Πώς να χρησιμοποιήσετε μέλισσα διασωθεί από τις κιρσώδεις φλέβες, η θεραπεία των κιρσών το μέλι και τις μέλισσες

Η θεραπεία των κιρσών, το μέλι και άλλα προϊόντα των μελισσών κατέχουν σημαντική θέση στη λαϊκή ιατρική. Πώς είναι δικαιολογημένη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονοθεραπεία; Ή θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες; Πόσο ασφαλής για τη θεραπεία των κιρσών μέλισσες (νεκρές μέλισσες) και άλλες θεραπευτικές διαδικασίες που σχετίζονται με τη χρήση των προϊόντων που κάνουν οι μέλισσες; Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αυτούς τους ασθενείς μια σειρά από καλλυντικά διαδικασίες; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα βρείτε απαντήσεις παρακάτω!

Τι είναι η "Μέλισσα " διασωθεί" και είτε να το χρησιμοποιήσετε για κιρσούς;

μέλισσα τη θεραπεία των κιρσών

Παθολογίας που σχετίζεται με διαταραχή της δομής του φλεβικού τοιχώματος είναι όλο και πιο διαδεδομένη — αυτό συμβάλλει στην καθιστική ζωή των συγχρόνων μας και το υπερβολικό βάρος. Παρά το γεγονός ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες εφευρίσκουν κάθε χρόνο ένας τεράστιος αριθμός των διαφορετικών φαρμάκων και βιοχημικά δραστικές ουσίες συνθετικής προέλευσης, με τη χρήση των φαρμάκων φυτικής προέλευσης δεν χάνει τη σημασία του. Αυτό συμβάλλει σε μια σειρά από λόγους:

 1. Υψηλή αποδοτικότητα. Που ενεργεί για περισσότερους από παθογένεια, φαρμακευτικών θεραπειών από την ίδια τη φύση έχουν μια πολύ πιο έντονη επίδραση από φαρμακολογικών παραγόντων. Για να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κλινικό αποτέλεσμα γίνεται πολύ πιο γρήγορα;
 2. Προσβασιμότητα. Λόγω του γεγονότος ότι η εφαρμογή του "χημικά" φάρμακα συνδέεται με πολλές διατυπώσεις, στις οποίες φαρμακευτική εταιρεία αναγκάζεται να περιλαμβάνουν σημαντικά κεφάλαια, την αξία τους στην αγορά αυξάνεται δραματικά. Τι μπορεί να ειπωθεί για την παραδοσιακή ιατρική — είναι πάντα διαθέσιμη, ακόμη και σε εκείνους τους ασθενείς που έχουν περιορισμένη μέσα *
 3. Συμβατότητα με άλλα φάρμακα. Για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας, συνιστάται η συνδυασμένη χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης από την παραδοσιακή και λαϊκή ιατρική.
 4. Ασφαλείας. Ποτέ δεν σε φάρμακα φυτικής προέλευσης που δεν αλλεργική αντίδραση ή ακόμη και ορισμένες ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ένα από τα πιο γνωστά φάρμακα της εναλλακτικής ιατρικής (η οποία, παρεμπιπτόντως, έλαβε την επίσημη αναγνώριση από την Ιατρική επιστημονική κοινότητα και η ρωσική Ένωση των γιατρών-phlebologists) είναι "Μέλισσα σωθεί." Πολλοί πιστεύουν ότι η σύνθεση αυτού του προϊόντος περιλαμβάνει μόνο τα προϊόντα των μελισσών, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Το φάρμακο περιλαμβάνει επίσης πολλές φυτικές ουσίες που αυξάνουν σημαντικά το κλινικό αποτέλεσμα, ταυτόχρονα επηρεάζουν διάφορα στάδια της παθογένειας. Σύνθεση "Μέλισσα σωθεί από τις κιρσώδεις φλέβες", ως εξής:

