Πιο αποτελεσματικές συνταγές από λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία των κιρσών

Η επεξεργασία φλεβών στα πόδια λαϊκές θεραπείες δημοφιλή για πολλούς λόγους: είναι διαθέσιμο, ανέξοδη και αποτελεσματική. Εκτός από τα περισσότερα από τα φάρμακα στη βάση έχουν όλα τα φυσικά συστατικά σε μια ελαφρώς υψηλότερη συγκέντρωση.

Γνωρίζοντας κάποια μυστικά, είναι δυνατόν όχι μόνο να εξαλειφθούν τα ελαττώματα αισθητικού, αλλά επίσης να ενισχύσει σημαντικά τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Η θεραπεία των κιρσών: τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ξέρετε

λαϊκή θεραπεία για τη φλεβίτιδα

Εθνική μεταχείριση είναι η εμπειρία των γενεών της παρατηρήσεις και συστάσεις, οι οποίες είναι σε θέση να ξεπεράσει σχεδόν κάθε ασθένεια. Ακόμα και οι γιαγιάδες μας που χρησιμοποιούνται γνωστές μεθόδους θεραπείας με βότανα.

Πολλοί άνθρωποι αφήνουν πολλές ελπίδες για τη θεραπεία διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Ωστόσο, ακόμη και ένας έμπειρος θεραπευτής δεν μπορεί να δώσει 100% αποτέλεσμα. Εκτός από το στυλοβάτη της θεραπείας για μια μακρά περίοδο έκθεσης στη δραστική ουσία.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι σημαντικό να μην αποκλίνουν από τις συστάσεις που αναφέρονται στις συνταγές αναλογίες των φαρμάκων φυσικής προέλευσης. Ακόμη και η πιο ακίνδυνη γρασίδι μπορεί να φέρει μια θανάσιμη απειλή σε λάθος υποδοχή.

Οι επιπτώσεις από τις δημοφιλείς θεραπείες για τους κιρσούς των κάτω άκρων είναι ως εξής. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα των ασθενειών υπάρχουν ξεχωριστές μεθόδους της έκθεσης. Παραδοσιακές συνταγές από τις κιρσώδεις φλέβες βοηθήσει:

 1. Αυξάνουν την ελαστικότητα και την ευελιξία των αιμοφόρων αγγείων.
 2. Να αυξήσει την κάθαρση για τη σωστή κυκλοφορία.
 3. Για την αραίωση του αίματος.
 4. Την ανακούφιση της φλεγμονής.
 5. Να αποβάλλει τη φαγούρα, κάψιμο, ερυθρότητα.
 6. Για να αποτρέψει το σχηματισμό των θρόμβων αίματος.
 7. Για να αφαιρέσετε πρήξιμο των κάτω άκρων.

Χρησιμοποιώντας λαϊκές μεθόδους θεραπείας, είναι δυνατόν να αναστείλει την ανάπτυξη των κιρσών ή να μειώσει τα συμπτώματα σε Γενικές γραμμές. Η πρόληψη μπορεί επίσης να βοηθήσει να εξαλειφθούν τα συμπτώματα των κιρσών.

Η δύναμη της φύσης: την αξιοπρέπεια των δημόσιων πόρων

Λαϊκές θεραπείες για τους κιρσούς στα πόδια μπορούν να προετοιμάσουν τα γεύματά τους. Δεν χρειάζεται να έχουν ειδικές γνώσεις και δεξιότητες. Απλά ακολουθήστε τις συστάσεις της σχετικά με την εκτέλεση της συνταγής. Συστατικά για τη συμπίεση ή αλοιφές που μπορείτε να προετοιμάσει τον εαυτό σας ή να αγοράσετε ήδη παρασκευαστεί στο φαρμακείο.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της θεραπείας των κιρσών λαϊκές θεραπείες είναι:

 • Το χαμηλό κόστος των τελικών προϊόντων: αλοιφές, κρέμες, αφεψήματα, επιθέματα.
 • Μη-τοξικό, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι αλλεργικές αντιδράσεις μπορεί να προκαλέσει η εφαρμογή των εν λόγω ή άλλα παρασκευάσματα λαχανικών ομάδα.
 • Ζωή του προϊόντος στο ράφι ενός έτους αποξηραμένα φυτά μπορούν να αποθηκευτούν έως και δύο χρόνια.
 • Μερικά βότανα μπορούν να συλλεχθούν ανεξάρτητα, με αυτόν τον τρόπο να μειώσει τα έξοδα στο μηδέν.

