Κιρσώδεις φλέβες θεραπεία στο σπίτι από λαϊκές θεραπείες

Μια τέτοια κοινή ασθένεια όπως οι κιρσώδεις φλέβες θεραπεία στο σπίτι από λαϊκές θεραπείες είναι δυνατόν, σε ορισμένες περιπτώσεις, επηρεάζει ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Η εμφάνιση της αυτή η ασθένεια προκαλείται από πολλούς παράγοντες και για την επιτυχία της θεραπείας, είναι αναγκαίο να λύσει το πρόβλημα σε βάθος. Τι λαϊκή μεθόδους μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το θέμα, που περιγράφονται παρακάτω.

Η θεραπεία των κιρσών στο σπίτι Apple ξίδι μηλίτη

η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες

Η θεραπεία των κιρσών στο σπίτι Apple ξίδι μηλίτη είναι ευρέως διαδεδομένη πρακτική αυτο-θεραπείας. Πιστεύεται ότι το προϊόν αυτό βελτιώνει την κατάσταση του αίματος, προάγει το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος, αποκαθιστά την έμμηνο κύκλο. Φαίνεται το τέλειο εργαλείο στην καταπολέμηση των κιρσών, αλλά δεν είναι τόσο ομαλή όσο μπορεί να φαίνεται με την πρώτη ματιά. Η κύρια αιτία των κιρσών είναι η στάση του αίματος στα τοιχώματα των αγγείων. Το αίμα κυκλοφορεί με μεγαλύτερη δυσκολία, η οποία τελικά οδηγεί σε στασιμότητα του αίματος στις φλέβες, καθώς και την επέκταση και τη χαλάρωση των τελευταίων.

Φαίνεται, τι είναι το ξύδι; Apple ξίδι μηλίτη είναι σαν οποιοδήποτε άλλο πίνακα, προάγει την πήξη του αίματος, που είναι, κάνει πιο πυκνή. Τελικά, ο ασθενής μόνο επιδεινώνει την κατάσταση και προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη ζημιά, καθιστώντας δύσκολη την κακή κυκλοφορία του αίματος. Μπορεί να είναι εξωτερική χρήση και μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο για την κατάσταση του ασθενούς, αλλά οι γιατροί δεν το είχα προσέξει σαφείς βελτιώσεις, όταν χρησιμοποιεί αυτή την τεχνική. Αυτό το εργαλείο μπορεί να αποδοθεί η πιο κοινή και όμως, η πιο αμφιλεγόμενη, όπως η χρήση του είναι ακόμα δεν είναι εγκατεστημένοι.

Η θεραπεία των κιρσών με πηλό – μέθοδος

Η θεραπεία των κιρσών με πηλό, σε αντίθεση με την Apple ξίδι μηλίτη που μπορούν να έχουν πραγματικό αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι ορισμένες ποικιλίες της αργίλου είναι πραγματικά σε θέση να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και τα μεταλλικά στοιχεία που περιλαμβάνονται στη σύνθεσή της, να επηρεάσουν τον τόνο των ιστών. Ο κύριος στόχος της θεραπείας είναι να αυξήσει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων, για την επιστροφή τους στην υγεία. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε φυσικές ουσίες που αυξάνουν τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων, διαφορετικά οποιαδήποτε θεραπεία θα ήταν μάταιη. Αν και πηλό και δεν μπορεί να ονομάζεται μια θεραπεία για τους κιρσούς, αλλά κάποιες τονωτικές ιδιότητες που διαθέτει.

Η αναφορά της αργίλου και η επίδρασή της στις κιρσώδεις φλέβες, θεραπεία στο σπίτι των λαϊκών ένδικα μέσα, και άλλες μη παραδοσιακές μέθοδοι μάλλον συνεπάγεται πρόσθετο αντίκτυπο στην υγεία. Να εξετάσει αυτές τις θεμελιώδεις τεχνικές και την κατασκευή τους σε μια πλήρη ανάκαμψη είναι ακόμα αξίζει τον κόπο. Αν οι γιατροί συνταγογραφήσει τέτοιες θεραπείες, όπως η φυσικοθεραπεία, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η πρωτοβουλία είναι γεμάτη με επιπλοκές. Να βασιστεί στην πλήρη ίαση από τη χρήση του μόνο ένα πήλινο δεν αξίζει τον κόπο.

