Τα κύρια συμπτώματα των κιρσών των κάτω άκρων στις γυναίκες

Varicose φλέβες είναι μια πολύ ύπουλη ασθένεια. Μπορεί να είναι χρόνια σχεδόν δεν εκδηλώνεται, επειδή στα πρώτα στάδια του ανθρώπου δεν με νοιάζει, και των πνευμόνων ασθένειες που διαγράφονται για τις συνθήκες διαβίωσης, αλλά όχι για τα προβλήματα με τις φλέβες. Και τότε έρχεται η επιδείνωση της νόσου εξελίσσεται και η θεραπεία γίνεται πολύ πιο δύσκολο. Ενώ οι κιρσοί μπορεί να επηρεάσει διάφορα μέρη του σώματος με φλέβες. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που υποφέρουν από τα πόδια, έτσι ώστε τα συμπτώματα των κιρσών των κάτω άκρων στις γυναίκες θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή.

Ο μηχανισμός εμφάνισης της νόσου

κιρσώδεις φλέβες στις γυναίκες

Η κύρια αιτία των κιρσών στα πόδια είναι μια αποδυνάμωση της φλέβας τοίχους και τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα να μπορούν πλέον να ωθήσει το αίμα με τη βέλτιστη δύναμη.

Το αίμα συσσωρεύεται και τεντώνει τις φλέβες ακόμα περισσότερο. Επέκταση, χάνουν την ελαστικότητά τους, γίνονται εύθραυστα, και τελικά να σταματήσει να παρέχει την κανονική ροή του αίματος. Λόγω του γεγονότος ότι το αίμα είναι πάντα στις φλέβες, φούσκωμα, τη μορφή κόμβων και οι θρόμβοι, συνδέοντας τον αυλό των αγγείων. Αυτό προκαλεί θρομβοφλεβίτιδα.

Δεν λαμβάνουν αρκετό οξυγόνο, το δέρμα, τα κύτταρα αρχίζουν να πεθαίνουν, αναπτύσσει νέκρωση, εμφανίζονται τροφικές τραυμάτων και ελκών. Αυτό ονομάζεται τελικό στάδιο των κιρσών των κάτω άκρων και μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με χειρουργική επέμβαση.

Αργά για να θεραπεύσει αυτή την ασθένεια είναι αδύνατο, αλλά είναι πιθανό να επιβραδύνει την ροή και να επιτευχθεί μια περισσότερο ή λιγότερο μόνιμη ύφεση.

Σημαντικό! Οι γιατροί πιστεύουν ότι η κύρια αιτία των κιρσών των κάτω άκρων είναι μια κληρονομική προδιάθεση, ως εκ τούτου, αν οι παλαιότερες γενιές της οικογένειας υπήρξαν περιπτώσεις της νόσου, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική φροντίδα της υγείας των αιμοφόρων αγγείων.

Πώς να μην χάσετε την έναρξη της νόσου;

Είναι πολύ σημαντικό να παρακολουθείτε όλες τις ασθένειες, ωστόσο ήσσονος σημασίας. Αν σας πιάσει το στάδιο 1 της ανάπτυξης, όταν τα συμπτώματα των κιρσών στα πόδια μόλις άρχισαν, στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι δυνατόν να αντιστραφεί η διαδικασία και να κρατήσει υγιείς φλέβες. Έτσι, τα πρώτα σημάδια της κιρσώδεις φλέβες των ποδιών είναι:

 • αύξηση του οιδήματος, το οποίο έχει γίνει μια ανησυχία, όχι μόνο το βράδυ, αλλά και σε άλλες στιγμές της ημέρας;
 • μια αίσθηση της βαρύτητας και το σύνδρομο του "κουρασμένα πόδια" εμφανίζεται στη μέση της ημέρας ή ακόμη και νωρίτερα) *
 • Γενική αδυναμία και λήθαργος που προκύπτουν από την ανεπαρκή παροχή οξυγόνου στους ιστούς;
 • ευρυαγγείες ή ευρυαγγείες στα πόδια και τα ισχία, συχνά το πρώτο σημάδι των κιρσών που πληρώνουν προσοχή.

Σε αυτή την περίπτωση, αν η έγκαιρη θεραπεία στο γιατρό μπορεί να βοηθήσει τις πιο απλές μεθόδους επεξεργασίας λαϊκών ένδικα μέσα, παρασκευάσματα για την πρόληψη των κιρσών στα πόδια – φαρμακευτική αγωγή με δισκία και κάψουλες, αλοιφές, κρέμες και τζελ.

