Θεραπεία δικτυωτές φλέβες

Δικτυωτό κιρσώδεις φλέβες – φλεβικές παθήσεις των κάτω άκρων, πολλοί ασθενείς δεν πληρώνουν πολύ προσοχή. Κατά κανόνα, αυτή η ασθένεια γίνεται αντιληπτή ως καλλυντικό ελάττωμα. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα απαιτεί μια λύση και την ιατρική περίθαλψη.

Δικτυωτό κιρσοί: μια περιγραφή του προβλήματος

δικτυωτό κιρσούς

Δικτυωτό κιρσούς, επίσης γνωστό όπως μικροϋπολογιστής varicose φλέβες είναι μια αγγειακή νόσο που επηρεάζει τα κάτω άκρα. Θεραπεία από τα συμπτώματα των κιρσών γιατρούς ή χειρουργούς. Για την ποιότητα που χρησιμοποιείται διαγνωστικό υπερηχογράφημα. Αυτή η διαδικασία είναι ασφαλής και ανώδυνη.

Αυτό το είδος των κιρσών δεν θα οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές, ακόμα και θάνατο. Η ουσία της νόσου είναι κιρσώδεις φλέβες που βρίσκονται αμέσως κάτω από το δέρμα.

Αυτό προκαλεί μπλε ή μοβ κηλίδες στα πόδια. Τέτοια φαινόμενα δεν μπορεί να αγνοηθεί, διότι κάθε κιρσώδεις φλέβες δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά. Με την πάροδο του χρόνου, η παθολογία θα αυξηθεί και να πάρει χειρότερα.

Δυσφορία, είναι χαρακτηριστικό των αγγειακών παθήσεων, σε αυτή την περίπτωση, είναι συνήθως απούσα.

Αυτή η μορφή κιρσών περιστασιακά οδηγεί σε οίδημα των ποδιών, αλλά να μην το φωτεινό της σοβαρότητας του φαινομένου αυτού. Δικτυωτό κιρσώδεις φλέβες είναι πιο συχνά εμφανίζονται σε γυναίκες και νεαρά κορίτσια, αλλά και για τους η αισθητική εμφάνιση των ποδιών παίζει σημαντικό ρόλο.

Ευτυχώς, σήμερα υπάρχουν αποτελεσματικές θεραπείες και άλλες μεθόδους που επιτρέπουν τη θεραπεία από τα ίχνη αυτής της ασθένειας. Όταν το σύστημα την κατάλληλη θεραπεία, το πρόβλημα έχει λυθεί ριζικά και ανώδυνη.

Τα συμπτώματα της μικρο-κιρσώδεις φλέβες

Το κύριο σύμπτωμα που ενοχλεί τους ασθενείς της νόσου είναι ο σχηματισμός ευρυαγγειών, το οποίο είναι ορατό με γυμνό μάτι.

Ωστόσο, ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου επισημαίνονται, και άλλα χαρακτηριστικά των δικτυωτές φλέβες:

 • πρήξιμο των ποδιών, που εμφανίζεται συνήθως το βράδυ και μετά από παρατεταμένη άσκηση των κάτω άκρων;
 • ένταση στα πόδια στα πόδια;
 • κράμπες που εμφανίζονται τη νύχτα;
 • φαγούρα στην περιοχή των κιρσών;
 • ενδοδερμική αιμορραγία και μώλωπες;
 • σε σοβαρές περιπτώσεις, μπορεί εξωτερική φλεβική αιμορραγία.

Αυτά τα συμπτώματα δεν είναι μόνο σωματική, αλλά και ψυχολογική δυσφορία. Παρά τη σχετική ασφάλεια αυτού του τύπου των κιρσών, τη θεραπεία, είναι σκόπιμο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Αιτίες

Αποσαφήνιση των προϋποθέσεων για την εμφάνιση της νόσου έχει μεγάλη σημασία για τη θεραπεία της. Μερικές φορές δικτυωτό κιρσώδεις φλέβες μπορεί να είναι συγγενής, αλλά πιο συχνά εμφανίζεται σε σχέση με διάφορους αρνητικούς παράγοντες.

