Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στους άνδρες: φάρμακα και θεραπείες στο νοσοκομείο

Πιστεύεται ότι οι κιρσώδεις φλέβες – μια καθαρά γυναικεία ασθένεια. Στην πραγματικότητα δεν είναι, κιρσώδεις φλέβες είναι συχνή στους άνδρες, αλλά λιγότερο συχνά από ό, τι το θηλυκό μισό του πληθυσμού. Πριν από την, πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια τους άνδρες, να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Παθολογικές ασθένειες των αιμοφόρων αγγείων, μπορεί να βρεθεί τόσο σε άτομα της Ώριμης ηλικίας και τα μικρά παιδιά. Το κύριο πρόβλημα είναι ότι συνήθως οι άντρες δεν δίνουν προσοχή για τις εκδηλώσεις των κιρσών, και ένας γιατρός, όταν η νόσος έχει περάσει σε ένα τρέχον στάδιο. Για θεραπεία των κιρσών στα πόδια είναι πιο δύσκολο.

Πόσο επικίνδυνο είναι κιρσώδεις φλέβες για τους άνδρες;

η θεραπεία των κιρσών στα πόδια

Παρά το γεγονός ότι οι άνδρες κιρσώδεις φλέβες είναι πιο χαλαροί, δεν πανικοβάλλεται, δεν έχει κατάθλιψη, όταν τα πόδια φαίνεται πρησμένο φλέβα, γι ' αυτούς δεν είναι η ασθένεια φέρνει κακό δεν είναι λιγότερο από ό, τι για το γυναικείο σώμα. Επικίνδυνο από κιρσούς στα πόδια στις γυναίκες, ειδικά αν δεν αντιμετωπιστεί – τι στο μέλλον θα αρχίσουν να αναπτύσσουν οίδημα στους αστραγάλους, θα υπάρχει η παρουσία της μια συνεχής πόνος πόνος στα πόδια, κράμπες των μυών στα κάτω άκρα. Φούσκωμα και κράμπες, πόνο κατά το περπάτημα, τα φορτία θα οδηγήσει στο γεγονός ότι ο άνθρωπος με τα πόδια μέσα από την δύναμη, και μετά από ένα, ενώ επιβραδύνει. Κιρσοί στα πόδια, μια επείγουσα ανάγκη για τη θεραπεία!

Συνήθως οι άνδρες που έχουν συμπτώματα των κιρσών, θα αρχίσει να ήσυχα κινούνται σε μια καθιστική ζωή, κινούνται όλο και λιγότερο, δεν ασκούν, γιατί δίνει πρώτη τη δυσφορία και, στη συνέχεια, έντονο πόνο. Αν δεν γίνει τίποτα, μην τη θεραπεία κιρσοί στα πόδια, στη συνέχεια, αργότερα θα εκδηλωθεί, ακόμη και όταν τα πόδια είναι σε ανάπαυση, κάθονται, ξαπλωμένη είναι αφόρητη. Αλλά οι περισσότεροι άνδρες είναι ντροπαλοί ή απλά να φοβάται να πάει σε επαγγελματίες να ζητήσει βοήθεια από την οικογένεια, τους φίλους, να αγοράσουν από το φαρμακείο ακριβά φάρμακα, τα οποία στην πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά. Ιδιαίτερα επικίνδυνη είναι η αυτο-θεραπεία των κιρσών του χέρια.

Μια σημαντική συνέπεια των κιρσών γίνεται μια εκδήλωση της δερματίτιδα στο προσβεβλημένο δέρμα, η οποία εκφράζεται σε κοκκινίλες και φαγούρα, τα καλλυντικά προϊόντα θα βοηθήσει μόνο στην αρχή. Με την επιδείνωση της νόσου σε περιοχές από το ξύσιμο μπορεί να προκαλέσει πληγές που μπορεί να αιμορραγούν, και δεν υπάρχει μόλυνση ή φλεγμονή. Μια επείγουσα ανάγκη για τη θεραπεία!

Για να αποφευχθούν τέτοιες φρικτές εικόνες – είναι σημαντικό να επικοινωνήστε αμέσως με το γιατρό τους, ο οποίος θα σας συνταγογραφήσει τη θεραπεία που μπορεί να αφαιρέσει τις κιρσώδεις φλέβες κατά τα πρώτα στάδια της εκδήλωσης.

