Πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια των γυναικών;

Εάν λάβετε ένα μεγάλο ποσό του αίματος στα αγγεία, υπάρχει μια ένταση, απώλεια της ελαστικότητας. Ωστόσο, είναι σημαντικά παραμορφωμένη. Ως αποτέλεσμα της απώλειας της ελαστικότητας του φλέβες διαστέλλονται τόσο πολύ με τη μορφή μπλε διόγκωση κόμβους. Κατεστραμμένα αιμοφόρα αγγεία αιτία της λέμφου. Τα πρησμένα πόδια, η γυναίκα αισθάνεται πόνο και αίσθημα βάρους. Αισθητά λέπτυνση και ξεφλούδισμα του δέρματος στα πόδια.

κιρσώδεις φλέβες στα πόδια

Φλέβα ασθένεια στα πόδια μπορεί να οφείλονται σε διάφορους λόγους. Συχνά οι κιρσώδεις φλέβες είναι κληρονομική φύση. Σε αυτή την προέλευση της παθολογίας, συνιστάται το συντομότερο δυνατόν την εφαρμογή των προληπτικών μέτρων.

Οι πιο κοινές αιτίες που οδηγούν στην ανάπτυξη της στασιμότητας στα πόδια και μειωμένη ροή του αίματος σε νεαρά κορίτσια και ενήλικες γυναίκες, είναι η διατήρηση της έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής, τις κακές συνήθειες, κατάχρηση λιπαρά και πλούσια σε χοληστερόλη τρόφιμα ορμονικές διαταραχές στον οργανισμό.

Επειδή οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν κιρσούς, τις ομάδες κινδύνου περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Με πάνω από 30 ετών.
 • Επηρεάζονται από την παρουσία της το υπερβολικό βάρος;
 • Έγκυος;
 • Με την παθολογία της καρδιάς και του αγγειακού συστήματος και τη γενετική προδιάθεση να κιρσώδεις φλέβες;
 • Οδηγεί μια καθιστική ζωή, επειδή από το επάγγελμα ή άλλες συνθήκες.

Οι κιρσοί είναι μια πάθηση, η οποία, αν καθυστερήσει η θεραπεία μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από παθολογικές επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου. Ως εκ τούτου, να καθυστερήσει την θεραπεία δεν είναι απαραίτητη. Επιπλέον, για να απαλλαγούμε από τη νόσο είναι αρκετά δύσκολο.

Για να πάρετε την απάντηση στο ερώτημα του πώς να τη θεραπεία των κιρσών στα πόδια στις γυναίκες, ο ασθενής θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Αυτός είναι ένας ειδικός που ασχολείται με τη διάγνωση και θεραπεία των διαταραχών στο αγγειακό σύστημα του ανθρώπου. Υπάρχουν διάφορες τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των κιρσών: η θεραπεία με φάρμακα, χειρουργικές μεθόδους, η θεραπεία, συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής, η χρήση της φυσικοθεραπευτικής διαδικασίες.

Θεραπεία με το φάρμακο

Αν ο ασθενής πήγε σε έναν ειδικό στο αρχικό στάδιο της νόσου και τα σημάδια της κιρσώδεις φλέβες των ποδιών των γυναικών δεν εκδηλώνουν την πιο έντονη, την πιθανότητα επιτυχούς θεραπείας είναι πολύ αυξημένη. Η κύρια μέθοδος για τη θεραπεία των κιρσών είναι η πρόσληψη ορισμένων φαρμάκων.

Η πιο ισχυρή και αποτελεσματική επίδραση έχουν μέσο με τη μορφή χαπιών, αλοιφές, τζελ και κρέμες για εξωτερική χρήση είναι συμπληρωματικές και να μειώσει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κάθε φάρμακο έχει κάποιες παρενέργειες, ως εκ τούτου, πριν από την εφαρμογή της υποχρεωτική διαβούλευση με τον θεράποντα ιατρό.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των κιρσών μπορεί να διαιρεθεί σε διάφορες ποικιλίες: μερικοί από αυτούς συμβάλλουν στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας του αίματος, άλλοι δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη επιπλοκές και επακόλουθα, και άλλων παρέχουν ανακούφιση από τα συμπτώματα της νόσου. Συχνά χρησιμοποιούν τα ακόλουθα θεραπευτικά σχήματα:

 1. Αντιπηκτικά χορηγούμενα αντιπηκτικά και disaggregants;
 2. Για να επαναφέρετε το Γενικό τόνο των φλεβών, χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα;
 3. Για να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις και να μειώσει τη διαπερατότητα των φλεβών είναι η χρήση ορισμένων φαρμάκων;
 4. Για την αντιμετώπιση των οξειδωτικών αντιδράσεων, χρησιμοποιώντας αντιοξειδωτικά;
 5. Για την ανακούφιση από τον πόνο συνταγογραφήσει μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα, αντισπασμωδικά και κορτικοστεροειδών;
 6. Για να επαναφέρετε το σώμα και να βελτιώσει τη Γενική κατάσταση της χρήσης βιταμίνη συγκροτήματα και ανοσοτροποποιητές.

