Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων: συμπτώματα και θεραπεία

Κιρσώδεις νόσο των κάτω άκρων εμφανίζεται για μια σειρά από λόγους που μπορεί να αποδοθεί σε 3 ομάδες: διαταραχή της πήξης του αίματος, βλάβες του τοιχώματος των αγγείων, στάση αλλαγές των γύρω ιστών. Αιτιολογικός παράγοντας επηρεάζει την ίδια τη θεραπεία, αλλά τα φάρμακα δεν είναι σε θέση να περιορίσετε το διευρυμένο αυτό τμήμα της Βιέννης.

Κιρσοί: αιτίες

κιρσώδεις φλέβες στα πόδια

Με αυξημένη πήξης του αίματος είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για το σχηματισμό των θρόμβων αίματος. Οι ορμονικές αλλαγές οδηγούν σε ανωμαλίες του καρδιακού ρυθμού, μείωση στην τόνωση του φλεβικού τοιχώματος, μακροπρόθεσμες αλλαγές.

Βλάβη του φλεβικού τοιχώματος μπορεί να είναι τραυματική, φυσικών, χημικών, βακτηριακή. Σε αυτοάνοσα νοσήματα υπάρχει λέπτυνση του φλεβικού τοιχώματος, λόγω καταστροφής από αντισώματα. Με μικρή προσπάθεια θα πρέπει να επισημάνετε εμπόδια για τη συλλογή του αίματος.

Η αυξημένη πίεση μέσα στο δοχείο μπορεί να συμβεί λόγω της συμπιεστικής πίεσης των ιστών που την περιβάλλουν. Κιρσώδεις φλέβες αυτός ο συνδυασμός είναι περίπλοκη. Ίσως το σχηματισμό των φλεβικών ελκών.

Προδιαθεσικοί παράγοντες των κιρσών των κάτω άκρων:

 • Παχυσαρκία – κιρσώδεις φλέβες αρνητική όσον αφορά την πρόγνωση. Το υπερβολικό λίπος αυξάνει την πίεση στις φλέβες, συμβάλλει στη συμφορητική αλλαγές;
 • Η κακή διατροφή, η κατανάλωση τροφών με φυτικές ίνες συμβάλλει στην παραβίαση της αγγειακής διαπερατότητας. Η αύξηση στη διατροφή του φυτικές ίνες μπορούν να μειώσουν την πρόσληψη τοξινών στο έντερο. Ο καθιστικός τρόπος ζωής είναι ένας σημαντικός παράγοντας που οδηγεί σε παχυσαρκία, μειωμένη φλεβική κυκλοφορία *
 • Οι περισσότεροι άνθρωποι εκτίθενται σε κίνδυνο από τις επιπλοκές σε καθιστή ή όρθια θέση. Αρνητικές επιπτώσεις είναι η βλάβη στις βαλβίδες των φλεβών. Κορσέδες και τα σφιχτά εσώρουχα συμβάλλει στη συμπίεση των φλεβών στην περιοχή βουβωνική χώρα. Αυξημένη ενδοκοιλιακή πίεση, όταν η εξωτερική συμπίεση των φλεβών για μεγάλο χρονικό διάστημα καθίσταται στάσιμη προκαλέσει αλλαγές στα κάτω άκρα;
 • Φορώντας παπούτσια με ψηλό τακούνι – δεν είναι φυσιολογικές. Η διαδικασία αυτή προωθεί το τέντωμα των μυών-συνδετικός συσκευές, η οποία οδηγεί σε συμφορητική αλλαγές στις φλέβες;
 • Οι βαλβίδες είναι σε θέση να μπλοκάρει εντελώς το δοχείο, να οδηγήσει σε συμφορητική αλλαγές στα κάτω άκρα. Στο φόντο της παθολογίας των τοιχωμάτων του φλεβικού συστήματος υπερπροπόνησης, σχηματίζοντας ένα φλεβική κόμβων *
 • Γενετική προδιάθεση σχηματίζεται οφείλεται σε μεταλλάξεις των συσκευών της το γονίδιο που είναι υπεύθυνο για τη δομή των τοιχωμάτων των φλεβών. Ελαττώματα στην πρωτεΐνη αυξάνει τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων, αποτελούν μόνιμη φλεγμονώδεις αλλαγές, διόγκωση λόγω του ιδρώτα υγρό μέσα από τη χαλασμένη μεμβράνη. Η αδυναμία του σκάφους οδηγεί σε αυξημένη φλεβική πίεση. Το αποτέλεσμα – κιρσώδεις φλέβες;
 • Ορμονικές διαταραχές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνουν τα επίπεδα των οιστρογόνων και της προγεστερόνης, επηρεάζουν το σχηματισμό των αγγείων του αίματος παράγοντες πήξης. Η μείωση του τόνο των φλεβικών τοίχο στο φόντο της παθολογίας οδηγεί σε παραμόρφωση και απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων;
 • Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια παθολογία, που οδηγεί σε μείωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, η οποία δημιουργεί ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη των θρόμβων αίματος;
 • Η κατάχρηση αλκοόλ οδηγεί επίσης σε πάχυνση του αίματος, αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβων αίματος στα αγγεία;
 • Καιρό με τα πόδια, την αναγκαστική καθιστή θέση – προδιαθεσικοί παράγοντες των κιρσών;
 • Η ανεπαρκής διατροφή, η βαριά, αργή ροή του αίματος προς την καρδιά, την ανάπτυξη της στασιμότητας είναι προδιαθεσικοί παράγοντες παθολογία;
 • Η χρόνια δυσκοιλιότητα συνοδεύεται από αυξημένη ενδοκοιλιακή πίεση, δυσκολία εκροή του αίματος από τα κάτω άκρα;
 • Αφυδάτωση κάτω από την επιρροή της έντασης ακτίνες του ήλιου οδηγεί σε πάχυνση του αίματος, να επιταχύνει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος;
 • Φλεβική ανεπάρκεια, εκ γενετής ελαττώματα συμβάλει στην παθολογία της καρδιαγγειακής δραστηριότητας *
 • Υπερδοσολογία φαρμάκων αυξάνει πήξης του αίματος, που οδηγεί σε απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων από θρόμβους αίματος;
 • Χειρουργική επέμβαση συμβάλουν στην αύξηση του όγκου του αίματος, αυξάνουν την πιθανότητα της θρομβοεμβολής.