Αιτίες των κιρσών

Όπως και στις γυναίκες, τα αίτια των κιρσών στους άνδρες είναι διαφορετικά, οφείλεται σε έναν ή περισσότερους παράγοντες:

 1. Η πιο κοινή αιτία των κιρσών είναι η κληρονομικότητα. Αν η οικογένεια έχει συγγενείς στη γραμμή των ανδρών είχε προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία, ο ασθενής είναι σε κίνδυνο. Με πιθανότητα 70% είναι σε κίνδυνο για τις κιρσώδεις φλέβες. Να είστε βέβαιος να τηρούν τα προληπτικά μέτρα για να μην χρειάζεται να καταφεύγουν σε θεραπεία.
 2. Κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες στα πόδια μπορεί να οφείλεται σε σωματική υπερφόρτωση, εάν ο ασθενής ήταν ασχολούνται με τον αθλητισμό επαγγελματικά, η οποία με δεδομένη την ισχυρή πίεση των ποδιών, φλέβες μπορεί να διογκωθεί.
 3. Προβοκάτορας των κιρσών σε άνδρες μπορεί να είναι βάρος. Παχυσαρκία στα αιμοφόρα αγγεία σχηματίζονται πλάκες χοληστερόλης και σωματικού λίπους, η οποία επιβραδύνει σημαντικά τη ροή του αίματος στο σώμα. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου βάρους του ατόμου αυξάνει το φορτίο στα πόδια, η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη των κιρσών. Για να το αντιμετωπίσουμε χωρίς δίαιτα είναι άχρηστη.
 4. Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια μπορεί να προκαλέσει μια καθιστική δουλειά και όπου ένα άτομο δεν αλλάζει τη θέση της. Υπάρχει στασιμότητα του αίματος, αυξάνοντας το ιξώδες και κιρσώδεις φλέβες δεν θα κρατήσει το ίδιο περιμένω πολύ. Θεραπεία φάρμακα, για παράδειγμα, Βαρφαρίνη.
 5. Η συστηματική άρση των αγαθών, ογκώδη αντικείμενα, επίσης, επηρεάζει την εκδήλωση των κιρσών. Στα πόδια σου αυξάνει το φορτίο, που οδηγεί σε σταδιακή αποδυνάμωση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, κακή παροχή αίματος, το σχηματισμό των θρόμβων αίματος.

Κακή συνήθεια των ανδρών, επίσης, να συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης των κιρσών. Το αγγειακό σύστημα του σώματος πεθαίνει κάτω από την επίδραση:

 • καπνός *
 • το αλκοόλ;
 • φάρμακα;
 • Το κάπνισμα μείγματα *
 • hookah;
 • ταμπάκο.

Φλεγμονή των φλεβών και των αρτηριών θα είναι αρκετά γρήγορη, αν οι άνδρες σε αυτή την περίπτωση υπάρχει επίσης μια γενετική προδιάθεση για τις κιρσώδεις φλέβες. Επιπλέον, οι κακές συνήθειες θα επιδεινώσει την ασθένεια, επειδή οι τοξίνες που δηλητηριάζουν το σώμα, θα εγκατασταθούν μέσα σε αιμοφόρα αγγεία και τις φλέβες, δημιουργώντας ένα μπλοκάρισμα και προκαλώντας θρόμβωση. Για την αντιμετώπιση αυτών παθολογία χρειάζεται ειδική προετοιμασία.

Τα συμπτώματα των κιρσών σε άνδρες

Συμπτώματα τα συμπτώματα των κιρσών στα πόδια, με τους άνδρες είναι ότι οι γάμπες και τους μηρούς προκύψουν πρησμένες φλέβες με πολλά υποκαταστήματα. Τα αγγεία και τις φλέβες μπορεί να αλλάξει το χρώμα, αλλά λόγω της μειωμένης κυκλοφορίας του αίματος στο σώμα, σε άνδρες και αλλάζει το χρώμα του προσώπου. Αλλά η ακριβής διάγνωση θα βοηθήσει μια σωστή διάγνωση. Μόνο μετά από αυτό θα είναι δυνατό να αναπτύξει ένα σχέδιο θεραπείας.

Αλλά ο πόνος, το αρσενικό κιρσών και άλλες αιτίες της σωματικής δυσφορίας:

 • πρήξιμο;
 • το αίσθημα της κόπωσης?
 • αίσθημα βάρους στα πόδια;
 • μούδιασμα των κάτω άκρων;
 • αίσθηση τακτική "ρίγη" στο δέρμα των ποδιών.
κιρσώδεις φλέβες στα πόδια

Η παρουσία αυτών των αισθήσεων ή συμπτώματα θα πρέπει να προκαλέσει ο άνθρωπος να πάει στο γιατρό που ασχολείται με αυτό το πρόβλημα είναι να phlebologist. Εάν η νόσος βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, είναι δυνατόν να την αντιμετωπίσουμε, χωρίς χειρουργική επέμβαση, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία από θεραπείες και θεραπεία με το φάρμακο. Αν η ασθένεια βρίσκεται ήδη σε λειτουργία, χωρίς χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη.

Αυτοθεραπεία μόνο μετά από διαβούλευση με ένα γιατρό.

