Πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς στα πόδια

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια προκαλεί δυσφορία, επηρεάζει την αισθητική του αντίληψη, μειώνει την ποιότητα ζωής. Στις ημέρες του Ιπποκράτη για να απαλλαγείτε από τους κιρσούς ήταν ένα ριζοσπαστικό τρόπο. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς στα πόδια.

η θεραπεία των κιρσών

Σύγχρονες μέθοδοι περιλαμβάνουν τόσο συντηρητική θεραπεία και ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές. Ριζική θεραπεία, επίσης, έχει υποστεί αρκετές αλλαγές που μειώνουν τις επιπτώσεις της χειρουργικής επέμβασης, για να μειώσει το χρόνο αποκατάστασης, και να επιτύχουμε αποτελέσματα με λιγότερο αισθητική ζημία.

Για κάθε στάδιο της νόσου, μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεραπεία των κιρσών. Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν φάρμακα που θα σας επιτρέψει να απαλλαγούμε εντελώς από τις κιρσώδεις φλέβες στα πόδια. Ωστόσο, με σύνθετες επιπτώσεις της νόσου στα πρώιμα στάδια, η συντηρητική θεραπεία μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση του φλεβικού συστήματος, για να διαπιστωθεί η λειτουργία του και να μειώσει τον κίνδυνο της εξέλιξης των κιρσών.

Φάρμακο θεραπεία των κιρσών

Η σύγχρονη φαρμακευτική βιομηχανία είναι η συνεχής βελτίωση της σύνθεσης των φαρμάκων από τις κιρσώδεις φλέβες. Εκτός από τα συνθετικά ναρκωτικά παράγονται παρασκευάσματα με βάση τη φυτική και ζωική πρώτη ύλη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα δεδομένου ότι ένας μεγάλος αριθμός των ασθενών με κιρσούς — έγκυες γυναίκες, για τους οποίους είναι σημαντικό να παίρνετε τα φάρμακα που δεν θα βλάψει την ανάπτυξη του εμβρύου. Το πρότυπο θεραπευτικό σχήμα περιλαμβάνει:

 • Φάρμακα που ενδυναμώνουν το αγγειακό τοίχωμα, τον τόνο των φλεβών και βαλβίδα σύστημα, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσει τη φλεγμονή, να αποτρέψει το σχηματισμό του το οίδημα, ανακουφίζει τον πόνο και αίσθημα βάρους στα πόδια.
 • Μσαφ – μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα – σύγχρονα φάρμακα που αποτελεσματικά πράξη σε διάφορους μηχανισμούς της φλεγμονώδους διαδικασίας, την ανακούφιση από τον πόνο, έχουν σημαντικά λιγότερες παρενέργειες σε σύγκριση με στεροειδή.
 • Φάρμακα που αραιώνουν το αίμα – αυτή η ομάδα φαρμάκων περιλαμβάνει κεφάλαια κυρίως με βάση τα φυσικά συστατικά, φυτικές ουσίες, και βδέλλες. Αυτά τα φάρμακα βοηθούν στην ομαλοποίηση της κατάστασης του αίματος, ενισχύει τη ροή του αίματος, να αποτρέψει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος.
 • Τα ναρκωτικά από έναν θρόμβο αίματος είναι μια ομάδα φαρμάκων που ενδείκνυνται για τη φλεβική θρόμβωση. Περιλαμβάνονται στις φυσικές ή συνθετικές δραστικές ουσίες που διαλύουν τους θρόμβους στο αίμα κοντά σε τοίχο επιρροή των μεγάλων θρόμβων, που καλύπτει την κοιλότητα του φλέβες.

Όλες οι ομάδες που χρησιμοποιείται για τις κιρσώδεις φλέβες φάρμακα που παράγονται σε φαρμακευτικές μορφές για εξωτερική χρήση (αλοιφή, ζελέ, κρέμες, σπρέι, κ. λπ.) και εσωτερική χρήση (δισκία, κάψουλες). Φάρμακο θεραπεία δίνει ένα καλό αποτέλεσμα στη συνδυασμένη δράση μέσα και έξω.

