Η καλύτερη θεραπεία για τους κιρσούς στα πόδια

Περίπου το 10 τοις εκατό των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από διάφορους βαθμούς των κιρσών των κάτω άκρων. Πιο επιρρεπείς στις κιρσώδεις φλέβες γυναίκες. Αιτίες της πόδι προβλήματα είναι πολλά: η παχυσαρκία, η καθιστική εργασία, συγγενείς ανωμαλίες των αιμοφόρων αγγείων του αίματος, η συνέπεια της εγκυμοσύνης. Στα αρχικά στάδια τα συμπτώματα μπορεί να αφαιρεθεί από το μικρό υπόλοιπο, μετά την απαραίτητη επίσκεψη στο γιατρό. Από τις κιρσώδεις φλέβες, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει το φάρμακο.

Η ελευθερία από την ασθένεια στο σπίτι

κεφάλαια από τις κιρσώδεις φλέβες

Κιρσώδεις – παθολογικές αλλαγές των ιστών, που χαρακτηρίζεται από λέπτυνση των τοιχωμάτων και το σχηματισμό των θρόμβων αίματος στα αγγεία των ποδιών. Για την θεραπεία της νόσου των κάτω άκρων θα πρέπει να παρακολουθούνται αυστηρά για την πρόληψη της δευτεροβάθμιας ασθένειες, για παράδειγμα, θρομβοφλεβίτιδα των κάτω άκρων. Μέσα για τη θεραπεία των φλεβών, πάρα πολλά, και έρχονται σε διάφορες δράσεις. Επειδή από τα ναρκωτικά μπορεί να είναι σε τέτοιες μορφές, όπως αλοιφές, ταμπλέτες, σταγονόμετρα, κ. λπ.

Από λαϊκές θεραπείες το καλύτερο και το πιο αποτελεσματικό είναι το μέλι. Όταν οι κιρσώδεις φλέβες είναι συνιστάται να χρησιμοποιήσετε το μέλι ως μια προληπτική και θεραπευτική σκοπούς στην υποξεία Μέλη με μέτριο πόνο. Το μέλι έχει από καιρό έχουν αποτιμηθεί για τις μοναδικές του ιδιότητες. Μέλι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν χάνουν τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλες θεραπείες.

Έτσι, σε ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έχει το μέλι για τη θεραπεία των κιρσών; Το μέλι κατάποση βελτιώνει τη ροή του αίματος από τις φλέβες των κάτω άκρων, ομαλοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από τον πόνο. Υπάρχουν βέβαια και ειδικές συνταγές για την καταπολέμηση της νόσου των ποδιών, για παράδειγμα, το μέλι μαζί με το καρότο και το χυμό τεύτλων. Για τη θεραπεία των κιρσών και για να ανακουφίσει τα συμπτώματα, θα πρέπει να πάρετε το χυμό σε ίσες αναλογίες, για παράδειγμα, το μισό λίτρο. Ανά λίτρο υγρό προσθέστε ένα Φλιτζάνι μέλι, κατά προτίμηση υγρό, και συμπιέστε το χυμό από ένα μικρό λεμόνι. Το ποτό αυτό το φάρμακο, χρειάζεται μια κουταλιά της σούπας 3-5 φορές την ημέρα. Βοηθά στη θεραπεία της νόσου σε πρώιμο στάδιο.

Φαρμακευτική αγωγή

Οι γιατροί δίνουν την προτίμηση παρ ' όλα αυτά για την ιατρική θεραπεία. Χειρουργική επέμβαση απαιτείται μόνο σε σοβαρές προηγμένες μορφές και όταν τα φάρμακα δεν δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ήταν πιο συχνά συνταγογραφούμενα χάπια, σε συνδυασμό με τις αλοιφές. Ανακούφιση από το οίδημα, την εξάλειψη του πόνου στα πόδια, συμβάλλουν στην αραίωση του αίματος και να περικοπεί το υπόλοιπο από τα συμπτώματα των κιρσών αγγείων των κάτω άκρων. Τα φάρμακα χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την κατεύθυνση της δράσης.

Ομάδα Μορφή δοσολογίας
Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα. Συχνά αλοιφές για τοπική θεραπεία.
Φάρμακο για τις φλέβες. Κοινή σε όλες τις φαρμακοτεχνικές μορφές.
Αντιπηκτικά. Πιο συχνά τα χάπια.

Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα για να βοηθήσει να αφαιρέσει όχι μόνο την τοπική θερμότητα για τα πόδια και το πρήξιμο και να βοηθήσει να ανακουφίσει τον πόνο. Κατάχρηση η χρήση τους δεν είναι απαραίτητη, επειδή είναι ερεθιστικό για το στομάχι, το οποίο, επίσης, θα πρέπει να τη θεραπεία. Με την εφαρμογή του τζελ, αλοιφές δεν εμποδίζουν την απορρόφηση των δραστικών ουσιών στο σώμα.

Τα φάρμακα συνήθως συνταγογραφείται σε μορφή χαπιού. Τα χάπια προστατεύουν το πόδι φλέβες, αυξάνει τον τόνο, να σταθεροποιήσει την κυκλοφορία του αίματος. Όταν παίρνετε το χάπι βελτιώνει τη συνολική υγεία, μειώνει το οίδημα στα χέρια και στα πόδια, τη διατροφή των ιστών γίνεται επαρκής.

Πολλά φάρμακα χρησιμοποιούνται σε τακτική βάση, αλλά σε διαφορετικές δόσεις.

Φάρμακα φυτικής προέλευσης

Ένα καλό προϊόντα – αγριοκάστανο εκχύλισμα σταφυλιών φύλλων. Φυτικά φάρμακα που χρηματοδοτούνται λειτουργία, ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα της επεξεργασίας φλεβών δεν είναι άμεση. Μερικά από τα δισκία περιλαμβάνουν διοσμίνη, η οποία βοηθά να μειώσει την ευθραυστότητα των μικρών αγγείων στα πόδια, μείωση του πόνου, τονώνει τα τοιχώματα των φλεβών των κάτω άκρων.

Αντιπηκτικά φάρμακα που προάγουν την αντιπηκτικά και την πρόληψη θρόμβων. Διατίθεται σε ενέσιμη μορφή ενέσιμο και δισκία. Στα περισσότερα κεφάλαια η δραστική ουσία είναι η ηπαρίνη. Αλοιφή σε αυτή τη βάση, τρίβονται στο βλάβες στις κνήμες. Πολύ γρήγορα θα δείτε το αποτέλεσμα:

  • μειώνει το πρήξιμο και πόνο στα πόδια;
  • το δέρμα αποκτά φυσικό χρώμα
  • ανακουφίζει από το αίσθημα βάρους στα πόδια.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο να ανεξάρτητα αντιστοιχίζει στον εαυτό του μια θεραπεία και να λάβουν φαρμακευτική αγωγή για τις κιρσώδεις φλέβες ανεξέλεγκτα.

Συμπληρωματικές μέθοδοι θεραπείας και χειρουργική επέμβαση

η θεραπεία των κιρσών

Μια άλλη μέθοδος για τη θεραπεία των κιρσών είναι η αυτή η θεραπεία. Βδέλλες βοηθήσει να ανακουφίσει το πρήξιμο, τη μείωση πυρετό και πόνο στις πληγείσες περιοχές. Στο πλαίσιο της δράσης μιας ουσίας στο σάλιο τους είναι αντιπηκτικά. Πολλά φάρμακα που έγινε με βάση την ουσία.

Πήξης, ή λέιζερ θεραπεία βοηθά τα άτομα με σοβαρή στάδια της κιρσώδεις αγγεία των ποδιών. Πόνος όταν ο ασθενής δεν αισθάνεται η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία. Το αποτέλεσμα των ποδιών μπορεί να δει αμέσως. Είναι απαραίτητο για τη θεραπεία περίπου ένα μήνα πριν αφαιρεθούν τα συμπτώματα.

Αν τα φάρμακα αποδείχθηκε αναποτελεσματική και άλλες μέθοδοι δεν βοηθούν, στη συνέχεια να ανατεθεί αυτή την απόφαση. Χειρουργική επέμβαση σίγουρα ενέχει ορισμένους κινδύνους, όταν έχετε αφαιρέσει τμήματα των φλεβών. Ασθενείς με τροφικές έλκη (είναι πολύ δύσκολο να θεραπευτούν με φαρμακευτική αγωγή) και υψηλό ιξώδες του αίματος, η οποία είναι σχεδόν σε θέση να περπατήσει εξαιτίας του πόνου, την επόμενη μέρα μετά την επέμβαση μπορεί να πάρει από το κρεβάτι του και να κινηθεί γύρω από ανεξάρτητα.

Η πιο ριζική θεραπεία των κιρσών στα πόδια είναι η χειρουργική επέμβαση.