Λειτουργία στις φλέβες με κιρσωδών φλεβών λέιζερ

Χειρουργική επέμβαση για κιρσούς είναι δικαιολογημένη απουσία θετικές αντιδράσεις να χρησιμοποιούνται συντηρητικές μεθόδους. Ο δεύτερος λόγος για την αποτυχία των συμβατικών μεθόδων θα είναι μια οξεία μορφή της νόσου.

Ο γιατρός, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, θα επιλέξετε το καλύτερο είδος της χειρουργικής επέμβασης.

Υπάρχουσες ποικιλίες της χειρουργικής επέμβασης

λειτουργία στις φλέβες

Στην οξεία μορφή της νόσου όταν είναι κλινικά επιβεβαιωμένη απειλή για τη ζωή ή την υγεία του ασθενή, έναν άνδρα hospitalitynet. Χειρουργική επέμβαση εκτελείται υπό Γενική αναισθησία. Μετά την ολοκλήρωσή της θα πρέπει να επεκταθεί και στην περίοδο αποκατάστασης. Συχνά υπάρχουν επιπλοκές, ακόμα και μετά την αποκατάσταση ο ασθενής είναι υπό ιατρική επίβλεψη. Αν η παθολογία δει σε πρώιμο στάδιο, ο γιατρός συνταγογραφεί επεμβατική χειρουργική. Μιλάμε για μια διαδικασία που δεν απαιτεί σημαντική διαταραχή της ακεραιότητας των ιστών.

Πρωτοποριακή χειρουργική σχέδια, που ονομάστηκε "χειρουργείο μιας ημέρας", διάσημο για την απουσία επιπλοκών. Ο ασθενής χρειάζεται μερικές εβδομάδες για να είναι στο νοσοκομείο. Η διάρκεια της αποκατάστασης – 72 ώρες.

Λίστα με τα οφέλη της ελάχιστα επεμβατικές πράξεις θα συνεχίσει τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά:

 • οι ασθενείς δεν πρέπει να κάνετε Γενική αναισθησία;
 • η ελάχιστη παραμονή στο νοσοκομείο;
 • στην επιφάνεια του δέρματος, δεν πρέπει να υπερβαίνει το 3 οπές που επιταχύνει την επούλωση των ιστών;
 • εγχειρητική παρέμβαση δεν σχετίζεται με τον πόνο.

Παρά την σχεδόν 100% καμία παρενέργειες, ο σκοπός της ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση, ο γιατρός εκτελεί μια σειρά από υποχρεωτικές εξετάσεις. Στόχος τους είναι να καθορίσει το πόσο καλά το σώμα σας μεταφέρει ανατεθεί η διαδικασία.

Μίνι-phlebectomy σύμφωνα με τη μέθοδο της Vardi

Ο γιατρός αφαιρεί το κατεστραμμένο φλέβα, για την περάτωση στην επιφάνεια του δέρματος έως και 3 κοψίματα. Η διάρκεια της επέμβασης κυμαίνεται από 30 έως 50 λεπτά. Αυτή η μέθοδος θεραπείας ο γιατρός που προβλέπεται για τις ακόλουθες ενδείξεις:

 • αφύσικη η θέση του the οι κιρσώδεις φλέβες (την περιοχή των χειλέων, του προσώπου, των ποδιών).
 • ο ασθενής έχει διαγνωστεί με θρομβοφλεβίτιδα του ανατέλλοντος τύπου *
 • η παρουσία όσο το δυνατόν ευρύτερη κιρσώδεις κορμούς.

Ένας άλλος λόγος που δίνεται για τη λειτουργία σύμφωνα με τη μέθοδο της Vardy – ασθενής κόμβους που εντοπίζονται κοντά στο δέρμα.

Η σκληροθεραπεία

Η βάση για το διορισμό του λειτουργία – μια σαφή εντόπιση της παθολογίας. Η διαδικασία είναι συνταγογραφείται σε ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με ι και ΙΙ στάδιο των κιρσών. Η ουσία της χειρουργικής επέμβασης είναι η εισαγωγή σε πληγείσες φλέβα ειδική ουσία σε υγρή μορφή ή σε μορφή αφρού. Μόλις η ουσία είναι, κυριολεκτικά, αποκαθιστά την κατεστραμμένη περιοχή.

Φωτοπηξία με laser

Η μέθοδος χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, απουσία πόνου και τη δυνατότητα να απαλλάξει τους ασθενείς από το νοσοκομείο 3 ώρες μετά την επέμβαση που συμπληρώνει. Η ουσία της διαδικασίας – από το σημείο πρόσκρουσης της ακτίνας λέιζερ για την κατεστραμμένη περιοχή της φλέβας. Σωστά επέλεξε θερμική επίδραση δημιουργεί ένα μικρό θρόμβο αίματος, η οποία λίγους μήνες αργότερα αντικαταστάθηκε από συνδετικό ιστό.

Το καθήκον του γιατρού είναι απαραίτητη για να ρυθμίσετε με ακρίβεια τις παραμέτρους της δέσμης λέιζερ. Ακόμα και ένα μικρό λάθος θα προκαλέσει εγκαύματα και την επακόλουθη νέκρωση των ιστών. Σε αυτό το πλαίσιο, θεραπεία με λέιζερ είναι τώρα σπάνια χρησιμοποιείται.