 • Από το φλοιό του πεύκου Σιβηρίας συστατικό, το οποίο έχει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, μειώνει τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων, αφαιρεί το πρήξιμο;
 • Το ρίζωμα του Dioscorea nipponskoy — συμβάλλουν στην ομαλοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος;
 • Μέλισσα αλοιφή — βοηθά στην ομαλοποίηση της ροής του αίματος και του λεμφικού υγρού. Εξαλείφει τις εμφανίστηκε αγγειακό πλέγμα, αποκαθιστώντας τη φυσιολογική κατάσταση του αγγειακού τοιχώματος.
 • Σπόροι και καρποί της καστανιάς έχει ισχυρή αντι-φλεγμονώδη και αναλγητική δράση, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική στις επιλογές για προχωρημένους των κιρσών. Εξασφαλίζει την ταχεία εξαφάνιση των ευρυαγγειών;
 • Goji μούρα — συμβάλει στην ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών.

"Μέλισσα " σωθεί" είναι διαθέσιμο σε φαρμακολογικές μορφή αλοιφή σε μορφή αλοιφής πρέπει να εφαρμόζεται στην πάσχουσα κιρσώδεις φλέβες περιοχές, τρίβοντας ελαφρά. Η διάρκεια της θεραπείας είναι από 1 έως 3 μήνες, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παθολογικής διαδικασίας.

Για να επιτευχθεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα στη θεραπεία των κιρσών στα πόδια για να εφαρμόσετε αυτό το φάρμακο, θα πρέπει 3-4 φορές την ημέρα, σε συνδυασμό με τη χρήση των κεφαλαίων και της μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα.

Η χρήση του μελιού στη θεραπεία των κιρσών — τι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην πρώτη θέση;

Το μέλι είναι μια γνωστή λαϊκή θεραπεία, που σας επιτρέπει να εύκολα να απαλλαγούμε από πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των κιρσών. Προκειμένου να επιτευχθεί η θετική δυναμική για τη θεραπεία αυτής της νόσου, θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά το συνδυασμό των θεραπευτικών εργαλείων γίνεται με το μέλι, και τα φάρμακα της παραδοσιακής ιατρικής.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή την κατάσταση, παρασκευάσματα με βάση το μέλι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως βοήθημα — δεν έχουν άμεση επίδραση στο αγγειακό τοίχωμα και την κυκλοφορία του αίματος, ωστόσο, λοιπόν συμβάλλουν στην ομαλοποίηση των μεταβολικών διεργασιών.

Ένα παράδειγμα από μια απλή αλλά αποτελεσματική συνταγή

ένα δείγμα

Καλύτερος για τους κιρσούς βοηθά χρήση αλκοόλ βάμμα με μέλι. Για την παρασκευή του θα χρειαστείτε τα ακόλουθα συστατικά:

 • Το μέλι 200 g;
 • Τρίψιμο του οινοπνεύματος, αιθύλιο, το 96% — 400 ml *
 • Οι καυτερές πιπεριές — 5 g;

Όλα αυτά τα συστατικά θα πρέπει να είναι προσεκτικά ανακατέψτε και αφήστε το να απότομες για 3 ημέρες. Μετά από αυτό να λάβει μαζί με την πορεία της θεραπείας ορίζεται από το γιατρό για 3 εβδομάδες, τουλάχιστον, 1 κουταλιά της σούπας τρεις φορές την ημέρα.

Σημειώστε ότι το μέλι με κιρσώδεις φλέβες δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν ο ασθενής έχει αλλεργικές αντιδράσεις σε προϊόντα μελισσιού.

Μέλισσα subpestilence κατά των κιρσών, σε ορισμένες περιπτώσεις, δικαιολογείται η χρήση αυτού του εργαλείου;

Μέλισσα subpestilence είναι Ταύρος νεκρές μέλισσες που είναι, επίσης, χρησιμοποιείται ως θεραπευτικό μέσο. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι ακόμα και μετά το θάνατό του, η μέλισσα συνεχίζει να ωφελήσει τον άνθρωπο.

