Κιρσώδεις φλέβες χείλη του αιδοίου: αιτίες, συμπτώματα και θεραπεία

Ο καθένας που ακούει για τις κιρσώδεις νόσου, αμέσως Σύνδεσης με την ασθένεια των ποδιών – όταν είναι του σχηματισμού των κιρσών, οι φλέβες διογκώνονται και να αρχίσει να προεξέχουν από το κάτω από το δέρμα.

Αλλά στην ιατρική, μπορείτε να συναντήσετε άλλους τύπους της νόσου, και ένα από αυτά τα είδη ανήκει στους κιρσούς των γεννητικών οργάνων, ή μάλλον, τα χείλη του αιδοίου. Αυτή η ασθένεια είναι επώδυνα συμπτώματα, μπορεί να παρεμβαίνει με κανονική σεξουαλική ζωή, εκτός από αυτό είναι άσχημο.

κιρσοί του αιδοίου

Κιρσοί ασθένεια του χείλη του αιδοίου στις γυναίκες είναι συχνά, κατά κανόνα η νόσος εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Περίπου το 30% των γυναικών, οι μεταβολές αυτές εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάθε επιπλέον εγκυμοσύνης αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης αυτής της ασθένειας. 5 – 10% των γυναικών που επιμένει μετά το μωρό σας γεννιέται.

Εξαρτάται από γενετικούς παράγοντες, τον τρόπο ζωής, την εργασία. Συχνά οι φλέβες διογκώνονται μόνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά όλα τα περάσματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κιρσώδεις φλέβες του χείλη του αιδοίου, εμποδίζει να υλοποιήσουμε με επιτυχία ένα μωρό και να γεννήσει φυσιολογικά. Αν ο χρόνος και σωστά για να αρχίσει η θεραπεία, είναι δυνατόν να αποφευχθεί η εξέλιξη της νόσου και των διαφόρων επιπλοκών.

Αιτίες της νόσου κιρσώδεις

Όταν μια γυναίκα είναι έγκυος, το σώμα της είναι η αποδυνάμωση, επειδή πολλή ενέργεια που δαπανάται για την ηλικία κύησης παρουσιάζεται ορμονικές αλλαγές, κ. λπ., και αυτό οδηγεί στην ανάπτυξη των χρόνιων παθήσεων και προκαλώντας νέες ασθένειες.

Τα αίτια των κιρσών περιλαμβάνουν:

 • γενετική προδιάθεση;
 • άσκηση, ή την έλλειψη τους;
 • αύξηση του σωματικού βάρους;
 • χρόνιες παθήσεις της μικρής πυέλου όργανα;
 • 2, 3 και την επακόλουθη εγκυμοσύνη;
 • η ρεσεψιόν πριν μείνετε έγκυος, ορμονικά φάρμακα που επηρεάζουν τη θέση των γυναικών.

Υπάρχει, λοιπόν, κιρσώδεις φλέβες, για παράδειγμα, κιρσώδεις φλέβες του τα χείλη του αιδοίου. Πρέπει να ειδοποιήσουν τη γυναίκα και να την πάρει για να είναι σοβαρή για την κατάστασή του.

Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι κιρσώδεις φλέβες ιδιαίτερα ισχυρή πρόοδο, όταν μια γυναίκα σε θέση, επειδή η ροή του αίματος στις φλέβες των ποδιών και των οργάνων της πυέλου αρχίζει να επιβραδύνει λόγω ορμονικών ανισορροπιών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η μεγάλη αξία έχει η κληρονομικότητα, ο αριθμός των γεννήσεων και αν η Βιέννη είναι μια πολύ διευρυμένη σεξ χείλη και το περίνεο, μπορεί να οδηγήσει σε αιμορραγία κατά τη διάρκεια της εργασίας και η βέλτιστη, τότε θα είναι μια παραλλαγή του καισαρική τομή.

Τα συμπτώματα του χείλη του αιδοίου

Μετά τη γέννηση, μια εβδομάδα κιρσώδεις φλέβες του χείλη του αιδοίου αρχίζουν να ξεθωριάζουν, και μετά από 1 - 1,5 μήνες σχεδόν δεν είναι ορατές. Αλλά υπάρχουν περιπτώσεις όταν η νόσος είναι παραμελημένη, αυτές οι φλέβες όχι μόνο παραμένουν, αλλά εξακολουθεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα και δυσφορία κατά τη διάρκεια της οικειότητας και η συνολική κατάσταση των γυναικών.

Πολλές γυναίκες περιγράφουν τα συναισθήματά τους: "αισθάνεται σαν το σεξ από το χείλι, κάτι έκρηξη". Μερικές φορές μπορεί να εμφανιστεί και φαγούρα στο περίνεο, εκνευρισμός, δυσφορία, όταν επισκέπτονται την τουαλέτα.

Θεραπεία των ασθενειών των γεννητικών οργάνων

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: "Πώς να τη θεραπεία κιρσοί στα χείλη του αιδοίου?". Η μέθοδος της σκληροθεραπείας είναι ένα από τα πιο αποτελεσματική στη θεραπεία της ασθένειας αυτής, είναι παρόμοια με τη θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων και η ουσία του εγώ είναι το μέρος όπου οι κιρσώδεις φλέβες εξελίσσεται, ψύχεται με ψυχρό αέρα, στη συνέχεια, το φάρμακο χορηγείται με ένεση σε φλέβα, ενισχύει και κόλλα τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, σταματά τη ροή του αίματος.

