Η θεραπεία των κιρσών με το ξίδι μηλίτη Μήλων

Σύμφωνα με τα άτομα με εκτεταμένη εμπειρία της εφαρμογής του φαρμακευτικού προϊόντος είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το ξίδι μηλίτη Μήλων για τις κιρσώδεις φλέβες, το σπίτι-made. Ωστόσο, αν ο ασθενής δεν έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε το προϊόν μπορεί να αγοραστεί σε οποιοδήποτε κατάστημα παντοπωλείων. Θα πρέπει να δώσουν προσοχή στην συσκευασία: ο κατασκευαστής πρέπει να αναφέρει ότι το προϊόν πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές (GOST), χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να εφαρμοστεί 6% ξύδι.

Ποια είναι η χρήση του ξιδιού μηλίτη της Apple

Apple ξίδι μηλίτη

Χρήσιμες ιδιότητες του ξιδιού μηλίτη της Apple είναι να παρέχει τις ακόλουθες θετικές επιπτώσεις:

 • Την ενίσχυση της τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.
 • Εξάλειψη του οιδήματος.
 • Τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας.
 • Παρέχει μια τονωτική επίδραση.

Το θετικό θεραπευτικό αποτέλεσμα οφείλεται στην πλούσια σύνθεση του προϊόντος: βιταμίνες, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία. Η χρήση του ξιδιού, επίσης, αυξάνει την ελαστικότητα των αιμοφόρων αγγείων και έχει μια έντονη αντι-φλεγμονώδεις επιδράσεις.

Είναι σημαντικό να σωστά και τακτικά χρησιμοποιήσετε το ξίδι μηλίτη Μήλων για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών. Σύμφωνα με σχόλια, μετά από ένα μήνα από την τακτική θεραπεία έρθει αισθητή βελτίωση. Ασθενή να πω ότι είναι ένα αίσθημα βάρους, πόνο στα πόδια και κράμπες.

Μην χρησιμοποιείτε συμπυκνωμένα ξύδι

Το προϊόν ενδέχεται να μην έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα σε σοβαρή ασθένεια ή κιρσώδεις φλέβες στα μεταγενέστερα στάδια. Σε αυτή την περίπτωση θα σας βοηθήσει μόνο με χειρουργική επέμβαση.

Η χρήση του ξιδιού μηλίτη της Apple: εξωτερική επεξεργασία

Η θεραπεία των κιρσών με το ξίδι μηλίτη Μήλων στη λαϊκή ιατρική καταλαμβάνει μια ιδιαίτερη θέση. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός των δοκιμασμένη στο χρόνο συνταγές που αγωνίζονται με τα δυσάρεστα συμπτώματα της νόσου: πόνος, αίσθημα βάρους στα πόδια, φλεγμονή κόμβους.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά το φαρμακευτικό προϊόν και τις διαδικασίες που έχουν την πιο έντονη θεραπευτική δράση.

Όταν εφαρμόζεται τοπικά, με τη διαδικασία επεξεργασίας μπορεί να παρουσιαστεί μια αλλεργική αντίδραση: φαγούρα, ερυθρότητα, ξεφλούδισμα του δέρματος. Προκειμένου να εξουδετερώσει τις αρνητικές συνέπειες της ξίδι θα πρέπει αμέσως σκουπίστε των κάτω άκρων με κρύο νερό. Αν οι παρενέργειες δεν περνούν αρκετές ώρες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Το τρίψιμο και κομπρέσες

Ο ευκολότερος τρόπος είναι να ΤΡΊΒΕΤΕ αραιωμένο ξίδι μηλίτη Μήλων για την περιοχή της φλεγμονής, 2-3 φορές την ημέρα μετά το μπάνιο ή το ντους. Κατά τη διαδικασία, μπορείτε να κάνετε μια μικρή antivarikozny αυτο-μασάζ των κάτω άκρων. Μετά τη διαδικασία ξίδι μην ξεπλύνετε.

Ιατρικές κομπρέσες. Σε αυτή την περίπτωση, ένα κομμάτι γάζα ή μαλακό πανί βουτηγμένο σε ξύδι Μήλου μηλίτη και ισχύουν για τις φλέβες. Πάνω από τη γάζα θα πρέπει να είναι μονωμένο με τη χρήση ζεστές κουβέρτες. Στη συνέχεια, ο ασθενής σηκώνει το πόδι και την τοποθετεί σε ένα μικρό μαξιλάρι. Σε αυτή τη θέση, θα πρέπει να είναι 30-50 λεπτά.

Αναδιπλώνεται και λουτρά

Μπορείτε επίσης να τη θεραπεία των κιρσών με τη βοήθεια αυτών των ιατρικών διαδικασιών, όπως τα θεραπευτικά λουτρά και αναδιπλώνεται.Τυλίξτε ένα μικρό κομμάτι από μαλακό, κατά προτίμηση βαμβακερό ύφασμα γενναιόδωρα εμποτισμένο με αραιωμένο ξύδι Μήλου μηλίτη και εφαρμόζονται στην περιοχή της φλεγμονής, όπου οι περισσότεροι από το ορατό αγγειακό πρότυπο και προεξέχοντα φλέβες. Η κορυφή ύφασμα μπορεί να είναι τυλιγμένο λαδόκολλα ή μεμβράνη και μια ζεστή μαντίλι ή πετσέτα. Ο ασθενής θα πρέπει να διατηρείται ζεστό και σε ανάπαυση σε όλη τη διαδικασία – τουλάχιστον μια ώρα. Συχνότητα εφαρμογής αναδιπλώνεται 3-4 φορές την εβδομάδα.