Θεραπεία των αγγείων των ποδιών λαϊκές θεραπείες είναι όχι μόνο μια αποτελεσματική μέθοδος, αλλά και προσιτή για πολλές κατηγορίες του πληθυσμού.

Μέθοδοι επεξεργασίας: τοπική μεθόδους και τις Γενικές

Βοτανική ιατρική για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών – ως επιλογή, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους και την αυτο-θεραπεία. Όλες τις γνωστές μεθόδους της παραδοσιακής ιατρικής υπό όρους χωρίζεται σε δύο τύπους:

 1. Συνολική δίαιτα μαζί με τα φυτικά αφεψήματα, τις μεθόδους θεραπείας των κιρσών αλοιφές, λήψη εσωτερικά ένα αφέψημα από βότανα.
 2. Τοπικές επιδράσεις των ναρκωτικών σε ένα συγκεκριμένο τόπο, ένα συγκεκριμένο πρόβλημα.

Και αν το αφέψημα και το λουτρό ποδιών, μπορείτε να προετοιμάσει τον εαυτό σας, το θαύμα αλοιφή για κιρσούς θα πρέπει να γίνεται υπό την αυστηρή επίβλεψη του καταρτισμένο και έμπειρο άτομο. Διαφορετικά, αλλάζοντας όχι μόνο η συνοχή, αλλά και τις δραστικές ουσίες χάσετε τις χαρακτηριστικές τους ιδιότητες.

Αν οι ασθένειες του πεπτικού συστήματος και ασθένειες των νεφρών πρέπει να είναι υποχρεωτική για να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό. Διατροφή μπορεί να προκαλέσει έξαρση των χρόνιων ασθενειών.

Άνθη ακακίας

Άνθη ακακίας να διαταράξει χωρίς μίσχους. Πυκνά να τους γεμίσει ένα λίτρο βάζο και ρίχνουμε τη βότκα. Εμποτίστε 7 ημέρες, το στραγγίζουμε και το βάζουμε σε σκοτεινό μέρος. Επτά ημέρες για να αραιώνεται με ψύχεται βρασμένο νερό ένα-προς-ένα. Το προκύπτον διάλυμα να φυλάσσεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Στις πληγείσες περιοχές ΤΡΊΨΤΕ μία φορά την ημέρα (κατά προτίμηση το βράδυ).

Αρτεμισία

Για να ξέρω πώς να την θεραπεία των κιρσών με τη βοήθεια της αψιθιάς, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η αψιθιά — αλλεργικές ουσία.

Φρεσκοκομμένα φύλλα του φαρμακευτικού πικρή αψιθιάς είναι απαραίτητη για να αλέσει πριν από το σχηματισμό του χυμού. Το προκύπτον μίγμα αραιώθηκε με γιαούρτι (οποιοδήποτε περιεχόμενο σε λιπαρά) σε αναλογία ένα προς ένα. Ισχύει η προκύπτουσα πάστα για τη γάζα σε 3-4 στρώματα και ισχύει για τις περιοχές με διεσταλμένες φλέβες.

Κρατήστε την συμπίεση για 30-40 λεπτά μία φορά την ημέρα. Χειρισμό σημαντικό κατά την περίοδο έξαρσης της νόσου.

Θρυμματισμένο φλοιό ιτιάς

Μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, ήταν η θεραπεία των κιρσών με τη βοήθεια του φλοιού ιτιάς. Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας. θρυμματισμένο φλοιό ιτιάς (νωπά) και ρίχνουμε ένα ποτήρι κρύο νερό. Το βάζουν στη φωτιά, αφήνουμε να βράσει και να βγάζουμε από τη φωτιά. Καλύψτε το πιάτο με μια ζεστή κουβέρτα, ώστε το μείγμα που προκύπτει θα μπορούσε να κάνει μπάνιο στη θερμοκρασία αυτή bole μισή ώρα σε ένα θερμός.