Όλη η διαδικασία γυναίκα πρέπει να υποβληθεί σε μια βάση εξωτερικών ασθενών, και δεν πρέπει να φοβόμαστε, επειδή ό, τι συμβαίνει χωρίς τραύμα και χωρίς πόνο, και το πιο σημαντικό από σένα θα είναι πολύ ικανοποιημένοι, γιατί ακόμα και μελανιές δεν θα δείτε, η θεραπεία φέρνει ένα πολύ υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα (το καλλυντικό).

Χρησιμοποιούνται επίσης για τη θεραπεία με λέιζερ που χρησιμοποιείται κυρίως μετά από άδεια του γιατρού, θα γυρίσει για να την παραδοσιακή ιατρική, δηλαδή κάνοντας κομπρέσες με έγχυμα από καλέντουλα αφήνει το φαγόπυρο, και υπάρχουν πολλές διαδικασίες με το αλεύρι φαγόπυρου.

Πρόληψη και θεραπεία

η θεραπεία των κιρσών

Ολοκληρωμένη θεραπεία των κιρσών του χείλη του αιδοίου αποτελείται από τη χρήση ναρκωτικών, χωρίς φάρμακα και ακόμη και, σε σπάνιες περιπτώσεις, η χειρουργική επέμβαση. Μη φαρμακευτική θεραπεία είναι ένας άλλος τρόπος ζωής της εγκύου, της φυσικής αγωγής (ειδική άσκηση), linen τύπος συμπίεσης και αν πληρούν όλες τις συστάσεις, το αποτέλεσμα δεν θα το κρατήσει μόνη της να περιμένει πολύ.

Στην πρώτη θέση – την άρνηση του παπούτσια με τακούνια, πλατφόρμες, φυσική δραστηριότητα (κολύμβηση, Πεζοπορία) * να προσέχετε τι τρώτε, επειδή η δυσκοιλιότητα αύξηση της πίεσης μέσα στην κοιλιά; διατηρήσετε το βάρος σας, όχι για να κερδίσει πολλά, αλλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, δοκιμάστε το συντομότερο δυνατό για να χάσουν βάρος.

Είναι απαραίτητο να φοράτε εσώρουχα χωρίς ελαστικά – δεν δίνουν καλό αίμα, και ειδικές ελαστικές κάλτσες * εφαρμόζουν σωστά ένα ελαστικό επίδεσμο, αν είναι απαραίτητο (wrap-γύρω προκύπτει από το κάτω μέρος των ποδιών).

Θεραπεία με φάρμακα: αντιπηκτικά επάλειψη αλοιφές, τα οποία αποτελούνται από ηπαρίνη και η χρήση φαρμάκων που επηρεάζουν το φλεβικό τόνο (αλλά μόνο αν στέκεται ο γιατρός).

Τρόπους για να διευκολύνει την ασθένεια

Λοιπόν ας συνοψίσουμε, τι είναι οι τρόποι που μπορείτε να βοηθήσει στην πρόληψη και αν η ασθένεια παρουσιάστηκε, για να ανακουφίσει την κατάσταση της εγκύου.

 • Κάθε μέρα θα πρέπει να πάρετε ένα ντους και να κρατήσει καθαρό γεννητικά όργανα.
 • Φορώντας εσώρουχα μόνο από την ποιότητα και τα φυσικά υλικά.
 • Σταμάτα να φοράς ψηλοτάκουνα παπούτσια.
 • Κάνει τονωτικά παρασκευάσματα για τις φλέβες.
 • Να μην μείνει πολύ καιρό στα πόδια του. Για εκείνους που έχουν ένα επάγγελμα που στέκεται, προσπαθήστε να το αφήσει στο διάταγμα πιο γρήγορα ή να βρείτε τρόπους να χαλαρώσετε περισσότερο χρόνο.
 • Κάνει μια ειδική αλοιφή.
 • Στρίψτε ειδικός σε κιρσούς και τη διαβούλευση, καθώς και ένα προφυλακτικό.

Το κύριο πράγμα σε αυτή την περίπτωση – είναι πάντα το χρόνο για να λύσει τα προβλήματα συνδεδεμένη με την ασθένεια, όπως οι κιρσώδεις φλέβες χείλη του αιδοίου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι μια σοβαρή παθολογία και μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα σε αυτό το ενδιαφέρον θέση των γυναικών.

Αλλά αν η ασθένεια έχει ήδη έρθει και να σας ενοχλούν, να μην υποκύψει σε καταθλιπτική Σταν, διότι, όπως γνωρίζετε, δεν είναι μοιραίο, και μετά τη γέννηση, θα ξεχάσουμε αυτό το πρόβλημα, επειδή έχουν άλλες ανησυχίες και νοιάζεται είναι η φροντίδα για ένα νεογέννητο μωρό.

Ως εκ τούτου, εάν αποφασίσετε να έχετε ένα μωρό πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό ( γιατρός με τα προβλήματα των ασθενειών των κιρσών), θα σας φέρει την ειρήνη του μυαλού για τους ζωή κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και για τη ζωή μέσα σου, για το οποίο απαιτείται για να παρακολουθούν την υγεία τους. Προσοχή, προσοχή, ευτυχία και υγεία!