Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες

Συμπίεση εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες χρησιμοποιείται για να διευκολύνει τη γενική κατάσταση του άκρα επηρεάζονται. Να εκπροσωπείται από διαφορετικά είδη κάλτσες που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα πρότυπο για τις γυναίκες, τους άνδρες, λαμβάνοντας υπόψη τις φυσιολογικές λειτουργίες του σώματος. Αυτό το εσώρουχο ασκεί πίεση για τις πληγείσες περιοχές ομοιόμορφα. Αυτό βοηθά να διατηρήσει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων τόνο, την κυκλοφορία του αίματος προς την κατεύθυνση από κάτω προς τα πάνω. Τα μειονεκτήματα αυτά τα προϊόντα είναι σχεδόν εκεί. Ωστόσο, το αποτέλεσμα μπορεί να παρατηρήσει, μόνο αν έχετε αντιστοιχεί σωστά το μέγεθος του λινού.

Ενδείξεις και αντενδείξεις

λινό για τους κιρσούς

Κάλτσες συμπίεσης συνιστάται για τη θεραπεία και την πρόληψη των παθήσεων των αιμοφόρων αγγείων. Ενδείξεις για τη χρήση:

 • κιρσώδεις φλέβες;
 • θρομβοφλεβίτιδα;
 • λεμφοίδημα;
 • θρόμβωση;
 • παρατεταμένη τροφικές έλκη.

Διατηρεί τα αγγεία σε καλή κατάσταση με τεχνητά μέσα — ένα αναγκαίο μέτρο με τα πρώτα συμπτώματα από τις παραπάνω διαταραχές. Για το λόγο αυτό, το συντομότερο υπάρχουν ευρυαγγείες ή φλέβες, σύροντας τον πόνο, κόπωση και άλλα συμπτώματα, συνιστάται να πάει στο γιατρό και να πάρει ένα ραντεβού για την αγορά κάλτσες. Τα οφέλη της για την υγεία εσώρουχα για τις κιρσώδεις φλέβες, λόγω της άνισης αντίκτυπο σε διάφορα μέρη των κάτω άκρων. Έτσι, η κνήμη αντιπροσωπεύει το 70% του φορτίου.

Λόγω της άνισης πίεση στα πόδια και ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος σε αυτήν την περιοχή του μυοσκελετικού συστήματος.

Κάλτσες συμπίεσης δεν επιτρέπει στο αίμα να λιμνάζει. Ως αποτέλεσμα, ο κίνδυνος εμφάνισης θρόμβων του αίματος είναι σημαντικά μειωμένη.

Ευχαριστώ για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει τη διατροφή των ιστών, το οποίο με τη σειρά του έχει θετική επίδραση στις ιδιότητες των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, επαναφέρει την ελαστικότητά τους, εξαλείφει ή ελαχιστοποιεί την ένταση της θραύσης. Επιπλέον, μειώνεται η πίεση στον αυλό της φλέβας.

Διακρίνει απόλυτες και σχετικές αντενδείξεις. Στην πρώτη περίπτωση, για να εφαρμόσετε τις κάλτσες συμπίεσης απαγορεύεται χωρίς επιφυλάξεις. Σχετικές αντενδείξεις φύγει η δυνατότητα χρήσης εσώρουχα που καθορίζεται από την κατάσταση των άκρων του ασθενούς. Είναι απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει κάλτσες με συγκεκριμένες ιδιότητες σε τέτοιες περιπτώσεις:

 • aortoarteritis;
 • νόσου;
 • thromboangiitis obliterans;
 • αθηροσκλήρωση.

Σχετικές αντενδείξεις:

 • παραβίαση της ακεραιότητας του δέρματος: πληγές, πληγές, έκζεμα, δερματίτιδα με πύον;
 • θρομβοφλεβίτιδα στην οξεία μορφή *
 • τροφικές αλλοιώσεις του δέρματος βακτηριακή λοίμωξη;
 • καρδιο-πνευμονική ανεπάρκεια;
 • σηπτική φλεβίτιδα;
 • ο διαβήτης.

Συμπίεση εσώρουχα

Τζέρσεϊ, η οποία παρέχει το επιθυμητό επίπεδο πίεσης στις φλέβες, είναι μια εναλλακτική λύση για το ελαστικό επίδεσμο. Τα προϊόντα από αυτό το υλικό έχουν βρεθεί σε διάφορες παραλλαγές:

 • γόνατο;
 • επιγονατίδες;
 • κάλτσες *
 • καλσόν.

