Μπορώ να τρέξω με κιρσούς

Με κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων εύλογα να οδηγήσει μια υγιή ζωή, που απαιτούν δραστηριότητας, οι αρμόδιες στάση του καθεστώτος και τη διατροφή. Μπορώ να γυμναστώ με κιρσούς; Διαβούλευση με ένα γιατρό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε σε ποιο στάδιο της νόσου, να επιλέξετε ένα ασφαλές άθλημα.

Το άθλημα που μπορείς να κάνεις για τις κιρσώδεις φλέβες

τρέχοντας με κιρσούς

Καλά-επιλέχθηκε άσκηση με κιρσούς επαναφέρει την πίεση του αίματος στα πόδια. Προσπαθήστε να έχετε ένα δραστήριο τρόπο ζωής και να αποφεύγεται το υπερβολικό βάρος της κατάρτισης και της άσκησης με τις κιρσώδεις φλέβες.

Είναι αδύνατο να σηκώνει βάρη σε όρθια θέση. Το τρέξιμο σε ανηφόρα, άλμα σχοινί — αντενδείκνυται σε κιρσώδεις φλέβες. Το βάρος της κατάρτισης, over-training αύξηση της ροής του αίματος στα πόδια, για την παράταση φλεγμονή και στρεβλή φλέβες.

Έχετε μια καθιστική ζωή ή το φορτίο στα πόδια, τα πόδια να περάσετε όλη την ημέρα και την εμπειρία πρήξιμο, κούραση στο τέλος της ημέρας, είναι τα πρώτα συμπτώματα που δείχνει φλεγμονώδεις διεργασίες του φλεβικού συστήματος. Έχοντας καθορίσει την έκταση της νόσου, τη φύση της επέκτασης από τις φλέβες σας, επιλέξτε βέλτιστη για το ίδιο το άθλημα με τις κιρσώδεις φλέβες. Δοκιμάστε το πρωί και το βράδυ για να κάνετε την άσκηση ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια.

Οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με τον αθλητισμό, συχνά την ερώτηση: αξίζει να την περπατήσετε για τις κιρσώδεις φλέβες, το πόσο γρήγορα πρέπει να πάω; Να πάω να κάνω τουλάχιστον 30-40 λεπτά την ημέρα. Το περπάτημα είναι ένα φυσικό μασάζ των φλεβών από τους μύες και το αίμα του κορεσμού οξυγόνου. Επιλέξτε ένα φυσικό άθλημα για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών, μπορεί να μειώσει την πίεση στα κάτω άκρα. Το περπάτημα δεν είναι αντενδείκνυται σε ηλικιωμένους, έγκυες.

Είναι απαραίτητο να περπατήσει πάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια στο Πάρκο, στο γήπεδο ή στο διάδρομο. Καλώς ήρθατε Nordic walking στο φυσικό περιβάλλον. Επιλέξτε τα ειδικά παπούτσια για την κατάλληλη σπορ. Στα πρώτα στάδια, είναι δυνατό για τη θεραπεία των κιρσών και ο αθλητισμός διαδραματίζει σημαντικό αξία.

Θα μου κιρσώδεις φλέβες, καρδιο και το τρέξιμο

Επιλέγοντας μια άσκηση για την απώλεια βάρους κιρσώδεις φλέβες, μην συγχέετε την κατάρτιση, τη διαχείριση βάρους και την καρδιοχειρουργική. Το περπάτημα, το τρέξιμο ακόμη δεν είναι μεγάλη, σταθερή ταχύτητα χωρίς αναβαθμίσεις είναι καρδιο.

Ακολουθήστε τις παλμού, του καρδιακού ρυθμού, χρησιμοποιήστε κάλτσες συμπίεσης για όλα τα είδη των προπονήσεων. Σε κίνδυνο τα άτομα που είναι υπέρβαρα.

Για να χάσει το βάρος που μπορώ να τρέξω με κιρσώδεις φλέβες των ποδιών; Ο γιατρός πρέπει να επιτρέψει σε σας για να κάνουν ένα τρέξιμο.