Επεξεργασία οικιακών σαπούνι αποτελεσματικά;

Επεξεργασία οικιακών σαπούνι μπορεί να είναι αναγκαία η εμφάνιση των ελκών και άλλων ασθενειών του δέρματος στις περιοχές που πλήττονται από τις φλέβες. Το γεγονός είναι, ελλείψει σωστή παροχή αίματος είναι πείνα του δέρματος. Λόγω έλλειψης οξυγόνου και άλλων θρεπτικών συστατικών αρχίζει νέκρωση των ιστών του άνω στρώματα του δέρματος σκουραίνει, καλύπτονται με κηλίδες. Αυτή η κατάσταση είναι περίεργη σε προχωρημένα στάδια, γι ' αυτό είναι σημαντικό για την πρόληψη της ανάπτυξης της νόσου σε τέτοιο βαθμό. Το σαπούνι έχει αντισηπτικές ιδιότητες, δεν ξηραίνει το δέρμα και μπορεί να καταστρέψει τα έλκη, προωθεί την αποκατάσταση της επιδερμίδας.

κεφάλαια από τις κιρσώδεις φλέβες

Το πιο δημοτικότητα που αποκτήθηκε μετά την συνταγών αλοιφές, το οποίο περιλαμβάνει σαπούνι Πλυντηρίων:

 • θα πρέπει να κόψουν το μπαρ με περιεκτικότητα 72% (ή περισσότερο) αλκάλιο
 • για να την αποκτήσει "σκόνη" πρέπει να προστεθεί Vishnevsky). αλοιφή;
 • επίσης, ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό αλόης;
 • προσθέστε μια κουταλιά μέλι.

Ορισμένες πηγές προτείνουμε την προσθήκη λαρδί ή επικόλληση του κρεμμυδιού, αλλά δεν είναι απαραίτητο να το κάνουμε αυτό για δύο λόγους:

 • το λίπος οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος μπορεί να εμποδίσει την απορρόφηση των συστατικών *
 • κρεμμύδι χυμός μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα και υποφέρει ήδη από το δέρμα.

Σημαντικό! Αν έχετε υπερευαισθησία σε οποιαδήποτε ουσία θα πρέπει να παραμείνει σε αυτό παρά την κοινή γνώμη σχετικά με τη χρήση τους.

Δεν χρέωσης παρουσία κιρσούς;

Η φόρτιση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στην ενεργητική αποκατάσταση. Οι γιατροί συνιστούν να κάνετε την άσκηση, ακόμη και ως προληπτικό μέτρο για την στασιμότητα του αίματος και ως τέτοια δεν σχηματίζεται. Αλλά, όταν η νόσος είναι ήδη εκεί και θα πρέπει να ασχοληθεί με, θα πρέπει να παρέχουν μια πλήρη προπόνηση και με τα πόδια σε ρυθμό βαδίσματος. Ωστόσο, ενεργό αθλητισμό, τη γυμναστική και τη σωματική άσκηση αντενδείκνυται, καθώς η δραστηριότητα αυτή μπορεί να ενισχύσει τη στασιμότητα του αίματος στα κάτω άκρα.

Η φόρτιση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Είναι επιθυμητό να αποσπούν την προσοχή από δραστηριότητες και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, έτσι ώστε το αίμα να κυκλοφορούν συνεχώς.