Η προκύπτουσα ζωμό πρέπει να αραιώνεται το βράδυ με ζεστό νερό και μουλιάστε τα πόδια μου. Μετά τα πόδια είναι το ζέσταμα, θα πρέπει να ΤΡΊΨΕΤΕ το αδιάλυτο αφέψημα στο δέρμα με διόγκωση των φλεβών.

Εκτεταμένη κιρσώδεις φλέβες θα απαιτούν παρατεταμένη θεραπεία με τη μέθοδο αυτή, τουλάχιστον 20 ημέρες σε μια σειρά. Όλα χειραγώγηση είναι καλύτερο να γίνεται το βράδυ.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες κάτω από το γόνατο, και τα πόδια.

Ξινή κρέμα και ψίχα καρυδιού

η θεραπεία των κιρσών

Η ψίχα πρέπει να είναι προσεκτικά το τρόχισμα ή το άλεσμα για να σχηματίσουν μια πάστα η συνοχή του πετρελαίου. Σπιτική κρέμα για να μετριάσει την επικόλληση μέχρι να αποκτήσετε μια πηχτή μάζα που δεν θα εξαντληθεί στο δέρμα.

Το έτοιμο μίγμα πρέπει να ζυμώνουμε τη ζύμη και να κάνει το κέικ σε διευρυμένη φλέβες στα πόδια. Διενεργούν αυτές τις μεθοδεύσεις, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα για τρεις εβδομάδες. Ξινή κρέμα μαλακώνει το δέρμα και το οξύ από το γαλακτοκομικό προϊόν διεισδύει στο εσωτερικό, κάνοντας τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων ελαστικό, προκαλώντας έτσι το πέρασμα του παχύ αίμα στις φλέβες βαθιά και επιφανειακά.

Οξύ πράσινη ντομάτα

Πράσινη ντομάτα είναι η καλύτερη θεραπεία για τον οξύ πόνο και σοβαρό οίδημα. Οι κιρσοί αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο. Μπορείτε απλά να εφαρμόσετε τις φέτες της τομάτας σε μέρη με τις κιρσώδεις φλέβες και είναι δυνατόν να μαγειρέψουν τα ζυμαρικά. Θα χρειαστείτε 2 πράσινες ντομάτες, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 5 σταγόνες έλατο πετρέλαιο φυσικό.

Ντομάτα, φλούδες, κοτσάνια και ΤΡΊΨΤΕ σε ένα μικρό τρίφτη. Στη συνέχεια προσθέστε σταγόνες λάδι και το μέλι. Ανακατεύουμε, τη θερμότητα σε θερμοκρασία 35 βαθμούς και ένα παχύ στρώμα επικάλυψη πάστα για την πληγείσα περιοχή. Τυλίξτε τα πόδια με πλαστικά και, στη συνέχεια, σε μια ζεστή κουβέρτα.

Για να κρατήσει αυτό το εργαλείο χρειάζεται τουλάχιστον μία ώρα. Οξύ πράσινη ντομάτα είναι γεμάτη από αντιοξειδωτικά και υγιή οξέα που επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης και τη γήρανση του δέρματος, να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τα ορατά σημάδια της νόσου, και, επίσης, συμβάλλει στην ελαστικότητα των τοιχωμάτων, που τους καθιστά τόσο ευέλικτη.

Βασιλικός πολτός

Αποτελεσματική παλιά λαϊκά συνταγή με βάση το Βασιλικό πολτό. Αναμείξτε 10 γραμμάρια Βασιλικό πολτό με πρόπολη σε ποσότητα 100 γραμμάρια ελαιόλαδο 150 γραμμάρια.

Φέρνουμε το μίγμα σε θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 50 βαθμούς (υψηλής θερμοκρασίας συστατικά χάσετε τις δικές τους ξεχωριστές ιδιότητες), και προσθέστε τη γλυκερίνη 50 γραμμάρια. Περιμένετε μέχρι το μείγμα να κρυώσει. Η αλοιφή πρέπει να αλείφεται στην πληγείσα περιοχή, τις πληγείσες κιρσώδεις φλέβες περιοδικά, με την εμφάνιση του πόνου.

