Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες

Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες είναι ένα αποτελεσματικό θεραπευτικό εργαλείο. Διορθώνει τη θεραπεία και βελτιώνει την Γενική κατάσταση του πόδια, και η αρχή της εργασίας συνίσταται στο σχηματισμό της πίεσης των διαφόρων δυνάμεων σε διαφορετικά μέρη των ποδιών.

Η υψηλότερη πίεση που παρατηρείται από τα πόδια. Αυτό είναι επειδή κατά τη διαδικασία της ροής του αίματος από την περιοχή αυτή παρατηρούνται οι μεγαλύτερες προσπάθειες. Το φορτίο, που περνά στο πάνω μέρος των ποδιών, είναι μειωμένη, και τα ισχία έχουν 30-40%. Κάλτσες συμπίεσης, η πίεση στις φλέβες και βοηθά στην κίνηση του αίματος, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο από τη στασιμότητα.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες

Οι ασθενείς που επιλέγουν να φορούν κάλτσες συμπίεσης για τις κιρσώδεις φλέβες, πρέπει να καταλάβεις ότι το κάνουν πρέπει να είναι σταθερή.

Κάλτσες συμπίεσης φέρνει απτά οφέλη:

 • η μείωση της διόγκωσης και το φορτίο των κάτω άκρων;
 • μείωση του πόνου και την ταλαιπωρία;
 • τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των αθλητικών ασκήσεων.
 • τα προβλήματα με τις μυοσκελετικές παθήσεις.

Η αίτηση πράγματα συμπίεσης για τις κιρσώδεις φλέβες, έχει περιορισμούς, γι ' αυτό είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Για ορισμένους ασθενείς, η θεραπεία αυτή δεν επιτρέπεται.

Αντενδείξεις:

 • νόσου;
 • aortoarteritis;
 • thromboangiitis obliterans;
 • αθηροσκλήρωση.

Αυτά τα χρόνια αγγειακή νόσο και να προκαλέσει αρτηριακή στένωση και μειωμένη συστολική αρτηριακή πίεση. Κάλτσες συμπίεσης θα μειώσει την πίεση στα πόδια, που προκαλεί μεγάλη ζημιά. Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιήσουν αυτά τα προϊόντα σε σηπτικό φλεβίτιδα, και συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια.

Προϋποθέσεις υπό τις οποίες συμπίεσης ενδυμάτων για να φορέσει δεν συνιστάται:

 • αλλεργικές αντιδράσεις;
 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • η έντονη ευαισθησία του δέρματος;
 • οι πληγές;
 • φλεγμονή στο δέρμα;
 • χρόνια δερματίτιδα;
 • το έκζεμα.

Συμπίεση εσώρουχα

Ως υλικό για θεραπευτικές κάλτσες κατασκευαστές χρησιμοποιούν το βαμβάκι, νάυλον, κ. λπ.

Εξωτερικά, τα πράγματα δεν είναι διαφορετικά από τα πρότυπα εσώρουχα και δεν έχουν ραφές, το οποίο θεωρείται ένα πλεονέκτημα. Μεγάλη συμπίεση εσώρουχα είναι αναπνέει, άνετα για το δέρμα και να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις. Με φροντίδα τα προϊόντα φροντίδας είναι σε θέση να διατηρήσει ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα για περίπου έξι μήνες.

Συμπίεσης για τα πόδια με κιρσούς είναι κατατάσσονται στις εξής κατηγορίες:

 1. Προληπτική. Ασκεί ελάχιστη πίεση στην επιφάνεια των ποδιών και εφαρμόζεται στο αρχικό στάδιο των κιρσών. Να φοράτε συνιστάται για οίδημα το βράδυ, οι πόνοι, η εμφάνιση των "αστέρων" και μια μικρή αύξηση στις φλέβες. Κατάλληλη προφύλαξη με τη βοήθεια των εν λόγω εσώρουχα σε συνεχή συνεδρίαση ή μόνιμη εργασία.
 2. Η θεραπεία. Φοριέται κατά την περίοδο των εξάρσεων. Για να αγοράσετε αυτό το πλεκτών μπορεί από τη συνταγή μόνο.
 3. Νοσοκομείο. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά κατά τη μετεγχειρητική περίοδο στο νοσοκομείο.
η θεραπεία των κιρσών

Ποικιλία από κάλτσες συμπίεσης:

 1. Καλσόν και κάλτσες. Αυτό είναι το πιο χρησιμοποιείται λινό. Βάζοντας τα σχετικά με αυτή προϊόντα θα πρέπει να καταβάλουμε προσπάθειες, όπως εσώρουχα θα πρέπει να διανέμονται στα πόδια ομοιόμορφα. Αλλά μετά την τοποθέτηση της δεν θα πάει, ενώ το περπάτημα, και να τον πάρει εύκολο. Φορώντας καλσόν ή κάλτσες επιτρέπεται να συνδυαστεί με τη χρήση αλοιφές και κρέμες. Οι κατασκευαστές παράγουν ειδικά μοντέλα για τις έγκυες γυναίκες.
 2. Κάλτσες. Δεν πρέπει να φορούν τους με ανοιχτές πληγές στα πόδια του και αθηροσκλήρωση.
 3. Ένα ελαστικό επίδεσμο. Είναι ένα καθολικό εργαλείο για τη θεραπεία των κιρσών, παρά το γεγονός ότι έχει χαμηλή απόδοση σε σύγκριση με άλλες πλέκει. Πλεονέκτημα είναι το χαμηλό κόστος. Επειδή χρειάζεται να τυλιχτούν με το χέρι, αυτό δεν είναι πάντα δυνατόν να επιτευχθεί ο απαιτούμενος βαθμός συμπίεσης. Ο επίδεσμος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το γόνατο μαξιλάρια.

