροή του αίματος από τις μεγάλες φλέβες για μικρά σκάφη. Τέτοια σύγχυση στην κυκλοφορία του ισχυρότερο αποδυναμώνει το αγγειακό σύστημα, επιταχύνει την ανάπτυξη των κιρσών.

Αιτίες

Οι γυναίκες είναι επιρρεπείς σε κιρσώδεις φλέβες είναι 3 φορές περισσότερο από τους άνδρες. Επιπλέον, οι στατιστικές λένε ότι τα κορίτσια πάνω από 170cm υποφέρουν από κιρσούς των ποδιών συχνά μεγέθους. Συνδέεται με την ικανότητα ενός ατόμου να περπατήσει στα πόδια του. Τα ζώα έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Ωστόσο, η εκδήλωση της κιρσώδεις ασθένεια των ποδιών είναι συνδεδεμένος με το ρόλο του εκλυτικοί παράγοντες:

 1. Γενετική προδιάθεση για τις κιρσώδεις φλέβες. Χαρακτηριστικά της δομής του σώματος, τα κύτταρα του σώματος και τα αιμοφόρα αγγεία ειδικότερα διαβιβάζονται στα γονίδια που κληρονόμησε. Αν η μητέρα ή η γιαγιά που υπέστη από τους κιρσούς στα πόδια, σημαίνει 99% πιθανότητα ότι η κόρη τους και η εγγονή της θα αισθάνονται το ίδιο?
 2. Σε ορμονικές διαταραχές. Στις γυναίκες, ορμονικές διαταραχές που εμφανίζονται συχνά, για φυσιολογικούς λόγους, λόγω ασθένειες των γυναικών. Και οι ορμόνες επηρεάζουν το αγγειακό τοίχωμα. Κοινή φλεβική επέκταση στα πόδια των εγκύων γυναικών *
 3. Φλεγμονή στις γυναίκες στα γεννητικά όργανα. Να διαταράξουν την ορμονική ισορροπία, να οδηγήσει τη διείσδυση του αρτηριακού αίματος σε φλέβα με υψηλή πίεση. Οι φλέβες διογκώνονται, υπάρχουν κόμβων *
 4. Το άγχος, νευρικό σοκ. Επηρεάζει το Κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνει την αγγειακή τόνος, διευρύνοντας τα αιμοφόρα αγγεία;
 5. Δουλειά στα πόδια. Κιρσούς πόδια καθηγητές, μάγειροι, κομμωτές, πωλητές, σερβιτόροι, οδηγοί *
 6. Καθιστική δουλειά. Προκαλεί στασιμότητα του αίματος στα πόδια;
 7. Καθιστή στάση είναι τα πόδια. Αγαπημένο θηλυκό θέση, στην οποία συμπιεσμένο σκάφη, την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια;
 8. Βαριά σωματική άσκηση. Βάρη αυξάνει δραματικά την πίεση στην κοιλιακή χώρα, έχει αναφερθεί ότι οι φλέβες των ποδιών. Τα αιμοφόρα αγγεία είναι τεντωμένο, και η συστηματική όπως δεν έχει έρθει στο φυσιολογικό. Οι γυναίκες κάνουν βαριά εργασία στην κατασκευή, να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, να κάνει τον αθλητισμό.
 9. Το γήρας. Είναι μια κανονική φυσιολογική αιτία αγγειακές αλλαγές.

Δεν είναι μόνο λόγους. Επηρεάζουν την εμφάνιση των αιμοφόρων αγγείων, το Κάπνισμα και το υπερβολικό βάρος. Παπούτσια με τακούνι ύψους μεγαλύτερη από 5 cm, επίσης, οδηγεί σε διαταραχή της κυκλοφορίας του αίματος, τη διατροφή των τριχοειδών αγγείων, η στασιμότητα του αίματος στις φλέβες των ποδιών.