Παρασκευάσματα για εξωτερική χρήση

Με στόχο να πάρει απαλλαγούμε από τα συμπτώματα των κιρσών συνιστάται να εφαρμόσει παρασκευάσματα για εξωτερική χρήση από την ομάδα των Μσαφ. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι για να αγοράσει κρέμες, τζελ και αλοιφή ανώμαλη διεύρυνση των φλεβών στα καταστήματα καλλυντικών δεν συνιστάται, καθώς συχνά έχουν μόνο μια προληπτική επίδραση.

Ένα από τα συνηθέστερα χρησιμοποιείται, ανέξοδη και αποτελεσματική είναι η Ηπαρίνη αλοιφή, η οποία είναι ένα αντιπηκτικό. Το προϊόν είναι να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος, αποτρέπει το πρήξιμο και τον πόνο. Για να χρησιμοποιήσετε την αλοιφή αρκετές φορές την ημέρα όλη την εβδομάδα.

Τα κεφάλαια αυτά εφαρμόζονται στις πληγείσες περιοχές και σε μικρές ποσότητες πολλές φορές την ημέρα για τη θεραπεία οίδημα, πόνος και κράμπες.

Χειρουργική θεραπεία

Δεν είναι πάντα η χρήση συντηρητικές μεθόδους θεραπείας των κιρσών επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο ειδικός μπορεί να συστήσει να καταφύγουν σε χειρουργική επέμβαση.

Η σύγχρονη ιατρική είναι γνωστή όχι μόνο για την τυπική χειρουργική επέμβαση, και καινοτόμο ελάχιστα επεμβατικές διαδικασίες. Διαφέρουν σε λιγότερες πιθανές επιπλοκές, την αποτελεσματικότητα και το εύρος της εφαρμογής.

η θεραπεία των κιρσών

Για να πραγματοποιήσει αυτό το είδος της επιχείρησης, υπάρχουν μια σειρά ενδείξεων, οι κυριότερες είναι:

 • Σοβαρό στάδιο της νόσου;
 • Σημαντική αύξηση στις υποδόριες φλέβες;
 • Παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα της φυσιολογικής ζωής των γυναικών *
 • Η εμφάνιση της θρομβοφλεβίτιδα ή φλεβικά έλκη;
 • Η ταχεία ανάπτυξη της νόσου, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κινδύνους για την ανθρώπινη ζωή.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η λειτουργία δεν επιτρέπεται όταν ο ασθενής έχει υπέρταση, λοιμώδεις παθήσεις με πυρετό. Αυτό δεν είναι πάντα δυνατό να χρησιμοποιούν χειρουργικές μεθόδους θεραπείας σε ασθενείς μεγαλύτερης ηλικίας, και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη διαδικασία στη χειρουργική θεραπεία είναι phlebectomy. Ενώ εκπλαγείτε από την Βιέννη είναι εντελώς αφαιρεθεί, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία. Εκτελούνται μικρές τομές, μέσω του οποίου είναι επίσης δυνατό να πραγματοποιήσει τη λειτουργία, δηλαδή, δεν έχει ολοκληρωθεί η αφαίρεση, αλλά μόνο την απολίνωση της φλέβας και όλα τα καταστήματα κατά τη διάρκεια της ήττα.

Σύγχρονες και ευρέως διαδικασία είναι η σκληροθεραπεία. Κατά την εκτέλεση αυτής της λειτουργίας σε ένα κατεστραμμένο σκάφος με μια ειδική σύριγγα εισάγεται ένα συνδετικό υλικό, συμβάλλουν στη στένωση των φλεβών. Εφαρμόζουμε διάφορες παραλλαγές αυτής της διαδικασίας, αλλά η πιο αποτελεσματική είναι αφρός.

Αν η κλινική έχει ειδικό εξοπλισμό και εξοπλισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λέιζερ πήξης ή ραδιοσυχνότητας διαδικασία. Μετατρέποντας ένα λέιζερ ή radiowave ενέργειας σε θερμική ενέργεια κατά τη διεξαγωγή αυτών των διαδικασιών, υπάρχει μια ακίδα από τις πληγείσες φλέβα.

Για τη διεξαγωγή αυτών των πράξεων δουλειά στις μικρές οπές, η οποία μειώνει τους τραύμα και επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Θεραπεία συμπίεσης

Θεραπεία συμπίεσης χρησιμοποιείται ως υποχρεωτική διαδικασία μετά από χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία των κιρσών. Αν αυτό αντενδείκνυται, ελαστική συμπίεση με το πόδι είναι η κύρια μέθοδος θεραπείας.