Για το μαγείρεμα και ιαματικά λουτρά για να βρεθεί η ιδιότητα υπό την οποία ο ασθενής θα είναι σε θέση να βυθίσει τα πόδια μέχρι τα γόνατα. 5 λίτρα νερού πρέπει να προστεθεί ένα τέταρτο Φλιτζάνι ξύδι Μήλου μηλίτη. Προαιρετικά, μπορείτε να προσθέσετε αιθέρια έλαια της μέντας, κέδρου και κυπαρισσιού το αλάτι της θάλασσας. Αυτή η διαδικασία λοιπόν δροσίζει το δέρμα, έχει μια τονωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Είναι συνιστάται να κάνει το μπάνιο 3-4 φορές την εβδομάδα για 15-20 λεπτά.

Μόνο η συστηματική θεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία των κιρσών με το ξίδι μηλίτη Μήλων

Θετικά θεραπευτικά αποτελέσματα με κρύο νερό. Για τη διαδικασία ξίδι αναμιγνύεται με το δροσερό νερό σε αναλογία 1: 3. Είναι απαραίτητο να ρίξει τα πόδια 5-7 φορές την ημέρα. Η διαδικασία μπορεί να γίνεται καθημερινά. Αυτή η θεραπεία είναι κατάλληλη για ασθενείς που έχουν την ευκαιρία, όλη μέρα να είμαι στο σπίτι.

Οι ασθενείς με σοβαρή μορφή της νόσου θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε με το γιατρό σας για την δυνατότητα επεξεργασίας νερού χρησιμοποιώντας ξύδι Μήλου μηλίτη.

Μπορώ να πιω ξύδι Μήλου μηλίτη

το ξύδι από μηλίτη κιρσώδεις φλέβες

Πριν εξετάσουμε πώς να πίνουν το προϊόν και το κατά πόσον είναι κατάλληλη για την από του στόματος χορήγηση, ο ασθενής πρέπει να καταλάβουν ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το ξύδι, το σπίτι-made.

Σε ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου προσθέστε 1,5-2 κουταλάκια του γλυκού ξύδι Μήλου μηλίτη και ανακατεύετε προσεκτικά. Το αποτέλεσμα ποτό πρέπει να πίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Το ξίδι μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη της δυσάρεστη αίσθηση στο λαιμό, ευαισθησία, σμάλτο, στομάχι, ή τη δυσπεψία.

Σε αυτή την περίπτωση, αν μετά την κατανάλωση αραιωμένο μηλόξυδο παρουσιάζεται, καούρα, πόνος στο στομάχι ή παραβιάσεις από την καρέκλα, τότε το εσωτερικό του προϊόντος θα πρέπει να διακόπτεται.

Πώς να κάνει η Apple ξίδι μηλίτη στο σπίτι

Να κάνει το ξίδι μηλίτη Μήλων στο σπίτι πρέπει να τηρούν τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές:

 • Ώριμο, γλυκό μήλα λεπτώς κονιοποιημένου, τοποθετούνται σε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε ζεστό (σε κάθε περίπτωση όχι καυτό) νερό. Η στάθμη του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 3 cm πάνω από το επίπεδο του μήλα.
 • Εάν είναι απαραίτητο, προσθέστε λίγη ζάχαρη ή μέλι. Το μέλι είναι καλύτερα να προσθέσετε σε αυτές τις περιπτώσεις, εάν το ξύδι χρησιμοποιείται για κατάποση.
 • Το ποτό αφήστε το για 14 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα μήλα θα πρέπει καθημερινά ανακατέψτε με ένα ξύλινο κουτάλι.
 • Μετά από 2 εβδομάδες, το υγρό θα πρέπει να φιλτράρεται μέσα από ένα διπλό γάζα σε ένα τριών λίτρων βάζο και το αφήνουμε για άλλες 14 ημέρες.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δοσολογία

Μετά τη λήξη της με αποτέλεσμα το ξύδι, στη συνέχεια χύνεται σε μπουκάλια και αποθηκεύεται σε θερμοκρασία δωματίου σε σκοτεινό μέρος.

Που δεν χρηση φαρμακευτικό προϊόν για το

Η θεραπεία θα πρέπει να ξεκινήσει μετά από συνεννόηση με το γιατρό. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αξιολογούνται για τα πιθανά οφέλη και τους κινδύνους από την Apple ξίδι μηλίτη με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων. Οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπείας έχουν χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη ή ως συμπλήρωμα του καθεστώτος της συντηρητικής θεραπείας.

Υπάρχουν ορισμένες αντενδείξεις για τη λήψη εσωτερικά Apple ξίδι μηλίτη:

 • Ιστορικό του ασθενούς έλκος-διαβρωτικές αλλοιώσεις του στομάχου και δωδεκαδακτύλου έλκη, γαστρίτιδα, hyperacidity.
 • Διαταραχή της φυσιολογικής λειτουργίας του ήπατος.
 • Φλεγμονώδεις παθήσεις του στομάχου: ελκώδης κολίτιδα, νόσο του Crohn.
 • Ασθένειες του ήπατος και της χοληδόχου κύστης.
 • Διαταραχές από το κανονικό επίπεδο του καλίου στο σώμα.

Εξωτερική χρήση του προϊόντος αντενδείκνυται σε παραβίαση της ακεραιότητας του δέρματος και σε κάποιες ασθένειες: έκζεμα, ψωρίαση.

Έχοντας λάβει πληροφορίες σχετικά με το πώς η Apple μηλίτη ξίδι και κιρσούς στα πόδια, πρέπει να θυμόμαστε ότι, για να επιτευχθεί το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα μπορεί να απαιτήσει τη χρήση των φαρμάκων και τις διαδικασίες της φυσικής αγωγής.