Θεραπεία

Η θεραπεία των κιρσών στα πόδια και οι γυναίκες που έρχονται για να τον αγγειοχειρουργό. Είναι σαφές ότι όσο πιο γρήγορα μπορείτε να αναζητούν περίθαλψη, τόσο πιο γρήγορα και πιο εύκολο να έρθει η ανάκαμψη. Μετά την εξωτερική εξέταση, ο ειδικός εκχωρεί της έρευνας:

Υπερηχογράφημα φλεβών – για να ανιχνεύσει το στάδιο των κιρσών, ο βαθμός διαστολής των αιμοφόρων αγγείων, το μέγεθος των κενών, για τον εντοπισμό του θρόμβου, και αιμοδυναμική αστάθεια *

Η φλεβογραφία με σκιαγραφικό – αξιολογεί με ακρίβεια την κατάσταση των πλοίων, καθορίζει την παρουσία θρόμβων, όγκοι;

Σάρωση διπλής όψης – σας επιτρέπει να κάνετε ένα χρώμα τρισδιάστατη εικόνα των φλεβών, ευρύτερη από τις παραδοσιακές υπερήχων.

αιτίες των κιρσών

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια έχει πολλούς τρόπους θεραπείας:

 1. Χειρουργική επέμβαση είναι μια ριζική θεραπεία από τα τελευταία στάδια των κιρσών των κάτω άκρων. Με 90 χρόνια, μέχρι που πρόσφατα χρησιμοποιήθηκε phlebectomy, αρκετά τραυματική χειρουργική των φλεβών. Το high-tech επιχειρήσεις με μικρές περικοπές ή ακόμη και μόνο μια οπή. Η ουσία των παρεμβάσεων στην αφαίρεση του την πληγείσα περιοχή του φλέβα, την αποκατάσταση της λειτουργίας της βαλβίδας και τη ροή του αίματος.
 2. Η σκληροθεραπεία είναι η εισαγωγή σε μια φλέβα ειδική ουσία που κολλά το σκάφος συμβάλλει στην απορρόφηση. Ασθενείς φλέβες εξαφανίζονται, τη ροή του αίματος συνεχίζει σε ένα υγιές. Δεν υπάρχει υποτροπή των κιρσών σε αυτόν τον τομέα.
 3. Ναρκωτικά δισκία για χορήγηση από το στόμα, αλοιφές, τζελ για φλεβίτιδα. Εξωτερικά κεφάλαια που χρησιμοποιούνται στην πρωτοβάθμια και πρώτο στάδιο της νόσου. Κοινά συστατικά του είναι το εκχύλισμα αγριοκάστανου και τα φύλλα των κόκκινων σταφυλιών, καμφορά, μινθόλη. Προφορική φάρμακα που αποτρέπουν τους θρόμβους αίματος, θρόμβους στο αίμα, μειώνουν τη φλεγμονή, το πρήξιμο και αφαιρέστε τον πόνο.
 4. Συμπίεση – καλσόν και κάλτσες ειδικό σχέδιο ανακούφιση των ποδιών, συμβάλλουν στην εξομάλυνση της ροής του αίματος, αποδυναμώνονται αγγειακή δομή. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία όλα τα στάδια της κιρσώδεις φλέβες των ποδιών και τα φλεβικά έλκη. Knitwear, θα πρέπει να φοράτε συνεχώς, είναι διαφορετική πυκνότητα μοντέλα. Ακόμη και οι κάλτσες είναι φτιαγμένο από διχτυωτό τοπ.

Για τη θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων στις γυναίκες, και λέιζερ (κατά την επέκταση της εσωτερικής φλέβες), και την πνευματική massager, και βδέλλες.

Πώς να ασχοληθεί με τις κιρσώδεις φλέβες

Στο σπίτι θεραπεία φλέβες αποτελεσματική στα πρώτα στάδια των κιρσών, όταν τα αιμοφόρα αγγεία μπορεί να ανακτηθεί και να σταματήσει την ασθένεια.

Για να μάθετε πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες, δείτε τις συνταγές των βοτανολόγων.

