Τι είναι ένα μπάλωμα του κιρσούς;

Πολλοί ασθενείς ρωτήστε το γιατρό τι είναι μια Κινέζικη αλοιφή για τις κιρσώδεις φλέβες.Ασθένεια κιρσώδεις ασθένεια που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ κοινή μεταξύ των ανδρών και των γυναικών. Κιρσώδεις φλέβες μόνη της δεν είναι μοιραία, αλλά το τρέξιμο μορφή μπορεί να οδηγήσει σε αναπηρία, για να χαλάσει την εμφάνιση, τη μείωση της ποιότητας ζωής.

Κινεζικό μπάλωμα για τη θεραπεία των κιρσών

ένα μπάλωμα των κιρσών

Η κύρια αιτία αυτής της ασθένειας είναι η ανάπτυξη της στασιμότητας του φλεβικού αίματος. Και ως αποτέλεσμα, αυτή επιδεινώνεται η λειτουργία της καρδιάς, του ήπατος, του σπλήνα και άλλα όργανα. Η ασθένεια μπορεί να προκαλέσει φλεβική υπέρταση.

Συχνά οι άνθρωποι καταφεύγουν στην αφαίρεση των άρρωστων φλέβες. Ωστόσο, ακριβώς για την εξάλειψη των συμπτωμάτων και δεν θεραπεύει την ασθένεια, μπορείτε να εκθέτετε τον εαυτό σας σε σοβαρές επιπλοκές με τη μορφή τροφικές έλκη, θρομβοφλεβίτιδα, φλεβική ανεπάρκεια, erysipelatous φλεγμονές.

Πολύ συχνά στη θεραπεία των κιρσών εφαρμόζεται χειρουργική επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, απλά αφαιρέστε την πληγείσα περιοχή του φλέβα. Αλλά αυτή η λειτουργία είναι που ακολουθείται από ένα άλλο, καθώς δεν είχε καθοριστεί η αιτία της νόσου.

Οι πραγματικές αιτίες της νόσου κιρσών είναι το υπερβολικό βάρος, η έλλειψη άσκησης, οι ορμονικές αλλαγές. Έτσι, η πρώτη, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Δεν τρώνε, να τρώνε υγιεινά τρόφιμα, την άσκηση, με τα πόδια.

Σε σχέση με τον επιπολασμό της νόσου και εμφανίζεται μετά από επιπλοκές που έχουν διεξαχθεί μελέτες και να αναπτύξει νέες μεθόδους θεραπείας. Μερικοί από τους δείξει καλά αποτελέσματα και την αποδοτικότητα.

Στη θεραπεία των κιρσωδών φλεβών νόσου συνταγογραφήσει διάφορες αλοιφές, γέλες, φάρμακα, ενέσεις, επίδεσμοι ελαστικοί. Αλλά πολύ συχνά φέρνει μόνο προσωρινή ανακούφιση. Για μια πλήρη θεραπεία είναι αναγκαία για να επαναφέρετε τις βαλβίδες, τα σκάφη, επιτρέποντας τη φυσιολογική ροή του φλεβικού αίματος.

Μια από τις νέες μεθόδους θεραπείας αυτής της ασθένειας είναι ένα μπάλωμα του δέρματος που έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  1. Από το Κινεζικό μπάλωμα των κιρσών εφαρμόζεται, όπως κάθε φάρμακο.
  2. Το φάρμακο εφαρμόζεται στην περιοχή των κιρσών.
  3. Σε αντίθεση με φαρμακευτικές αλοιφές ή τζελ, μπαλώματα κιρσώδεις φλέβες κοντά στην επιφάνεια της πληγείσας περιοχής για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
  4. Ευχαριστώ για το patch, υπάρχει μια βαθιά διείσδυση των ουσιών που έχουν μια θετική επιρροή για τα άρρωστα φλέβες και τους αντιμετωπίζει.

Η χρήση γύψου για τη θεραπεία των κιρσών

Το δέρμα κιρσώδεις φλέβες χρησιμοποιούνται στην ιατρική πράξη.

Ένα από τα πιο δημοφιλή σήμερα είναι η Κινεζική μπαλώματα. Στην Κίνα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με την αρχαία συνταγή του Θιβέτ γιατρούς. Η σύνθεση περιλαμβάνει περίπου 10 φαρμακευτικά φυτά.

Αυτά τα βότανα για χιλιετίες, που χρησιμοποιείται στην Κίνα, το Θιβέτ. Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες έχουν μελετηθεί από τους επιστήμονες. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι κιρσοί εμφανίζονται όταν υπάρχει η πίεση του αίματος στις φλέβες. Εάν αλλάξετε την πυκνότητα των φλεβών γίνονται λεπταίνει με την πάροδο του χρόνου, την ελαστικότητά τους είναι μειωμένη.

Κινέζικη αλοιφή για κιρσών γίνεται με βάση τα φαρμακευτικά βότανα. Χάρη στην αλοιφή είναι η βελτίωση της κατάστασης των φλεβών και στην επιφάνεια του δέρματος.

Κατά τη διάρκεια τρίβετε την αλοιφή που διαπερνά το δέρμα, καθιστώντας την κατάσταση των κυττάρων βελτιωθεί. Η πίεση στις φλέβες μειώνεται, το δέρμα γίνεται πιο λείο. Διεγείρει τις μεταβολικές διεργασίες στο δέρμα. Πώς gel και κρέμα από τις κιρσώδεις φλέβες, ένα Κινεζικό μπάλωμα των κιρσών παρέχει τοπικό αντίκτυπο.

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την ενημερωμένη έκδοση κώδικα για τη θεραπεία των κιρσών, να είστε βέβαιος να ελέγξει μερικά από τα βότανα που έκανε θεραπεία σύνθεση και το πώς η επίπτωση παρουσιάζεται στις φλέβες, έτσι ώστε να μην βλάψει την υγεία σας.

Υπάρχουν αντενδείξεις για την χρήση το Κινεζικό μπάλωμα. Απαγορεύεται η χρήση αυτού του φαρμάκου σε έγκυες γυναίκες, καθώς μπορεί να προκύψει με μια αλλεργική αντίδραση στα συστατικά του φαρμάκου.

Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο σε άτομα που έχουν δυσανεξία σε ένα ή περισσότερα συστατικά του εμπλάστρου.

Επιλέγοντας ένα μπάλωμα των κιρσών, πρέπει να θυμόμαστε ότι η θεραπεία θα είναι αποτελεσματική μόνο με την πρόσθετη θεραπεία και η εφαρμογή των νομοθετημένων αλοιφές και τζελ.