Ιατρική πλεκτά λόγω της συμπίεσης του Γκολφ βάλω κάτω μέρος των ποδιών (πόδι στο γόνατο). Τα εν λόγω προϊόντα να βοηθήσει στη θεραπεία των κιρσών έχουν αναπτύξει, να εφαρμόσει τους, και με σκοπό την πρόληψη των εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Κάλτσες είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, έτσι ώστε θα είναι εύκολο να επιλέξετε το πιο κατάλληλο μοντέλο για τα πόδια του άντρα και της γυναίκας.

Συμπίεση στο γόνατο τιράντες συνιστάται σε άτομα που εκτίθενται σε βαριά φορτία.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι των προϊόντων αυτών: διαφορετικές υλικές ιδιότητες. Κάλτσες — η πιο δημοφιλής επιλογή μεταξύ των γυναικών, επειδή είναι εύκολο στη χρήση, στις περισσότερες περιπτώσεις, να φαίνονται πιο ελκυστικά. Η επιλογή αυτή κλείνει το κάτω άκρο από το πόδι μέχρι το μέσο του μηρού. Κάλτσες συνιστάται να φοράτε αν υπήρχαν βάρους στα πόδια, το αγγειακό πλέγμα και άλλα συμπτώματα των κιρσών. Χρησιμοποιούνται για την πρόληψη της θρόμβωσης.

Καλσόν να φορούν πιο δύσκολο. Επιπλέον, αυτό το είδος της κάλτσες τα πόδια επιπλέει στο ζεστό σεζόν. Το πλεονέκτημα της συμπίεσης εσώρουχα είναι οι επιπτώσεις σε όλο το μήκος των κάτω άκρων. Υπάρχουν καλσόν για τις έγκυες γυναίκες. Το επίπεδο της πίεσης στην κοιλιακή χώρα είναι ελάχιστη, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην κνήμη που επιτρέπει τη χρήση των προϊόντων αυτών με το πρώτο τρίμηνο και πριν από τη γέννηση. Το μόνο που χρειάζεται για να αλλάξει το μοντέλο του καλσόν, δεδομένης της άλλαξε το μέγεθος της κοιλιάς.

Ανδρικά εσώρουχα συμπίεσης

η θεραπεία των κιρσών

Πλεκτά με συγκεκριμένες ιδιότητες, συνιστάται για χρήση από τους εκπροσώπους των ισχυρότερο φύλο, επειδή τα προϊόντα αυτά κατασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του σώματος. Το μήκος των ποδιών τους πια και όχι inlays. Οι άνδρες κάλτσες και καλσόν. Αν οι κιρσοί έπληξε στην περιοχή του κάτω μέρος του ποδιού περιοχή, συνιστάται να φοράτε κάλτσες. Το κολάν έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός για την κιρσοκήλη (παθολογία των φλεβών των όρχεων), την κυκλοφορία του αίματος στη βουβωνική χώρα.

Συμπίεση εσώρουχα για τις γυναίκες

Πλέκει εκτελεί ακριβώς την ίδια λειτουργία με ανδρικά εσώρουχα με συμπίεση, ωστόσο, οι επιλογές για τα χρώματα και τα σχέδια πολλά περισσότερα. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν όλα τα είδη των προϊόντων συμπίεσης: γόνατο κάλτσες, καλσόν, κάλτσες. Ενδείξεις συμπίεσης του Γκολφ είναι η ίδια όπως και για τους άνδρες. Κάλτσες συνιστάται να φοράτε αν η παθολογία έχει εξαπλωθεί σε όλο το μήκος των κάτω άκρων. Κολάν χορηγείται σε έγκυες και τις γυναίκες κατά τον τοκετό, καθώς σε αυτές τις περιπτώσεις, ο κίνδυνος εμφάνισης κιρσών στη βουβωνική χώρα (χείλη του αιδοίου, κόλπου).

Πώς να επιλέξετε εσώρουχα;

Πρώτα να εξετάσει το μέγεθος του προϊόντος. Αν η θεραπεία των κιρσών, για να εφαρμόσετε το λάθος μοντέλο, δεν θα ήταν καλό. Για παράδειγμα, ένα μικρό μέγεθος θα επιδεινώσει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, και πολύ μεγάλες κολάν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τις πληγείσες περιοχές.