Οι άνθρωποι είναι πάντα δημοφιλής εύκολο και μονομιάς θα εξαλείψει την πολύπλοκη ασθένεια, αλλά μερικές φορές τα φάρμακα μπορεί να φέρει μόνο κακό. Ως εκ τούτου, οι συνταγές της λαϊκής ιατρικής έχουν περάσει από οικογένεια σε οικογένεια, και τα φάρμακα που βοήθησε έναν ασθενή, σίγουρα συνιστάται για τους φίλους και την οικογένειά σας. Αλλά, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει τα αίτια της νόσου και της νόσου τους είναι διαφορετική, αν και τα σημάδια είναι τα ίδια. Έτσι, η θεραπεία κάθε ασθενή αποδίδεται ξεχωριστά , διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές – θρομβοφλεβίτιδα.

Μεταξύ της μάζας των φαρμακευτικών ναρκωτικών, τεχνικές και μεθόδους για τη θεραπεία των κιρσών, η ίδια προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει και να βλάψει το άλλο. Αυτός είναι ο λόγος για το πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια τους άνδρες μπορεί να πει μόνο ο γιατρός. Για να συμμετάσχουν στην αυτοθεραπεία είναι επικίνδυνα, υπάρχει κίνδυνος να επιδεινώσει την ασθένεια. Πριν από τη χρήση συνταγές, φάρμακα και άλλους τρόπους αντιμετώπισης των κιρσών, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Μερικές συνταγές από την παραδοσιακή ιατρική με βάση τα φαρμακευτικά φυτά και οι γιατροί είναι ευπρόσδεκτη, έτσι αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε σπίτι διορθωτικά μέτρα – ενημερώστε το γιατρό σας. Και μόνο μετά την έγκριση, μπορείτε να αρχίσετε να αυτο-ίασης. Συμβαίνει ότι μετά από μια κακή εμπειρία ενός ανθρώπου που έρχεται για βοήθεια στο γιατρό, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι η χρήση του συνταγή και να εισάγει ο γιατρός σε σύγχυση. Με τον γιατρό πρέπει να είναι ανοιχτή και ειλικρινής για την υγεία τους. Ο μόνος τρόπος για τη θεραπεία θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φάρμακα: αλοιφές, γέλες, κρέμες

Κιρσώδεις φλέβες στους άνδρες είναι μια αρκετά κοινή ασθένεια σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν πολλά φάρμακα τα οποία προσφέρουν για να τον θεραπεύσει, ή τουλάχιστον να ανακουφίσει τα συμπτώματα της χρόνιας μορφής. Ανάμεσά τους, τα φάρμακα και τα καλλυντικά:

 • τζελ – χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πόνου;
 • αλοιφές – να μειώσει την ανάφλεξη;
 • οι κρέμες περιέχουν φυσικά συστατικά?
 • λοσιόν και σπρέι;
 • μπαλώματα – έχουν προσωρινή επίδραση;
 • αφεψήματα από βότανα χρησιμοποιούνται σε παραδοσιακές θεραπευτικές μέθοδοι;
 • λοσιόν γίνεται από βάμματα;
 • αποσπάσματα για τη θεραπεία των κιρσών – προστίθεται στο λουτρό ποδιών.

Φάρμακα ανατεθεί στον ασθενή που είναι έντονη σύμπτωμα πρησμένες φλέβες, είναι τα ακόλουθα:

 • ενίσχυση του αγγειακού τοιχώματος.
 • μείωση της φλεγμονής στα αιμοφόρα αγγεία;
 • βελτίωση της ποιότητας του αίματος;
 • επιταχύνει τη ροή του αίματος στο σώμα;
 • θεραπεία του πόνου συμπτώματα;
 • να μειώσει το μέσο ιξώδες του αίματος;
 • βελτίωση του μεταβολισμού.
 • να επιταχύνει την ροή της λέμφου στα πόδια;
 • τον τόνο του αγγειακού συστήματος.

Στη θεραπεία των κιρσών, ο άνθρωπος θα μπορούσε να ανατεθεί σε ένα ειδικό φάρμακο. Η επιλογή εξαρτάται από τον κίνδυνο αλλεργιών και αντενδείξεις, ανάλογα με την κατάσταση του ασθενούς. Αν δεν υπάρχουν αντενδείξεις, ο κατάλογος των ο γιατρός σημαίνει ότι ο ασθενής μπορεί να επιλέξει ένα εργαλείο που θα επιταχύνει τη θεραπεία και θα αυξήσει την πιθανότητα της ανάκαμψης, όταν ασχολούνται με τις εκδηλώσεις των κιρσών.