Γιατροί υπάρχουν πολλές αιτίες που οδηγούν στην εμφάνιση αυτής της μορφής των κιρσών:

 • η γενετική προδιάθεση παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση πολλών ασθενειών των φλεβών, ιδίως, μικρο-κιρσώδεις φλέβες;
 • ορμονικές αλλαγές που επηρεάζουν τις γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό προκαλεί συχνά αυτή τη μορφή κιρσών;
 • από του στόματος αντισυλληπτικά οδηγεί επίσης σε αλλαγές στα επίπεδα ορμονών και μπορεί να προκαλέσει δικτυωτό κιρσούς;
 • το υπερβολικό βάρος φέρνει επιπλέον πίεση των αγγείων των κάτω άκρων και προκαλεί αυτή τη μορφή κιρσών νόσου;
 • να φοράτε στενά ρούχα και spanx παρεμποδίζει την κυκλοφορία και οδηγεί σε κιρσούς επέκταση των φλεβών;
 • sharp υπερβολική ψύξη ή την υπερθέρμανση των κάτω άκρων και μερικές φορές να προκαλέσει ένα τέτοιο παθολογικό φαινόμενο;
 • δερματικές βλάβες λόγω εγκαυμάτων που τραυματίζει την υποδόρια αγγεία;
 • το αυξημένο φορτίο των κάτω άκρων. Άνθρωποι που, λόγω της εργασίας ξοδεύουν πολύ χρόνο στα πόδια τους, σπάνια αποφύγετε προβλήματα όπως κιρσοί;
 • ένα μεταβολικών ουσιών, ως αποτέλεσμα του διαβήτη ή κάποια άλλη πάθηση, που επηρεάζει πολλά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του αίματος.
 • ασθένειες του ήπατος και της χοληδόχου κύστης οδηγήσει σε διατάραξη των μεταβολικών διεργασιών και την τόνωση της ανάπτυξης των φλεβικών παθήσεων.
η θεραπεία των κιρσών

Η λίστα με τα προαπαιτούμενα είναι αρκετά μεγάλη, έτσι ώστε σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις είναι δυνατό να αποφύγετε την ασθένεια αυτή. Ακόμα και ο χειρουργός που είστε εδώ, μπορείτε να ξέρετε για την ασθένεια, όχι μόνο από την προπόνηση αλλά και από τη δική μου εμπειρία.

Η θεραπεία με μικρο-κιρσώδεις φλέβες

Εάν η ιατρική εξέταση και υπερηχογραφική εξέταση αποκάλυψε δικτυωτό κιρσούς, μπορεί να αντιμετωπιστεί.

Δεν είναι απαραίτητο να γεννούν ελπίδες για την αντιμετώπιση διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Αποτελεσματική θεραπεία είναι κατασκευασμένο ανάλογα με τους λόγους για τη χρήση των φαρμάκων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες. Η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Φαρμακευτική αγωγή

Κατά κανόνα, η θεραπεία της δικτυωτό μορφές των κιρσών ξεκινήσει με συντηρητικά μέτρα. Εξωτερικών πόρων, την ενίσχυση του στόματος φαρμακευτική αγωγή, η οποία μαζί μπορεί μόνιμα να συλλάβουν τα συμπτώματα της νόσου ή να απαλλαγούμε από αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αρκετά δημοφιλής θεραπεία κρέμες και αλοιφές από τη νόσο. Η πιο απλή και προσιτή μεταξύ τους φάρμακο χορηγείται Ηπαρίνη αλοιφή. Βελτιώνει την τοπική κυκλοφορία αίματος, την πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων στο αίμα. Εξωτερικά κεφάλαια πρέπει να τρίβονται στο πάσχουσα περιοχή και κάντε απαλό μασάζ. Για να εφαρμόσετε αλοιφές και κρέμες κατά προτίμηση δύο φορές την ημέρα, αν ο γιατρός δεν σας συνταγογραφήσει ένα διαφορετικό καθεστώς.