Τρέχοντας με κιρσώδεις φλέβες των ποδιών έχει πολλές ποικιλίες, η καλύτερη επιλογή είναι να το Τρέξιμο, εύκολη λειτουργία, χωρίς εμπόδια.

Το πρωί εύκολο να εκτελέσετε πριν από την εργασία και ένα ντους αντίθεση με τις κιρσώδεις φλέβες μετά από μια δύσκολη εργάσιμη ημέρα, θα βοηθήσει να κρατήσει τις φλέβες σας σε φόρμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Καθημερινή λειτουργία, μέσω της συστολής των μυών μόσχων, ενεργοποιεί την κυκλοφορία αίματος, την αιμοποίηση, επιπλέον καίει επιπλέον θερμίδες.

Πάντα μπορώ να τρέξω με κιρσούς; Εάν διαγνωστεί με θρομβοφλεβίτιδα, προκειμένου να αποφευχθεί η αποκόλληση ενός θρόμβου αίματος, το τρέξιμο είναι απολύτως αντενδείκνυται. Καλά επιλεγμένα αθλητικά για τις κιρσώδεις φλέβες θα βοηθήσει να αποφευχθεί η φλεβική στάση, το σχηματισμό των απειλητική για τη ζωή θρόμβων στο αίμα.

Ποδήλατο με κιρσούς

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας χρησιμοποιήστε τις ειδικές κάλτσες συμπίεσης, θα προστατεύσει τις φλέβες σας από την επέκταση κατά τη διάρκεια της άσκησης με κιρσούς τον έλεγχο της κίνησης της ροής του αίματος.

Η σωματική δραστηριότητα για κιρσούς πρέπει να ταιριάζουν. Ποδήλατο με κιρσούς δεν πρέπει να κουράζεται το σώμα, αλλά μάλλον για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος χωρίς την πίεση στα κάτω άκρα.

Το πράγμα, όπως οι κιρσώδεις φλέβες και το ποδήλατο είναι απόλυτα συμβατό.

Αυτό είναι ένα πολύ αποτελεσματικό είδος του αθλητισμού που συνδυάζει:

  • Την ενίσχυση του καρδιακού μυός;
  • Μειώσει την ποσότητα του λίπους του σώματος;
  • Τον κορεσμό του αίματος, το οξυγόνο του σώματος
  • Τον καθαρισμό των πνευμόνων από τη στασιμότητα;
  • Τρένα το μοσχάρι μύες;
  • Την ενίσχυση της κυκλοφορίας αίματος.

Το ποδήλατο είναι αδύνατο με τις κιρσώδεις φλέβες:

  1. Υπερφόρτωση, το πόδια, την καρδιά κατά τη διάρκεια του μαθήματος;
  2. Χρήση κατά την οδήγηση πρόσθετα εμπόδια: λόφους, βουνά;
  3. Να εκπαιδεύσει αμέσως μετά από ένα γεύμα.

Πίνετε άφθονο καθαρό νερό για να επιδεινωθεί το αίμα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Το ποδήλατο ή ποδήλατο γυμναστικής με κιρσούς θα πρέπει να είναι λογικά ρυθμιστεί (κάθισμα, τιμόνι).

Πριν από την οδήγηση, κάντε ένα ζεστό-up για τις αρθρώσεις των γονάτων, εξάσκηση παύση για ξεκούραση, ειδικά εάν αισθάνεστε πόνο, δυσφορία στα κάτω άκρα.

Εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης με κιρσούς

Μια μεγάλη εναλλακτική λύση για το ποδήλατο αθλήματα θα είναι κατάρτιση με κιρσούς με το ποδήλατο. Με τη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων, παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό σας και να χρησιμοποιήσετε τη βέλτιστη προπόνηση για τα πόδια σας. Στην καθιστή θέση των κιρσών αφαιρεθεί η περιττή πίεση προς τα κάτω. Ως εκ τούτου, η φλεβίτιδα και ένα ποδήλατο γυμναστικής μπορεί να συνδυαστεί.