Εάν είναι απαραίτητο, η θεραπεία των κιρσών στα πόδια, ο γιατρός σας μπορεί να συνταγογραφήσει φάρμακα που αραιώνουν το αίμα και να αποτρέψει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος και να φορούν ειδικά εσώρουχα συμπίεσης ή η χρήση από έναν ελαστικό επίδεσμο.

Σημαντικό! Παρά το γεγονός ότι πολλά φάρμακα έχουν λίγες παρενέργειες και προβλέπονται, μεταξύ άλλων για την πρόληψη της νόσου, η απόφαση σχετικά με το ποια από αυτά θα πρέπει να κάνετε, θα πρέπει να μάθετε μόνο ο γιατρός, αλλά όχι ο ίδιος ο ασθενής.

Τι είναι ο κίνδυνος της νόσου;

Πρώτα και κύρια, κιρσώδεις φλέβες, φθάνοντας σε προχωρημένο στάδιο, απειλώντας τους θρόμβους στο αίμα, το οποίο μπορεί να μπλοκάρει τη ροή του αίματος και του οξυγόνου στις αρτηρίες και τις φλέβες κοντά τους πνεύμονες και την καρδιά. Πνευμονική εμβολή συχνά οδηγεί σε μια θλιβερή έκβαση.

Επιπλέον, οι κιρσώδεις φλέβες μπορούν να κρυφτούν, να επηρεάζει τα σκάφη που λαμβάνουν χώρα στο βάθος του πόδια. Επικίνδυνο, όπως το γεγονός ότι τα εξωτερικά σημάδια αρχίζουν να εμφανίζονται όταν η νόσος έχει ήδη μετατραπεί σε 2 ή ακόμα και 3 στάδιο, όπου η λειτουργία δεν είναι απαραίτητη. Μια επίσκεψη στο γιατρό δεν θα πρέπει να καθυστερεί εάν:

 • τα πόδια άρχισαν να διογκώνονται, ενώ τα νεφρά είναι πλήρως υγιής, ο διαβήτης δεν διαγιγνώσκεται, η πρόσληψη υγρών είναι φυσιολογική.
 • εμφανίζονται γκρίνια ή αιχμηρά δευτερόλεπτα πόνος στην πύελο, στη βουβωνική χώρα και το άνω τμήμα των μηρών;
 • τα πόδια περιοδικά κράμπες, ειδικά το βράδυ;
 • περιοχές των κάτω άκρων κατά μήκος των φλεβών του άρχισε να πρήζεται μετά από κάθε φορτίο.

Εσωτερική κιρσώδεις φλέβες στα πόδια μπορεί να περιπλέξει σοβαρά την ζωή ενός ανθρώπου, φέρνοντας τον πόνο και να φέρει την κατάσταση πριν από την παρέμβαση του χειρουργού.

Σημαντικό! Κιρσούς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι κοινά. Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι αυτή είναι προσωρινή και θα περάσει μετά τη γέννηση, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Πιο συχνά μετά από αυτό το φορτίο που ένιωθα τις φλέβες κατά τον τοκετό, η ασθένεια αρχίζει για την πρόοδο. Ως εκ τούτου, τα σημάδια των κιρσών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να αγνοηθεί σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τον κόπο.

Μπορεί να επηρεαστεί από άλλα μέρη του σώματος;

αιτίες των κιρσών

Τα συμπτώματα των κιρσών μπορεί να επηρεάσει μια ποικιλία των οργάνων. Ειδικότερα, οι κιρσώδεις φλέβες στα χέρια εμφανίζεται πολύ λιγότερο συχνά από ό, τι οι κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων, αλλά προσφέρει την ίδια ανησυχία και θλίψη. Επισημαίνοντας τα χέρια συμπτώματα παρόμοια με την εκδήλωση της νόσου, θα πρέπει σύντομα να επισκεφθεί έναν γιατρό:

 • φλέβες γίνει πολύ αισθητή, σκουραίνουν και διογκώνονται;
 • στα χέρια, συμπεριλαμβανομένης της δάχτυλα, υπάρχει πρήξιμο;
 • συχνά υπάρχει μια αίσθηση καψίματος και πόνου;
 • ώρα να κάνετε την ίδια ενέργεια καθίσταται προβληματική, λόγω της βαριά βούρτσα;

Κιρσώδεις φλέβες εμφανίζεται στα χέρια των γυναικών και των ανδρών με περίπου την ίδια συχνότητα, αλλά εξακολουθεί να είναι το ισχυρό φύλο η νόσος προσβάλλει τουλάχιστον 1,5—2 φορές.