Η θεραπεία με προϊόντα που αραιώνουν το αίμα

Κιρσώδεις φλέβες θεραπεία στο σπίτι των λαϊκών ένδικα μέσα τα οποία θα πρέπει να είναι συστηματική και ανεξάρτητο χαρακτήρα, συνεπάγεται τη λήψη των ουσιών και προϊόντων που αραιώνουν το αίμα. Μπορείτε να πάρετε Συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βιταμίνη C σε μεγάλες ποσότητες. Ακόμα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη λήψη αυτών των ουσιών, επειδή είναι γεμάτη με άλλα προβλήματα. Το γεγονός ότι οι άνθρωποι που πάσχουν από κιρσούς, έχουν χαμηλό τόνο των αρτηριών. Αυτό σημαίνει ότι οι αρτηρίες υποφέρουν σε όλο το σώμα και την αραίωση του αίματος μπορεί να οδηγήσει στην ανακάλυψη επίσταξη. Για τις γυναίκες τέτοια χειραγώγηση είναι γεμάτη με διαταραχές της εμμήνου ρύσεως.

Η λήψη των ουσιών αυτών, καθώς καμία από τις ομάδες τροφίμων που προάγουν την αραίωση του αίματος, πρέπει να πραγματοποιείται υπό την αυστηρή επίβλεψη των γιατρών. Στην ιατρική πράξη, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, όταν οι ασθενείς, για την επίτευξη καλύτερης υγείας, χαλάσει άλλα όργανα και επιδεινώνει την κατάσταση.

Πόσο αποτελεσματικό είναι το αφέψημα από βότανα για τη θεραπεία;

Αφεψήματα από βότανα μπορεί να είναι αποτελεσματική στη θεραπεία των κιρσών, ωστόσο, όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, να τηρούν τη σωστή δοσολογία, ακολουθήστε τις οδηγίες. Στη θεραπεία της νόσου αποτελεσματικά τις ακόλουθες συνταγές:

 • ένα αφέψημα της ιπποκαστανιάς;
 • βάμμα από νεφρίτη;
 • τσάι από βότανα;
 • συμπιέζει το αφέψημα από βότανα;
 • ποδόλουτρα με τα αφεψήματα των φυτών *
 • αλοιφή με βάση τα βότανα.

Τσάι μπορεί να εφαρμοστεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Σκεφτείτε τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καταπολέμησης της νόσου:

 • άλογο κάστανο – μπουμπούκια και τα φρούτα του φυτού δημιουργήσετε αφεψήματα, βάμματα και κομπρέσες. Τα λουλούδια πρέπει να συλλέγονται την άνοιξη, αλλά στο φαρμακείο, μπορείτε να αγοράσετε ήδη στεγνώσει. Αλλά τα κάστανα πρέπει να αγοράσουν πρώτες ή να συγκεντρώσει τον εαυτό σας. Τα φρούτα θα πρέπει να συνθλίβονται μαζί με τα μπουμπούκια σε ένα μύλο του καφέ, ρίχνουμε 500 ml οινόπνευμα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, το βάμμα θα πρέπει να είναι σε σκοτεινό μέρος, σε τακτά χρονικά διαστήματα για να ταρακουνήσει. Για να προετοιμάσει την συμπίεση, 2 κουταλιά της σούπας βάμμα αναμιγνύεται με 5 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό βραστό. Το προκύπτον μείγμα, κάνει μια κομπρέσες;
 • βότανα η οποία περιλαμβάνει επίσης τα βότανα σε ίσες αναλογίες: φύλλα γερανιού, Hypericum, το ledum, ρίζωμα και Burnet, yarrow, φρούτα Sophora, τα φύλλα cranberries. 50 γραμμάρια ξηρό μίγμα χύνεται σε 500 ml βραστό νερό, και στη συνέχεια εκχυλίζεται. Πρέπει να πίνετε 50 ml τρεις φορές την ημέρα πριν από το γεύμα.
πρόληψη των κιρσών

Τώρα οι αναγνώστες ξέρουν τι μεθόδους για να βοηθήσει στην εξάλειψη των κιρσών, θεραπεία στο σπίτι από λαϊκές θεραπείες μπορεί να βοηθήσει στα αρχικά στάδια της ανάπτυξης. Σε άλλες περιπτώσεις, η θεραπεία θα πρέπει να είναι πολύπλοκη, μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Είναι απαραίτητο να παρακολουθεί προσεκτικά την κατάσταση του ασθενούς, να λάβει έγκαιρα μέτρα κατά της νόσου αυτής.