Πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς για πάντα

Κιρσώδεις φλέβες — βιώσιμη και μη αναστρέψιμη επέκταση των κάτω άκρων φλέβες με την αναχώρηση του φλεβικού τοιχώματος και η εμφάνιση των "κόμβων", με αποτέλεσμα μια γενική παθολογία των φλεβικών τοιχωμάτων, καθώς και την ανεπάρκεια των βαλβίδων που οφείλεται σε γενετική ανωμαλία.

Varicose φλέβες είναι μια πολύ κοινή ασθένεια. Μαζί με τις κιρσώδεις φλέβες εμφανίζονται κιρσοί κόμβους — φυσαλίδες που έχουν ανώμαλο σχήμα.

κιρσώδεις φλέβες

Υπάρχουν διάφορες μορφές των κιρσών: οι κιρσώδεις φλέβες στα πόδια, κιρσώδεις φλέβες του στομάχου και του οισοφάγου, σε άνδρες, κιρσώδεις φλέβες της ωοθήκης και σπερματική χορδή, η οποία ονομάζεται κιρσοκήλη. Η κιρσοκήλη είναι η πιο κοινή ασθένεια μεταξύ του ανδρικού πληθυσμού.

Παράγοντες που προκαλούν τους κιρσούς στη βουβωνική χώρα είναι συνεχής δύναμη από το φορτίο, τη συμπίεση των νεφρικών φλεβών ή θρόμβωση.

Αιτίες των κιρσών μπορεί να είναι πολλές. Η ορμονική διαταραχή είναι ένας από τους λόγους για την ανάπτυξη των κιρσών σε γυναίκες. Η ασθένεια είναι κληρονομική, έτσι, αν η οικογένεια είχε συγγενείς που υπέστη από τις κιρσώδεις φλέβες, η πιθανότητα να πάρει η ασθένεια, ακόμα και το 70%.

Επιπλέον, οι κιρσώδεις φλέβες μπορούν να αναπτύξουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όταν αυξάνοντας σταδιακά την πίεση της μήτρας στις φλέβες της κοιλιακής κοιλότητας, ως αποτέλεσμα των δύσκολων εκροή του αίματος μέσω των φλεβών των ποδιών.

Αν η ασθένεια εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εγκυμοσύνη, μια γυναίκα που δεν είναι παχύσαρκα και δεν έχει κληρονομική προδιάθεση, κιρσώδεις φλέβες μπορεί να εξαφανιστούν μέσα σε 3-4 μήνες μετά από την παράδοση.

Υπάρχουν διάφοροι βαθμοί της ανάπτυξης των κιρσών

  • Πρώτο πτυχίο ροές με βαριά πόδια, το πρήξιμο, το οποίο εμφανίζεται αν έχετε καιρό για να σταθεί στα πόδια του.
  • Το δεύτερο πτυχίο χαρακτηρίζεται από έντονο πόνο στη γάμπα, υπάρχει θερμότητα στα πόδια και κράμπες τη νύχτα, ορατό αγγειακό "αστέρια" και κιρσώδεις πλέγματος στους μηρούς και τα πόδια, τα πόδια ελαφρά αύξηση το βράδυ.
  • Οι κιρσώδεις φλέβες είναι 3 βαθμός εκδηλώνεται έντονη κατάπιε τα πόδια και τη χρώση, ισχυρές φλέβες κάτω από τα γόνατα. Η νόσος μπορεί να εκδηλωθεί διαφορετικά συμπτώματα, όπως για παράδειγμα φαγούρα με κιρσώδεις φλέβες, δηλαδή, δερματίτιδα (φλεγμονή του δέρματος).

Εάν εκτελέσετε το κιρσώδεις φλέβες, μπορεί να αναπτύξει θρόμβωσης (θρόμβοι αίματος στα φλεγμονή κιρσώδεις φλέβες), κιρσώδεις έκζεμα ή φλεβικά έλκη.

Το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης των κιρσών δείχνει ότι είναι δυνατόν για να αποτρέψει την ασθένεια. Ο καλύτερος τρόπος φορές — να λάβει προληπτικά μέτρα: χρησιμοποιήστε μια ειδική κρέμα για τα πόδια, για να κάνει το μασάζ.

Όχι λιγότερο αποτελεσματική πρόληψη είναι μέσα από ασκήσεις που βοηθούν να μειωθεί ο κίνδυνος ανάπτυξης της νόσου, καθώς επίσης βοηθά στο να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα με τις κιρσώδεις φλέβες.

Υδρομασάζ και σάουνες για να επισκεφθείτε συχνά αδύνατο, και μετά από κάθε ντους, ξεπλύνετε τα πόδια σας με δροσερό νερό. Αυτές οι απλές συμβουλές μπορεί να γίνει ανεξάρτητα, χωρίς τη βοήθεια ενός γιατρού.

Φαρμακευτική αγωγή

Πώς να απαλλαγείτε από τους κιρσούς, αν τα πρώτα σημάδια της νόσου; Κατά το αρχικό στάδιο για την αντιμετώπιση της νόσου χωρίς χειρουργική επέμβαση. Η σύγχρονη ιατρική προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φάρμακα για τη θεραπεία των κιρσών — κάψουλες και δισκία, τζελ, αλοιφές, κρέμες.

Να απαλλαγούμε από τον πόνο θα βοηθήσει ειδικά φάρμακα είναι φάρμακα που περιέχουν φαρμακευτικά φυτά, αυξάνουν τη ροή του αίματος και να αυξήσει τον τόνο του αγγειακού τοιχώματος.