Κιρσώδεις φλέβες των ποδιών είναι polietiologic νόσου. Οι ασθενείς συνήθως υπάρχουν αρκετοί λόγοι που οδήγησαν στην ανάπτυξη της νόσου.

Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων: συμπτώματα και θεραπεία

Σημάδια των κιρσών είναι ειδικό για τη διάγνωση. Διακρίνουμε 2 μορφές της νόσου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του αιτιολογικοί παράγοντες, πρωτοβάθμια δευτεροβάθμια.

Η κύρια μορφή σχετίζεται με την αδυναμία του φλεβικού τοιχώματος, που προκύπτουν κάτω από την επιρροή του εκ γενετής ή επίκτητες παράγοντες. Δευτερεύουσα ασθένεια αναπτύσσεται κάτω από την επιρροή του σε άλλες αιτίες.

Αιτίες της κιρσώδεις φλέβες των ποδιών:

 • Πρήξιμο του δέρματος;
 • Χρώση (σκουραίνει);
 • Σύνδρομο πόνου το βράδυ και το απόγευμα;
 • Τροφικές αλλοιώσεις του δέρματος (έκζεμα, δερματίτιδα).

Κύρια κιρσώδεις φλέβες που συνδέονται με την αδυναμία του φλεβικού τοιχώματος, την ανάπτυξη της παχυσαρκίας, η διάδοση των συνδετικών ινών. Δευτεροβάθμια παθολογία σχηματίζεται λόγω της παραβίασης της φλεβικής εκροής στην τραυμάτων και όγκων. Ο βαθμός αυξημένη διάταση των φλεβικών τοίχο είναι απρόβλεπτη. Στην παθολογία, αυξημένο κίνδυνο θρομβοεμβολής, η οποία μπορεί να καταλήξει σε θάνατο. Συνήθως οι θρόμβοι αίματος είναι μεταφρασμένη στα πόδια, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις εμβολής του φλεβικού συστήματος της τα χέρια ή την κοιλιά.

αιτίες των κιρσών

Δευτερογενής επιπλοκή της νόσου – πληγές. Ακόμα και μια μικρή γρατζουνιά στην παραβίαση του τροφισμού μπορεί να συμβάλει στο σχηματισμό των ελκών στα πόδια. Με την παθολογία είναι δύσκολο να χειριστεί, κατά την αναφορά στο γιατρό. Η θεραπεία διαρκεί για δεκαετίες, έτσι είναι χρόνος να πάει στο γιατρό.