Αυτό είναι επειδή η εύλογη μισό της ανθρωπότητας πιο υπόκεινται σε διακυμάνσεις του ορμονικού συστήματος, το οποίο είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που προκαλούν τους κιρσούς στα χέρια.

Σημαντικό! Τα πρώτα σημάδια της κιρσώδεις φλέβες άνω και κάτω άκρων είναι πολύ παρόμοια, αλλά οι κιρσώδεις φλέβες των ποδιών έχει συμπτώματα που πιστεύουν ότι η συνέπεια της πλατυποδία, πολύ το περπάτημα ή φορώντας παπούτσια με τακούνια, οστεοαρθρίτιδα, και κιρσώδεις φλέβες χέρια χαρακτηρίζουν τα συμπτώματα, πολλοί που λαμβάνονται για τη σωματική χαρακτηριστικό της δομής των φλεβών.

Η εντερική βλάβη

Σχεδόν με την ίδια συχνότητα όπως οι κιρσώδεις φλέβες των ποδιών, βρήκε κιρσώδεις φλέβες του ορθού και πρόπτωση.

Κάτω από αυτό το όνομα κρύβεται μια γνωστή αιμορροΐδες. Όσοι δεν είναι αρκετά τυχερός για να πάρει αυτή την ασθένεια, μπορώ να σας πω ακριβώς πώς ματαιώνοντας τα πρόδηλα σημάδια της κιρσώδεις φλέβες του σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα:

 • ξαφνικές κρίσεις έντονου πόνου, ενώ το περπάτημα;
 • ισχυρή οδυνηρή αίσθηση όταν κάθεται κάτω για να ανικανότητα να καθίσετε;
 • η εμφάνιση αίματος από ρωγμές στην περιοχή του πρωκτού και έντονο πρήξιμο, φαγούρα και κάψιμο
 • η πράξη της αφόδευση είναι, επίσης, συνοδεύεται από πόνο, ειδικά αν συνδυαστεί με δυσκοιλιότητα, που εμφανίζονται συχνά με κιρσούς σε αυτόν τον τομέα.

Συμπτώματα εσωτερικής κιρσώδεις φλέβες προειδοποίηση δεν είναι τόσο δύσκολο όσο εξωτερικών, επειδή ο πρωκτός δεν είναι συνήθως η περίπτωση δυσφορία.

Ωστόσο, γυρίζοντας στο γιατρό που συνήθως βάζει ήδη κιρσούς 2 βαθμούς. Για να θεραπεύσει δεν είναι τόσο εύκολο όσο το πρώτο στάδιο της νόσου, αλλά είναι δυνατή και χωρίς τη χρήση δραστικά μέτρα.

Αν κιρσώδεις φλέβες στα χέρια και τα πόδια είναι πιο κοινή σε γυναίκες, κιρσώδεις φλέβες του ορθού, επηρεάζει περισσότερο το ανδρικό σώμα. Οι κύριοι λόγοι για αυτή τη βαριά άσκηση, σοβαρό άθλημα, το αλκοόλ και μεγάλες ποσότητες junk food, και την ασθένεια του προστάτη, συμβάλλοντας στην στένωση της ουρήθρας.

Σημαντικό! Βρίσκοντας τα πρώτα συμπτώματα των κιρσών του ορθού, θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να αρχίσει η θεραπεία, λόγω του κινδύνου των ασθενειών της περιοχής αυτής είναι ότι μπορεί να επηρεάσει το έντερο και να προκαλέσει γαστρεντερικό σωλήνα.

Η ασθένεια αναπτύσσεται βαθμιαία, χωρίς απότομες άλματα, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε εντερική όγκοι, καλοήθεις και άλλοι.

Άνδρες

Αν οι κιρσοί στα πόδια στους άνδρες είναι αρκετά σπάνια, η κιρσοκήλη είναι μια καθαρά ανδρική ασθένεια. Συνίσταται στο γεγονός ότι οι κιρσώδεις φλέβες του σπερματικού τόνου και όρχεις γίνεται μία από τις αιτίες της υπογονιμότητας στον ανδρικό παράγοντα.