Επιλέξτε ένα πλέκει πρέπει να δοθεί το περιφέρειες των κάτω άκρων σε διαφορετικές περιοχές:

 • αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάλτσες συμπίεσης, λαμβάνει υπόψη τη διάμετρο του πόδια σε 2 επίπεδα: από τον αστράγαλο και κάτω από την άρθρωση του γόνατος. Επιπλέον λαμβάνει υπόψη το μήκος από τη φτέρνα του βόθρου πίσω από το γόνατο;
 • όταν επιλέγετε μια κάλτσα μέχρι το μέσο του μηρού, να λαμβάνουν υπόψη την περιφέρεια του ποδιού, σε απόσταση 30 cm από την άρθρωση του γόνατος. Σύμφωνα με την αρχή αυτή υπολογίζεται από το μέσο του μηρού. Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το συνολικό μήκος του προϊόντος. Καθορίζεται από τη φτέρνα μέχρι το μέσο των μηρών.
 • εάν πρέπει να αγοράσετε μια κάλτσα συμπίεσης μέχρι την βουβωνική χώρα, η αλλαγή από την περιφέρεια του ποδιού κάνουν στο επίπεδο όπου το εσωτερικό των μηρών γίνεται στον καβάλο. Το συνολικό μήκος καθορίζεται από το σημείο αυτό έως το τακούνι;
 • κατά την επιλογή κάλτσες συμπίεσης πρέπει να γνωρίζετε την μέση, τους γοφούς. Ρόλο-κλειδί που διαδραματίζει το μήκος από τη φτέρνα προς την βουβωνική χώρα.

Για την ευκολία της εσώρουχα με συμπίεση είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη. Εμπορικό Jersey είναι ένα σημάδι RAL-GZ 387. Ένα σημαντικό κριτήριο είναι ο βαθμός συμπίεσης.

Πώς να φορέσεις;

Τα ενδύματα συμπίεσης θα πρέπει να χρησιμοποιείται με βάση μια σειρά από λεπτές αποχρώσεις, διαφορετικά ο κίνδυνος να χαλάσει το προϊόν αυξάνει:

 • να φοράτε κάλτσες με συμπίεση θα πρέπει, ομοιόμορφα κατανεμημένα πάνω από το πόδι. Είναι αδύνατο να συλλέξει υλικό "ακορντεόν". Υπάρχουν ειδικά εργαλεία που διευκολύνουν αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο, είναι χρήσιμο, αν χρησιμοποιείτε λινό με υψηλό βαθμό συμπίεσης;
 • για την αποφυγή βλάβης στο προϊόν, τα νύχια πρέπει να κόβονται. Στα χέρια του φορούσε γάντια, η οποία μειώνει τον κίνδυνο καθυστέρησης. Κάθε κάλους και τραχύτητα μπορεί να προκαλέσει την παραβίαση της ακεραιότητας της κάλτσες συμπίεσης;
 • να φοράω εσώρουχα, συνιστάται το πρωί, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, απουσία από τη διόγκωση;
 • το ζήτημα της διάρκειας χρήσης της κάλτσες συμπίεσης λύνεται με το γιατρό ξεχωριστά. Συνιστάται να φοράτε το εσώρουχο σε μια περίοδο αυξημένης δραστηριότητας.

Σε ποιο μάθημα συμπίεσης για να επιλέξετε;

εσώρουχα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Θεραπευτική και προληπτική δράση εξασφαλίζεται από την πίεση που ασκείται στο κάτω άκρο. Με βάση την διαφορά στις τιμές αυτής της παραμέτρου διαθέσει κατηγορίες συμπίεσης:

 1. Κατηγορία 1 - πίεση στην περιοχή της 18-21 mm Hg. τέχνη Λινάρι χρησιμοποιείται για την πρόληψη. Συνιστάται ότι οι γυναίκες που είναι έγκυες και τα άτομα που απασχολούνται σε καθιστική εργασία, και σε περιπτώσεις όπου τα πρώτα σημάδια των κιρσών. Jersey αυτού του τύπου μπορεί να φορεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 2. Συμπίεση κατηγορία 2 — πίεση 23-32 mm Hg. άρθρο. Αυτή η επιλογή είναι η πιο κοινή, επειδή χρησιμοποιείται ως βοηθητικό μέτρα για τη θεραπεία των ανεπτυγμένων φλεβίτιδα, θρομβοφλεβίτιδα.
 3. Κατηγορία 3 — 34-46 mmHg. το άρθρο Πλέκει αυτού του τύπου συνιστώνται για χρήση σε άτομα με σοβαρή φλεβική ανεπάρκεια.
 4. Κατηγορία 4 — από 46 mm Hg. art. και περισσότερα. Κάλτσες συμπίεσης τέτοια πίεση εφαρμόζεται σε σπάνιες περιπτώσεις.