Επεξεργασία φλεβών λαϊκές θεραπείες αποδοτική επιλογή μόνο σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των αλοιφές και decoctions συμμορφωθεί με όλες τις συστάσεις.

Η αποτυχία να συμμορφωθεί με τη θερμοκρασία, τις χρήσιμες ιδιότητες εξαφανίζονται.

Φλεβική φάρμακο με βάση τα φυσικά συστατικά είναι ένα αποτελεσματικό μέσο που απαιτούν την προσοχή σε όλα τα στάδια της κατασκευής. Η θεραπεία των κιρσών των ανθρώπων κρέμες και παρασκευές θα απαιτήσει προσεκτική τήρηση των αναλογιών και δόσεις.

Ο χυμός της αλόης στη φρουρά της υγείας σας

Για τις θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης δεν έχω ακούσει εκτός από το ότι τεμπέλης. Εκτός από το γνωστό αντιφλεγμονώδες και αντισηπτικό αποτελέσματα, ο χυμός της αλόης βοηθά να απαλλαγείτε από τους κιρσούς στα πόδια.

Χυμό αλόης Βέρα στο ποσό των 100 γραμμάρια αναμιγνύεται με 5 γραμμάρια Shilajit. Αυτό το μίγμα θα πρέπει να εφαρμοστεί στην πληγείσα περιοχή και τυλίξτε ένα ζεστό μάλλινο κασκόλ. Η τεχνική που επιτρέπει να εξαλείψει επίσης την ερυθρότητα, το πρήξιμο και διόγκωση των φλεβών μπορεί να χάσουν τον όγκο μετά την πρώτη συμπίεση.

Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια εξαφανίζονται: το τζίντζερ κομπρέσες

Τζίντζερ θεραπεία των κιρσών στο σπίτι – δεν είναι το πιο ευχάριστο, αλλά η πιο αποτελεσματική. Μπορεί να εφαρμόζονται κομπρέσες και αλοιφές με βάση το πάστες τζίντζερ.

Για την παρασκευή αλοιφών πρέπει να αλέσει τα 100 γραμμάρια φλούδα τζίντζερ. Προθέρμανση σε θερμοκρασία 80-90 βαθμούς και προσθέστε 50 γραμμάρια γλυκερίνη. Για να χρησιμοποιήσετε την επικόλληση καλύτερα το βράδυ.

Η κούραση και το πρήξιμο θα πρέπει να αφαιρεθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Για να το απλώσεις είναι δυνατόν όχι μόνο κατεστραμμένες περιοχές, αλλά και τα πέλματα των ποδιών. Μικρή αίσθηση καψίματος είναι ένα σήμα ότι η αλοιφή θα πρέπει να πλένονται μακριά. Μόλις η ερυθρότητα θα πάει, θα πρέπει να λιπαίνετε τα πόδια από μια απλή ενυδατική κρέμα.

Αγγειακή το φάρμακο δεν εφαρμόζονται: τα αποτελέσματα του τζίντζερ φλέβες αρχίσει να διαστέλλεται, η μονάδα λούμεν αυξάνει.

Μπορείτε να πιείτε ένα αφέψημα τσαγιού τζίντζερ. Τα γνωστά ποτά, προσθέστε φρέσκο τζίντζερ, και τα μαγειρεμένα τρόφιμα — αποξηραμένα τζίντζερ. Αυτή η συνεχής λήψη του χρήσιμου συστατικού όχι μόνο να εξαλείψει τα συμπτώματα των κιρσών, αλλά και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα γενικότερα.

Το χειμώνα είναι σημαντικό να κρατήσει τα πόδια σας ζεστά, και στην εποχή της χειραγώγησης των προσωπείων του τζίντζερ, είναι σημαντικό να τυλίγετε τα πόδια όσο καλύτερα μπορείτε: αυτό θα επιτρέψει τη βαθιά διείσδυση των δραστικών συστατικών στο δέρμα.