Πολλά φάρμακα που χρησιμοποιούνται στην πρόληψη των κιρσών ή μετά από χειρουργική επέμβαση ως θεραπεία συντήρησης. Για να απαλλαγούμε εντελώς από την παθολογία του, τα φάρμακα δεν βοηθούν, αλλά για να μειώσει τα συμπτώματα και να σταματήσει, ειδικά στα αρχικά στάδια τα συμπτώματα των κιρσών, είναι πραγματική. Με τη σωστή συνταγογράφηση και τη συμμόρφωση με τις συστάσεις του γιατρού ιατρική θεραπεία, είναι υποδειγμένο για τη θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων.

Φυσιοθεραπευτικές μεθόδους θεραπείας

Για συντηρητικές μεθόδους θεραπείας των κιρσών στα πόδια και περιλαμβάνει τεχνικές φυσιοθεραπεία. Αν στα αρχικά στάδια αποτελεσματικό μασάζ, είναι στα τελευταία στάδια των κιρσών υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης του θρόμβου και, συνεπώς, το μασάζ, κατά κανόνα, δεν έχει εκχωρηθεί. Ωστόσο, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από ενόργανες μέθοδοι που ενεργούν ως συμπτωματική και προκαλεί διάταση. Η σύγχρονη φυσικοθεραπεία χρησιμοποιεί τις ακόλουθες μεθόδους για να απαλλαγείτε από τους κιρσούς:

πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς
 • Μαγνητική επίδραση λέιζερ, η οποία αφαιρείται το πρήξιμο καταλήγει να είναι μια βαθιά επίδραση απευθείας στη φλέβα και τον ιστό που περιβάλλει τα φλεβική κρεβάτι. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου. Η ταυτόχρονη δράση των μαγνητικών πεδίων και της ακτινοβολίας λέιζερ μειώνει τη φλεγμονή, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή γύρω από το σκάφος, αποκαθιστά την αγγειακή και την αποξήρανση λυμφών.
 • Θεραπεία με λέιζερ χρησιμοποιείται σε οποιοδήποτε στάδιο της νόσου. Χρησιμοποιώντας μια δέσμη λέιζερ σε ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος φωτίσει περιοχές των κατεστραμμένων φλέβες των ποδιών. Η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται για την ανάπλαση κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία και τους ιστούς, έχει αναλγητική, αντι-φλεγμονώδη δράση, αποτρέπει τη διαφυγή του υγρού κλάσματος του αίματος στα αγγεία. Θεραπεία με λέιζερ είναι μια πολύ ακριβής μέθοδος για την έκθεση. Είναι υπό τον έλεγχο σάρωση διπλής όψης και η ακτίνα λέιζερ λειτουργεί αυστηρά σε ένα συγκεκριμένο βάθος, χωρίς να επηρεάζει τα υγιή περιοχές.
 • Η μαγνητοθεραπεία με τη χρήση των ρευμάτων των χαμηλών συχνοτήτων συμβάλλει στη φυσιολογική μεταφορά του αίματος, ανακουφίζει από το πρήξιμο, εξαλείφει το αίσθημα βάρους και πόνο στα πόδια. Παλόμενη μαγνητική θεραπεία δημιουργεί ρεύματα eddy, τα οποία διεγείρουν και τονώνουν όχι μόνο της Βιέννης, αλλά οι μυϊκές ίνες γύρω από τις πληγείσες σκάφη.
 • Διαλείπουσα αεροκίνητη συμπίεση παρέχει "μασάζ" φλέβες, ομαλοποιεί τη ροή του αίματος, τονώνει τα τοιχώματα των φλεβών, ανακουφίζει και ανακουφίζει από τα συμπτώματα των κιρσών. Θρομβοφλεβίτιδα η διαδικασία αυτή αντενδείκνυται, ωστόσο, είναι ορίζεται ως πρόληψη των εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση. Επιπλέον, αεροκίνητη συμπίεση μιμείται τη λειτουργία του φλεβικού μυϊκές αντλίες, τη βελτίωση της ροής του αίματος από τις βαθιές φλέβες.
 • Μια άλλη διαδικασία εκτελείται χρησιμοποιώντας ένα micro-σοκ που έχουν ένα αποτέλεσμα παρόμοιο με το βελονισμό. Προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση των φλεβών, εφαρμόστε την συσκευή με διαφορετικά εξαρτήματα, που κινείται πάνω από το κάτω μέρος της μονάδας microcurrents τονώσει τη ροή του αίματος στις φλέβες των ποδιών.
 • UHF – μέθοδος των υπερβραχέων θεραπείας ραδιοσυχνότητας για μεγάλο χρονικό διάστημα και με επιτυχία βοηθά να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες. Φλέβες που εκτίθενται σε συνεχή υψηλής έντασης μαγνητικό πεδίο, όχι μόνο να αναγεννηθεί, αλλά και ομαλοποιεί τη ροή του αίματος. Μέθοδος αντι-φλεγμονώδη δράση. Χάρη UHF κανονικοποιημένη κυτταρική διατροφή και την αύξηση των ιδιοτήτων φραγμού του οργανισμού.
 • Κρυοθεραπεία βοηθά να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες, λόγω του τόνου των αιμοφόρων αγγείων, διεγείρει τη ροή του αίματος, παρέχοντας μεταβολικές διεργασίες στα τοιχώματα των φλεβών και τους ιστούς των ποδιών. Φλεγμονή στέλεχος της Βιέννης είναι εκτεθειμένος σε ένα ψυκτικό μέσο και σε απάντηση σε "πάγωμα" του σώματος, ενεργοποιεί την αναγεννητική λειτουργία.
 • Η θεραπεία με όζον βοηθά να απαλλαγείτε από τους κιρσούς στα αρχικά στάδια. Να σημειωθεί ότι μικρές δόσεις όζοντος συμβάλλουν στην ομαλοποίηση του αίματος, την πρόληψη των θρόμβων αίματος, αύξηση της ροής του αίματος και τη διατροφή των ιστών. Το οξυγονωμένο ιστούς ανακτήσει την κανονική λειτουργία.