Φλεβική ροή σε κιρσοκήλη είναι γεμάτη με αίμα, το οποίο σκάφη δεν είναι σε θέση να προχωρήσουμε σε ένα μικρό κοίλο ή νεφρική φλέβα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρόβλημα εμφανίζεται στον αριστερό όρχι, καθώς η περιοχή ενώνει δύο φλέβες: η νεφρική και των σπερματοδόχων.

Τα συμπτώματα των κιρσών των όρχεων δεν εκδηλώνονται μέχρι το ζευγάρι δεν θα έχει πρόβλημα με τη σύλληψη. Στη συνέχεια, οι δύο εταίροι πηγαίνουν στους γιατρούς, η γυναίκα, ο γυναικολόγος, ο άνθρωπος με το γιατρό του. Πρώτα και κύρια, ένας έμπειρος γιατρός μπορεί να διεξάγει μια έρευνα για την κιρσοκήλη.

Προσδιορίσει την ασθένεια με τη βοήθεια των υπερήχων και Doppler και την εφαρμογή της διερεύνησης φλέβες κατά τη διάρκεια τάσης πατήστε ασθενή. Αν η διάγνωση επιβεβαιωθεί, ο άνθρωπος απαιτείται να υποβληθούν σε μια ανάλυση σπέρματος ως σπερματοζωάρια, για να προσδιορίσετε πόσο μακριά η ασθένεια έχει προχωρήσει.

η θεραπεία των κιρσών

Σημαντικό! Για να θεραπεύσει κιρσοκήλη είναι δυνατή μόνο με χειρουργική επέμβαση, και είναι συνήθως για να διορθώσετε στειρότητα στους άνδρες.

Από μόνη της, αυτό το φαινόμενο δεν είναι επικίνδυνες και συνήθως δεν προκαλεί δυσφορία, αλλά μερικές φορές οι φλέβες διογκώνονται τόσο πολύ, που προκαλούν δυσφορία ή πόνος. Και σε αυτή την περίπτωση η επιχείρηση.

Συμπέρασμα

Κιρσώδεις φλέβες προκαλεί μια ποικιλία παραγόντων, οι περισσότερες από τις οποίες μπορούν να διορθωθούν. Και επειδή η νόσος αυτή ανήκει στην κατηγορία των επικίνδυνων και συχνά να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές, τις οποίες ένα άτομο μπορεί να γίνει με ειδικές ανάγκες, είναι πολύ πιο εύκολο να ληφθούν έγκαιρα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή εμφάνισης της νόσου:

 • να ομαλοποιήσει τη διατροφή, εξαλείφοντας την αφθονία λιπαρά, πικάντικη, αλμυρή και τηγανητά τρόφιμα;
 • να κόψω το Κάπνισμα και το αλκοόλ;
 • μετά από διαβούλευση με το γιατρό για να πάρει venotonic ναρκωτικά, χρησιμοποιήστε αλοιφές, την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων;
 • δεν περνούν πολύ ώρα στην ίδια στάση, παρατεταμένη καθιστική εργασία είναι εξίσου επικίνδυνο για τα πόδια *
 • διαθέστε αρκετό χρόνο για αθλητισμό *
 • τον έλεγχο του βάρους, εμποδίζοντας επιπλέον κιλά, αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις γυναίκες κατά την περίοδο της μεταφέρουν ένα μωρό και θηλασμού *
 • για να επιλέξετε άνετα παπούτσια σε χαμηλές ευρεία φτέρνα αυτό δεν είναι πίεση στα πόδια, ψηλά τακούνια και να γράψω για εξαιρετικές περιπτώσεις *
 • κάθε μέρα, πάρτε ένα ντους αντίθεση, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια, τα χέρια και τα όργανα της μικρής πυέλου;
 • όσο το δυνατόν περισσότερο για να μείνουν στο καυτό θέσεις, ζεστό σάουνες και λουτρά;
 • ο κληρονομικός παράγοντας αξίζει να φοράτε κάλτσες συμπίεσης και καλσόν.

Βρίσκοντας τα πρώτα σημάδια των κιρσών, είναι επιτακτική ανάγκη να συμβουλευτείτε ένα γιατρό και να εργάζονται μαζί για να περιγράψει ένα σχέδιο θεραπείας.