Προπόνηση στο γυμναστήριο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό καρδιο πριν πάτε στο κεντρικό γυμναστήριο ή μετά την προπόνηση. Καλό είναι να εναλλάσσονται προπόνηση fitness και cardio ημέρες. Stepper αφορά την αερόβια άσκηση, τον εξοπλισμό, την προσομοίωση αναρρίχηση σκάλες. Βοηθά στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Το σώμα είναι σε κατακόρυφη θέση, οπότε είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Με κιρσώδεις φλέβες να επιλέξετε ένα ασφαλές άθλημα

Για να αποτρέψετε την παραμόρφωση, την επέκταση, και την επιμήκυνση φλέβες, να δώσουν προσοχή στην πρόληψη και πολύ αποτελεσματική σπορ για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο το σώμα: κολύμβηση, yoga, Pilates.

Σανίδα ενισχύει, σφίγγει τους μυς όλου του σώματος, χωρίς να καταστραφεί η φλέβα. Είναι η άσκηση βίας είναι βολικό για να εκτελέσετε στο σπίτι.

Φυσιολογικές, ιδανικό για όλα τα στάδια της νόσου είναι το κολύμπι από τις κιρσώδεις φλέβες.

Η πίεση του νερού είναι σε θέση να αποκαταστήσει, για να περιορίσετε την διαστολή των φλεβών, την ομαλοποίηση των βαλβίδων βελτιώνει τη ροή του αίματος στα πόδια. Αν είναι δυνατόν, να πάω στην πισίνα.

η θεραπεία των κιρσών

Αν κάνετε αεροβική γυμναστική, όπως ένα ρυθμικό χορό, αλλά λόγω των προβλημάτων με τις φλέβες φοβούνται να συμμετάσχουν στο άθλημα. Πιθανή αντικατάσταση επιλογή είναι αεροβική στο νερό.

Προκειμένου να βελτιώσουν το σώμα σε φόρμα γυμναστικής για τις κιρσώδεις φλέβες των ποδιών. Αποφύγετε την μέγιστη πίεση στα πόδια, θα προστατεύσει ενάντια επιπλοκές.

Είναι σημαντικό να αποφύγετε τη δύναμη φορτίο στα πόδια

Επίσκεψη στο γυμναστήριο με κιρσώδεις φλέβες, μην ξεχάσετε τις επιπτώσεις στο σώμα σας.

Αν έχετε προδιάθεση για φλεβική ανεπάρκεια, αποφύγετε τα μεγάλα βάρη, τα φορτία ρεύματος, ειδικά σε όρθια θέση.

Τι ασκήσεις να κάνω όταν κιρσών: τύπος πάγκων barbell στέκεται κάμψεις με αλτήρες ασκήσεις γυμναστικής με βάρη. Ασκήσεις που περιλαμβάνουν μέγιστη πίεση στα πόδια και τις φλέβες.

Είναι δυνατόν να συνδυάζουν bodybuilding και κιρσώδεις φλέβες επιφάνεια φλέβες; Η σωστή διατροφή, σωστή κατανομή του φορτίου στο κάτω μέρος του σώματος, θα σας επιτρέψει να συνεχίσει να εκπαιδεύσει αποτελεσματικά.

Πρακτική υπό την επίβλεψη του προπονητή, για ειδικά προγράμματα. Για την ασφαλή συνδυάζουν τις κιρσώδεις φλέβες και γυμναστήριο, μην το παρακάνετε.

Εναλλακτικές ασκήσεις σε κάθετη και οριζόντια θέση ανάπαυσης μεταξύ των σετ.

Επίσκεψη στο γυμναστήριο με κιρσώδεις φλέβες, μην ξεχάσετε τις επιπτώσεις στο σώμα σας. Αν έχετε προδιάθεση για φλεβική ανεπάρκεια, αποφύγετε τα μεγάλα βάρη, τα φορτία ρεύματος, ειδικά σε όρθια θέση.

Γυμναστήριο, με κιρσώδεις φλέβες των ποδιών θα πρέπει να περιλαμβάνει ασκήσεις στο οριζόντιο επίπεδο, σε καθιστή θέση, ξαπλωμένη.