Η χρήση της ραδιοσυχνότητας χειρουργική επέμβαση

Η τεχνική εμφανίζεται σε περιπτώσεις, όταν για να χρησιμοποιήσετε το λέιζερ ή οποιαδήποτε άλλη μέθοδος για την αποκατάσταση της πληγείσας περιοχής δεν είναι δυνατή. Η διαδικασία είναι γρήγορη και ελάχιστη πιθανότητα επιπλοκών. Η λίστα με τα πλεονεκτήματα της μεθόδου που αναφέρθηκε από τους γιατρούς περιλαμβάνουν την έλλειψη εγκαύματα και ουλές. Ραδιοσυχνότητας χειρουργική επέμβαση παράγεται με τον εξής τρόπο:

 • προκαταρκτική υπερηχογράφημα των αγγείων;
 • σημάδι στην επιφάνεια του δέρματος περιοχές που θα επηρεαστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας *
 • ο θεραπευόμενος ξαπλώνει στο χειρουργικό τραπέζι;
 • πάνω στην επιφάνεια του δέρματος που προκαλείται απολύμανση του σύνθεση.
 • σημείο εκτελέσει το venipuncture;
 • στην τρύπα την εισαγωγή ενός καθετήρα, το οποίο έρχεται να το σημείο, το οποίο υπόκειται σε περαιτέρω επεξεργασία;
 • είναι μια τοπική αναισθησία;
 • ο γιατρός χρησιμοποιεί ένα θερμαντικό στοιχείο, του οποίου το μήκος είναι 7 cm.
 • από την τρύπα αφαιρέστε τον καθετήρα και το στοιχείο θέρμανσης, μετά την οποία η βλάβη έχει αποκατασταθεί.

Όλα τα βήματα είναι που ελέγχεται από έναν υπολογιστή. Το σύστημα επιλέγει αυτόματα τη βέλτιστη θερμοκρασία έκθεσης. 1 ώρα μετά την ολοκλήρωση της ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, οι ασθενείς μπορεί να περπατήσει.

Η χρήση του ατμού

η θεραπεία των κιρσών

Η χρόνια μορφή της κιρσώδεις φλέβες προκαλεί τα αγγεία γίνονται καμπύλο σχήμα. Για να χρησιμοποιήσετε την εναλλακτική ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αδύνατο. Η τεχνολογία με τη χρήση ατμού έχει πολλά πλεονεκτήματα. Στη λίστα πάει και η ελάχιστη διάρκεια της περιόδου αποκατάστασης, καμία παρενέργεια και να κάψει. Το τελευταίο σημείο είναι σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, αν ο γιατρός επέλεξε τις κατάλληλες επιλογές. Υπό την επίδραση του ατμού από την κατεστραμμένη περιοχή συρρικνώνεται.

Η χρήση της βιολογικής κόλλας

Σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν για να ομαλοποιήσει την κατεστραμμένη περιοχή των φλεβών αδύνατο να αφαιρέσει κανένας λόγος για να χρησιμοποιήσετε τη βιολογική κόλλα. Ο γιατρός παράγει μερικά κοψίματα, χάρη στο οποίο καταφέρνει να κολλήσετε τις βαλβίδες για την κατεστραμμένη περιοχή.

Η επιλογή του βέλτιστου τύπου της χειρουργικής επέμβασης

Τελευταία λέξη παραμένει για το γιατρό, του οποίου το καθήκον είναι να αξιολογήσει αντικειμενικά την κατάσταση της υγείας του ασθενούς. Ο γιατρός θα ενημερώνει τον ασθενή ότι η τελική επιλογή υπέρ του ενός ή του άλλου τύπος της χειρουργικής επέμβασης εξαρτάται από την κλινική εικόνα. Καθολική λύσεις εδώ, οπότε κατά την επιλογή θεραπευτικών μεθόδων σε ένα λευκό εργαστήριο παλτό με βάση τα συμπτώματα.

Υφιστάμενες διαδικασίες λειτουργίας:

Το είδος της χειρουργικής επέμβασης Σε ορισμένες περιπτώσεις, που δικαιολογούνται Η πιθανότητα επιπλοκών
Βιολογική κόλλα Όταν χρησιμοποιείται για να αποκαταστήσει την κατεστραμμένη περιοχή αδύνατη. Χαμηλή
Η χρήση του ατμού Χρησιμοποιείται όταν ο ασθενής έχει διαγνωστεί με ένα εκτεταμένο δίκτυο κατεστραμμένες φλέβες. Η μέση (με την εσφαλμένη επιλογή του γιατρού χαρακτηριστικά της ύλης, η οποία παράγει αποτελέσματα για τις πληγείσες φλέβα).
Ραδιοσυχνότητα χειρουργική επέμβαση Καταστάσεις στις οποίες η κατεστραμμένη περιοχή είναι πολύ φλέβα στην επιφάνεια του δέρματος. Ελάχιστο
Ειδικά πήξης Σπάνια χρησιμοποιείται. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο γιατρός συνταγογραφεί λιγότερο τραυματική χειρουργική επέμβαση. Υψηλός με σωστά επιλεγμένα δύναμη λέιζερ.
Η σκληροθεραπεία Οι κιρσώδεις φλέβες είναι επιφανειακή. Ελάχιστο
Μίνι phlebectomy Ο ασθενής έχει διαγνωστεί άτυπο εύρηκα πληγείσες φλέβες. Άλλες χειρουργικές τεχνικές για την χρήση δεν είναι δυνατή. Μέση

Κατά την επιλογή του τύπου της χειρουργικής επέμβασης, ο γιατρός πρέπει να εξασφαλίζει ότι τα οφέλη από αυτό είναι πολύ πιο πιθανή την αρνητικότητα που μπορεί να προκύψουν μετά την επέμβαση.