Των κιρσών στα πόδια

Τα τελευταία χρόνια, κιρσώδεις φλέβες παρουσιάζεται στις γυναίκες πιο συχνά. Επιπλέον, αυτή η ασθένεια δεν ανταλλακτικά ακόμα και οι νέοι του δικαιότερη σεξ. Συχνές καταγγελίες της νόσου είναι ήδη σε 30-35 έτη. Οι λόγοι για αυτό είναι αρκετοί. Παρακάτω θα μάθετε τι είναι η ασθένεια. Καθώς και το πώς να τη θεραπεία των κιρσών, όταν εμφανιστεί.

Τι είναι οι κιρσοί

arikos φλέβες στα πόδια

Είναι μια παθολογική αλλαγή στα αιμοφόρα αγγεία. Σε αυτήν την ασθένεια έχουν τις ακόλουθες αλλαγές στις φλέβες:

 • Η ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων;
 • Διαπερατότητα
 • Λέπτυνση των φλεβών τοίχους;
 • Στο σχηματισμό των ειδικών κόμβων.

Συχνά κιρσών σε συνδυασμό με θρόμβωση, σε αυτή την περίπτωση σε περιοχές της εκπαίδευσης των κόμβων μπορεί να εμφανιστεί θρόμβων. Η ασθένεια αυτή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Εκτός από τις εσωτερικές αλλαγές, η νόσος έχει το καλλυντικό συνέπειες. Πρησμένες φλέβες κάνουν κυρίες πόδια λιγότερο ελκυστική. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν φλέβες αραχνών, είναι επίσης μία από τις συνέπειες των κιρσών.

Αιτίες των κιρσών στα πόδια

Το πρόβλημα με τις φλέβες βασίζεται σε μια ολόκληρη σειρά από λόγους. Σπάνια, η νόσος προκαλεί μόνο ένα από αυτά. Για να αποφύγετε προβλήματα, και να διευκολύνει την πορεία της νόσου πρέπει να γνωρίζουν τους κύριους λόγους:

 • Προβλήματα με συνδετικό ιστό και φλεβική ανεπάρκεια. Αυτή είναι η κύρια αιτία των κιρσών. Δυστυχώς, οι άνθρωποι επηρεάζουν έντονα αυτές τις αποχρώσεις δεν μπορεί. Αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι όλες οι άλλες αιτίες μπορεί να χρησιμεύσει ως καταλύτης;
 • Η κληρονομικότητα. Συχνά φλεβική ανεπάρκεια μεταδίδεται από τους γονείς;
 • Η έλλειψη άσκησης. Οι κιρσοί συχνά πλήττει τις γυναίκες με λίγα κινούμενα ή να υποχρεωθεί να εργαστεί για το χρέος σε μία θέση;
 • Το υπερβολικό βάρος. Την ίδια στιγμή, στις φλέβες δημιουργεί ένα μεγάλο βάρος που ενθαρρύνει την ανάδειξη των προβλημάτων τους *
 • Υψηλή σωματική άσκηση. Ο λόγος έχει να κάνει πάλι με τις υψηλές πιέσεις στην φλεβικού δικτύου του ποδιού;
 • Ορμονικές διαταραχές. Ορισμένες βλάβες στο ορμονικό υπόβαθρο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως καταλύτης για τις κιρσώδεις φλέβες;
 • Εγκυμοσύνη;
 • Κακές συνήθειες. Η χρήση του καπνού και του αλκοόλ αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο της νόσου.

Τα συμπτώματα των κιρσών

Η εικόνα της νόσου εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά του. Είναι ένα πράγμα, όταν ανεπάρκεια των φλεβικών βαλβίδων εκ γενετής, και ένα άλλο πράγμα που αγοράζονται. Συνήθως κιρσώδεις φλέβες των ποδιών χαρακτηρίζεται από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Η εμφάνιση των κιρσών. Ξεχωρίζουν κάτω από το δέρμα. Συνήθως εμφανίζονται οζώδης σφραγίδα
 • Το πρήξιμο των ποδιών. Συχνά είναι συνδυασμένη με το αίσθημα βάρους στα πόδια. Αυτά τα συμπτώματα παρουσιάζονται μετά την άσκηση, ή το βράδυ;
 • Κράμπες στους μυς. Αυτά συμβαίνουν μερικές φορές, π. χ. το βράδυ. Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε την ανατριχίλα στο δέρμα;
 • Τακτική πόνο στα πόδια;
 • Σε προχωρημένα στάδια μπορεί να φλεβικά προβλήματα για το δέρμα. Κανονικά, αυτή τη χρώση και τις σφραγίδες για το δέρμα. Σε πιο περίπλοκες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν πληγές.