Πώς να χτίσει το μυ, χωρίς την προσθήκη προβλήματα με φλεβική νόσο; Χρησιμοποιήστε περισσότερες γυμναστήριο αποτελεσματικές ασκήσεις για τους γλουτούς, όπως η αύξηση του πόδια, το πόδι τύπου, που ανυψώνει τη λεκάνη που βρίσκεται κάτω, μια ποικιλία από κλωτσιές. Αυτό είναι το ελάχιστο φορτίο πλοίων, τονίζοντας τους τέλεια.

Μπορώ να τρέξω με κιρσούς;

Ο καθένας θέλει να είναι λεπτή και όμορφη. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους αδύναμους μισό της ανθρωπότητας, γιατί η ομορφιά είναι κάτι που επιδιώκουμε σε κάθε γυναίκα. Το λεπτό σώμα είναι μία από τις πτυχές της ομορφιάς.

Για να είναι λεπτή και ταιριάζει με τα κορίτσια να τρέχουν το πρωί, επισκεφθείτε το γυμναστήριο κέντρα που ασχολούνται με τις δραστηριότητες με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Τι να κάνετε αν η διαδρομή προς τη δική του τελειότητα, είστε αντιμέτωποι με ένα τέτοιο δυσάρεστο πρόβλημα, όπως οι κιρσώδεις φλέβες; Και μπορώ να σου πω με κιρσούς;

Μέχρι σήμερα, αυτό το είδος της ασθένειας μπορεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο τους ανθρώπους προχωρημένης ηλικίας ή τις γυναίκες που έχουν βιώσει τη μητρότητα, αλλά και πολύ νεαρά κορίτσια. Αυτή η ασθένεια δεν εξαρτάται από την ηλικία. Σύμφωνα με τις στατιστικές περισσότερο από το 60% των γυναικών όλων των ηλικιών έχουν μια προδιάθεση για τις κιρσώδεις φλέβες.

Το αίμα στο σώμα μας κυκλοφορεί σε όλο το σώμα. Ρέει κάτω από τα πόδια μας και επέστρεψε προς τα πάνω στο πλαίσιο της δράσης του εναπομένουσα πίεση του αίματος.

Όταν οι μύες των ποδιών συρρικνώνεται, συμβάλλουν στη μετατόπιση του αίματος πίσω στην κύρια αντλία από το ανθρώπινο σώμα – καρδιά. Η βλάβη σε αυτό το τέλειο σύστημα φέρνει συχνά ο ίδιος ο άνθρωπος.

Παραμέληση των μυών μπορεί να προκαλέσει ή επιδείνωση το πρόβλημα των κιρσών.

Τρέχοντας φορτία που μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές όπως θρόμβωση και θρομβοφλεβίτιδα, αλλά αν επιπλοκές είναι ήδη εκεί, απλά ρισκάρεις τη ζωή σου. Θρομβοφλεβίτιδα δεν μπορεί να εκτελεστεί αν ο θρόμβος, μπορεί να προκληθεί απόφραξη της πνευμονικής αρτηρίας.

Ωστόσο, το Τρέξιμο για τις κιρσώδεις φλέβες, όχι μόνο κακό, αλλά επίσης είναι χρήσιμο για τη διατήρηση του μυϊκού τόνου. Stick σε απλούς κανόνες για την ασφαλή και υγιή λειτουργία:

1. Χρησιμοποιήστε τις κάλτσες συμπίεσης. Ιατρικές κάλτσες συμπίεσης κατασκευάζονται ειδικά για την πρόληψη και τη θεραπεία των κιρσών, θρόμβωση, θρομβοφλεβίτιδα και άλλα φλεβική και λεμφική ανεπάρκεια. Αυτό μπορεί να αναπαρασταθεί με τη μορφή του Γκολφ, κάλτσες, καλσόν και άλλες ποικιλίες των προϊόντων.

2. Μην τρέχεις πολύ. Μπορείτε να κάνετε μόνο ένα σύντομο εύκολο να τρέξει. Ενώ το τρέξιμο, το μοσχάρι μύες είναι Συμβαλλόμενα, που βοηθούν το αίμα να επιστρέψει στην καρδιά, εξαλείφοντας φλεβική στάση. Ωστόσο, η απόσταση είναι ακόμα αντενδείκνυται.

Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το τρέξιμο. Υπάρχουν πολλές άλλες ασκήσεις που θα είναι χρήσιμο για τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν με τέτοια προβληματική ασθένειες. Η καλύτερη βοήθεια για τα πόδια που υποφέρουν από κιρσούς – άσκηση στην πισίνα.

Η πυκνότητα του νερού είναι 12 φορές μεγαλύτερη από τον αέρα, έτσι η πίεση που έχει για το ανθρώπινο σώμα, αποτρέπει τη στασιμότητα του αίματος. Σε αυτή την περίπτωση, το νερό, το άτομο δεν αισθάνεται άμεση επιβάρυνση για τα πόδια.

Επίσκεψη στο γυμναστήριο, συνδυάστε την προπόνηση δύναμης με τα φορτία.

Επιλέξτε ασκήσεις που εκτελούνται καθιστή ή ξαπλωμένη: πόδι ταλάντευση, "Ποδήλατο", οποιαδήποτε άσκηση με υψωμένα τα πόδια, ασκήσεις stretching. Για τα φορτία, χρησιμοποιήστε ένα ποδήλατο γυμναστικής στηρίζονται στο πίσω μέρος.

Η υποστήριξη που θα επιτρέψει σε σας για να πεντάλ σε μια χαλαρή κατάσταση, ελαχιστοποιώντας την επιβάρυνση. Στο διάδρομο επιτρέπεται μόνο μέτρια "Πεζοπορία".

Αν η ψυχή σου χρειάζεται συλλογική μαθήματα – επιλέξτε όχι πολύ εντατικά προγράμματα. Ιδανικό για yoga, Pilates, stretching, μπορείτε επίσης να εξετάσει την Ανατολική και λατινοαμερικάνικοι χοροί.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει τον προπονητή για το πρόβλημά σας, ένας καλός ειδικός θα είναι πάντα να ρυθμίσετε το πρόγραμμα για να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά σας. Η πρώτη φορά που αφιερώνουν εκπαίδευση όχι περισσότερο από 30-40 λεπτά.

Να παρακολουθήσουν μαθήματα μπορεί τουλάχιστον κάθε μέρα, αλλά μην βιαστείτε να υδρομασάζ, με το κεφάλι του. Το σύνθημα θα πρέπει να είναι με μέτρο φορτία!

Τι δεν πρέπει να κάνετε με κιρσώδεις φλέβες:

το τρέξιμο

1. Ενεργό το τρέξιμο, το άλμα. Απαγορεύεται οποιαδήποτε εκπαίδευση που περιλαμβάνει το άλμα ή το έντονο τρέξιμο. Αντενδείκνυται βήμα, όλα τα είδη των πολεμικών τεχνών, την κλασική αεροβική γυμναστική, χορό, όπως της Ιρλανδίας ή της Αφρικής.

2. Το φορτίο στα πόδια. Δεν θα το κάνω τέτοιου είδους άθλημα, όπου θα πρέπει να εκτελέσετε μόνιμη ασκήσεις: callanetics, χορογραφία στο Σανίδι. Περιορισμένη μαθήματα στο διάδρομο και το ελλειπτικό εκπαιδευτής. Απαγορεύεται να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό ποδήλατο γυμναστικής και Διάδρομο γυμναστικής.

3. Το βάρος της κατάρτισης. Εξαιρούνται καταλήψεις με αθλητικό εξοπλισμό ανύψωσης βάρους τύπος αλτήρες ή αλτήρες, άρσεις και καθίσματα. Με την παρουσία των κιρσών μην σηκώνετε βάρος περισσότερο από 3-5 κιλά.

Αυτές οι απλές συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ασκούν πλήρως, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία. Μην αρνηθείς στον εαυτό σου και το σώμα σου σε αυτή την ευχαρίστηση. Μέτρια άσκηση θα φέρει το μέγιστο όφελος και δεν θα βλάψει ακόμη και σε μια σοβαρή ασθένεια, όπως οι κιρσώδεις φλέβες.