Για να αντιστοιχίσετε μια φαρμακευτική αγωγή μόνη της, σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο, ακόμα κι αν είναι ένα "θαυματουργό φάρμακο" βοήθησε έναν γείτονα ή συγγενή. Προκειμένου να μην βλάψουν τον εαυτό σας, για να μην επιδεινώσει την τρέχουσα κατάσταση, είναι σημαντικό να αναζητήσουν βοήθεια από έναν γιατρό. Αυτό πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό, διαφορετικά η θεραπεία δεν μπορεί να παράγει το σωστό αποτέλεσμα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάθε εργαλείο στη διαδικασία της θεραπείας θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον κάποια επίδραση – θετική ή αρνητική. Αν εφαρμόσετε μια αλοιφή ή τζελ, και δεν αισθάνονται την βελτιώσεις, ακόμη και για το μικρότερο επίπεδο, είναι αναγκαίο να απορρίψει την εν λόγω μέσα και να προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε κάτι άλλο. Όταν είστε σε θέση να εφαρμόζουν άμεσα τα βότανα ή τα φυτά, είναι απαραίτητο να διακυβεύεται όχι μόνο για αυτούς αλλά και για τα φάρμακα που περιέχουν χημικά συστατικά.

Χειρουργική επέμβαση για την κιρσοκήλη

Όταν κιρσώδεις φλέβες των ποδιών από τους άνδρες μετατρέπεται σε ένα τρέξιμο στάδιο και υπάρχει συνεχής πόνος στα πόδια, οι άνθρωποι πάνε στο γιατρό, ελπίζοντας να βοηθήσει συντηρητικά μέσα και μεθόδους. Αλλά μπορεί να είναι αναποτελεσματική. Τρέχοντας κιρσών σε άνδρες που δεν έχουν ήδη εξαλειφθεί από τα φάρμακα και απαιτεί χειρουργική επέμβαση. Μόνο μια τέτοια θεραπεία θα είναι αποτελεσματική και γρήγορη. Ειδικά αν μιλάμε για κιρσοκήλη.

Ο ασθενής μπορεί να επιλέξει τη θεραπεία με λέιζερ, είτε άμεσα χειρουργική αφαίρεση του πρησμένες φλέβες. Λέιζερ πήξης ως θεραπευτική επιλογή, είναι λιγότερο τραυματική, είναι μόλις 2 ώρες και την ίδια μέρα, ένα άτομο μπορεί να πάει στο σπίτι.

πρόληψη των κιρσών

Χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιώντας ένα νυστέρι, αφήνοντας σημάδια, έστω και μικρή, ακόμα περιλαμβάνει τη νοσηλεία του ασθενούς. Χειρουργική επέμβαση από τον αγγειοχειρουργό που οδηγεί ένα ιατρικό ιστορικό σας και να ξέρει τι επεξεργασία έχει αναλάβει, να σας βοηθήσει και τι επίδραση. Στη συνέχεια, ο άνθρωπος πρέπει να περάσει όλες τις δοκιμές σχετικά με την εκτέλεση των καθηκόντων του αίματος, μετά την οποία η ημερομηνία για την επέμβαση. Μετά την επέμβαση, ο ασθενής θα πρέπει να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση για 5-7 ημέρες, στη συνέχεια, για αποτοξίνωση αφήστε τον να πάει σπίτι. Επιπλέον φαρμακευτική αγωγή μπορεί να συνεχιστεί για περίπου ένα μήνα.

Μετά τη διαδικασία, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, κάθε έξι μήνες, αν όχι αισθητή επιδείνωση. Με τις αλλαγές είναι προς το χειρότερο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με ένα γιατρό. Είναι σημαντικό ότι ο ασθενής έχει αλλάξει τη στάση τους για το άθλημα, άλλαξε την διατροφή, με έμφαση στα λαχανικά, τα φρούτα, ολικής άλεσης δημητριακά και περιορισμένη κατανάλωση παστά, καπνιστά, τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα. Αυτό θα επιταχύνει την αποκατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση, και δεν θα προκαλέσει υποτροπή της νόσου δεν θα πρέπει να πάμε πάλι για τη θεραπεία.

Ωστόσο, δεν έχει σημασία πόσο η γυμναστική είναι χρήσιμο μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, σε σκάφη, από την άσκηση και τη σωματική άσκηση οι άνδρες θα πρέπει να δώσει. Και όταν η αποκατάσταση είναι επιτυχής, ο γιατρός θα αναφέρει τυχόν περιορισμούς τροφίμων στον αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένων. Αν όλες αυτές οι απαιτήσεις δεν συμμορφωθεί, τότε οι κιρσώδεις φλέβες μπορούν να επιστρέψουν, η οποία εκδηλώνεται σε μια διαφορετική θέση, για παράδειγμα, στη βουβωνική χώρα.