Ως εργαλεία συμπίεσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συμπίεσης επίδεσμο και μια ειδική ιατρική κάλτσες: οι κάλτσες, κάλτσες, καλσόν.

Ανάλογα με το βαθμό της συμπίεσης υπάρχουν περισσότερες κατηγορίες ελαστικοί πλέκει. Για τη θεραπεία των κιρσών, το ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένο προϊόν για 2-class. Είναι συνιστάται αν η νόσος δεν προοδεύει μέσα σε έξι μήνες, ή κατά τη διάρκεια μια μακρά παραμονή στα πόδια του.

Οι θετικές ιδιότητες της συμπίεσης εσώρουχα οφείλεται:

 1. Μείωση του αριθμού των εισακτέων σε κιρσώδεις φλέβες, το αίμα, η οποία συνδέεται με τη μείωση του όγκου τους.
 2. Αύξηση αναρρόφησης υγρού ιστών στην κυκλοφορία του αίματος, οπότε τα συμπτώματα της βαριά πόδια εξαφανιστούν.
 3. Βελτίωση της ρευστότητας του αίματος, η οποία αποτρέπει τους θρόμβους στο αίμα.

Φυσιοθεραπεία

Ως ένας από τους λόγους για την ανάπτυξη των κιρσών είναι η έλλειψη σωματικής δραστηριότητας, για να βελτιώσουν την κατάσταση των αγγείων συχνά συνιστάται να κάνουν σωματική άσκηση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό συμβουλές για εκείνους που ξοδεύει πολύ χρόνο σε μία θέση (καθιστή ή όρθια το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας).

Για να ανακουφίσει την ένταση των μυών, μπορείτε να εκτελέσετε μια σειρά από απλές ασκήσεις που θα σας βοηθήσει, επίσης, να ομαλοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα. Οι ασκήσεις θα πάρει 7-10 λεπτά, αλλά για να το κάνεις τακτικά. Αρχίσετε να κάνετε ασκήσεις με μια σύντομη προθέρμανση. Μετά από αυτό, πηγαίνετε στις βασικές κινήσεις, το πιο χρήσιμο από τα οποία είναι και αυτά που είναι σε βάρος ίσια ή λυγισμένα πόδια. Τελειώστε το συγκρότημα που εκτελούν το τέντωμα.

Το πλεονέκτημα από αυτές τις απλές σωματικές ασκήσεις είναι ότι μπορούν να το κάνουν, όχι μόνο στο σπίτι αλλά και στην εργασία.

Λαϊκή θεραπεία

Καλά αποτελέσματα στη θεραπεία των κιρσών, ειδικά στα πρώτα στάδια ανάπτυξης, όταν δεν επηρεάζεται από βαθιά εσωτερική φλέβες μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση της παραδοσιακής ιατρικής. Πιο χρήσιμο είναι τα διάφορα αφεψήματα, αφεψήματα και καταπλάσματα.

Με κιρσώδεις φλέβες των ποδιών είναι πολύ χρήσιμο αφέψημα των σπόρων ιπποκαστανιάς, η οποία ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία και αποτρέπει την εμφάνιση των παθολογικών αλλαγές σε αυτά. Για την παρασκευή του μια μικρή ποσότητα της πρώτης ύλης με ζεστό νερό, θερμαίνεται για μερικά λεπτά, και στη συνέχεια εγχύεται. Πίνετε το αφέψημα δύο φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα μισό Φλιτζάνι. Η Γενική πορεία της θεραπείας είναι 10-14 ημέρες.

οι παραδοσιακές μέθοδοι

Για να αφαιρέσετε συμπτώματα και οι εκδηλώσεις της νόσου θα βοηθήσει το λουτρό ποδιών με την έγχυση του φλοιού βελανιδιάς, το χαμομήλι, τη διαδοχή και τα φύλλα του plantain. Γρασίδι ρίξτε 2 λίτρα βραστό νερό, και χύνεται σε ένα μπολ. Η διάρκεια του λουτρού είναι περίπου 10 λεπτά. Είναι επιθυμητό να το κρατήσει πριν τον ύπνο, και στη συνέχεια εφαρμόστε την κρέμα ποδιών.

Να απαλλαγούμε από τις συμφύσεις, και θρόμβωση των αγγείων του αίματος, επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και θα βοηθήσει στην τόνωση αφέψημα κώνους λυκίσκου, γλυκό τριφύλλι, hawthorn φρούτων και αυξήθηκαν τα ισχία, ρίζα Αγγελικής, ή γλυκόριζα.

Αποτελεσματικό μέσο που έχει θετικές κριτικές κομπρέσες από ξύδι Μήλου μηλίτη. Για να τα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να την υγρή ζεστή πετσέτα ξύδι, τυλίξτε το πόδι και να κρατήσει μέχρι να στεγνώσει.