Γνωρίζοντας όλα αυτά τα συμπτώματα, θα είναι σε θέση να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Η θεραπεία των κιρσών

Κιρσώδεις φλέβες πιο συχνά αντιμετωπίζονται με συντηρητικές μεθόδους. Αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χειρουργική επέμβαση. Ας εξετάσουμε τα κύρια είδη των θεραπειών που χρησιμοποιούνται τώρα στην πράξη:

Η σκληροθεραπεία. Αυτή η μη χειρουργική μέθοδος. Στον αυλό της φλέβας με ένεση ένα ειδικό φάρμακο που προκαλεί τη στένωση ένα συγκεκριμένο σκάφος. Συνήθως το φάρμακο δρα για περίπου ένα χρόνο και μισό. Στη μέθοδο αυτή, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το ειδικό πλεκτών?

Η διατροφή. Το σημαντικό σημείο της θεραπείας είναι να ομαλοποιήσει το φαγητό. Να είστε βέβαιος να δώσει το αλκοόλ, τα λιπαρά και πικάντικα τρόφιμα. Παρακαλώ σημειώστε την ανάγκη να εξασφαλιστεί η διατροφή με βιταμίνες;

αιτίες των κιρσών στα πόδια

Μασάζ. Ένας από τους αποτελεσματικούς τρόπους θεραπείας;

Αλοιφή. Πρώτα απ ' όλα, αυτά τα φάρμακα επηρεάζουν τα ορατά συμπτώματα. Θα μειώσει τον πόνο και πρήξιμο, επίσης, σε κάποιο βαθμό επιβραδύνει την ανάπτυξη της νόσου;

Η θεραπεία με όζον. Η μέθοδος που χορηγείται σε φλέβα οξυγόνου-όζοντος λύση. Το όζον διεγείρει την αναγέννηση των κυττάρων, την προώθηση της απορρόφησης της φλεβικής κόμβων *

Phlebectomy. Είναι μια χειρουργική μέθοδος θεραπείας. Αυτή η μέθοδος εμφανίζει ένα χαμηλό ποσοστό των υποτροπών. Αλλά, δυστυχώς, έχει μια σειρά από αντενδείξεις.

Τρόπους για τη θεραπεία των κιρσών αρκετά. Για κάθε περίπτωση η μέθοδος που επιλέχθηκε εντελώς ξεχωριστά.

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες

Η ασθένεια είναι αρκετά κοινό, έτσι ώστε η παραδοσιακή ιατρική έχει με την πάροδο των ετών συλλέγονται πολλές συνταγές για την θεραπεία. Συνήθως το θεραπευτικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται λόγω της παρουσίας ορισμένων ειδικών προϊόντων από ορισμένες ουσίες. Είναι λοιπόν επιβραδύνει την ανάπτυξη των κιρσών.

Συνήθως, αυτά τα προϊόντα περιέχουν αντιοξειδωτικά. Χαρακτηρίζονται από την ικανότητά τους να μειώνουν την οξείδωση στο σώμα. Λειτουργεί για εσωτερική χρήση από τη συνταγή. Επίσης συχνά χρησιμοποιείται για τη θεραπεία συμπιέζει και σπιτικές αλοιφές. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι τα φάρμακα θα πρέπει να είναι εξατομικευμένη.