 • Gadget από την Apple και αψιθιάς. Γρασίδι αραιωμένο με γιαούρτι σε μια πάστα, χύνεται τα μήλα για 3 ώρες με νερό που βράζει, συνδυάστε με την αρτεμισία. Το μίγμα εφαρμόζεται σε έναν επίδεσμο, μια κομπρέσα τοποθετείται στην πάσχουσα κιρσώδεις φλέβες περιοχή.
 • Ένα αφέψημα της τσουκνίδας. 20 γραμμάρια φρέσκα μικρά τσουκνίδα συνθλίβονται, ρίξτε ένα ποτήρι βραστό νερό. Μετά από μια ώρα, στέλεχος, ποτό 3 φορές την ημέρα.
 • Το σκόρδο αλοιφή. Συνδέστε το τριμμένο σκόρδο με το βούτυρο σε αναλογία 1:2. Αλοιφή εφαρμόζεται στο δέρμα πριν πάτε για ύπνο, που καλύπτεται με την περγαμηνή, τυλιγμένη. Το πρωί ξεπλύνετε.
 • Εφαρμογή του κολλιτσίδα. Κολλιτσίδα αφήνει ένα κομμάτι της θερμότητας, που συνδέονται με την καυτή κατσαρόλα, τυλίξτε τα πόδια με κιρσούς, για να διορθώσετε επιδέσμους, να κοιμηθεί όλη τη νύχτα. Τρίτη διαδικασία έλα απαραίτητη για τη βελτίωση της υγείας, τα πλοία αποκτούν τόνο.
 • Βάμμα μοσχοκάρυδο. 100 γρ αλεσμένα καρύδια για να γεμίσει ένα μισό λίτρο μπουκάλι βότκα. Αφήστε το για 10 ημέρες, ανακινώντας περιστασιακά. Να δεχτώ σε ένα κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα για μισή ώρα πριν από τα γεύματα. Η ασθένεια μερικούς μήνες.
 • Βάμμα από το Kalanchoe. Φρέσκα φύλλα του Καλαγχόη να θέσει σε μισό λίτρο βάζο, συνθλίβονται για να γεμίσει το μισό της χωρητικότητας. Προσθέστε τη βότκα το χείλος. Μετά από μια εβδομάδα το στέλεχος. Η έγχυση θεραπεία τα πόδια σας κάθε μέρα, όλο το μήνα.
 • Η έγχυση της ιπποκαστανιάς. Φλούδες και κομματάκια κάστανου πυρήνες τοποθετούνται σε ένα βάζο με 3 λίτρα, το άλλο μισό τράπεζες σβήνουμε με τη βότκα ή το αλκοόλ. Μετά από ένα μήνα βάμμα μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία. Επίσης μέσα ένα κουταλάκι του γλυκού 3 φορές την ημέρα.

Εκτός από βότανα για να ενισχύσει το αγγειακό τοίχωμα και τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια και έχουν χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και κάποια καθημερινά προϊόντα.

Apple ξίδι μηλίτη έχει εξωτερική και εσωτερική εφαρμογή. Στην πρώτη περίπτωση, συνιστάται να ΤΡΊΒΕΤΕ το ξύδι στους χώρους των εκδηλώσεων των κιρσών 2 φορές την ημέρα, εφαρμόστε κομπρέσες, για να κάνετε ποδόλουτρα. Για την από του στόματος χορήγηση 30 ml ξίδι αναμιγνύεται με μισό κουταλάκι του γλυκού μέλι, πιείτε με άδειο στομάχι το πρωί και το βράδυ.

Επίσης, θα πρέπει να προσπαθήσουμε λοσιόν για τα επιφανειακά αγγεία από φρέσκες πατάτες, τεύτλα, kvass, κομπρέσες μέλι, τσάι από κορυφές καρότο.

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες μπορούν να εισέλθουν στο συγκρότημα των θεραπευτικών μέτρων. Αλλά για να αντικαταστήσει τη χειρουργική επέμβαση με σημαντική αγγειακή βλάβη δεν μπορεί.