Κάθε μέρα οι γιατροί πρέπει να ασχοληθούν με την αιμορραγία. Αν η ασθένεια έχει ξεκινήσει, φλέβες που προεξέχουν πάνω από την επιφάνεια του δέρματος. Παθολογία που οδηγούν σε θρόμβωση με μη αναστρέψιμες συνέπειες. Παρακολουθεί συνεχώς το φλεβικό σύστημα. Για να αποτρέψει τις παθολογικές αλλαγές θα πρέπει να συνδεθεί θρομβοφλεβίτιδα με ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Η μοναδικότητα της επέκτασης από τον τοίχο φλέβα σύνδρομο πόνου παρουσιάζεται μόνο στο αρχικό στάδιο. Σταδιακά, οι υποδοχείς συνηθίσεις τον πόνο, έτσι ώστε το ευρύτερο Βιέννη, το λιγότερο έντονο πόνο.

Τα συμπτώματα των κιρσών στα πρώτα στάδια:

 • Σφραγίδα
 • Ερυθρότητα;
 • Αίσθημα καύσου;
 • Τον πόνο.

Μέσω των φλεβικών βαλβίδων, το αίμα πρέπει να κινηθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση. Με την αποτυχία τους αναπτύσσει την αντίστροφη ροή, ως εκ τούτου, την ανάπτυξη στασιμότητα. Συσσώρευση του αίματος σε μια συγκεκριμένη θέση δημιουργεί προϋποθέσεις για το σχηματισμό των θρόμβων αίματος. Μια παρόμοια εικόνα παρατηρείται κατά παράβαση της τεχνολογίας από το χειρουργείο των κιρσών. Στο σημείο της ένεσης σχηματίζεται η φλεγμονή, παρέχοντας τη δυνατότητα του σχηματισμού θρόμβων στο αίμα, αυξάνοντας την κόλλα ιδιότητες του αγγειακού τοιχώματος.

Ταξινόμηση της θρόμβωσης, σύμφωνα με την τρέχουσα:

 • Απότομη?
 • Χρόνια.

Οξεία θρομβοφλεβίτιδα αναπτύσσεται γρήγορα. Στη θέση εντοπισμό του θρόμβου, βιώνοντας τον πόνο, ερυθρότητα, διαστολή των φλεβών.

Μια χρόνια πορεία χαρακτηρίζεται από σοβαρές ενδείξεις. Πόνος στην παθολογία του περιοδικού χαρακτήρα. Τον ασθενή που πάσχει από τον πόνο μετά την άσκηση. Το πρήξιμο εξαλειφθεί από την ελαστική συμπίεση. Οι ασθενείς ενθαρρύνονται να φορούν ένα ειδικό επίδεσμο.

Ιατρική και χειρουργική θεραπεία

Φάρμακο θεραπεία των κιρσών των κάτω άκρων δεν σας επιτρέπει να εντελώς να απαλλαγούμε από την ασθένεια. Κατά παράβαση της διαπερατότητας των αγγειακών τοιχωμάτων, συμφορητική αλλαγές υπάρχουν νέα θρόμβων στο αίμα, η οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα για να αποτρέψει την πνευμονική εμβολή και το θάνατο. Για τους σκοπούς αυτούς, η χρήση των αντιπηκτικών στην μορφή της από του στόματος δισκία, τοπική κρέμα. Για την ανακούφιση της φλεγμονής αντιφλεγμονώδεις αλοιφές συνιστάται.

Εκτός από τα φάρμακα είναι μια δημοφιλής θεραπεία, φυσιοθεραπεία (μαγνήτης, το κομμάτι "Ποδήλατο", φυσιοθεραπεία). Για να απαλλαγούμε από δερματικά εξανθήματα συνιστάται ένα αφέψημα από το φλοιό δρυός, χαμομήλι, St.wort του Ιωάννη.

Χειρουργική αφαίρεση των κιρσών στα πόδια – τύποι, αρχές της θεραπείας

Οι παραπάνω τεχνικές χρησιμοποιούνται λιγότερο συχνά, επειδή υπάρχουν και πιο δημοφιλής χειρουργική επέμβαση.