Εκτός από αυτές τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές εφαρμογή με ιαματική λάσπη, οζοκηρίτης, άργιλοι, μελισσοκομικά προϊόντα, κ. λπ. είναι Αποτελεσματική υδροθεραπεία, λουτροθεραπεία.

Εάν η συντηρητική θεραπεία δεν βοηθήσει να εντελώς να απαλλαγούμε από παραμορφώνουν τις φλέβες ποδιών, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τις μεθόδους ριζική θεραπεία και ελάχιστα επεμβατική υλικού των επιπτώσεων.

Μέθοδοι χειρουργικής θεραπείας

κιρσώδεις φλέβες

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται τη χειρουργική θεραπεία των κιρσών, φαντάζεται τον πόνο, το αίμα, ίσως, η επίφοβη μετεγχειρητικών ουλών. Σύγχρονες μέθοδοι χειρουργικής επιτρέπουν όχι μόνο να αφαιρέσετε τις πληγείσες φλέβα και να ανακατευθύνει τη ροή του αίματος, αλλά επίσης να διατηρήσετε την αισθητική εμφάνιση των ποδιών. Ακόμη και ριζική αφαίρεση phlebectomy είναι όλο και περισσότερο παράγονται μέσα από πολύ μικρές τομές. Μια καλή εναλλακτική λύση για την χειρουργική αφαίρεση των φλεβών είναι το Στριπτίζ.

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας, ο γιατρός αφαιρεί επίσης τη φλέβα με ειδικούς ανιχνευτές. Τομές με τοπική αναισθησία γίνεται σε μια δυσδιάκριτη θέση στην αρχή και στο τέλος της πληγείσες φλέβα. Έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε από τις φλέβες του κάθε διάμετρο.

Δημοφιλή ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους αντιμετώπισης των κιρσών, όπως:

 • Λέιζερ και την καυτηρίαση με ραδιοσυχνότητες;
 • Η σκληροθεραπεία;
 • Phlebectomy κ. λπ.

Αλλά για όλες αυτές τις μεθόδους μπορεί να αποτελεσματικά να απαλλαγούμε από κιρσούς θα πρέπει να:

 • οδηγήσει έναν ενεργό τρόπο ζωής;
 • για να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες;
 • να ομαλοποιήσει τη δύναμη;
 • να φοράτε κάλτσες συμπίεσης;
 • εκτελέσει προληπτική επιθεώρηση phlebologist;
 • για την πρόληψη των κιρσών να δεχθεί χρηματοδότηση για τις φλέβες.

Είναι δυνατόν να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες. Μόνο η περίπλοκη θεραπεία, που αναπτύχθηκε από εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρό, μπορεί να παρέχει διαρκή ύφεση της νόσου και όταν οι αλλαγές στον τρόπο ζωής και τη σωματική δραστηριότητα να την παρατείνει έως το τέλος της ζωής.