Πυροβολεί τα πόδια, παίρνει στην καρδιά

Πόσο επικίνδυνο είναι κιρσώδεις φλέβες των ποδιών, έτσι ώστε οι επιπλοκές. Εάν δεν καταβάλλουν αρκετή προσοχή της νόσου και να σταματήσει την ανάπτυξή της, μπορεί να εξελιχθεί σε θρομβοφλεβίτιδα, θρομβοεμβολή, έλκη και αιμορραγία των αιμοφόρων αγγείων.

Έλκη εμφανίζονται στο κάτω μέρος της κνήμης, αρχίζουν με ερεθισμούς και έκζεμα. Όταν τρέχει έλκη εμφανίζονται δηλητηρίαση του αίματος, γάγγραινα. Ακόμη και αν η υπόθεση πριν από τον ακρωτηριασμό δεν θα έρθει, η πλήρης ανάκαμψη είναι αδύνατη.

Θρομβοφλεβίτιδα επικίνδυνο γκρεμό ενός θρόμβου αίματος και τον χτύπησε στα αγγεία στους πνεύμονες ή την καρδιά. Αυτή η επιπλοκή θα οδηγήσει σε θάνατο.

Γεμάτη φλέβες μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες αίματος. Οι επιπτώσεις από τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών προς την καρδιά δεν είναι υπερβολικές. Ως αποτέλεσμα μειωμένη αιμοδυναμική, υπάρχει πάχυνση του αίματος, επηρεάζει ολόκληρο το καρδιαγγειακό σύστημα, το φορτίο της καρδιάς αυξάνει. Υπάρχει κίνδυνος καρδιακής ανεπάρκειας, εγκεφαλικού επεισοδίου.

Ευτυχώς, οι γυναίκες είναι ακόμα πιο στενά άνδρες για την υγεία τους, ώστε να επιπλοκές των κιρσών έρχεται σε ακραίες περιπτώσεις.

Πρόληψη της επέκτασης των αιμοφόρων αγγείων

πρόληψη των κιρσών

Με κιρσούς τα πόδια της γυναίκας να ζήσουν μια πλήρη ενεργό ζωή. Το κύριο πράγμα – να εμποδίζουν την ανάπτυξη της νόσου:

 1. Θα πρέπει να εγκαταλείψει σφιχτά παπούτσια μόδας με ψηλά τακούνια, στενά ρούχα;
 2. Έλεγχος της στάσης του σώματος σε καθιστή θέση, έτσι ώστε τα πόδια του δεν ήταν ο ένας στον άλλο;
 3. Χάσετε βάρος, να προχωρήσουμε περισσότερο, να κολυμπήσει, να τρέξει, να περπατήσει;
 4. Μην σηκώνετε βάρη περισσότερο από 6 kg;
 5. Με μακρά παραμονή στα πόδια για να περπατήσει τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα, διεγείροντας την κυκλοφορία του αίματος;
 6. Το βράδυ, ξαπλωμένη στο κρεβάτι κάτω από τα πόδια του από το μαξιλάρι, να τους αφήσουμε να κάποια στιγμή να είναι "από πάνω" να αποκατασταθεί η ροή του αίματος;
 7. Απέχουν από ιαματικά λουτρά και λουτρά, υψηλή θερμοκρασία διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία;
 8. Πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα καθαρό νερό την ημέρα;
 9. Παρακολουθήστε τα αιμοφόρα αγγεία σας όταν λαμβάνει ορμονική αντισύλληψη;
 10. Απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες – το Κάπνισμα και το αλκοόλ;
 11. Τακτικά φοράτε κάλτσες συμπίεσης για την υποστήριξη των αιμοφόρων αγγείων;
 12. Χρήση venotonic τζελ, λαϊκές θεραπείες για το τρίψιμο και τον συμπιέζει.

Όμορφα πόδια, υγιή πόδια. Για τις γυναίκες, αυτές οι έννοιες είναι ισοδύναμες. Στην εξουσία σας για να παρατείνουν την νεότητα και την ελκυστικότητα – πρόληψη κιρσών στα πόδια, αναλάβει τη φροντίδα των σκαφών τους, και θα σας ευχαριστώ!