Φάρμακα που κάνουν το αίμα υγρό χρήση για τη θεραπεία των επιπλοκών των κιρσών — θρόμβωση μειώσει τη διόγκωση, επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος, την πρόληψη των θρόμβων αίματος. Αντι-φλεγμονώδη φάρμακα έχουν αναλγητική δράση, μειώνουν τη φλεγμονή και να μειώσει τη διόγκωση.

Ηπαρίνη αλοιφή

Χρησιμοποίησε αυτή την αλοιφή για περίπου 2 εβδομάδες, 3 φορές την ημέρα, βάλε πολλά "αστέρια". Χρησιμοποιώντας αυτή την αλοιφή δεν μπορεί να είναι, αν το δέρμα έχει ανοιχτές πληγές, ή ο ασθενής αλλεργικές να ηπαρίνη.

Πόσο απλή είναι η θεραπεία με φάρμακα μπορεί να φαίνεται, οι γιατροί δεν συνιστούν να λαμβάνουν φάρμακα χωρίς σκοπό τους. Μόνο αγγειοχειρουργός να είναι σε θέση να καθορίσει τη σωστή θεραπεία, θα πρέπει να εφαρμόσει όλες τις συστάσεις και τις συμβουλές του γιατρού, διαφορετικά, θα προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά στην υγεία σας. Να πάει στο νοσοκομείο δεν χρειάζεται στο σπίτι για τη θεραπεία κιρσών πολύ πιθανόν, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει αποτελεσματική και κατάλληλη θεραπεία.

Θεραπεία λαϊκές θεραπείες

Όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε φάρμακο έχει κάποιες παρενέργειες ή αντενδείξεις. Η συμβατική θεραπεία έχει τους λιγότερο, και να το κάνουμε πολύ φθηνότερα από την παραδοσιακή ιατρική.

Το κόστος είναι ελάχιστο, για να προετοιμάσει το φάρμακο στο σπίτι από τον εαυτό σας. Έτσι, στη λαϊκή ιατρική, υπάρχουν πολύ αποτελεσματικούς τρόπους για τη θεραπεία των κιρσών. Έτσι ώστε να μην αγνοήσει τους αιώνες δοκιμασμένη αφεψήματα, αλοιφές, βάμματα που θα σας βοηθήσουν να μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα της νόσου.

η θεραπεία των κιρσών

Λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία των κιρσών χωρίζονται σε δύο τύπους, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Στην πρώτη περίπτωση, το τσάι και βάμματα, ενώ η δεύτερη — διάφορα επιθέματα, αλοιφές και μειγμάτων. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να απαλλαγούμε από ασθένειες, ακόμα και χρήση ιεροτελεστία — μια συνωμοσία για να απαλλαγείτε από τους κιρσούς. Εναλλακτική ιατρική είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη ρωσική κοινωνία, είναι πολύ διαφορετική και μεταβλητή.

Κιρσώδεις χτυπήματα απορροφώνται καλά, αν είναι τακτικά τρίβονται με βάμμα των φαρμακευτικών φυτών στο αλκοόλ. Το βάμμα συνταγή είναι απλή: ρίχνουμε το οινόπνευμα λουλούδια της ακακίας, και στη συνέχεια, λίγο για να καταστείλει τα λουλούδια, το βάζουμε στο ψυγείο, αφήστε το να σταθεί για μια εβδομάδα. Τώρα μπορείτε να σκουπίσετε το κώνοι, προσπαθούμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν συχνότερα.

Apple ξίδι μηλίτη

Apple ξίδι μηλίτη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία με διάφορους τρόπους: κομπρέσες, λουτρά, αναδιπλώνεται, μασάζ. Ο πιο εύκολος τρόπος — να τρίβει το ξίδι μηλίτη Μήλων. Για αυτό, βαμβάκι βουτηγμένο σε ξύδι Μήλου μηλίτη, και στη συνέχεια ΤΡΊΨΤΕ τις προβληματικές περιοχές δύο φορές την ημέρα. Επίσης, δεν είναι λιγότερο αποτελεσματική για να απαλλαγούμε από τις κιρσώδεις φλέβες είναι τα λουτρά για τα πόδια, η οποία περιλαμβάνει το ξίδι μηλίτη Μήλων.

Η θεραπεία των κιρσών λαϊκές θεραπείες διαθέσιμες σε όλους, αλλά επειδή αυτή η ασθένεια είναι πολύ σοβαρή, να πειραματιστείτε μόνοι σας με τη θεραπεία δεν αξίζει τον κόπο. Ως εκ τούτου, στην καταπολέμηση των κιρσών, χρησιμοποιώντας λαϊκές θεραπείες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Η θεραπεία πρέπει να είναι ολοκληρωμένη: τα φάρμακα, η άσκηση, και να βοηθήσει διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Θεραπεία χωρίς χειρουργική επέμβαση

Η σύγχρονη ιατρική είναι πλούσια σε ποικίλες μεθόδους θεραπείας. Δεν έχετε να πάτε κάτω από το χειρουργό με το μαχαίρι του, επειδή η επιστήμη δεν είναι σε θέση, καινοτόμος τεχνολογία που έχει αναπτύξει μια θεραπεία χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Είναι γνωστό ότι η λειτουργία αφήνει ένα καλλυντικό ελάττωμα, τα σημάδια στο δέρμα, όταν μη-χειρουργική μέθοδος θεραπείας δεν θα βλάψει το ανώτερο στρώμα του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και όμορφο.

Η σκληροθεραπεία

Μία από αυτές τις μεθόδους είναι η σκληροθεραπεία. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, οι πληγείσες φλέβα με ένεση ένα ειδικό φάρμακο. Όταν το φάρμακο αρχίζει να δρα στο εσωτερικό τοίχωμα των φλεβών, χτύπησε Βιέννη όπως τα ραβδιά μαζί, και παύει να είναι ορατή.