Οι ασθενείς που υποβλήθηκαν σε θεραπεία με νόσο πάστες τζίντζερ, παρατηρείται ανακούφιση των συμπτωμάτων μετά την πρώτη δόση. Περαιτέρω, είναι σημαντικό να συνεχίσετε τη θεραπεία.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του hawthorn

Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων μπορεί να αφαιρεθεί με ένα βάμμα του hawthorn. Αποξηραμένα φρούτα για να την χρησιμοποιήσετε ως αφέψημα, αναλογία νερού-hawthorn – 3 προς 1. Μετά το φαγητό μισή Κούπα μέσα.

Hawthorn βάμμα μπορεί να παρασκευαστεί στο σπίτι. Για αυτό θα πρέπει να αλέσει 50 γραμμάρια hawthorn και ρίχνουμε 250 γραμμάρια βότκα. Μετά από 7 ημέρες, το στέλεχος και τοποθετήστε το σε ένα σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες. Πάρε μετά τα γεύματα 30 σταγόνες τρεις φορές την ημέρα.

Apple μηλίτη ξίδι και το μοσχοκάρυδο συνθλίβονται

Ως συστατικά για ζυμαρικά το μαγείρεμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φρέσκα προϊόντα, και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά μοσχοκάρυδο.

Πώς να τη θεραπεία των κιρσών μοσχοκάρυδο; Apple ξίδι μηλίτη θα πρέπει να είναι μόνο φυσικό. Τέσσερις κουταλιές της σούπας μοσχοκάρυδο αναμιγνύεται με 1 κουταλιά της σούπας ξύδι Μήλου μηλίτη και αραιώνεται με γλυκερίνη (10 γραμμάρια).

Η προκύπτουσα πάστα θα πρέπει να εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα για τις πληγείσες περιοχές. Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να τεθούν επικόλληση στις 5 cm πάνω από την περιοχή με διεσταλμένες φλέβες. Κρατήστε το μείγμα μέχρι τότε, μέχρι να είναι εντελώς στεγνό. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό και ΤΡΊΨΤΕ την κρέμα στις κιρσώδεις φλέβες για να ενισχυθεί το αποτέλεσμα.

Κηροζίνη ζυμαρικά

Παλιά μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Πρέπει να πάρετε παλιά κατάφυτη αγγούρι (καφέ κρούστα) και το ΤΡΊΨΙΜΟ πάνω σε ένα μικρό τρίφτη. Το προκύπτον μείγμα προσθέτουμε το καθαρισμένο κηροζίνη σε ποσότητα τέτοια ώστε το μείγμα αγγούρι καλύφθηκε πλήρως.

Αφήστε το για 10 ημέρες σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Το αποτέλεσμα είναι ένα παχύρρευστο συνέπεια με τη μυρωδιά της βενζίνης. Σαν ζελέ επικόλληση θα πρέπει να τρίβονται μέσα στο δέρμα και αφήστε το να στεγνώσει. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Η μυρωδιά παραμένει στο δέρμα, αλλά και οι φλέβες του ακόμα και τα πιο επηρεάζονται κρύψει.

Συμπέρασμα

συνταγές από τις κιρσώδεις φλέβες

Δεν νομίζω ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι προκαλέσει σημαντική βλάβη στην υγεία του αδύνατη. Φάρμακα που βασίζονται σε φυσικά συστατικά αποτελεσματικά φάρμακα που μπορούν να προκαλέσουν όχι μόνο αλλεργίες, αλλά και προκλητική κλινική επιδείνωση.

Για να ξέρω αν είναι δυνατόν να θεραπεύσει τις κιρσώδεις φλέβες στο σπίτι από τον εαυτό σας, αξίζει να θυμηθούμε σχετικά με τη διάρκεια της θεραπείας. Η δύναμη της φύσης σας επιτρέπει να αντιμετωπίσουν με οποιαδήποτε ασθένεια, είναι σημαντικό να παρακολουθεί τα συμπτώματα και, εάν χρειάζεται, να υποβάλλονται σε ιατρική εξέταση.

Η θεραπεία στο σπίτι των λαϊκών ένδικα μέσα – αυτό είναι εν μέρει αυτο-θεραπείας και όταν η επεξεργασία είναι αναγκαία για την παρακολούθηση όλων των αλλαγών που συμβαίνουν στο παρασκήνιο της νόσου.