Βάμμα της ιπποκαστανιάς κιρσώδεις φλέβες

Αυτή είναι μία από τις προσιτές και αξιόπιστες μεθόδους θεραπείας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κατανοήσουμε ότι αυτό το φάρμακο δεν χρησιμοποιεί σπάνια συστατικά. Για το μαγείρεμα θα πρέπει λουλούδια της ιπποκαστανιάς, αρκεί να 50 γραμμάρια. Αυτή η ποσότητα χύνεται 0,5 λίτρα αλκοόλ. Στη συνέχεια, αφήστε το μείγμα να απότομες για δύο εβδομάδες. Μην ξεχνάτε να ανακινείτε το μπουκάλι καθημερινά. Μετά από όλα αυτά, το στέλεχος το βάμμα. Πάρτε το αποτέλεσμα των ναρκωτικών κουταλιά της σούπας με νερό. Αυτό θα πρέπει να γίνεται τρεις φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα. Χρησιμοποιείται σε μαθήματα όλη την εβδομάδα. Αναμονή μεταξύ των μαθημάτων είναι 2 εβδομάδες. Το μόνο που πρέπει να διεξάγει τρία μαθήματα. Αυτό είναι αρκετό για να παράγουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η θεραπεία των κιρσών με βάση το σαπούνι

Συχνά, στη λαϊκή ιατρική χρησιμοποιεί παρασκευάσματα με βάση το σαπούνι. Αυτό είναι λόγω της παρουσίας στη σύνθεση του σαπουνιού βάσεις, κάνουν εξαιρετική δουλειά με τις κιρσώδεις φλέβες, που σας επιτρέπει να ανακτήσει πιο γρήγορα από το σώμα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλα τα προϊόντα με το σαπούνι θα πρέπει να χρησιμοποιείται πολύ προσεκτικά. Μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό του δέρματος, οπότε θα πρέπει πρώτα να τα δοκιμάσετε σε μια μικρή περιοχή του δέρματος.

Η πιο δημοφιλής συνταγή είναι παραλλαγή με ακετυλοσαλικυλικό οξύ. Θα χρειαστείτε δέκα δισκία ασπιρίνης και 250 ml βότκα. Τα δισκία διαλύονται σε βότκα, είναι καλύτερα να το κόψω. Θέλετε να επιμείνει το μείγμα για δύο ημέρες. Στη συνέχεια, σε βάμμα προσθέστε το σαπούνι Πλυντηρίων. Το υλικό που προκύπτει χρησιμοποιείται για λοσιόν.

Η θεραπεία των κιρσών με τους σπόρους του Datura

Σπόροι του Datura διαθέτουν ιδιότητες για την αποκατάσταση σχεδόν οποιαδήποτε προβλήματα με το κυκλοφορικό σύστημα. Απλά κρατήστε στο μυαλό – η χρήση των ναρκωτικών που δημιουργήθηκε στη βάση της δηλητηρίασης, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικά, επειδή οι σπόροι του φυτού αυτού είναι δηλητηριώδη.

Για την παρασκευή του φαρμάκου, θα πρέπει να συλλέξει ένα σωρό από σπόρους, και το άλεσμα σε ένα μύλο του καφέ. Η προκύπτουσα σκόνη χύνεται 0,5 λίτρα βότκα. Αυτό το μίγμα τοποθετήθηκε για δύο εβδομάδες στο σκοτάδι. Μην ξεχάσετε να κουνήσετε το βάμμα καθημερινά.

Στην αρχή της θεραπείας, χρησιμοποιώντας 15 σταγόνες σε μισό ποτήρι την ημέρα. Αύξηση η ημερήσια δόση 1 πτώση, οδηγώντας σε 25 σταγόνες ανά δόση. Η διάρκεια της θεραπείας δεν πρέπει να υπερβαίνει τον ένα μήνα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό έγχυσης για κομπρέσες.

Πρόληψη

η θεραπεία των κιρσών

Η ασθένεια είναι πιο εύκολο να κρατήσει, από τότε για τη θεραπεία. Το πρώτο είναι στον έλεγχο του βάρους. Επίσης, δεν παρέχουν επαρκή ποσότητα της κυκλοφορίας. Καλύτερη χρήση Πεζοπορία, κολύμπι, όχι σπριντ. Μπορείτε να κάνετε τις ασκήσεις της φυσικής αγωγής. Εξαιρετική προληπτική θεραπεία είναι να μαλάκας.

Απέχουν από άβολα παπούτσια και ρούχα. Αυτό θα εξασφαλίσει την κανονική ροή του αίματος προς τα πόδια. Αν πρέπει να περάσεις πολλές ώρες σε μία θέση, είναι αναγκαίο να αλλάζουν τακτικά θέση. Έτσι, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο των κιρσών.