Η σκληροθεραπεία ενδοφλέβια ένεση η συγκολλητική ουσία, η οποία στα πρώτα στάδια της νόσου σε αρκετές συνεδρίες εξαλείφει τις κιρσώδεις φλέβες. Η διαδικασία περιλαμβάνει την εισαγωγή σε μια περιοχή ειδικού ουσίες που προωθούν την εξάλειψη των φλεβών μονάδα λούμεν.

Αποσπασματική διαδικασία, σύντομο Στριπτίζ – κατά την οποία η άκρα των φλεβών είναι να κολλήσει με κολλητική ταινία. Η αφαίρεση του πάσχοντος φλεβική κόμβους γίνεται με ενδοσκοπικό εξοπλισμό. Phlebectomy επιτρέπει την αφαίρεση του θρόμβου μέσω μικρών τομών.

Πήξης του επηρεάζεται φλεβών λέιζερ είναι μια σύγχρονη διαδικασία που επιτρέπει να παράγουν την εκτομή του ιστού με ένα μαχαίρι.

Ενδείξεις για χειρουργική phlebectomy:

 • Σημαντική επέκταση της σαφηνούς φλέβες;
 • Ο κίνδυνος θρομβοεμβολής;
 • Τροφικές διαταραχές του δέρματος;
 • Οξεία θρομβοφλεβίτιδα;
 • Πρήξιμο, έντονη κόπωση του ασθενούς.

Είναι αδύνατο να πραγματοποιήσει τη λειτουργία, κατά την εγκυμοσύνη, σοβαρές λοιμώξεις, στεφανιαία νόσο, φλεγμονή των κάτω άκρων, πυόδερμα, έκζεμα. Ο μόνος τρόπος για τη θεραπεία της νόσου κιρσώδεις φλέβες βαθιά φλέβα για τη διόρθωση της λειτουργίας της συσκευής βαλβίδα – μια χειρουργική επέμβαση.

Λέιζερ θεραπεία ενδείκνυται για ασθενείς με παθήσεις από το καρδιαγγειακό σύστημα, το ουρογεννητικό σύστημα, την αύξηση της αρτηριακής πίεσης, όταν η χειρουργική επέμβαση αντενδείκνυται.

Για να απαλλαγούμε από τις δυσάρεστες αγγειακό πρότυπο για την κατάθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί ραδιοσυχνότητας πήξης. Πλεονεκτήματα η επέμβαση είναι ανώδυνη, κανένα καλλυντικό ελάττωμα του δέρματος, μείωση της ικανότητας βιοπορισμού.

Ένδειξη για τη σκληροθεραπεία νόσου παθολογία στην duplex Doppler υπερήχου, κιρσώδεις φλέβες στα πρώτα στάδια. Το μειονέκτημα της διαδικασίας – να sclerosant στο βαθύ φλεβών, μειώνοντας την αποτελεσματικότητα της θεραπείας σε προχωρημένες περιπτώσεις.

Θεραπεία της χρόνιας κιρσώδεις φλέβες

Σε χρόνιες κιρσούς θα πρέπει να χρησιμοποιούν την ελαστική συμπίεση. Για τους σκοπούς αυτούς, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα:

 1. Κάλτσες συμπίεσης κλάσης 1-2 με 0 βαθμός
 2. Ελαστικές κάλτσες συμπίεσης κλάσης 1-2 με μονο θεραπεία, τη φυσική θεραπεία, με 1 βαθμό
 3. Με 3-4 βαθμούς συνιστάται ελαστικές κάλτσες συμπίεσης 2-3 κατηγορίας με τη συνεχή θεραπεία, τοπική θεραπεία με αλοιφές, τη φυσική θεραπεία.

Συγκρότημα συντηρητική θεραπεία περιλαμβάνει αντιφλεγμονώδη φάρμακα, τοπικές, αντι.

η θεραπεία των κιρσών

Από την κακή χρήση ορισμένων θεραπειών προστασία τυποποιημένο σύστημα θεραπείας των κιρσών περιγράφεται ναρκωτικά. Να αντιστοιχίσετε την πολλαπλότητα, η δόση μπορεί να είναι μόνο ο γιατρός.

Ακόμα και ο μαγνήτης με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων εφαρμόζεται αυστηρά σύμφωνα με τις ενδείξεις. Μετά τη διαδικασία θα πρέπει να αξιολογήσει τη φύση της τοπικής αλλαγές.