Το δεύτερο συστατικό της θεραπείας είναι θεραπείες για τους κιρσούς, τα οποία είναι διαθέσιμα σε μορφή δισκίων. Συμβάλλουν στη βελτίωση της αγγειακής διαπερατότητας, να κάνει τις φλέβες πιο ελαστική και την πρόληψη της θραύσης.

Στη θεραπεία της δικτυωτές φλέβες είναι καλά-αποδεδειγμένη φορώντας εσώρουχα συμπίεσης. Ο βαθμός συμπίεσης που θα επιλέξει ο γιατρός. Για να φορούν αυτή τη Φανέλα σε καθημερινή βάση. Αυτό θα βελτιώσει την κυκλοφορία, την ανακούφιση από την ένταση και το πρήξιμο των κάτω άκρων.

Ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες

Αν τα συντηρητικά μέτρα που έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά ή η ασθένεια είναι στο σοβαρό στάδιο, μπορεί να χρειάζεται πιο δραστικά μέτρα. Μην φοβάστε αυτών των μεθόδων: είναι σύγχρονα και ασφαλή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες δεν φέρνουν πόνο και δεν απαιτούν μακροπρόθεσμη αποκατάσταση.

Στα κέντρα γραφεία phlebology ασκείται με τέτοιες μεθόδους, με στόχο την θεραπεία micro-φλέβες:

 • Η σκληροθεραπεία είναι μια κοινή διαδικασία, η οποία συνίσταται στην εισαγωγή στην πληγείσα σκάφη σκληρυντική σύνθεση. Θρέφει τα αιμοφόρα αγγεία και να αποτρέψει την υποτροπή της νόσου. Η διαδικασία διαρκεί έως και 1 ώρα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, να απαιτεί πολλαπλές συνεδρίες;
 • Phlebectomy είναι η χειρουργική εκτομή του το κατεστραμμένο τμήμα της φλέβας. Αυτή η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και αμέσως μετά ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις κανονικές δραστηριότητες;
 • Θεραπεία με λέιζερ – σύγχρονες, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία της δικτυωτό μορφή της παθολογίας. Το λέιζερ των οδηγήσεων λειτουργεί με βάση την αρχή της sclerosant: θερμαίνει και να τηρεί τον τοίχο από το προσβεβλημένο αγγείο.

Οι διαδικασίες αυτές είναι μια σύγχρονη εναλλακτική λύση για την χειρουργική επέμβαση. Το πλεονέκτημα τους είναι η απουσία δυσφορία, και τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τα υγιή μέρη του φλέβα.

Δικτυωτό κιρσοί: πρόληψη

Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνδυνο για αυτό το είδος της παθολογίας θα πρέπει να τηρούν τα προληπτικά μέτρα έναντι της νόσου. Είναι σαφές και εύκολο να ακολουθήσει.

Πρώτον, η αλλαγή του τρόπου ζωής. Επί του παρόντος, πολλοί άνθρωποι, ειδικά στις πόλεις, που κάνουν καθιστική ζωή. Για να αποφύγετε να πέσετε θύμα των πολύ μικρών κιρσών, θα πρέπει να περιλαμβάνουν σου τρόπο την ημέρα Πεζοπορία ή παίζουν αθλήματα.

πρόληψη των κιρσών

Δεύτερον, χωρίς να παραγνωρίζονται από τα καθημερινά τους καθήκοντα, μπορείς να κάνεις γυμναστική. Οι ασκήσεις γίνονται σε καθιστή θέση. Το συγκρότημα αποτελείται από εναλλαγές των ποδιών και τη μετάβαση της πόδι από τα δάχτυλα στη φτέρνα και πίσω.

Τρίτον, θα πρέπει να επιμείνουμε σε μια διατροφή που περιλαμβάνει άφθονα λαχανικά και φρούτα, και τα πρωτεϊνικά τρόφιμα: το άπαχο κρέας, τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πλούσια σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα.

Η πρόληψη πρέπει να αντιμετωπιστούν από νεαρή ηλικία, γιατί μετά από 40-45 χρόνια, τέτοια μέτρα δεν θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.