Αναζητήστε τα καλύτερα φάρμακα από κιρσών στα πόδια

Οι γιατροί λένε ότι οι σοβαρές μορφές των ασθενειών των κιρσών μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με φαρμακευτική αγωγή σημαίνει. Τα ενδύματα συμπίεσης, κρέμες, και ασκήσεις χρησιμοποιούνται ως βοηθητικές τρόπους, και από μόνα τους είναι απίθανο να είναι σε θέση να βοηθήσει την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων. Ως εκ τούτου, η θεραπεία των κιρσών med ναρκωτικά είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, και για να δείτε την, ούτως ή άλλως, ακόμα και αν ήδη παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο.

Ταξινόμηση των ναρκωτικών κιρσώδεις φλέβες

η θεραπεία των κιρσών

Ανάλογα με τον προορισμό, όλα τα ιατρικά φάρμακα για τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια μπορούν να χωριστούν σε τρεις μεγάλες ομάδες:

 1. αντιπηκτικά μειώσει την πήξη του αίματος, τη διάλυσή του *
 2. ειδικά φάρμακα που βελτιώνουν τον τόνο των φλεβών τοίχους;
 3. αντι-φλεγμονώδη – να μειώσει τη φλεγμονή, εφόσον υπάρχουν *

Επιπλέον, ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει τα ακόλουθα φάρμακα από κιρσούς στα πόδια:

 • τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων *
 • θρομβολυτικά – εξάλειψη σχηματίζονται θρόμβοι;
 • διουρητικό (αντι) – να βοηθήσει να απελευθερώσει το σώμα από την περίσσεια υγρού;
 • βιταμίνες για το ανοσοποιητικό την υποστήριξη, την εξάλειψη της ανεπάρκειας ορισμένων μικροθρεπτικών συστατικών.

Θεραπεία με αντιπηκτικά αίματος

Τέτοια φάρμακα είναι απαραίτητα ανατεθεί στο δεύτερο και τρίτο στάδιο των κιρσών νόσου. Στην αρχή της ανάπτυξης της νόσου απαιτείται λιγότερο συχνά.

Ενδοφλέβια

Εάν πληκτρολογήσετε αντιπηκτικά στο αίμα, το αποτέλεσμα είναι πιο γρήγορο και προφανές. Η ηπαρίνη, η οποία περιλαμβάνεται σε όλα σχεδόν τα καρδιαγγειακά φάρμακα, εμποδίζει την πήξη του αίματος και αποτρέπει τους θρόμβους στο αίμα.

Ενδοφλέβια αραίωση του αίματος φάρμακα, δεν θα συνταγογραφήσει για θεραπεία στο σπίτι, επειδή είναι άβολο. Αλλά στο νοσοκομείο, ο ασθενής που πάσχει από κιρσούς, μπορεί να κάνει ένα τέτοιο πράγμα.

Να βελτιώσει τον τόνο των φλεβών

Είναι ένα στερεό ετερογενή ομάδα φαρμάκων, τα περισσότερα από τα οποία είναι εκχυλίσματα από διάφορα φρούτα. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, από τα φυτά με εκχύλιση εκκρίνουν ουσίες που είναι ευεργετικές για το φλεβικό τοίχωμα. Αυτό είναι phlebotrophic φάρμακα, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διόρθωση των κιρσωδών φλεβών συμπτώματα:

 • ένα αίσθημα βάρους στα πόδια;
 • αίσθημα πληρότητας στο μοσχάρι μύες;
 • το κάψιμο και φαγούρα.

Το πιο hot εποχή του χρόνου όταν οι άνθρωποι εκείνη την εποχή, αρνούνται κάλτσες συμπίεσης, φλεβική φάρμακα για να αποτρέψει και να μειώσει τη θετική δυναμική. Με τη βοήθειά τους είναι εύκολο να διατηρήσει τον τόνο των φλεβών είναι φυσιολογικό, και, αν δεν αντιμετωπιστεί κιρσώδεις φλέβες, τουλάχιστον να μην του δώσει να προχωρήσει.

Εξάλειψη της φλεγμονώδεις διεργασίες στα αιμοφόρα αγγεία

Τροφικές αλλαγές στους ιστούς των φλεβών που προκαλείται από την επιδείνωση της παροχής αίματος, προκαλώντας φλεγμονή. Αυτό αρχίσει να πονάει τον πόνο που βασανίζουν το άτομο γύρω από το ρολόι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει αντιφλεγμονώδη φάρμακα κιρσώδεις φλέβες των ποδιών, τα οποία είναι περισσότερα και αναισθητικά.

Αντλούν την περίσσεια υγρών από το σώμα

Διουρητικό φάρμακα να λαμβάνονται σε περίπτωση ισχυρού πρήξιμο, όταν σχηματίζονται όχι μόνο στα πόδια αλλά και σε όλο το σώμα. Το υγρό αυξάνει το βάρος και ως εκ τούτου το φορτίο των κάτω άκρων.

Η θεραπεία με βιταμίνη

Η θεραπεία των κιρσών φάρμακα συνεπάγεται κατ ' ανάγκη τη λήψη βιταμινών που αντισταθμίσει την ανεπάρκεια των ιχνοστοιχείων και καταστεί ευκολότερη για να μετακινήσετε τη χρήση των φαρμάκων. Οι βιταμίνες έχουν μια ευεργετική επίδραση στο ποσό της αιμοσφαιρίνης, των αιμοπεταλίων, των λεμφοκυττάρων και άλλων δεικτών ποιότητας του αίματος.

Κιρσώδεις φλέβες θα είναι χρήσιμο για τις βιταμίνες. Αλλά κυρίως θέλω να επισημάνω το ασκορβικό οξύ. Η βιταμίνη C εκτελεί διάφορες λειτουργίες:

 • βελτιώνει τη ροή του αίματος;
 • μειώνει τη φλεγμονή;
 • προάγει τη σύνθεση του κολλαγόνου;
 • προστατεύει τους τοίχους από τη ζημία.

Εάν επιλέξετε για τα ναρκωτικά για την ενίσχυση των αιμοφόρων αγγείων, η βιταμίνη C είναι αρκετά κατάλληλο για αυτό. Ως εκ τούτου, το ασκορβικό οξύ σε κάψουλες ή κίτρινο μπιζέλια θα πρέπει να είναι στο σώμα του όλους όσους υποφέρουν από κιρσούς.