Για την παρασκευή των φαρμάκων, θα πρέπει να λάβει τα ακόλουθα συστατικά:

 • Στην πραγματικότητα νεκρές μέλισσες, 200-300 g;
 • Τρίψιμο του οινοπνεύματος, αιθύλιο, το 96% — 400 ml *

Σας προτείνουμε αυτό το εργαλείο για εξωτερική χρήση — εφαρμόστε στις πληγείσες περιοχές, το τρίψιμο με το φως κινήσεις μασάζ. Η θεραπεία των κιρσών των μελισσών σημαίνει ότι δεν είναι λιγότερο από 2 μήνες, η πολλαπλότητα χρήσης — 3 φορές την ημέρα.

Με την ευκαιρία, για την υπαίθρια χρήση, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα μέλι παρασκευάζονται από εγχύσεις μέλι, τη συνταγή των οποίων περιγράφονται ανωτέρω, και βάμμα μέλισσα φάρμακα, που λαμβάνονται σε αναλογία 1 προς 1.

Θεραπείες ομορφιάς σε ασθενείς με κιρσούς. Γιατί δεν συνιστάται shugaring;

Όσον αφορά τη σκοπιμότητα της προσθήκης ζάχαρης με κιρσούς και ποιες είναι οι αντενδείξεις. Χωρίς αμφιβολία, κάθε γυναίκα παλεύει για την ομορφιά του σώματός τους και να εγκαταλείψουν την αφαίρεση τρίχας ποδιών λόγω των κιρσών, κανείς δεν θα.

Η έγχυση θα πρέπει να αντέχουν τουλάχιστον μια εβδομάδα, για να πάρετε μια πραγματικά υψηλής ποιότητας εκχύλισμα, το οποίο είχε μια έντονη κλινικό αποτέλεσμα και θα εφαρμόζεται ακόμη και σε προχωρημένο στάδιο των κιρσών.

Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να εξετάσει μια σειρά από περιορισμούς, η οποία συνδέεται με μια υψηλή πιθανότητα τραύματος που επηρεάζονται από την παθολογική διαδικασία των αιμοφόρων αγγείων:

 1. Επιτρέπεται μόνο αφαίρεσης τρίχας λέιζερ με κιρσώδεις φλέβες (IPL) και αφαιρώντας την ανεπιθύμητη τρίχα με ένα ξυράφι, όπως και όλες οι άλλες ποικιλίες αυτής της διαδικασίας είναι τραυματική και μπορεί να οδηγήσει σε ακατάσχετη αιμορραγία σε περίπτωση που η βλάβη κιρσώδεις φλέβα. Σε Γενικές γραμμές, αφαίρεση τρίχας κιρσώδεις φλέβες δεν είναι επιβλαβή, αλλά αν ήπια μέσα.
 2. Γλυκασμός δεν συνιστάται σε κάθε περίπτωση. Σοβαρό ερεθισμό που είναι συνδεδεμένη με την αφαίρεση της τρίχας, χρησιμοποιώντας κερί ή οποιαδήποτε άλλη συνθέσεις που εφαρμόζονται για τη διαδικασία αυτή μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ανεπιθύμητες συνέπειες. Γλυκασμός αντενδείξεις είναι αρκετά δύσκολο, επειδή η εμφάνιση της συνταγής, οπότε είναι καλύτερα να εγκαταλείψουμε αυτές τις διαδικασίες, επιλέγοντας μια πιο ήπια συνταγή ή επιλογή.
 3. Στην περίπτωση των φλεβικών ελκών (αυτές οι παραβιάσεις είναι χαρακτηριστικό των προηγμένων μορφών αυτής της παθολογίας), αποτρίχωση με κιρσούς αδύνατο, δεδομένου ότι πολύ μεγάλο κίνδυνο επιπλοκών. Η διαδικασία είναι αυστηρά απαγορευμένη — ορίζεται ως κατηγορηματική αντένδειξη για τη χρήση όχι μόνο των ενόργανες μεθόδους αποτρίχωσης, και ακόμη και αφαίρεσης λέιζερ τρίχας.
μέλισσα έσωσε

Τέλος πάντων, πριν προβούν σε οποιαδήποτε αισθητική επέμβαση με την παρουσία των κιρσών, θα πρέπει να προ-συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Μόνο αυτός μπορεί να αποφασίσει τι μπορείτε να κάνετε, και τι καλύτερο να απέχουμε.