Ανδρικά εσώρουχα συμπίεσης

Σύμφωνα με τις στατιστικές, περίπου το 40% των ανδρών υποφέρουν από προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία. Ανδρικές κάλτσες συμπίεσης διατίθεται σε μορφή standard εσώρουχα.

Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί ότι ήταν αόρατος. Οι άντρες προτιμούν να φορούν κάλτσες, όπως το ύφασμα αυτό είναι σύνηθες γι ' αυτούς να φορούν εύκολα. Διαφορά σε σύγκριση με την γυναικεία ανατομία.

Συμπίεση εσώρουχα για τις γυναίκες

Οι γυναίκες είναι ιατρικά είδη καλτσοποιίας μπορεί να είναι διαφορετικά σχεδιαστικά πρότυπα ή άχρωμο. Κάλτσες συμπίεσης είναι πωλούνται σε μορφή καλσόν και κάλτσες. Χρησιμοποιούνται όχι μόνο για τη θεραπεία αλλά και για την πρόληψη, για παράδειγμα, κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Αυτό καλτσοποιίας βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης των κιρσών, για να αφαιρέσετε πρήξιμο, πόνο και αίσθημα βάρους στα πόδια, να αποβάλει την κούραση.

Πώς να επιλέξετε εσώρουχα

Επιλέξτε κάλτσες για τη θεραπεία των κιρσών σε ειδικά ιατρικά ιδρύματα, με άδεια προϊόντα και τα συνοδευτικά έγγραφα από τους κατασκευαστές. Θα πρέπει να επιλέξετε τα σωστά μεγέθη ρούχα, μόνο μετά από τη μέτρηση του πάχους του πόδια σε 4 σημεία. Υπάρχουν ειδικά τραπέζια για το μέγεθος.

Είναι καλύτερο να αγοράσει πολλαπλές κάλτσες ή κάλτσες, καθώς η ζημιά από ένα προϊόν μπορεί να αντικαταστήσει αμέσως. Το σωστό μέγεθος είναι το κλειδί για την αποτελεσματική θεραπεία.

Πώς να το φορέσεις

Φορώντας ιατρική λινό απαιτεί η συμμόρφωση με τους όρους. Κάλτσες συμπίεσης δεν φορούν πρότυπα κολάν ("φυσαρμόνικα"). Διορθωτικά κάλτσες, κάλτσες και καλσόν πρέπει να είναι αργή και σταθερή ανάρτηση με προσοχή όλα τα προκύπτοντα πτυχώσεις. Για να διευκολυνθεί αυτή η διαδικασία θα βοηθήσει ειδικές συσκευές, οι οποίες μπορούν να αγοραστούν σε ορθοπεδικά καταστήματα και φαρμακεία.

Θα πρέπει να ρολόι έξω για τα νύχια, γιατί η Φανέλα δεν είναι φθηνή, και η ξαναμεγαλώνω? νυχιού μπορεί να του προκαλέσει ζημιά. Λινά ρούχα θα φορέσετε το πρωί, αμέσως μετά το ξύπνημα, πριν να σηκωθώ από το κρεβάτι. Τα μοντέλα 3 και 4 προτείνω να το φορέσεις χωρίς τη βοήθεια των ειδικών.

Σε ποιο μάθημα συμπίεσης για να επιλέξετε

Ταξινόμηση των κατηγοριών συμπίεσης:

 1. 1 κατηγορία. Η πίεση είναι 22 mm Hg. το άρθρο Η προφυλακτική τα ενδύματα συμπίεσης κατάλληλα για το πρώτο στάδιο των κιρσών. Όταν υπάρχουν μόνο φλεβών αραχνών και ελαφρώς διευρυμένη σκάφη, και το βράδυ με πόνους στα πόδια, εμφανίζονται τα προϊόντα αυτά.
 2. Κατηγορία 2. Η πίεση φτάνει τα 30 mm Hg. η τέχνη του να Φοράς σκουφάκι κατηγορία 2 επιτρέπεται ασθενείς με νόσο μέτριας σοβαρότητας.
 3. Κατηγορία 3. Η πίεση είναι ίση με 43 mm Hg. το άρθρο που χρησιμοποιούνται Αυτά τα καλσόν φλεβίτιδας σοβαρό στάδιο με τροφικές παραβιάσεις των χαρακτήρων.
 4. Βαθμός 4. Η πίεση ήταν 48 mm Hg. άρθρο Συμπίεση χρησιμοποιείται για να μειώσει την ισχυρή διόγκωση και lymphostasis. Κάλτσες και καλσόν 4 κλάσεις που χρησιμοποιούνται σε ενδονοσοκομειακή κλινικές.
κάλτσες φλεβίτιδας

Προληπτικά συμπίεση της κατηγορίας 1 που πωλούνται στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή. Ένα άλλο βαθμό συμπίεσης απαιτεί την άδεια του θεράποντα ιατρού.